Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαια μου καπως ετσι ειναι και ο δικος μου,αν δεν μιλησω και δεν κανω εγω την πρωτη κινηση δεν προκειτε και αυτος να ακολουθησει..Βεβαια εγω δεν δουλευω αλλα και παλι ειμαι ολη μερα με 2μικρα στο σπιτι και περνανε ολα απο εμενα,αλλα οπως σου ειπα και πριν με πολυ πολυ συζητηση κατι θα καταφερεις!!!

:-D

αγλαία το ξαναλέω ότι με στεναχωρείς μ αυτά που γράφεις!

τι να πω!

συμφωνώ με όσα λες κι όχι απλά για να συμφωνήσω.

τα παιδιά είνα ιαπαραίτητο να χουν πρόγραμμα πρώτον και κύριον γι αυτά τα ίδια.

είμαι κι εγώ κάπως τρελαμένη μ αυτά όπως και με πράγματα που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρόνο. ευτυχώς εισακούγομαι.

νομίζω ότι πρέπει να απαναδιαπραγματευτείς τις σχέσεις σου. δεν είναι φάση για να τη περνάς αυτή τη τώρα.

δε ξέρω αν θ αποφάσιζα τρίτο παιδί με τέτοιες συνθήκες.

αν θες να το προσπαθήσεις να πατησεις πόδι καντο πιο δραστικά.

μη κάνεις υπομονή, αλλά να σαι ξεκάθαρη.

και μη νομίζεις τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα, κάποια στιγμή τουλάχιστον.

Κάποια στιγμή, Άννα, όντως, αλλά εγώ κατάλαβα τη μαμά μου όταν έγινα 35. Άχαρο πολύ δεν είναι;

Άντε μη σας χαλάω άλλο τη μέρα! Μόλις φάγανε και ετοιμαζόμαστε να πάμε για τη βεβαίωση του καρδιολόγου για το σχολείο. Αύριο το πρωί θα κάνω την αίτηση για τον παιδικό και για το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης του δήμου. Τελειώνουμε σιγά σιγά!

Πάντως χαίρομαι πολύ που θα κατέβω κάτω στην Κω. Φέτος δεν θα ασχοληθώ καθόλου με μαστόρους κτλ. (πέρυσι είχαμε μαστόρους και βάφαμε κάγκελα, εκεί να με δείτε μέσα στις μπογιές από πάνω μέχρι κάτω!). Ό,τι υπάρχει θα μείνει για του χρόνου. Θα κάνω βόλτες, θα δω φίλους και θα τους συνοδεύω στη θάλασσα! Και καιρός να μάθουν τα παιδάκια μου να τρώνε και καμιά φορά έξω!

Φτου ξελευτεριά!

a0Nsp3.png

Μην το ξαναπεις οτι μας χαλας την μερα..Να σου πω την αληθεια μου Αγλαια οταν γεννησα τον μικρο και ηταν καπου 5-6μηνων με τον αντρα μου ειχαμε απομακρυνθει πολυ και ηταν ΚΑΙ αυτα που αναφερεις εσυ ενας λογος στο να απομακρυνθουμε οπως και του ειπα η κατι κανουμε μαζι η τελος και ετσι ξεκουνηθηκε και πηγαμε σε συμβουλο γαμου ο οποιος μας βοηθησε πολυ(γιατι οταν μιλαγα εγω ηταν σαν να τα λεω στο τοιχο)

:-D

Διαφημίσεις

αγλαια νομιζω οτι θα πρεπει να αφησεις τον αντρα σου ν αναλαβει περισσοτερες ευθυνες...να τρεξει λιγο αυτος για τις δουλειες που πρεπει να γινουν...καλος ο διαλογος δε λεω αλλα οι πραξεις ειναι αυτες που θα τον ταρακουνησουν..ξεκινα με μικρα πραγματα που δε θα σε πειραξει αν δε γινουν στην ωρα τους...με ολο το θαρρος κ ελπιζω να μη με παρεξηγησεις ο αντρας σου δειχνει να εχει βολευτει σ αυτη τη κατασταση εχοντας εσενα να τρεχεις για ολα.θα συμφωνησω με την αννα χρειαζονται πιο δραστικες λυσεις απο μια απλη συζητηση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κάποια στιγμή, Άννα, όντως, αλλά εγώ κατάλαβα τη μαμά μου όταν έγινα 35. Άχαρο πολύ δεν είναι;

Άντε μη σας χαλάω άλλο τη μέρα! Μόλις φάγανε και ετοιμαζόμαστε να πάμε για τη βεβαίωση του καρδιολόγου για το σχολείο. Αύριο το πρωί θα κάνω την αίτηση για τον παιδικό και για το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης του δήμου. Τελειώνουμε σιγά σιγά!

