Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εγω ξερω πως για 1 χρονο σιγουρα δεν θα δουλεψω,ειναι φρικη!

σπαν τα νευρα σου κ δεν σε καταλαβαινει κ κανεις...

αννα ο αντρας σου με 3 γιους θα πεταει απ την χαρα

του φανταζομαι!εμενα ο δικος μου εναν περιμενουμε κ ενθουσιαστηκε!

dev231prs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου....καλο είναι να δουλεύεις δεν λέω.....αλλα με τι συνθήκες που ζούμε είναι πολυ δύσκολα τα πράγματα....

Και εγω δεν θα μπορούσα στο σπίτι αλλα και στη δουλεια κουράζομαι και ζοριζομαι παρα πολυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta αν δεν εχεις δουλεια δεν εχεις κ λεφτα,αρα εισαι κλεισμενη

ολη μερα σε ενα σπιτι...κ χωρις παρεα..ποσο τηλεοραση να δεις,ποσα βιβλια να διαβασεις...

οταν υπαρχει κουραση απολαμβανεις την ξεκουραση...οταν δεν κανεις τπτ...?

ασε που καις και θερμιδες! ;)

dev231prs__.png

leta αν δεν εχεις δουλεια δεν εχεις κ λεφτα,αρα εισαι κλεισμενη

ολη μερα σε ενα σπιτι...κ χωρις παρεα..ποσο τηλεοραση να δεις,ποσα βιβλια να διαβασεις...

οταν υπαρχει κουραση απολαμβανεις την ξεκουραση...οταν δεν κανεις τπτ...?

ασε που καις και θερμιδες! ;)

Έχεις δίκιο......να πρσεχεις τις θερμίδες εεεεε?????χιχιχιχιχιχι

Lkixp3.png

rcRGp3.png

στην αρχη με τις ανακατωσουρες ηταν ευκολο!τωρα πεφτουν μαυρες πεινες!

αλλα τι να κανουμε...θα κρατηθουμε!

ασε που τις μειωσεις των μισθων θελουμε δεν θελουμε θα αδυνατισουμε!

αμεε!

dev231prs__.png

Διαφημίσεις

Καλε τι πολυλογια σας επιασε σήμερα?:tongue: Διαβαζα ,διαβαζα και δεν τελειωνανε, αντε απο δω και περα το καφε μας να γεμιζει σελιδες με όλο ευχαριστα νεα!

Πολλα αγοράκια βλέπω, προφανως γιατι φαίνονται νωριτερα, εγω να σας πω την αληθεια ελπιζω να χω και παλι κοριτσι:tongue:

ειρηνη καλως ήρθες στην παρεα μας!

Απο κιλα ευτυχως ειμαι ακομη στα -2 οποτε καλα παμε, αν και γενικα τρωω. Κατι γινετε στις εγκυμοσυνες μου και ο μεταβολισμος μου αλλαζει προς το καλυτερο!

Σχετικα με τη δουλεια και ενω στην μικρη μου εκατσα μεχρι τελευταια μερα, σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν βλεπω να συμβαινει το ιδιο ήδη ψαχνω γιατρο στο νοσοκομειο να μου γραψει επαπειλουμμενη, αν και ξερω οτι θα βαρεθω στο σπιτι και θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου οπως και στο 9 μηνο( αν και μετον ταρζαν ολη μερα δεν ξερω αν θα συμβει αυτο), αλλα και στην δουλεια πραγματικα ζοριζομαι πολυ και δεν παω με καθολου ορεξη.

Παω να συμμαζεψω λιγο τωρα που κοιμηθηκε η μικρη γιατι το απογευμα εχω οδοντιατρο μιας και το μικρο τερατακι που εχω μεσα μου αρχισε ηδη τους βανδαλισμους στα δοντια μου, 2 δοντια πονανε και ενα σφαγισμα εσπασε. Τα ιδια ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη:rolleyes:

Φιλια σε όλες, να προσεχετε και όσο μπορειτε να ειστε ηρεμες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

διαπρεψατε σημερα μαναρια!!!!! κατεβατα ολοκληρα!!! δεν σας προλαβαινω!!!! :)

εγώ απο κιλα ευτυχως στα ιδια.. (εχω ηδη αρκετα παραπανισια οποτε δεν με παιρνει) ο μικρος ταλιμπαν νουμερο 2 εχει αρχισει απο νωρις το ζιου ζιτσου στην κοιλια μου και τωρα στην 2η εγκυμοσυνη το καταλαβαινω πιο καλα το κλοτσιδι.

σορυ που δεν πολυμπαινω αλλα με την δουλεια και τον μικρο γινομαι κουρελι το βραδυ.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Επιτελους μπαινω απο το λαπτοπ,γιατι απο το κινητο δεν παλευεται!

Taniabel ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!Μου φυγε και μενα ενα σφραγισμα ρε συ! Και λεω καλα τοσα χρονια το εχω τωρα βρηκε να φυγει!!!!Αρα μαλλον ειναι απο την εγκυμοσυνη!Επιτρεπεται να κανουμε σφραγισμα?Γιατι εχω ακουσει διαφορα!

chiqui μικρος ταλιμπαν! χαχΑΧαχΑχαΧαχ! :tongue:

dev231prs__.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πωπω, τι πάθατε σήμερα? Δύο ολόκληρες σελλίδες γράψατε! Και καλά κάνατε.

