Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:

εννοείται καλέ να στα δώσω τα κλειδιά πάω δε πάω!

ωραία θα περάσουμε!

:P:p:p:p:p τελεια!!! Πλακα πλακα ενω τοσο καιρο δεν σκεφτομουν τις διακοπες , τωρα δεν ξερω πως θα την παλεψουμε! αντε τουλαχιστον να φτιαξει ο παλιοκαιρος να κανουμε κανα μπανακι εδω κοντα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ωχ βρε τανια απονευρωση;Τωρα πρεπει να γινει;Περαστικα

Και συγχαρητηρια για την αδεια σου!!!

Α ευρυ καλη επιτυχια στη μανουλα σου για την επεμβαση και καλο κουραγιο και σε σενα!!

μυρινα εννοειται βρε οτι κανουμε πλακα!!Οσο για ντοπλερ και εγω εκανα στο γιο μου και θα ξανακανω τωρα.Ειναι ο τριτος μεγαλος υπερηχος.απλα σε κυησεις υψηλου κινδυνου μπορει να κανουν παραπανω απο ενα ντοπλερ προς το τελος.

Σοφακι κοντευουν οι διακοπες σας!!Ζηλεω!

Και εσας σας ζηλευω αγλαια οπου να ειναι φευγετε!!Οσο για τα θεματα σου που διαβασα θεωρω οτι πρεπει να πατησεις λιγο ποδι .Προσωπικα δε θα προσπαθουσα μεσω συμβουλου κτλ...ισως γιατι θεωρω οτι εμεις ξερουμε καλυτερα τι μας φταιει απο τον καθε αγνωστο .Το θεμα ειναι οτι αν ο συζυγος ειναι θετικος στο να πατε αντε και το προσπαθεις, αν δεν ειναι θετικος να παει ,δεν προκειται να ακουσει και θετικα οτι σας πει ,οποτε; δωρον ,αδωρο!Προσπαθησε να βγαλεις ολο το αποκλειστικο τρεξιμο με τα παιδια απο πανω σου και θα νιωσεις καλυτερα.Αυτο νομιζω σου φταιει.

angela Μην ανησυχεις δε χανομαστε στο φβ!Εδω θα τα λεμε!!!Τυχερουλα εχετε και σουπερ θαλασσες στο νησι!!!

ροδακινο welcome back!!Μεγεια το ανανεωμενο σπιτακι και τα πραγματακια του μωρου!!!

Λιμπερο με το καλο να επιστρεψει ο ανδρουλης σου!Τα ψωνια απο βουλγαρια σας ηρθαν;

Μοριτσα διαβασα για την περιδεση!Καλα εκανες και την εκανες να εισαι πιο ησυχη!Ξεκουρασου οσο μπορεις και ολα θα πανε τελεια.Λιγο εμεινε για να δεις τα μωρα σου!

Αννια πως εισαι εσυ με τη μεση;

Για μιλφειγ ποια ρωτησε;;Δεσποινα εσυ μηπως;Εγω κανω αυτο το πανευκολο http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1669&Itemid=49

Δε ξερω αν μπορεις να βρεις αναλογα υλικα εκει.

Κερασια εσεις τελειωσατε με το βαψιμο;;Εμεις εχουμε μελλον ακομα ,τα μαστορια μου εβγαλαν δουλεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εχει δικιο η αναστασια για το ντοπλερ...δεν ειναι εξεταση ρουτινας-η να το θεσω σωστοτερα-δε θα πρεπε να ειναι...στο εξωτερικο γινεται μονο σε κυησεις υψηλου κινδυνου η οταν τελος παντων υπαρχουν ενδειξεις (πχ μωρο που δε μεγαλωνει σωστα γηρανση πλακουντα κτλ) στην ελλαδαρα μας ομως κ αφου ειναι και το οικονομικο στη μεση(100 ευρω κοστιζει διολου ευκαταφρονητο ποσο) γινεται κανονικοτατα...κ εγω ζητησα απ το γιατρο μου να μη το κανω αυτη τη φορα αλλα ηταν ανενδοτος...εχε χαρη που δε θελω να τσακωθουμε γι αυτο το λογο μαζι του.ειχα κανει και την πρωτη φορα βεβαια.

