Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια.. Μόλις τελείωσα κια το μαγείρεμα...

Ο καιρός όντως μας τα χάλασε... Ρίχνει ένα ψιλόβροχο ίσα ίσα για να κάνεις λάσπες.. Μια ρίχνει μια σταματάει!!!

Ροδακινούλα καλοφορέμένα τα καινούρια ρουχαλάκι του μωρού... Κι εγώ ψώνισα κάτι λίγα με την μαμά, αλλά τα περισότερα πράγματα θα τα πάρω τον άλλον μήνα... Πάντως κοιτάς τα πραγματάκια τυ μωρού και χαζεύεις!! Ωραία τα χρώματα του παιδικού...

Εμείς θα βάψουμε το σπίτι κατά τον Ιούλιο κι όσο το σκέφτομαι αγχώνομαι!!! Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνω σχεδόν τίποτα, θα έχω βοήθεια!

Ρίτα μπράβο για τα αποτελέσματα... μπορούμε να τρώμε κανένα γλυκάκι - παγωτάκι άφοβα...

Κανονίστε να γίνετε φίλες στο fb και να σας χάσουμε από το καφέ...

Ye4Ip3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!! Εδώ ο καιρός είναι επίσης ότι να'ναι!!

Ρίτα ΤΕΛΕΙΑ τα αποτελέσματα σου!!! Ζηλεύω :tongue:

Τάνια άντε και καλά ξεκουμπίδια η επιτροπή!!! :D

Ροδακινούλα καλώς μας ήρθες και πάλι!! Ήτανε αισθητή η απουσία σου ομολογουμένως!!! ;) Με το καλό να τα χαρείτε όλα, και το σπίτι και τα πραγματάκια!! Όσο για τα ψώνια, με ξεσηκώνεις!! Θέλω κι εγώ!!! Αισθάνομαι ότι έχω μείνει πολύ πίσω!!!!! :?

Κερασιά και Τάνια υπομονή με τα δόντια! :|

Άννια η μέση πως πάει;;

Λίμπερο υπομονή, θα γυρίσει, που θα πάει!!! ;)

Μιμίκα και Χαρά σας έκανα κι εγώ φίλες στο facebook!! (Αναστασία)

Μορίτσα γέλασα πολύ με το σχόλιό σου για την χαίτη!!! :lol:

Χαρά κατά καιρούς κοπελιές έχουνε βάλει διευθύνσεις από sites με ρούχα εγκυμοσύνης για online αγορές, κάποια είναι αυτά:

http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top#state=Rf900%3D1465&parentID=Rf900&pge=0&pgeSize=20&sort=-1

http://www.mammawebshop.com/gr/rouxa-egkumoshnhs/foustes-foremata-egkumoshnhs.html

http://www.newlook.com/shop/womens/maternity/maternity-dresses;jsessionid=BC221BE45E2D6CADF79ED67BF4EA07B2.app025newlook2?trail=1002%3Acat30100%3A14002%3Acat30118&icCategory=cat30100&bfh_so=-publishDate&bfh_ps=20

http://shop.ntynomai.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Έχω επιλέξει τα φορέματα! Ελπίζω να βρεις κάτι!!! ;)

Σοφία εγώ για καιρό χρησιμοποιούσα παιδική οδοντόκρεμα ολότελα!!! :cool: Αλλά τώρα το γύρισα πάλι στην κανονική!!

Άννα εγώ πάντως δεν θα σε πω τρελή!!! :D Καλά θα κάνεις αν πας, να ξεσκάσετε λίγο, νομίζω όλοι το έχετε ανάγκη!!!

Κορίτσια θέλω να γκρινιάξω λίγο!!! :tongue: Έστειλα στην υπηρεσία μου αίτηση να μου αναγνωρίσουν το μεταπτυχιακό μου, αφού πήρα πλέον και την ισοτιμία από τον ΔΟΑΤΑΠ (είναι από το εξωτερικό), και μου λένε συμβούλιο θα ξαναγίνει μετά τις εκλογές!!!! Μα τι πράγματα είναι αυτά; Όσο έχουμε εκλογές παγώνουν όλα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ουσιαστικά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Βέβαια καταλαβαίνω ότι συνήθως οι θέσεις αυτές είναι κομματικές, και σου λέει κάτσε να δούμε αν θα είμαστε μετά τις εκλογές.. Έκανα κανα-δυο τηλέφωνα και έμαθα ότι είναι και θεσμοθετημένο αυτό, δηλαδή ότι παγώνουν όλα τώρα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα.... Καλε δεν σας προλαβαίνω πια.... Άντε να κάτσω για να σας παρακολουθώ... Εγω είμαι ακόμα στη δουλεια απο το κινητο σας γράφω....

Λοιπόν έχω μπερδευτεί... Ποιες έχω και ποιες δεν έχω φίλες στο φατσοβιβλιο;;;; Στείλτε μου πμ....

Όσο για τα το δόντια εγω ακόμα ταλαιπωρούμαι... Μέχρι και εξαγωγή έκανα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλώς το Λετάκι!! Μην συγκρίνεις ρε κοπελιά, εγώ πχ είμαι όλη μέρα σπίτι! Αν δούλευα κιόλας δεν νομίζω να είχα τόση Online-δραστηριότητα :tongue: Και έχεις ήδη και ένα παιδάκι!! Στην καμία όμως δεν έπαιζε!!! Υπομονή όμως, σύντομα πιστεύω να βγεις σε άδεια, έτσι δεν είναι;; :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασία μου....

