Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

κερασια για τα δοντια υπαρχει μια οδοντοκρεμα για ευαισθητα δοντια της colgate εγω αυτη χρησιμοποιω κ μεχρι στιγμης ολα καλα..μπορει να σε πονανε επειδη τραβαει ασβεστιο το μωρο...κανε και μια επισκεψη στον οδοντιατρο.οσο γι ατην ακρατεια ειναι φυσιολογικο εγω εχω απ την αρχη:oops:

αγλαια καλες διακοπες να περασετε ομορφα!

ροδακινουλα μεγεια και για τα ρουχα και για το δωματιο!

χαρα με το καλο να γινεις νονα!

μιμικα σου στελνω πμ.

αυτος ο καιρος θα μας τρελανει...ειναι οτι πρεπει για ιωσεις:evil:κυκλοφορει κ γαστρεντεριτιδα παλι:?ποτε θα καλοκαιριασει για τα καλα να ηρεμησουμε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο χειμώνα!

Ροδάκινο καλως μας ήρθες ξανά! Και με το καλο να ερθει ο μπεμπης να χαρει το δωματιακι του!

Με την επιτροπη όλα πηγαν καλά και χαιρομαι που δεν θα χρειαστει να τους ξαναδω:tongue:

Και ενω το παλιοδοντι χτες δε με ενοχησε και ετσι κα ιγω σκεφτηκα οτι τη γλιτωσα το βραδακι που ειχαμε παει στη μελλοντικη νονα μας με τρελανε στον πονο, πηρα ενα ντεπον και ηρεμησα ελα ομως που μες στον υπνο με ξαναπιασε πιιο δυνατα αυτη τη φορα. Παλι με ντρπον καταφερα να ξανακοιμηθω στις 6 και τωρα περιμενω να ανοιξει γυναικολογος και οδοντιαρος για να τηλεφωνησω και να παω να το φτιαξω το ατιμο.

Ευτυχως που το βραδυ θα δω τη μπεμπα μου και εχω κατι να μου φτιαχνει το κεφι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα και καλο χειμώνα!

Με την επιτροπη όλα πηγαν καλά και χαιρομαι που δεν θα χρειαστει να τους ξαναδω:tongue:

Και ενω το παλιοδοντι χτες δε με ενοχησε και ετσι κα ιγω σκεφτηκα οτι τη γλιτωσα το βραδακι που ειχαμε παει στη μελλοντικη νονα μας με τρελανε στον πονο, πηρα ενα ντεπον και ηρεμησα ελα ομως που μες στον υπνο με ξαναπιασε πιιο δυνατα αυτη τη φορα. Παλι με ντρπον καταφερα να ξανακοιμηθω στις 6 και τωρα περιμενω να ανοιξει γυναικολογος και οδοντιαρος για να τηλεφωνησω και να παω να το φτιαξω το ατιμο.

Ευτυχως που το βραδυ θα δω τη μπεμπα μου και εχω κατι να μου φτιαχνει το κεφι!

Καλο χειμωνα!!!

Μπραβο που πηγαν ολα καλα με την επιτροπη!!!Ευτυχως ξεμπερδεψες.

Οσο για το δοντια ειχα προβλημα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μεχρι και σφραγισμα εκανα,αυτη τη φορα μεχρι στιγμης ολα οκ.

Να πας στον οδοντιατρο μην υποφερεις αδικα.....

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερα!!

Ευχαριστω για τις ευχες ,πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων και αν στο γιο μου, μου ειχε χαραχτηρισει ο γιατρος την καμπυλη υποδειγματικη τωρα νομιζω ειναι ακομα καλυτερη!!! :) :)

Λοιπον στα 100μλ γλυκοζης και 3 ωρες

89

116

110

80

Θα τα δειξω και στον ιδιο αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλη!!!

Επανερχομαι με τα δικα σας!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...