για τις δηλωσεις τουλαχιστον ειστε προετοιμασμενες για το τι θ ακουσετε...εμενα μου ρθε ταμπλας:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Αγλαϊα[/color] και η Μαριλένα είναι από Ηράκλειο!! Η αδερφή σου πηγαίνει στον Ορειβατικό;; Ίσως να την γνωρίζω, γιατί κι εγώ είμαι του club!!! :cool: Ξέρω κι εγώ για μια κοπέλα που έβγαλε πορεία στον Ψηλορείτη πρόσφατα, και ήτανε 6 μηνών έγκυος, το οποίο όμως το θεωρώ πολύ παρακινδυνευμένο! :rolleyes:Προσωπικά, και προβλήματα να μην είχα (που είχα), δεν θα πήγαινα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, όχι τόσο από θέμα αντοχής αλλά και επειδή φοβάμαι, τι θα γίνει αν σου συμβεί κάτι και είσαι πάνω στο βουνό; Ποιος θα σε τρέχει και που; Κι αν πέσεις και χτυπήσεις; Έχουμε καιρό για εκδρομές, τώρα προέχει να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μας!! [/color]

Συμφωνώ, συμφωνώ! Κι εγώ αυτό σχολίαζα, λίγο να πέσεις την έχεις πατήσει! Λες να ήταν η ίδια κοπέλα και να θυμάμαι λάθος; Πόσες εγκυμονούσες αμαζόνες έχετε πια στην Κρήτη; Την αδελφή μου τη λένε Μαρία, εργάζεται στο χημείο και είναι παντρεμένη με έναν ψηλό Ιταλό, νομίζω ότι πάντα μαζί είναι στις εκδρομές.

a0Nsp3.png

τώρα δε θα τη πάλευα για ταξίδι.

εσύ αγλαία πας στη μαμά σου έτσι; τότε περισσότερο θα ξεκουραστείς τώρα.

για μας θα ναι δύσκολο. μες τον ιούνη έχω το ντόπλερ, έχω το γάμο του αδερφου μου, και όλο τον ιούλιο θα ναι ο ν στο φροντιστήριο.

ο αύγουστος μας μένει μόνο.

οι τελευταίες του 2 βδομάδες δηλ.

έλεγα μετά τις 10 αυγούστου...

με το σκεπτικό μιας γέννας τέλος ιουλίου.

κάτι τέτοιο.

και πάλι μονο αν ολα όλα είναι ιδανικά.

Μια χαρά θα τα καταφέρεις αν αναλάβει κάποιος τα μεγάλα... Εμείς πάμε σε σπίτι 10 χιλιόμετρα από της μαμάς μου, μέχρι πρόπερσι μέναμε πάνω από τη μαμά μου, αλλά γίνεται τέτοιος χαμός στο κέντρο που δεν καταλαβαίναμε διακοπές, το βράδυ δεν κοιμόμασταν, ήταν τα μπαράκια όλα δίπλα... Έτσι πήγαμε στο σπίτι στο χωριό, αλλά θα έρχεται και η μαμά μου να μας βλέπει. Αλλά το βασικό είναι ότι υπάρχει περιβολάκι πίσω και τα παιδιά ξεδίνουν εκεί δεν χρειάζεται να πολυκινούμαστε, τους κρεμάσαμε κούνιες στα δέντρα, φέτος αγοράσαμ μια τραμπάλα και θα την βάλουμε, θα κάνουμε και ήπιες βόλτες, θα βγει φαντάζομαι....

Το ντόπλερ ούτε εγώ θα το κάνω, ρώτησα το γιατρό γιατί έπρεπε να γίνει τον Ιούνιο που θα λείπω και μου είπε ότι δεν πειράζει... Ελπίζω να είναι όντως έτσι.

Έτσι θα μας έβγαινε κι εμάς, 2 εβδομάδες, αλλά είναι το ταξίδι με το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο που στέλλουμε με το πλοίο, ολόκληρη διαδικασία και έξοδα...

a0Nsp3.png

εμείς ευτυχώς ησυχία έχουμε.

καλά τα μεγάλα αγόρια εννοείται ο μπαμπάς τους τ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου, από δραστηριότητες μέχρι μπάνια και φαγητό.

μόνο το μικρό στο στήθος θα χω όλη μέρα άντε και κανα μαγείρεμα.

όχι δε συμφωνώ το ντόπλερ οπωσδήποτε, μη πω θα κάνω και διπλούς υπερήχους από δω και πέρα! για τέτοια είμαστε. αφήστε με εμένα είμαι άσχημα προκατειλημμένη το τελευταίο καιρό.

πρέπει να πάω για μάθημα

και νυστάζω!

σας χαιρετώ προς το παρόν!

(αγλαία πότε φεύγετε; )

Ρίτα Δίκιο έχεις, είναι η όλη κούραση και η εγκυμοσύνη που τα επιδεινώνει όλα...

Ντόπλερ στο πρώτο μωρό ο πρώτος γιατρός με είχε στείλει στο Ιασω να κάνω, ο γιατρός που έχω τώρα στο δεύτερο μου το έκανε στο ιατρείο του χωρίς να με χρεώσει παραπάνω και τώρα στο τρίτο που θα λείπω μου είπε να το αφήσω δεν πειράζει, δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό...