Πάντως χαίρομαι πολύ που θα κατέβω κάτω στην Κω. Φέτος δεν θα ασχοληθώ καθόλου με μαστόρους κτλ. (πέρυσι είχαμε μαστόρους και βάφαμε κάγκελα, εκεί να με δείτε μέσα στις μπογιές από πάνω μέχρι κάτω!). Ό,τι υπάρχει θα μείνει για του χρόνου. Θα κάνω βόλτες, θα δω φίλους και θα τους συνοδεύω στη θάλασσα! Και καιρός να μάθουν τα παιδάκια μου να τρώνε και καμιά φορά έξω!

Φτου ξελευτεριά!

όχι δε το λες άχαρο. κάπως έτσι δε γίνεται πάντα;;;

θέλω κάπως να βοηθήσω αλλά δε ξέρω τι να πω...

αυτό που θα πω είναι να μας τα λες!!!

ναι αυτό είναι σημαντικό!

να τα λες κάπου!

να ξεθυμαίνεις!

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε πρέπει να μιλάς και στους ενδιαφερόμενους.

εδώ είμαστε έτσι;;;

Annia Mothercare outlet: Τεώ&Σακελλαρίου, Ταύρος τηλ. 210 4815898

εδώ έχει χάρτη http://www.qubo.gr/det32598-mothercare-tayros.php

Το είχα αναφέρει εγώ; Ήθελα να πάω και τελικά δεν πήγα, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν. Κάποτε είχε και στο factory outlet δεν ξέρω όμως αν υπάρχει ακόμα!

Anna27! Ξεθυμαίνω, ξεθυμαίνω, του δίνω και καταλαβαίνει!

Elisabeth, όντως αυτό έχει γίνει, έχει βολευτεί, είμαι κι εγώ control freak, καλά να πάθω... Θα προσπαθήσω να δω τί μπορώ να του αναθέσω, ξέρεις όχι απλώς να πω πήγαινε σήμερα να κάνεις αυτό, αλλά εξ ολοκλήρου η ευθύνη να είναι δική του... Θα δούμε,

Annia, έχεις δίκιο, σαν να μιλάω στον τοίχο είναι. 'Ισως αυτό έχουμε ανάγκη, έναν σύμβουλο γάμου. Το είχα σκεφτεί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη (τί να κάνουμε μας επηρεάζει κι εμάς η κατάσταση αρκετά, δεν είναι αρρώστια να την περνάς μια φορά και να παθαίνεις ανοσία, όπως νομίζουν μερικοί...), αλλά ήταν κατηγοριματικά αντίθετος, είχαμε πρόβλημα να αφήνουμε το παιδί κάπου και δεν ήθελε να ξοδέψουμε χρήματα, θεωρούσε απλά ότι εγώ είχα το πρόβλημα, εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα, οπότε έλεγε να κάτσω και να λύσω εγώ τα προβλήματά μου... Σε ποια περιοχή ήταν; Σας βοήθησε προφανώς. Και πόσα ήταν τα έξοδα; Σε πειράζει να μου στείλεις ένα πμ; Όποτε έχεις χρόνο, ούτως ή άλλως και να το αποφασίζαμε, θα καθυστερούσαμε τώρα με το ταξίδι και μετά με τα γεννητούρια.

Πήγαμε στην καρδιολόγο, ήταν του ΕΟΠΥΥ, αλλά έκανε καρδιογράφημα και doppler, είπε ότι η συμμετοχή ήταν 20 ευρώ. Ελπίζω όντως να ήταν έτσι γιατί με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ τα έχω δει όλα. Από αύριο οι φαρμακοποιοί δεν δίνουν πια φάρμακα στους ασφαλισμένους, οπότε όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Θα το λύσουν φαντάζομαι πάλι προσωρινά κάποια στιγμή, εκτός αν προλάβουμε και χρεοκοπήσουμε...

a0Nsp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Σήμερα επιτέλους έχει καλοκαιράκι. Το μεσημεράκι πήγα και μια βολτούλα να με δει λίγο ο ήλιος και το χάρηκα πάρα πολύ. Εύχομαι να μείνει έτσι μέχρι το σαβ/κο να χαρουμε λίγο καλοκαίρι!

Τανια περαστικά με το δόντι. Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρο. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τα δόντια μου. Αλλά μέσα σε ενα μήνα σα κάπως να χρωματίστηκαν. Μάλιστα αυτό άρχισε λίγες μέρες μετά τον οδοντίατρο. Λέω πως έχει να κάνει με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης, αφού δεν έχω αλλαξει πολλά στη διατροφή μου. Με το που γεννήσω κατευθείαν για καθαρισμό! Καλό ραντεβουδάκι τη Πέμπτη με το μικρούλη σου. Ζηλεύω!