Στις 15/6 παίρνω άδεια και ανυπομονω λέμε.... Βέβαια θα είμαι με τον μικρο μου Ταλιμπάν σπιτι αλλα θα μπορω να μπαίνω.....

ΤΙ κανείς;;; Είσαι καλα;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Δόξα το Θεό όλα καλά πλέον!! Έχουνε ξεπεραστεί τα σοβαρά προβλήματα που είχα!! Αυτό το κρυωματάκι λίγο με ταλαιπωρεί, αλλά θα το νικήσω!! Αχαχαχα :D

Τώρα κάνω τον λογιστή!! Περνάω αποδείξεις, τις έχω μετρήσει ήδη δύο φορές, αλλά μου βγαίνουν 77 ευρώ διαφορά, θα τις κάνω τώρα τελευταία φορά, και θα βάλω το μικρότερο από τα 2 αθροίσματα που θα έχω, να τελειώνω με την φορολογική δήλωση!!! :rolleyes:

Άντε λίγος καιρός έμεινε!! Μετά τις εκλογές λοιπόν δεν ξαναπάς δουλειά!! Υπομονή, τον έφαγες τον γάιδαρο!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

χαρα για να δεις και την αρχιΘεα....μπουχαχαχα!!!Δλδ εμενα!!!!Σου εχω στειλει πμ να με βρεις!!!

Μιμικα εστειλα και σε σενα οποια αλλη δε με εχει ας μου πει...

Ρε κοριτσια χιλια συγνωμη ολο μπαινω να σχολιασω και ολο κατι γινεται και βγαινω.Θα ξαναρθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!

αν γεννήσω και στο καπάκι ανέβω χαλκιδική στο εξοχικό και με τα 3 θα με πουν πολύ παλαβή;;;;;;;;;;;;

Και εγω!!!

Λοιπον σοβαρα τωρα...θα εχετε δικο σας σπιτι στη χαλκιδικη;Δλδ θα εχετε την ησυχια σας ή θα ειναι και αλλοι εκει;Αν ειστε οικογενειακα και υπαρχει γιατρος κοντα και θεωρεις οτι μπορεις να βγαλεις περα το ταξιδι με 3 παιδια...(εκτος και πας αεροπορικως εσυ με το μωρο),εγω θα πηγαινα...

Σοβαρα τωρα εχω σκεφτει πολλες φορες οτι αν ειχα ενα εξοχικο,ιδανικα εδω κοντα βεβαια, αλλά και γενκως αν ειχα ενα εξοχικο με καλες υποδομες που να ημασταν ανετοι και μονοι μας θα πηγαινα ανετα μετα τη γεννα.

Ειδικα για το γιο μου που θα ειναι εδω κλεισμενος θα ηταν οτι καλυτερο.Θα πηγαινε με τον μπαμπα του τις βολτες του και τα μπανακια του και εγω σπιτι με το μωρο αλλα δε θα επηζα κιολας εδω μεσα στη ζεστη...θα εκοβα τη θεα μου....

Να πας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα γράφεις πολλές αδικαιολόγητες απουσίες τελευταία και να έρθεις αύριο πρωί με τον κηδεμόνα σου :tongue: Αχαχαχαχχαα :lol: :lol: :lol: :lol:

Χαρά ευχαριστούμε για την φιλοφρόνηση!! :oops::cool:

Τώρα τελείωσα με την 3η καταμέτρηση των αποδείξεων.. Πάλι άλλο άθροισμα έβγαλα :? Τα νεύρα μου!! Αποφάσισα να βάλω απλά το πιο μικρό άθροισμα.. Δεν το κάνω πάλι!! Έλεος και πολύ ασχολήθηκα!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Όσο για διακοπές, κορίτσια κι εμένα με έχουν πιάσει τάσεις φυγής τελευταία.. Αλλά δεν παίζει να πάμε κάπου, τόσο από θέμα budget, όσο κι από θέμα κινδύνου.. Εντάξει μπορεί να ξέφυγα από τους κινδύνους, αλλά δεν το διακινδυνεύω να φύγω εκτός Κρήτης.. Ευτυχώς έχει κι εδώ πολλά ωραία μέρη, ελπίζω ένα Σαβ/κο να καταφέρουμε να πάμε κάπου εδώ κοντά!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

το σπίτι είναι ιδανικό, είναι κοντά στη θεσ.νικη που έχουμε δικό μας παιδίατρο απ όταν μέναμε εκεί.

είναι 2οροφη μεζονέτα με κήπο δίπλα στη θάλασσα.

2 ανεξάρτητα διαμερισματα πάνω κάτω, εμείς στο πάνω και η κουνιάδα μου στο κάτω.

με βολεύει να ναι κι εκείνη εκεί με την ανηψιά μου για να παίζουν τα παιδιά.

το μόνο θέμα ίσως ειναι η απόσταση.

μετά παίζει και το σπίτι στο βόλο.

αλλά τ αγόρια σίγουρα θα θέλουν χαλκιδική. πιο ωραία θάλασσα, παρέες, παιδότοποι, φουσκωτά, ξαδέρφη...

μωρέ πάει και πρώτη φέτος ο μεγάλος

θ αρχίσει τη σχολικη του καριέρα! χαχα!

θα ναι το τελευταίο του καλοκαίρι ως νήπιο.

ξέρω γω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...