Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι εντάξει η αλήθεια είναι πως κάποιοι γιατροί είναι αρκετά ωμοι στην αντιμετώπιση. Όπως εμένα μου είχε πει: «είσαι 32, πιστεύω θα έχεις περίοδο για 2 χρόνια ακόμα» 
      Βεβαια πως να μου το πει διαφορετικά αυτό ; Να μου χρυσώσει το χάπι;

Αυτή είναι άλλη περίπτωση εκεί μιλάμε για γεγονότα που και σε αυτόν θα του έκανα ένα τηλεφωνακι να ξέρεις 😂 

Εμένα κορίτσια 3 την ημέρα μου δίνει από τη προετοιμασία μέχρι και σήμερα δεν έχω αλλάξει δόση!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!

αν γεννήσω και στο καπάκι ανέβω χαλκιδική στο εξοχικό και με τα 3 θα με πουν πολύ παλαβή;;;;;;;;;;;;

Στο προηγούμενο μωρό, στις 20 μέρες ταξιδεύαμε για Κω με το αεροπλάνο, με το μωρό κρεμασμένο στο στήθος να μασουλάει... Για πόσο καπάκι λές; Πάντως αν πηγαίνεις σε οργανωμένο σπίτι, με όλα τα του μωρό υπάρχοντα, δεν φαντάζομαι να δυσκολευτείς. Κι εμείς θα μπορούσαμε να φύγουμε μετά, αλλά για πιο λίγο, οπότε δεν θα άξιζε τόσο, και μετά σκέφτηκα ότι με το μωρό στην κοιλιά θα ξεκουραστώ πιο πολύ από ότι με το μωρό στην αγκαλιά!!! Γι' αυτό τα έκανα όλα άνω κάτω και φεύγουμε Ιούνιο! Αλλά το κακόμοιρο το καινούριο μωράκι, βαλιτσάκι γίνεται, με τα μεγάλα να κανονίσεις να τα βγάλεις πέρα και δρόμο!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισα κι εγω....πηγα λιγο τζαμπο κ πηρα κατι ψιλοπραγματα!οκ δεν εχει κ κατι το ποιοτικο αλλα για ψιλολογια καλο ειναι!!!!με εχει πιασει η μουρλα να ψωνισω για το μωρο,επειδη λειπει ο αντρας μου κ θελω καπως να ξεχαστω μια κ θα ερθει αρχες του μηνα....

pysXp3.png

χαχα Αναστασια ,θα ερθω με τον κηδεμονα μου αλλα εχω δικαιολογια!Θα τις δικαιολογησω τις απουσιες μου!!!

Υποσχομαι να επανορθωσω!!!

Αννα να πας!!!Σκεψου λιγο το θεμα οργανωσης του ταξιδιου μονο δλδ το πως θα πατε και να πας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το σπίτι είναι φουλ οργανωμένο εννοείται δε κουβαλάω τίποτα. και η κουζίνα έχει τα πάντα. εγώ έτσι κι αλλιώς κάνω αποκλειστικό θηλασμό οπότε τα δύσκολα τύπου αποστειρώσεις κτλ δε θα τα χω.

επίσης το χωριό είναι φουλ οργανωμένο, δίπλα στα ν.μουδανιά. από μεγάλα σούπερ άλλο τίποτα.

το βρεφος δε νομίζω να καταλάβει και πολλά.

τα μεγάλα σκέφτομαι.

τώρα δε θα τη πάλευα για ταξίδι.

εσύ αγλαία πας στη μαμά σου έτσι; τότε περισσότερο θα ξεκουραστείς τώρα.

για μας θα ναι δύσκολο. μες τον ιούνη έχω το ντόπλερ, έχω το γάμο του αδερφου μου, και όλο τον ιούλιο θα ναι ο ν στο φροντιστήριο.

ο αύγουστος μας μένει μόνο.

οι τελευταίες του 2 βδομάδες δηλ.

έλεγα μετά τις 10 αυγούστου...

με το σκεπτικό μιας γέννας τέλος ιουλίου.

κάτι τέτοιο.

και πάλι μονο αν ολα όλα είναι ιδανικά.

τους τελευταίους μήνες πάσχω από αυπνία! σας το πα αυτό; το χει καμία;

τώρα όλοι κοιμούνται κι εγώ γυρνάω γύρω γύρω. και στις 5 δουλεύω...ωραία;

κι ολο το πρωί κι αν έκατσα μισή ώρα.

όση δηλ μπαίνω και γράφω μέσα.

ειδικά τα μεσημέρια πάντα κοιμόμουν λίγο, τώρα με τίποτα.