Να καλως ορίσω και εγώ τα καινουρια κορίτσια, και να ευχηθώ στη Κερασία να πάνε όλα καλά με το νινάκι της!

Βρε κορίτσια για λύστε μου μια απορία, σήμερα που ήμουν 15 εβ, μπήκα και στο τέταρτο ή όχι ακόμα? Δε ξέρω, έχω κολλήσει κάπως!

Πάντως μέχρι το προηγούμενο Σαββατο ήμουν +2.5. Αλλά από τη Δευτέρα η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει αισθητά. Πια φαίνομαι έγκυος (ή αρκετά χοντρούλα). Δυστυχώς δε μπαίνω πια στα παντελόνια της δουλειας, και ένα παντελόνι εγκυμοσύνης που πήρα μου είναι κάπως μεγάλο! Εύχομαι το σαβ/κο να βγω για ψώνια μπας και βρω τίποτα στα μέτρα μου!

Μεχρι στιγμής πάντως πολλά αγοράκια στη παρέα. Ολες θα μάθετε το φύλο ή υπάρχει καμία που θα το αφήσει για τη γέννα? Φαντάζομαι πως θα είναι ωραία έκπληξη, αλλά και το να γνωρίζεις από πριν τα κάνει τα πράγματα κάπως πιο εύκολα!

γεια σου δεσποινα!λοιπον κ γω την ιδια απορια ειχα κ το τσεκαρα σημερα,βρηκα καποια site

αλλα επειδη τωρα μπαινω απο κινητο ειναι αδυνατο να τα ποσταρω,

παντως απο 14-17 εβδομαδων ειναι 4ος μηνας,απο 18-22 5ος κ.ο.κ.

απλα καποιους μηνες υπαρχουν 5 εβδομαδες.

ανα πατησεις ποσο μηνων ειμαι στο google σε ενα απο τα 3 πρωτα θα στο βγαλει!

:)

dev231prs__.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Eirinomama και Despoina τι μεταμεσονύχτια κουβέντα ήταν αυτή; Να σας δώσω μια συμβουλή; Τα βράδια να κοιμάστε. Θα έρθουν μέρες που θα πέιτε το κρεβάτι κρεβατάκι. :tongue::tongue::tongue:

Σχετικά με το φύλο να ξέρετε ότι τα αγοράκια φαίνονται πιο γρήγορα. Εγώ στην κορούλα μου δεν το έμαθα το φύλο στην αυχενική. Κράτησε μια ''πισινή'' ο γιατρός και το είδαμε ξεκάθαρα την επόμενη φορά. Αν ρωτήσετε πάντως τον καλό μου, θέλει και πάλι κοριτσάκι και να σας πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο γιατί μου έχουν μείνει και κάτι ρουχαλάκια αφόρετα. :tongue::tongue::tongue: Πλάκα κάνω, να είναι γερό παιδάκι και το φύλο είναι το τελευταίο που σκέφτομαι.

Και το θέμα εργασία είναι μεγάλο κεφάλαιο, και στις μέρες μας ακόμα μεγαλύτερο..... Είμαι της άποψης ότι αν υπάρχει δουλειά και η εγκυμοσύνη πηγαίνει καλά, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις. Και τι να κάνεις όλη μέρα;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

λετα ευχομαι να πανε ολα τελεια,που σιγουρα θα ειναι!

γιοχαννα αστα..αυπνιες λογω πεσμενης ψυχολογιας...φοβους για το μωρο,

αγχος,νευρα,κλαματα,κολαση με αλλα λογια!

ορμονοπαρτυ!

dev231prs__.png

ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες σας.Να εχετε ολες γερα και τυχερα μωρακια!

Σημερα ειδα το μωρο μου!!!θα κανω αυχενικη την Πεμπτη 23 του μηνος κι εχω μια αγωνια αλλο πραγμα.

Πρεπει να κανω και διαιτα γμτ με φαγανε οι λακτα .

N34Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια.. Τι κάνετε? Καιρό έχουμε να τα πούμε... Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα αυχενική και όλα καλά με το μπεμπέ μου... Φανταστική εξέταση. Είχα άγχος βέβαια, αλλά ήταν μαγικό να βλέπεις ένα ένα τα μέρη του μωρού σου.

Ο γιατρός μου είπε ότι κατά 90% είναι αγόρι. Γερό να είναι το παιδάκι μου. Τον άλλον μήνα θα ξέρουμε 100%... Επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τον φύλο του παιδιού (δηλ θα είναι αγόρι ή κορίτσι κλπ) και στην οικογένεια μας έιχαμε ήδη κορίτσακια, είχα συνηθίσει τα ροζ και τις φουστίτσες... Τώρα βλέπω στα site διάφορα πράγματα για αγόρια να αρχίζω να συνηθίζω.

Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε όλες τελειόμηνες εγκυμόσύνες και να κρατήσουμε τα μπουμπουκάκια στην αγκαλιά μας!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...