Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσάρες ενεργοποίησα το φεισμπουκ! Όποια θέλει ας μου πεί να στείλω όνομα σε πμ να με κάνει φίλη!

mimika στείλε μου αν θες εσυ πμ γιατι εσύ δεν θα μπορείς να με βρείς,να σε βρώ εγώ

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φουσκιτσες!!!!!

τι κανετε????

αχ πως τα πατε με τις καουρες?εμενα μια με πιανουν κ μια μ αφηνουν!λενε οτι βγαζει μαλλακια το μωρακι χιχιχιχι!τι να πω τωρα μυθος ή αληθεια?

εχω ραντεβου στον γιατρο στις 31 κ πρωτη φορα που θα παω μονη μου!ο αντρας μου λειπει ταξιδι κ θα ερθει αρχες ιουνιου.....εχω να κανω ενα σωρο ερωτησεις στον γιατρο του τυπου αν μπορω να κανω μπανιο στην θαλασσα,εαν πρεπει να φορεσω καποιο συγκεκριμενο αντιηλιακο κτλ!

αχ μου λειπει το αντρακι μου μωρε....αντε να γυρισει!!!

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω ειναι μυθος! Αν ισχυε αυτο, εμενα θα βγαιναν με χαιτη :tongue: Το πορτοκαλι και γενικα ολα τα οξινα προκαλουν καουρες.

p1Utp3.png

Καλημέρα!

Πως ειστε κοριτσάκια?

Σήμερα περναω την τελευταια επιτροπη και μετα θαβγω στην κανονικη μου αδεια, θα μου γραψει ο γιατρος λιγο νωριτερα ωστε να μην ξαναχρειαστει να παιρνω αναρρωτικη. Ευτυχως οι παιδικοι ειναι κλειστοι τον Αυγουστο οποτε αυτο δεν θα επηρεασει το ποτε θα γυρισω στη δουλεια.

Η μικρη μου , μου λειπει πολυ... Αλλα θα περασουν οι μερες που θα παει...

οσο για την ηλικια εγω ειμαι 29 .

Παω να ετοιμαστω για να παω στην επιτροπη που ελπιζω να μην μου δημιουργησει προβλημα!

Τι έγινε τελικά με την επιτροπή? Σε ταλαιπώρησαν? Άντε να πάρεις την κανονική σου άδεια να σταματήσεις να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!

Σήμερα έτρεχα στα έξω από το πρωί: τα τσίσα των μικρών στη μικροβιολόγο, η μεγάλη νηπιαγωγείο, εγγραφή της μεγάλης στο θερινό πρόγραμμα του δήμου, αίτηση για τον παιδικό για τη μικρή, λίγο κούνιες και τώρα σπίτι! Τουλάχιστον να τελειώνουμε σιγά σιγά με αυτά και αφού γυρίσουμε να αρχίσω κι εγώ να φτιάχνω τα ρούχα του μωρού. Πρέπει να ψωνίσω κι εγώ τα πρώτα κορμάκια ξανά, γιατί μετά από αυτά που πέρασα στη δεύτερη εγκυμοσύνη και στην αρχή με το μωρό, είχα ορκιστεί ότι δεν θα κάνω άλλο μωρό και τα έδωσα όλα! Αλλά μετά τα δύσκολα περνάνε και ξαναστρώνουν τα πράγματα και έτσι, Άννα μου, κάναμε και το τρίτο μωράκι... Είμαι και πολύ ευερέθιστη στις εγκυμοσύνες μου αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια... Πιέζομαι πολύ δηλ. Κερασιά μου σκέφτομαι και όσα μου γράφεις... Θα δούμε πως θα πάει, τώρα φεύγουμε και διακοπές, θα ηρεμήσουμε λίγο φαντάζομαι...

Το μωρό κλωτσάει πολύ το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί, την υπόλοιπη μέρα κάθεται ήσυχο, ίσως χορεύει πάλι λίγο το απόγευμα, είναι πολύ ωραία όταν γίνεται αυτό!

Χθες έλειπα σχεδόν όλη μέρα από το σπίτι και τώρα χορεύουν εδώ χίλιοι καλικάτζαροι, πάω να κάνω το καθήκον μου ως καλή Μαίρη Παναγιωταρά! Αφιερωμένο με πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη που υπάρχετε στη ζωή μου:

Αγλαία και σε μένα τις περισσότερες φορές τότε κλωτσάει ο μπέμπης... Όταν τον αισθάνομαι νιώθω τέλεια... Σιγά σιγά με τις δουλειές, μην κουράζεσαι τόσο. Απορώ πως τα προλαβάινεις όλα.. Πραγματικά απορώ! Εύχομαι όλα τα προβληματα σου να ξεπεραστούν γρήγορα!!

Ye4Ip3.png

Καλημερα κοριτσια μου...

Γυρισα απο την 3ωρη καμπυλη μου...2 ποτηρακια πλαστικα ηταν το υγρο που ηπια..

Καλα το κεφαλι μου τωρα ειναι καζανι...

Θα σας διαβασω πιο μετα.

Φιλια!

Γεια σου Ριτάκι. Όλα καλά με την καμπύλη? Εμένα μου έδωσαν ένα μπουκαλάκι γλυκόζης των 50 με γεύση λεμόνι. δεν ήταν εντελώς χάλια.. κάπως πινόταν..

