Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο  το μυαλούδακι σου 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περίδεση ε;

καλύτερα ξάπλα.

μαλακώσε ο τράχηλος γι αυτό, σε πολύδυμες κυήσεις ή σε 3η 4η γεννα το συνηθίζουν.

μια φίλη που έκανε έλεγε ότι με το που την αφαιρούσαν γεννούσε πολύ γρήγορα.

Καλημερα δεν σας εχω διαβασει,τρεχω με τα μικρα και να ετοιμασω σιγα σιγα τα χαρτια της μεγαλης για τα νηπεια...Χτες σκεφτομουν οτι ειμαι ηδη στην 24η εβδομαδα και δεν εχω κανει τιποτα!!Χο χο θελω τωρα μεσα στο σκ να κατεβασω να ξεδιαλεξω τα ρουχαλακια να τα πλυνω και να τα σιδερωσω (οσο εχει ακομα δροσια) και γενικα να ετοιμαζω σιγα-σιγα τα πραγματακια!!Εγω βαλιτσα θα ετοιμασω τελη ιουνη να ειμαι σιγουρη χαχαχα..Θα τα πουμε αναλυτικα το μεσημερι φιλια σε ολες!!!

:-D

Καλημέρα κορίτσια... Τι καλημέρα δηλαδή... καλησπέρα. Έχω καιρό να μπω. Είχα πάει στο Βόλο, είχα ραντεβού με τον γιατρό και έκανα και τις εξετάσεις. Δεν είχα ιντερνετ για να μπω.

Καταρχήν χρόνια πολλά στις Κωνσταντίνες και στις Έλενες, καθώς και σε όποιο μέλος της οικογένειας σας γιόρταζε χτες!!!

Είδαμε λοιπόν τον μπέμπη χτες. Μεγάλωσε το μαναράκι μου πολύ. Ο γιατρός έχει 3d υπέρηχο και φαινόντουσαν τα χαρακτηριστικά του. καλά να είναι το παιδάκι μου, δεν χόρταινα να το βλέπω. Ζυγίζει κιόλας 1150 γρ. Μεγαλούτσικος ο μπεμπούλης μας.... σαν την μαμά του που πήρε 10 κιλά. :oops:

Βγήκε και η καμπύλη ζαχάρου και οι τιμές είναι φυσιολογικές. Δόξα τω θεώ όλα καλά!!!

Πάω λίγο στα γρήγορα να σας διαβάσω γιατί έχω χάσει επισόδεια.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα δεν σας εχω διαβασει,τρεχω με τα μικρα και να ετοιμασω σιγα σιγα τα χαρτια της μεγαλης για τα νηπεια...Χτες σκεφτομουν οτι ειμαι ηδη στην 24η εβδομαδα και δεν εχω κανει τιποτα!!Χο χο θελω τωρα μεσα στο σκ να κατεβασω να ξεδιαλεξω τα ρουχαλακια να τα πλυνω και να τα σιδερωσω (οσο εχει ακομα δροσια) και γενικα να ετοιμαζω σιγα-σιγα τα πραγματακια!!Εγω βαλιτσα θα ετοιμασω τελη ιουνη να ειμαι σιγουρη χαχαχα..Θα τα πουμε αναλυτικα το μεσημερι φιλια σε ολες!!!

εσύ τουλάχιστον έχεις και κάποια πραγματάκια από το πρώτο σου παιδάκι. Εγώ πρέπει να τα αγοράσω όλα από την αρχή κι ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα. Τέλος Ιουνίου θα κάνω τις ετοιμασίες και θα ψωνίσω πραγματάκια. Τώρα πήρα λίγα πραγματάκια για το καλό. Λίγα φανελάκια, φορμάκια και κανά δυο πανούλες. Το άσχημο είναι ότι στη Σκιάθο δεν μπορείς να βρεις και πολλά για νεογέννητα, έτσι τα περισσότερα θα τα ψωνίσω από τον Βόλο την επόμενη φορά που θα πάω Βόλο για το γιατρό.

Ye4Ip3.png

Μεγαλωσατε ειδα για τα καλα φτου φτου :D αντε να σας φτασουμε!

Τα δικα μου ειναι ζωηρα απ'οτι μου λεει ο γιατρος και πριν 2 βδομαδες εκανα περιδεση γιατι εκανε κατι περιεργα ο τραχηλος. τωρα ξαπλα σπιτι.