Διαφημίσεις

ριτα αψογη η καμπυλη μπραβο!

τανια μπραβο που ξεμπερδεψες με την επιτροπη!

λετα λιγο εμεινε και για σενα!να δουμε να θα μπορεσω κ εγω να βαλω κανονικη απο 29 ιουνιου αλλιως βγαινω σε κυησης 12/7 εχω ακομα:cry:

αννα εννοειται να πας χαλκιδικη δεν υπαρχει κανενα ς λογος να κλειστειτε μεσα καλοκαιριατικα!ειμαι σιγουρη θα κανει καλο σε ολους!

οσο για τη δηλωση εγω την εκανα...905 ο αρχικος φορος που παει με καποιες φοροαπαλλαγες στα 600ευρω:shock: και να φανταστεις ενα μισθο δηλωσαμε κ εν αυατοκινητο...τιποτε αλλο!το θυμηθηκα κ συγχιστηκα παλι:evil:

αχ κ εγω θελω διακοπες!!μετραω ηδη μερες μεχρι τον ιουλιο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Όσο για διακοπές, κορίτσια κι εμένα με έχουν πιάσει τάσεις φυγής τελευταία.. Αλλά δεν παίζει να πάμε κάπου, τόσο από θέμα budget, όσο κι από θέμα κινδύνου.. Εντάξει μπορεί να ξέφυγα από τους κινδύνους, αλλά δεν το διακινδυνεύω να φύγω εκτός Κρήτης.. Ευτυχώς έχει κι εδώ πολλά ωραία μέρη, ελπίζω ένα Σαβ/κο να καταφέρουμε να πάμε κάπου εδώ κοντά!! :rolleyes:

Κι έψαχνα να θυμηθώ ποια κοπέλα είναι από την Κρήτη! Μένει η αδελφή μου στο Ηράκλειο εδώ και πέντε χρόνια! Μπορεί το Ηράκλειο να μην της αρέσει, αλλά είναι λίγο της περιπέτειας (καμία σχέση με μένα, χαλβά με φωνάζανε μικρή στην οικογένεια), τρέχουν στις πεζοπορίες, στις ορειβασίες, με σκηνές στις παραλίες και δρόμο στα φαράγγια... Μου έλεγε πριν από λίγο καιρό ότι με τον ορειβατικό που είχαν πάει ήταν και μια κοπέλα έγκυος πέντε μηνών (μιλάμε πεζοπορία 5-6 ώρες) και αναρωτιόταν γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω και λαχάνιαζα στο πεντάλεπτο!

a0Nsp3.png

τους τελευταίους μήνες πάσχω από αυπνία! σας το πα αυτό; το χει καμία;

τώρα όλοι κοιμούνται κι εγώ γυρνάω γύρω γύρω. και στις 5 δουλεύω...ωραία;

κι ολο το πρωί κι αν έκατσα μισή ώρα.

όση δηλ μπαίνω και γράφω μέσα.

ειδικά τα μεσημέρια πάντα κοιμόμουν λίγο, τώρα με τίποτα.

αυπνια οχι ακριβως...αλλα ξυπναω πολυ νωρις 6-7 το αργοτερο-τουλαχιστον δε χρειαζομαι ξυπνητηρι για τη δουλεια:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και έτσι πρέπει Ρίτα!! (πλάκα κάνω, ελπίζω να το κατάλαβες, ε;) ;)

Λίμπερο άσε, κι εγώ θέλω να τα πάρω ΟΛΑ!!! Έχω χάσει τα μυαλά μου!!! :tongue:

Άννα κατέβασα ένα πρόγραμμα του pc magazine από εδώ:

http://pestamisa.blogspot.com/2012/04/2012-download-pc-magazine.html

Το εγκαθιστάς τοπικά, και μετά αφού το τρέξεις μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου (εγώ μόνο τα ποσά έβαλα και τσέκαρα και το κουτάκι που λέει ότι είμαι γεννημένη μετά 1/1/1981) και στο τέλος αν πατήσεις στην αστραπή που έχει σου κάνει εκκαθάριση, έτσι ξέρεις πόσο κάνει να πληρώσεις.. Αν κάνεις την δήλωση Online και αν πληρώσεις όλο το ποσό σε μία δόση έχεις επιπλέον ελάφρυνση (μην φανταστείς πολλά, αλλά κάτι γλυτώνεις). Στο taxisnet θα την κάνω αργότερα, γιατί τώρα είμαι ζαλισμένη από τις 400 αποδείξεις :tongue: και θα σου πω αν συμφωνεί με αυτό που μου έβγαλε το προγραμμα!!