Ye4Ip3.png

γεια σας φουσκιτσες!!!!!

τι κανετε????

αχ πως τα πατε με τις καουρες?εμενα μια με πιανουν κ μια μ αφηνουν!λενε οτι βγαζει μαλλακια το μωρακι χιχιχιχι!τι να πω τωρα μυθος ή αληθεια?

εχω ραντεβου στον γιατρο στις 31 κ πρωτη φορα που θα παω μονη μου!ο αντρας μου λειπει ταξιδι κ θα ερθει αρχες ιουνιου.....εχω να κανω ενα σωρο ερωτησεις στον γιατρο του τυπου αν μπορω να κανω μπανιο στην θαλασσα,εαν πρεπει να φορεσω καποιο συγκεκριμενο αντιηλιακο κτλ!

αχ μου λειπει το αντρακι μου μωρε....αντε να γυρισει!!!

Εάν ισχύει αυτό με τις καούρες εμένα μάλλον θα βγει φαλακρό... Δεν έχω καθόλου καούρες... μα τίποτα...

Ρώτησα κι εγώ το γιατρό για μπάνια και μου είπε όχι ακόμη γιατί η θάλασσα είναι κρύα.... :( και την έχω τόσο κοντα....!!!

για αντιλιακό δεν ρώτησα.. χρησιμοποιώ ένα της φρεζιντερμ για το πρόσωπο κι αυτό ξεχνάω να το βάλω...

Ye4Ip3.png

Ουφ μολις εκατσα,εχω τα μικρα στην πεθερα και εγω καθαριζω το ψυγειο το τι εχω πεταξει απο μεσα δεν λεγετε αφου διαπιστωσα οτι δεν εχουμε τιποτα και πρεπει να παμε σουπερ μαρκετ:oops::tongue:

καλύτερα να μην έχει πολλά πράγματα και τρώμε συνέχεια...;)

κι εμένα κάπως έτσι... ο άντρας μου δεν προλαβαίνει από την δουλειά να πάμε στο μαρκετ και πετάγομαι εγώ και πέρνω λίγα λίγα...

Ye4Ip3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!

Ξανα χειμωνιασε,θα μας τρελλανει ο καιρος :rolleyes:.?

Πως ειστε σημερα?????

Κοριτσια εγω την αλλη κυριακη θα γινω νονα :P αλλα δεν εχω κανει σχεδον τιποτα ακομη :confused:.Βασικα θα παω σημερα να δω τα βαπτιστικα που παρηγγειλα και μου μενει ο σταυρος αλλα και το πιο βασικο,ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ που με την κοιλια τουρλιτσα δεν εχω και πολλες επιλογες :?:-?:?.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!!!

Εμφανίστηκα και γω τέλος το σπίτι έγινε μια κούκλα ώρα να χαλαρώσω γιατί ξεπατώθηκα η γυναίκα απαππα δεν το περίμενα τόση κούραση !!!!

Βάψαμε όλο το σπίτι όπως ήταν και το παιδικό το έκανα κιτρινάκι με τον ένα τοίχο λαχανί έγινε πολύ ωραίο!!! Πήγαμε και μαζί με την μαμά μου για ψώνια και πήραμε στο μπέμπη 4 σετ σεντόνια,4 σελτεδάκια μεσαία, 3 σαλιάρες, 1 μπουρνούζι, 2 πετσετούλες, 2 κουβέρτες ισπανικές για το κρεβατάκι του, 1 σάκο κουβερτουλά ισπανική και 4 ζιπουνάκια (σύνολο γίνανε 14 αυτά) πιστεύω να φτάνουνε τα ζιπουνάκια, αυτά για την ώρα !!!

Γράψατε τόσα πολλά και δεν θυμάμαι τίποτα χιχιχιχιιχιχιχ!!!!

Τώρα σίγα σιγά θα ξανα να μπω στο κλήμα !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλημέρα!

όντως σα να χειμώνιασε, βγήκα λίγο στο μπαλκόνι και πάγωσα!

με γεια τα νέα χρώματα ροδάκινο και τα ψώνια σας επίσης.

πάω για σίδερο, ευκαιρία είναι με τέτοιο καιρό.

καλημέρα!

όντως σα να χειμώνιασε, βγήκα λίγο στο μπαλκόνι και πάγωσα!

με γεια τα νέα χρώματα ροδάκινο και τα ψώνια σας επίσης.

πάω για σίδερο, ευκαιρία είναι με τέτοιο καιρό.

Καλημέρα Ανουλά καλό κουράγιο με το σίδερο. όντως ο καιρός το ευνοεί και γω χθες το βράδυ σιδέρωνα!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλημερα!!!!

Κατερινακι μου με γειες τα πραγματακια του μπεμπη!φανταζομαι εγινε τελειο το δωματιο του!κατσε κ χαλαρωσε τωρα γιατι ειμαι σιγουρη οτι ψοφησες!!κι εγω θελω να παω να ψωνισω κι ελεγα σημερα να πεταχτω τζαμπο για να παρω ψιλοπραγματα....

χαρα κοριτσακι μου μπορεις να παρεις ενα φορεματακι το οποιο θα ειναι κ ανετο αλλα κ δροσερο!εγω επειδη τελευταια εχω γαμους κ βαφτισεις με κατι τετοια την βγαζω κ πραγματικα νιωθω ανετα μεσα σε αυτα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...