Να ξεκουράζεσαι και να είσαι ξάπλα και γενικά να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός. Λιγη υπομονή χρειάζεται... στο τρίτο τρίμηνο είμαστε θα περάσει ο καιρός και θα χαρούμε τα μωρά μας!!!

Ye4Ip3.png

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!!!! Ο μπέμπης μου έχει πάει 1529 γραμμάρια!!! Έχει γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω και έχει γίνει ένας κούκλος !!!! Όλα τέλεια μας είπε ο γιατρός!

Κι εγώ όμως πάω καλά!!!! έχασα 1 κιλό και ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου στο 31!!!!!! Αχ πολύ χάρηκα παιδιά σήμερα!!!!!!

Μπράβο μιμίκα!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου...!!!!

Ye4Ip3.png

Πλεον δεν κανω τιποτα, ολη μερα ξαπλα και βολτα μεχρι την τουαλετα και την κουζινα. Καλυτερα που την εκανα γιατι τωρα ειμαι πιο χαλαρη. υπομονη να περασει ο καιρος.

Αγορες σκεφτομαι να κανω προς το τελος Ιουνιου να κλεισω τις 30 βδομαδες,νομιζω ειναι νωρις ακομα.

p1Utp3.png

moritsa ξαπλα υπομονή!

geoangela μια χαρα ο μπεμπης!!!

ευριδικη καλο κουραγιο όντως θα ειναι δύσκολος ο επομενος μήνας!

βαλιτσα και γω αρχες ιουλιου θα ετοιμάσω απο 20 ιουλιου κια μετα περιμενω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

εβρι καλο κουραγιο!

μοριτσα ξαπλα και ξεκουραση τωρα κ ολα θα πανε καλα!

angela μπραβο σουπερ ο μπεμπης!

αννα εμενα ο γιατρος μου μου χε πει οτι το ρεα εχει μπει κ αυτο σττον εοππυ δε ξερω αν κατι εχει αλλαξει.

εγω τα ρουχαλακια θα τ απλυνω μολις γυρισουμε απ τις διακοπες καλο αυγουστο δηλαδη να ναι φρεσκα φρεσκα:P κ αγορες(κατι λιγα δηλαδη) επισης αυγουστο θα χει κ εκπτωσεις τοτε.

ουφ πολυ κουραστικη μερα η σημερινη...απ το πρωι τωρα καθισα να παρω μ ανασα.α στο καλο εχει αρχισει και μου τη δινει η ολη κατασταση:evil:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια!

Πήγα στο γιατρό το πρωί, γύρισα πριν από καμιά ώρα (Αργυρούπολη-Ψυχικό σου βγάζει την ψυχή!). Λοιπόν, πήρα τις βεβαιώσεις ότι μπορώ να ταξιδέψω με αεροπλάνο, μου είπε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα στο ταξίδι, θα παίρνω ένα σίδηρο παραπάνω και μπάνια (Άννα!) προς το τέλος του Ιούνη, λίγο πριν γυρίσουμε, να είναι πιο ζεστή η θάλασσα).

Γελάσατε βλέπω με τα αστεία μου περί ηλικίας, αλλά όλες του 80 κάτι είσαστε, μικρές και τριανταφυλλένιες! Ρίτα χάρηκα που υπάρχει τουλάχιστον και ένα 7 μπροστά στη δική σου ημερομηνία γέννησης, σαραντάρες μαμάδες φανερωθείτε γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη! (γίνομαι σαράντα τον Δεκέμβριο και μυαλό ακόμα δεν έβαλα).