Α και κάτι άλλο για τον ντόπλερ που λες, ρώτησα μετά την β' επιπέδου και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να τον κάνω, γιατί λέει μόνο οι υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνες τον κάνουν και όχι όλες.. Εσύ γιατί τον κάνεις;; :confused:

Κορίτσια σηκώνομαι από τον υπολογιστή και πάω κουζίνα να μαγειρέψω κιόλας, αλλά να καθαρίσει και το κεφάλι μου λίγο!! Τα λέμε αργότερα!! Φιλάκιααααααα

s29sp2.pngMbfRp3.png

Άννα αϋπνίες έχω κι εγώ, και η Λίμπερο από ότι θυμάμαι.. Υπομονή!! Θα περάσει κι αυτό!! :tongue:

Αγλαϊα και η Μαριλένα είναι από Ηράκλειο!! Η αδερφή σου πηγαίνει στον Ορειβατικό;; Ίσως να την γνωρίζω, γιατί κι εγώ είμαι του club!!! :cool: Ξέρω κι εγώ για μια κοπέλα που έβγαλε πορεία στον Ψηλορείτη πρόσφατα, και ήτανε 6 μηνών έγκυος, το οποίο όμως το θεωρώ πολύ παρακινδυνευμένο! :rolleyes:Προσωπικά, και προβλήματα να μην είχα (που είχα), δεν θα πήγαινα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, όχι τόσο από θέμα αντοχής αλλά και επειδή φοβάμαι, τι θα γίνει αν σου συμβεί κάτι και είσαι πάνω στο βουνό; Ποιος θα σε τρέχει και που; Κι αν πέσεις και χτυπήσεις; Έχουμε καιρό για εκδρομές, τώρα προέχει να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μας!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία εμάς στο σύνολο βάσει του προγράμματος που βρήκα μας βγαίνει κάπου στο χιλιάρικο, οπότε παρηγορήσου!! :tongue: Οστώσο δεν ξέρω αν είναι έγκυρο, θα σου πω σίγουρα όταν ολοκληρώσω την διαδικασία με το taxisnet!

Όλο φεύγω κι όλο εδώ κάθομαι!!! Τώρα έφυγα!!!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

οι υψηλού κινδύνου; όχι δε νομίζω. στο δημόσιο νοσοκομείο στο είπαν αυτό;

μάλλον κάνουν τα πολύ βασικά.

εγώ το έκανα σ όλα τα παιδιά.

εγώ δήλωση δε κάνω μόνη μου. δεν έχω και εισόδημα εξάλου.

την έκανε ο ν και βγήκε τρελό ποσό! με έναν εργαζόμενο (8μηνης απασχόλησης) και στεγαστικό και 2 παιδιά και ένα αυτοκίνητο! εκεί που πάντα είχαμε επιστροφή τώρα πληρώνουμε σχεδόν 1000αρικο.

θα πέσει γέλιο. φαντάζομαι τι θα πληρώσουν όσοι δουλεύουν και οι 2 στην οικογένεια!

τελικά μήπως η ανεργία συμφέρει ρε παιδιά;

Εγώ ευτυχώς με τα δόντια μου μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Από φίλες μου όμως ξέρω ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γίνονται πιο ευαίσθητα.

Την φορολογική την κάνουμε σε λογιστή... αλλά κορίτσια ακούω τρελά ποσά από αυτούς που έχουν ξεινήσει κιόλας. Τώρα με το που κάνεις κατάθεση, θα ξέρεις και το ποσό που θα σου έρθεις να πληρώσεις. κάτι τέτοιο μου είπαν... Ούτε η ανεγία δεν θα συμφέρει, αφού και οι άνεργοι θα πληρώνουν... Χαμός!!

Ye4Ip3.png

Ωχ με αυτην την εφορία φετος κια εγω ειδα τον λογιστη μας χτες και μου ειπε πως τωρα ασχολειται με τη δηλωση μας και απο εβδομαδα θα μας παρει τηλ για να μας ανακοινωσει τον μαγικο αριθμο! :evil:

Ντοπλερ και εγω ειχα κανει και θα ξανακανω και τωρα. Ισως στο δημοσιο σου κανουν τα απαραιτητα.

Πηγα και οδοντιατρο μου ειπε οτι θελω απονευρωση:( παιρνω προς το παρον αντιβιωση και θα δουμε πως θα παει.

Αννα αν ολα ειναι καλα νομιζω οτι πρεπει να πας, ουτε και εγω θα σε πω τρελη! Διαφορετικα να δε πας , δε μου στελενεις εμενα τα κλειδια που ειμαι και κοντα :tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...