Ριτα καλή επιτυχία με τη καμπύλη. Και εύχομαι σύντομα και χωρίς κόπο να τελειώσετε τις εργασίες σας. Αλήθεια, μήπως έχεις καμιά καλή συνταγή για μιλφέϊ? Μου το ζήτησε ο αντρούλης, δώρο για την επέτειό μας στις 29 του μηνός.

Μορίτσα, τι κάνεις? Χάθηκες. Χαίρομαι που μαθαίνω πως είσαι καλά και τα μικράκια σου είναι ζωηρά. Καλή ξεκούραση σου εύχομαι, υπομονή, δεν έμεινε και πολύ, και φαντάζομαι τα ζουζούνια σου σε κρατούν παρεα.

Μιμίτσα, και εγώ σκεφτόμουν αυτες τις μέρες τη βαλιτσούλα. Λέω να αρχίσω να αγοράσω αυτά που θα χρειαστώ να τα έχω όλα έτοιμα και σε κανένα μήνα να τα βάλω και στη βαλίτσα.

Τα ρουχαλάκια της μικρής λέωπάντως να τα πλύνω με το που σταματήσω τη δουλειά, κατά τα τέλη Ιουνίου, γιατι θέλω να έχω χρόνο να τα σιδερώσω σχετικά γρήγορα (λεμε τώρα!)

Ευριδίκη, όντως δύσκολος μήνας, εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στη μητέρα σου. Μπράβο και για τα αποτελέσματα σου, πάντα τέτοια.

Αννα, αλήθεια, πόσοι είναι οι στάνταρ υπέρηχοι? Θέλω και εγώ να κάνω την τριτη επιπέδου. Λέω να την κάνω στις 34 εβδ. Καλά δεν είναι?

Αγγέλα τι κάνετε εσείς? Αρχισε ο τουρισμός ή είναι ακόμα νωρίς. Μπράβο και σε εσας για τα αποτελέσματα σας, και με το καλό να αρχίσετε τις αγορές. Αλήθεια, μέσω ίντερνετ δε μπορείς να παραγγείλεις πράγματα?

Αννιά τι κάνετε εσείς?

Αγλαϊα, ηρέμησες καθόλου? Λυπάμαι που σε ακούω στενοχωρημένη. Σε καταλαβαίνω που τσατίζεσαι, και εμένα μου αρέσει τα πράγματα να γίνονται όπως τα θέλω εγώ, αλλά στο γάμο πάντα πρέπει να γίνονται παραχωρήσεις. Δυστυχώς καμιά φορά κάποιος πρέπει να κάνει περισσότερες. Θα σου πρότεινα αντι να συζητήσεις για μια ακόμα φορά, να προτινεις στον άντρα σου να αναλάβει περισσότερες δουλειές. Φαντάζομαι θα δει τη γλύκα τότε και θα εκτιμήσει το πρόγραμμα. Αν και δε ξέρω πολλά για τη ψυχολογία των παιδιών, μήπως άμα προσπαθούσες να δώσεις και περισσότερες ευθύνες στη μεγάλη, να σταματούσε κάπως τις κόντρες? Πάντως να μας λες πάντα τι σε απασχολει. Δε μας κουράζεις καθόλου, άλλωστε εδώ είμαστε να μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και τους προβληματισμούς μας.

Οσο για την ηλικία. Τι στενοχωριέσαι. Μια σαραντάρα ίση με δύο 20αρες δε λένε? Αλλώστε μπορεί να είμαι του 80, αλλά περιμένω το πρώτο μου μωράκι. Μακάρι στα 40 να έχω τις αντοχές σου να πάω για το τρίτο, γιατι πολύ θα ήθελα τρία παιδάκια!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....

μολις γυρισα απο τη δουλεια και ξεκουραζομαι...

αγλαια επειδη ειχα και εγω προβληματα με τον αντρα μου οταν γεννησα τον μικρο πηγαμε και εμεις σε συμβουλο γαμο....δεν ειμαστε 100% τελεια αλλα ειμαστε αρκετα καλα και μαλιστα πλεον τα συζηταμε ολα και προσπαθουμε να τα λυσουμε με κουβεντα...εμενα με βοηθησε παρα πολυ...βεβαια στην αρχη αντιδρουσε να παμε μετα ομως το καταλαβε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

agtog

εχεις απολυτο δικιο αλλα σκεψου πως εκτος απο τα παιδια που οπως λες τον εχουν αναγκη μηπως στο βαθος σου και εσυ εχεις βαθυτερα συναισθηματα για εκεινον.Ολα α ζευγαρια περνουν κρισεις και εμενα μου την εδωσε σημερα του τα ειπα ομως δεν μπορω να τα κραταω μεσα μου χωρις βρισιες ουτε υστεριες απλα οτι αν μου το ξανακανει να το περιμενει και απο μενα .Αλλες φορες νιωθω οτι ειναι το αποκουμπι μου ο ανθρωπος μου .Κανε υπομονη ολοι οι αντρες λιγο πολυ τον εχουν τον ''κάλο''τους μην κανεις τα παιδια σου βαλιτσα ετσι και αλλιως το τελειο δεν θα το βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ

N34Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Εύχομαι σήμερα ο ήλιος να φτιάξει την διάθεση όλων σας και να είναι μία όμορφη και γλυκιά μέρα.

Αγλαία ελπίζω τα προβλήματα σου να λυθούν γρήγορα και πιστεύω πως ένας σύμβουλος γάμου θα σας βοηθούσε πολύ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις μετά την γέννα για να πας. Είναι πολύς ο καιρός μέχρι τότε και καλύτερα να κλείσετε ένα ραντεβού εσα.

Δέσποινα τι κάνεις? Στη σκιάθο ο τουρισμός έχει ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες. Είναι χαλαρά ακόμη τα πράγματα αλλά κάθε εβδομάδα έχουμε και περισσότερο. Βοηθάει πολύ το αεροδρόμιο γιατί τέτοια εποχή είναι που ξεκινούν τα τσάρτερ από το εξωτερικό. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι. Όσο για τα πράγματα... ναι θα παραγγείλω και κάποια από το ιντερνετ, όπως το καρότσι. Το έχω βρει σε πολύ καλύτερη τιμή σε site του εξωτερικού. Τώρα για ρουχαλάκια δεν ξέρω εάν θα παραγγείλω από το ιντερνετ γιατί δεν ξέρω τι θα μου βγουν...

Άννα εσύ τι κάνεις? πως είναι τα παιδιά? ο μπεμπάκος? Η ψυχολογία σου είναι καλύτερα μετά από τα τελευταία γεγονότα??? Φιλόλογος είσαι απ΄ότι κατάλαβα. Εγώ πιστεύω πως η γλώσσα- έκθεση είναι τόσο βασικό όσο και τα μαθηματικά... Πολλοί γονείς ξεκινούν φροντιστήριο μαθηματικών στα παιδιά τους από το γυμνάσιο, το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και με το μάθημα της γλώσσας..

Για το θέμα ηλικίας... είμαι 29 χρονών... παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια. Πριν μια εβδομάδα σχεδόν είχα την 2η επέτειο γάμου και ο μπέμπης που περιμένουμε είναι το πρώτο μας παιδάκι. Είμαι από τη Σκιάθο, σπούδασα Θεσσαλονίκη.. Δούλευα για 3 χρόνια στο Βόλο και εδώ και 2,5 χρόνια μένουμε Σκιάθο.

Σας αφήνω τώρα. Πάω λίγο να δω την μητέρα μου.. ( Να πιω και μια γουλίτσα καφέ) και θα τα πούμε αργότερα!!! Καλημέρα φίλες μου!!!

Ye4Ip3.png

Καλημέρα!

Πως ειστε κοριτσάκια?

Αγλαια μου πολυ στεναχωρηθηκα με αυτα που διαβασα, μην προσπαθεις να τα παρεις ολα πανω σου αφησε τον να κανει και αυτος κατι. Δεν μπορεις να γινεις χιλια κομματια. Πιστευω και γω πως ενας συμβουλος γαμου θα βοηθουσε πολύ! Και μην ξαναπεις οτι μας κουραζεις, πρεπει να τα βγαζεις απο μεσα σου και εμεις ειμαστε εδω για να σε ακουμε! Μακαρι να μπορούσαμε να βοηθησουμε περισσοτερο!

Σήμερα περναω την τελευταια επιτροπη και μετα θαβγω στην κανονικη μου αδεια, θα μου γραψει ο γιατρος λιγο νωριτερα ωστε να μην ξαναχρειαστει να παιρνω αναρρωτικη. Ευτυχως οι παιδικοι ειναι κλειστοι τον Αυγουστο οποτε αυτο δεν θα επηρεασει το ποτε θα γυρισω στη δουλεια.

Η μικρη μου , μου λειπει πολυ... Αλλα θα περασουν οι μερες που θα παει...

οσο για την ηλικια εγω ειμαι 29 .

Παω να ετοιμαστω για να παω στην επιτροπη που ελπιζω να μην μου δημιουργησει προβλημα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...