Πάντως γύρισα σπίτι και γίναμε πάλι χάλια... δυσκολεύομαι με τη μεγάλη μου, δεν με ακούει καθόλου, γιατί ο πατέρας της της κάνει πλάτες συνέχεια και με υπονομεύει συνέχεια μπροστά της... Φυσικά δεν καταλαβαίνει τί κάνει. Το πρωί ξύπνησα κατά τις 6:30 γιατί 7:30 είχαμε ραντεβού με τη μικροβιολόγο για εξετάσεις αίματος και των δύο παιδιών. Τα σήκωσα, τα έντυσα, τα ετοίμασα (τη μεγάλη για το νηπιαγωγείο και τη μικρή για βόλτα μετά με τον μπαμπά) και ο σύζυγος ήταν ακόμα στο κρεβάτι μέχρι τις 7:20. Εγώ μετά θα έφευγα για το γιατρό και όπως και να το κάνουμε είμαι "ζωντανό" παιδί. Ε λοιπόν, αντί να μου πει κι ευχαριστώ (που λέει ο λόγος) που τα είχα όλα έτοιμα, άρχισε να σχολιάζει ό,τι έλεγα στα παιδιά να κάνουν (π.χ. μετά το γιατρό, στο αυτοκίνητο, άντε Ασπασούλα πιες το γάλα σου να σε αφήσουμε στο σχολείο = σιγά προλαβαίνει, θα μας αγχώσεις κιόλας; Ή Πολυξενούλα καθάρισε τα χεράκια σου με το μαντηλάκι, γιατί θα πιούμε το γάλα και πήγαμε στο γιατρό= καλά, φτάνει πια με τα μαντηλάκια, υποχόνδρια θα τα κάνεις...). Τι να σας πω βρε παιδιά, αν δεν ήταν το πρόβλημα πως θα μεγαλώσω τρία παιδιά μόνη μου (κυρίως γιατί η μεγάλη λατρεύει τον πατέρα της και φυσικά και της μικρής θα της λείψει) δεν ξέρω τί θα αποφάσιζα. Είναι ανυπόφορη η κατάσταση... Θεωρεί ότι παραέχω πρόγραμμα και ότι τα παιδιά δεν είναι στρατιωτάκια (συμφωνώ βέβαια), αλλά δεν ξέρω αν συνειδητοποιεί πως μπορεί να βγει η μέρα, με δυο παιδιά, το σπίτι και επαγγελματικές υποχρεώσεις, αν για να πιει το πρωί το γάλα της η μεγάλη πρέπει να μου κάνει ένα μισάωρο νάζια και για να ντυθεί για ύπνο το μεσημέρι πρέπει να την καλώ άλλο ένα μισάωρο (γιατί η μικρή με ακούει ακόμα, ίσως επειδή νιώθει ότι ο μπαμπάς ασχολείται πιο πολύ με τη μεγάλη). Σας έπρηξα πάλι. Μην μου πείτε να ξανασυζητήσω μαζί του, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι από τους ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα την τελευταία στιγμή, οπότε δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να γίνουν έτσι και όχι αλλιώς τα πράγματα, γιατί πείτε μου βρε παιδιά, με τρία παιδιά και τόσες υποχρεώσεις, πόσες τελευταίες στιγμές θα εφεύρουμε; Και επειδή είναι τόοοοοοσο χαλαρός, αναγκάζομαι εγώ να υπερβαίνω ακόμα και τον εαυτό μου σε αυστηρότητα (τώρα Αννούλα, να πω και την μαύρη αλήθεια, λόγω επαγγέλματος την έχουμε λιγουλάκι την αυστηρότητα...)

Σας είπα ότι το μπεμπάκι μου είναι 1520 γραμμάρια, μου είπε ότι και αυτό θα βγει μεγάλο μωράκι! Μιμίκα μαζί μεγαλώνουν τα μωρά μας, ε; Να συμπεθεριάσουμε!!!!

a0Nsp3.png

Αχ βρε Αγλαια μου τι να πω:?Θα επιμείνω στο να του μιλησεις και να του μιλας συνεχεια σε οτι σε απασχολει,να του εξηγησεις ολα αυτα που λες και σε εμας οτι με 2παιδια δουλεια και σπιτι δεν γινετε να τα κανεις ολα εσυ..οτι και εσυ εισαι ανθρωπος και οτι εννοειτε τα παιδακια σας πρεπει να εχουν ενα προγραμμα οχι στρατιωτακια οπως ειπες αλλα να εχουν μια ''σειρα''..Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σε συμβουλεψω:|:-|..

Κοριτσια εγω που ειμαι το 90 αποχωρω:tongue::tongue:

:-D

annia πλάκα κάνεις??? Το 90????? Και πότε τα έκανες τα παιδιά?????

Αγλαία μου εμείς μαζί είμαστε...ίδια ΠΗΤ...ίδιο βάρος τα μπεμπέ μας! Με στεναχωρείς όμως με αυτά που λές! Σκέφτηκες μέχι και τον χωρισμό από ότι κατάλαβα. Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος έτσι όπως το διάβασα. Δυστυχώς κι εγώ θα σου πώ να συζητήσεις, γιατί τα προβλήματα θέλουν Δ Ι Α Λ Ο Γ Ο! Δύσκολη η περίπτωση σου ρε γαμώτο. Δεν ασχολείται καθόλου ο άντρας σου με τα παιδιά??? Πάντα έτσι ήταν ή άλλαξε στην πορεία???

