Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες!

Σήμερα έτρεχα στα έξω από το πρωί: τα τσίσα των μικρών στη μικροβιολόγο, η μεγάλη νηπιαγωγείο, εγγραφή της μεγάλης στο θερινό πρόγραμμα του δήμου, αίτηση για τον παιδικό για τη μικρή, λίγο κούνιες και τώρα σπίτι! Τουλάχιστον να τελειώνουμε σιγά σιγά με αυτά και αφού γυρίσουμε να αρχίσω κι εγώ να φτιάχνω τα ρούχα του μωρού. Πρέπει να ψωνίσω κι εγώ τα πρώτα κορμάκια ξανά, γιατί μετά από αυτά που πέρασα στη δεύτερη εγκυμοσύνη και στην αρχή με το μωρό, είχα ορκιστεί ότι δεν θα κάνω άλλο μωρό και τα έδωσα όλα! Αλλά μετά τα δύσκολα περνάνε και ξαναστρώνουν τα πράγματα και έτσι, Άννα μου, κάναμε και το τρίτο μωράκι... Είμαι και πολύ ευερέθιστη στις εγκυμοσύνες μου αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια... Πιέζομαι πολύ δηλ. Κερασιά μου σκέφτομαι και όσα μου γράφεις... Θα δούμε πως θα πάει, τώρα φεύγουμε και διακοπές, θα ηρεμήσουμε λίγο φαντάζομαι...

Το μωρό κλωτσάει πολύ το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί, την υπόλοιπη μέρα κάθεται ήσυχο, ίσως χορεύει πάλι λίγο το απόγευμα, είναι πολύ ωραία όταν γίνεται αυτό!

Χθες έλειπα σχεδόν όλη μέρα από το σπίτι και τώρα χορεύουν εδώ χίλιοι καλικάτζαροι, πάω να κάνω το καθήκον μου ως καλή Μαίρη Παναγιωταρά! Αφιερωμένο με πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη που υπάρχετε στη ζωή μου:

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλές δουλίτσες αγλαία και με το μαλάκοοοο!!!

μόλις τέλειωσα κι εγώ το σίδερο. τα υπόλοιπα στεγνώνουν ακόμα.

το απόγευμα έχω μάθημα ως το βράδυ πάλι...

παρασκευή επόμενο δικό μου μάθημα οπότε θα δουλεύω κι αύριο.

τελειώνουμε όμως...

τελικά κι εμένα κάποια ρούχα μου λειπουν, οχι τόσο φανελάκια όσο φορμάκια και ρουχαλάκια για έξω. το μανιώ μου γεννηθηκε τέλος καλοκαιριού και του χα πιο φθινοπωρινά. τώρα θα φάμε πιο πολλές ζέστες.

έχω έντονους μυικούς πόνους ακομα στα διάφραγμα. πρέπει να ναι πάνω το κεφάλι.

Καλημερα κοριτσια μου...

Γυρισα απο την 3ωρη καμπυλη μου...2 ποτηρακια πλαστικα ηταν το υγρο που ηπια..

Καλα το κεφαλι μου τωρα ειναι καζανι...

Θα σας διαβασω πιο μετα.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εγω απο χτες ποναει φριχτα η μεση μου και χτες το βραδυ με επιασε νευροπονος στην καρδια:shock:χεστηκα πανω μου αλλα ευτυχως περασε..Πολυ αγχος για πολλα θεματα και ολο αυτο μου βγαινει οταν παω και ξαπλωνω ουφ

:-D

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Βλεπω οτι λιγο πολυ ολες κατι εχουμε.Αρχισανε οι πονοι παντου ε?

Εγω μια απ τα ιδια,πονοι στο ισχυο,δυσπεψια,εντονες καουρες η ψυχολογια λιγο πεσμενη,το αγχος λιγο ανεβασμενο.......αυτα.

Μα βρε κοριτσια πειτε μου ποσο ατυχη γεννια ειμαστε, να μας κοβουνε ολοι αυτοι οι μ@λ@κες τα φτερα σε ολα οσα θελουμε να κανουμε γιατι θα πρεπει να σκεφτουμε και την παραμικρη λεπτομερια για το πως θα τα βγαλουμε περα.Ποσο λυπηρο ειναι αυτο :(.

Ποσο διαφορετικα ηταν τα πραγματα πριν μερικα χρονια......