Αννα27 φεύγουμε την Κυριακή το μεσημέρι, ένα ραντεβού μας έμεινε στον οφθαλμίατρο αύριο, κάτι εκθέσεις να πάω στο φροντιστήριο το Σάββατο και οι βαλίτσες!

Αν με πάρει νωρίτερα θα γεννήσουμε μαζί, Άννα, κάτι είχες αναφέρει για το ΡΕΑ, τελικά που γεννάς; Εγώ ή στο Ιασώ ή στο Ρέα, ανάλογα με τα ραντεβού του γιατρού μου εκείνη την ημέρα, αφού είναι προγραμματισμένη καισαρική και δεν έχω προτίμηση (εκτός του ότι ίσως το Ρέα είναι νότια και πιο κοντά μας).

Όσο για την εφορία κορίτσια εγώ είμαι πεπεισμένη, συμφέρει δεν συμφέρει να δουλεύεις (εννοώ φυσικά για τον δεύτερο μισθό της οικογένειας) εκτός αν καταφέρνεις να βγάζεις πάρα πολλά για να χαρίζεις τα μισά στην εφορία και να θεωρείς ότι πάλι έχεις κέρδος. Δηλαδή και τώρα έχεις κέρδος, αλλά αν βγάλεις όλους τους φόρους, τις έκτακτες εισφορές, τα χαράτσια και τον φόρο ακίνητης περιουσίας.... δουλεύεις για ελάχιστα.

a0Nsp3.png

αννα σε καταλαβαινω...στη θεση σου δε θα το συζηταγα...better safe than sorry που λενε.

αγλαια αφου στο εκανε στο ιατρειο το ντοπλερ μια χαρ αεισαι...αν ειχε δει κατι θα σου ελεγε να το ξανακανεις υποθετω.καλα να περασετε και παλι!(τυχερουλα:P)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σας μπέρδεψα με τις εγκυμοσύνες μου, ε; Στο προηγούμενο μωρό το έκανα στο ιατρείο, τώρα μου είπε ότι αφού θα λείπω δεν πειράζει να μην κάνω. Βέβαια στην 34 εβδομάδα θα είμαι πίσω, δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνω τότε (νομίζω γίνεται 31-33 εβδομάδα ή κάνω λάθος; ). Ίσως υπολογίζει να το κάνω μετά...

Πάω να ταΐσω τα μικρά, φιλιά σε όλες!

a0Nsp3.png

το που θα γεννήσω σχετίζεται άμεσα με την εφορία καλέ!!!!!

χαχαχαχα!

όχι μάλλον για αρεταίειο πάω...

δε μπορώ να δώσω πολλά

είναι και η περίοδος η καλοκαιρινή για μας που είναι πολύ δύσκολη, τα ξέρεις.

άσε είπαμε να γλυτώσουμε κάτι να πάμε διακοπές!

έφυγα!

Καλησπέρα σε όλες,πότε γράψατε τόσα πολλά! Σας διάβασα στα γρήγορα. Έτρεχα όλο το πρωι για δουλειές και τώρα ετοιμάζομαι για τη γιατρό έχω ραντεβού στις 7!

Τέλεια όσα λέτε για εξοχικά,διακοπές,θάλασσα! Ζηλεύω!!

Ροδακινούλα με γεια τα πράγματα!!

Α, η καμπύλη ζαχάρου μου της μιας ώρας είναι 70 και 110 μέσα στα πλαίσια από ότι λένε τα όρια,να δούμε τι θα πει και η γιατρός!

Όσο για το φβ στείλτε μου όσες δεν έχω!

Σας φιλώ,καλό απόγευμα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

εμενα παλι το ντοπλερ μου το ειχε κανει στο ιατρειο του και δεν μου πηρε παραπανω λεφτα, οσα μου παιρνει καθε φορα. Το ιδιο θα συμβει και τωρα! Δλδ εκει κατω χρεωνουν τα πάντα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλα δεν παιζεστε!!!!Ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα???

Το ντομπλερ και εμενα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου το ειχε κανει στο ιατρειο του χωρις επιπλεον λεφτα,και αυτη τη φορα το ιδιο θα γινει.

Εμεις για καλοκαιρι στο εξοχικο μας στην Χαλκιδα ειναι και κοντα και ειναι οτι πρεπει!!!!Θελω μια παραλια ,ενα freddo και ενα βιβλιο,τιποτα μα τιποτα αλλο ;).Ζηταω πολλα??????

elisabeth σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...