2sCXp3.png

annia πλάκα κάνεις??? Το 90????? Και πότε τα έκανες τα παιδιά?????

Αγλαία μου εμείς μαζί είμαστε...ίδια ΠΗΤ...ίδιο βάρος τα μπεμπέ μας! Με στεναχωρείς όμως με αυτά που λές! Σκέφτηκες μέχι και τον χωρισμό από ότι κατάλαβα. Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος έτσι όπως το διάβασα. Δυστυχώς κι εγώ θα σου πώ να συζητήσεις, γιατί τα προβλήματα θέλουν Δ Ι Α Λ Ο Γ Ο! Δύσκολη η περίπτωση σου ρε γαμώτο. Δεν ασχολείται καθόλου ο άντρας σου με τα παιδιά??? Πάντα έτσι ήταν ή άλλαξε στην πορεία???

Δεν είναι ότι δεν ασχολείται, ασχολείται πολύ για παιχνίδι, ακόμα και για τάισμα όταν εγώ λείπω κτλ. αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι όταν πρέπει να γίνει, πρέπει να γίνει χαλαρά, δηλ. τι θα πει τρώμε στις 12:30, γιατί αν φάμε και στις 14:00, τί θα γίνει; Η ετοιμαζόμαστε για ύπνο στις 20:30, και αν αρχίσουμε να πλένουμε τα δόντια στις 21:30 θα γίνει κάτι τρομερό; Μόνο που αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος (είμαστε έξω, διακοπές, επίσκεψη ή κάτι άλλο τέλος πάντων, είναι βολικό να κοιμηθούν κάπου στις 22:00, να χαλαρώσουμε και λίγο επιτέλους ή να ετοιμάσω το μάθημα ή ότιδήποτε άλλο, και στο κάτω κάτω πώς θα ξυνπνήσει το πρωί η μεγάλη αν κοιμηθεί στις 23:00; ). Έχει πολυ χόνο στο σπίτι και θα παίξει και με τα παιδιά, αλλά μερικές φορές όταν τους φωνάζω πχ. για φαί ή για συμμάζεμα είναι σαν να έχω τρία παιδιά αντί για δύο και μάλιστα το μεγάλο να έχει και δικαίωμα να εκφέρει και γνώμη.... Αλλά δεν μπορεί να βγει η εβδομάδα έτσι, γιατί θα τρελαθώ εγώ. Εκτός αν γίνει αυτό που σας έλεγα, καθίσω σπίτι, δεν δουλεύω, να τρέχει εκείνος για όλες τις δουλειές (αναλαμβάνοντας όμως την ευθύνη ότι θα γίνουν στην ώρα τους. δηλ. είχαμε τη διαχείριση πέρυσι και από το Γεννάρη έπρεπε να την έχει παραδώσει, φεύγουμε την Κυριακή και ακόμα δεν την έχει παραδώσει. ή πήραμε ένα τραπέζι από την ΙΚΕΑ που είχε ελάττωμα, μέσα σε ένα μήνα έπρεπε να το αλλάξουμε, του το έλεγα κάθε μέρα και τελικά πέρασε ο μήνας!) και να μην κάνω τα φορολογικά μας, ούτε να φροντίζω το δάνειο, ούτε τους λογαριασμούς, ούτε τα ραντεβού με τους γιατρούς, τις αιτήσεις κτλ. Έλα όμως που δεν γίνεται...

Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε εγκυμοσύνη "παίρνουμε διαζύγιο" μέχρι και το παιδί να πάει κάπου 18 μηνών και να αρχίσω να τα βγάζω πέρα ξανά... Το θέμα δεν είναι ομως να γίνω εγώ πάλι wonderwoman γιατί στο τέλος θα πρέπει να κοιτάξω και κάποιος να με σέβεται γι' αυτό, και αυτό σε καμία περίπτωση δεν το κάνει έμπρακτα ο άντρας μου.

Το '90 ήμουν για πρώτη φορά ερωτευμένη σοβαρά και έδινα πανελλαδικές. Δεν υπάρχουν τέτοιες ημερομηνίες γέννησης, μου κάνετε πλάκα!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...