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

κανω ενα διαλλειμα να φαω κ ειπα να δω τα νεα σας.

ριτα καλα αποτελεσματα!

τανια περασε ο καιρος θα βγεις και στην κανονικη σου αδεια μια χαρα τα καταφερες!ξεκουρασου οσο μπορεις και μαζεψε δυναμεις;)

αγλαια ελπιζω ο συμβουλος γαμου να σας βοηθησει...δεν εχετε να χασετε κατι με το να δοκιμασετε.προσωπικα εχω βαρεθει τις συζητησεις με τον αντρα μου για τα ιδια θεματα...εχουμε αλλαξει ρολους εγω δουλευω κι αυτος στο σπιτι..δε μπορω να πω πως με χαλαει το μονο που με αγχωνει ειναι η διαχειρηση των οικονομικων,με βαραινει...εκεινος βοηθαει πολυ στο σπιτι αν θελω να γινει κατι απλα του το λεω χωρις πολλες συζητησεις...εχει αναλαβει και το μπανιο της μικρης το βραδυ δεν εχω παραπονο...εχουμε αλλαξει και οι 2 με την ελευση του παιδιου θελω να πιστευω προς το καλυτερο..ειμαι κ εγω δυσκολος ανθρωπος δε λεω και ξεροκεφαλη πολυ αν μου μπει μια ιδεα στο μυαλο κατι να κανω ο κοσμος αναποδα να ερθει θα το κανω οτι κ αν μου λενε.η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται υποχωρησεις και απο τους 2, να υπαρχει ομως καποια ισορροπια σ αυτες;)

οσο γι ατην ηλικια την κυριακη κλεινω τα 31:p

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τα κατάφερα και ξανακρύωσα!! Ω ναι!! Από το πρωί βγάζω φλέματα πάλι :(:? Εχθές κατέβηκα κέντρο με τα πόδια, και με έπιασαν οι ζέστες το μεσημέρι, έσκασα!! Όταν γύρισα σπίτι λοιπόν άνοιξα ΟΛΑ τα παράθυρα και καθόμουν μες τα ρεύματα, νομίζω τότε την άρπαξα χωρίς να το καταλάβω.. Μα δεν ξέρω τι να κάνω, από τη μια σκάω από τη ζέστη από την άλλη αρρωσταίνω εύκολα.. Πφφφφ.. Αυτά εν ολίγεις, τώρα θα σχολιάσω ότι θυμάμαι από τα δικά σας :cool:

Δέσποινα συγχαρητήρια για την νέα δουλειά του άντρα σου!! Έχω κάνει πολλές μετακομίσεις, και σίγουρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία, και η προσαρμογή παίρνει κάποιο διάστημα, ιδίως με το μωρό τώρα θα είναι ένα παραπάνω! Όμως πάντα υπάρχουν και τα θετικά!! Θα γνωρίσεις ένα καινουργιο μέρος!! Και από ότι έχω ακούσει για τους Ιρλανδούς είναι πιο ζεστοί άνθρωποι από τους Άγγλους!! Θα πιεις και πολύ Guinness!!! :D:cool:

Αγλαϊα νομίζω ότι όλες μας έχουμε περάσει την φάση που περνάς, απλά με 2 παιδιά σίγουρα είναι πιο δύσκολο ακόμη, και υποθέτω με τις αυξημένες υποχρεώσεις, υπάρχει και μεγαλύτερη ένταση.. Δεν είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις και μόνη σου, μια χαρά θα τα καταφέρεις, ίσως ζοριστείς φυσικά.. Το θέμα είναι όμως θέλεις; Όσες φορές έφτασα κοντά στο να χωρίσω, η ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου ήτανε "είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ζήσεις χωρίς τον Γ;", και η απάντηση πάντα ήταν όχι!! Τώρα όσον αφορά την συμβολή στις υποχρεώσεις, είπες την λέξη κλειδί "control freak", είμαι κι εγώ το ίδιο, θέλω όλα να περνούν από το χέρι μου και να έχω την τελευταία λέξη. Παλιότερα δεν τον άφηνα να κάνει τίποτα, και όταν έκανε αντί να τον επιδοκιμάσω του έκανα κριτική (για να βελτιωθεί πίστευα) όμως έτσι ο άλλος αποθαρύνεται.. Όταν λοιπόν έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι εξαιτίας των αποκολλήσεων, και επειδή δεν έχουμε κανέναν εδώ να μας βοηθάει, αναγκαστικά τα έκανε ΟΛΑ ο άντρας μου. Σε πληροφορώ ότι μια χαρά τα έκανε!!! Και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν έφταιγε αυτός που δεν συμμετείχε, αλλά εγώ που δεν του είχα δώσει ουσιαστική ευκαιρία! Και το θέμα είναι πως αν το κάνεις αυτό συνέχεια τότε αυτή η κατάσταση παγιώνεται.. :rolleyes:

Εύρι κουράγιο με τα οικογενειακά! Δύσκολες καταστάσεις, αλλά είναι καλό που είστε δεμένοι και στέκεται ο ένας στον άλλο!!

Λέτα αυτό που έγραψε η Δέσποινα με την παλινδρόμηση παίζει να είναι; Ρώτησες τον γιατρό σου;;

Τάνια καλή επιτυχία με την άδεια, και υπομονή, λίγες μέρες μείνανε για να δεις την κόρη σου!! ;)

Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα που περιμένετε απο καμπύλες και άλλες εξετάσεις!! Κι εγώ περιμένω αυτές που έκανα προχθές, τις στάνταρντ του μήνα!!

Από ότι βλέπω πάντως από πόνους όλες είμαστε "τέλεια".. Υποθέτω πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται χειρότερα!!

Πάω να μαγειρέψω!! Τα λέμε αργότερα!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.....

Μόλις έφαγα και λέω να κοιμηθω καμία ώρα πριν πάω ξανα για δουλεια...

Μυρινα δεν έχω μιλήσει στη γιατρο ακόμα αλλα η αλήθεια είναι οτι δεν υποφέρουνται ο καουρες..και περαστικά βρε κορίτσι..

Χαρα μια απο τα ίδια κα εγω....ψυχολογία πάνω κάτω τι να πω θα περάσει....ακούω και εγω διάφορα και πραγματικα δεν θελω να ακούω τιποτα πια....ας είμαστε καλα κΑι ας έχουμε την υγεία μας και όλα τα αλλα θα τα βρούμε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας φουσκιτσες!!!!!

τι κανετε????

αχ πως τα πατε με τις καουρες?εμενα μια με πιανουν κ μια μ αφηνουν!λενε οτι βγαζει μαλλακια το μωρακι χιχιχιχι!τι να πω τωρα μυθος ή αληθεια?

εχω ραντεβου στον γιατρο στις 31 κ πρωτη φορα που θα παω μονη μου!ο αντρας μου λειπει ταξιδι κ θα ερθει αρχες ιουνιου.....εχω να κανω ενα σωρο ερωτησεις στον γιατρο του τυπου αν μπορω να κανω μπανιο στην θαλασσα,εαν πρεπει να φορεσω καποιο συγκεκριμενο αντιηλιακο κτλ!

αχ μου λειπει το αντρακι μου μωρε....αντε να γυρισει!!!

pysXp3.png

hara82 σε νιωθω και εγω ολο αυτα σκεφτομαι, αν γινει πτωχευση θα αδειασουν τα σουπερ πως θα βρουμε γαλατα μηπως να καναμε καβατζα σκεφτομαι....

agtog καλες διακοπες κουκλα μου ,ευχομαι οταν γυρισετε πισω να μην θυμαστε τιποτα απο ολα αυτα!

myrina περαστικα σου

annia πως εισαι τωρα;

Εμενα μου ποναει ενα δοντι την στιγμη που τρωω,οταν πινω παγωμενο νερο ομως δεν ποναω,φανταζομαι ειναι νευραλγια.

Επισης δεν μπορω να χουζουρεψω τη νυχτα ειδια οταν κοιμαμαι λαγιως μου κλωτσαει το μωρο.

Εχω και μια μικρη ακρατεια οταν φτερνιζομαι αλλακαι τα πρωινα που ξυπναω ειναι βρεμμενο λιγο το εσωρουχο φοβαμαι μηπως ειναι αμνιακα υγρα το εχει παθει καμμια σας;

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ μολις εκατσα,εχω τα μικρα στην πεθερα και εγω καθαριζω το ψυγειο το τι εχω πεταξει απο μεσα δεν λεγετε αφου διαπιστωσα οτι δεν εχουμε τιποτα και πρεπει να παμε σουπερ μαρκετ:oops::tongue:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...