Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα!

Τρεχω αυτες τις μερες γιατι ξεκινησαμε κατι εργασιες στο σπιτι...τουλαχιστον ο καιρος βοηθαει και δε σκαμε.

Δεσποινα καλη αρχη στην Ιρλανδια, ολα θα σας πανε καλα!

Μιμικα τελειος ο μπεμπης!!!!!!

Τανια εγω για να εμαι ειλικρινης κουραζομαι και χανομαι με τις ομαδες στο φβ αν δεν τις παρακολουθω στενα.Ενω εδω οταν μπανω εστω αργοπορημενα μπορω να διαβαζω τα νεα μαζεμενα και να σχολιαζω.Θα ελεγα ,οταν με το καλο γεννησουμε και μετα μπορυμε να κανουμε μια ομαδα στο φατσοβιβλιο μονο για φωτο και κατι πιο προσωπικο.Κατα τα αλλα οτι πειτε, εγω θα εμαι μεσα μη με ξεχασετε καντε μου προσκληση.

Αγλαια ναι ,την ηλικια μας δειχνει το νουμερο διπλα στο ονομα...εγω ας πουμε ειμαι 79....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυριο εχω την καμπυλη...πως βαριεμαι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρα και εγω μεσω πρωην ΟΑΕΕ -τεβε εχω Εοππυ και σε ολα τα ιδιωτικα μαιευτηρια που ρωτησα και στο ιασω και στο ρεα και στο μητερα μου βγαινει να πληρωσω διαφορα μεσω εοππυ για το οικονομικο εννοειται δωματιο....θα το ξαναρωτησω και θα σας πω αναλυτικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Ρίτα καλη επιτυχια με την καμπύλη και με το καλο να τελειωσουν οι εργασιες! Να σου πω την αλήθεια ακριβως γι αυτο προτεινα την ομαδα περισσοτερο για φωτο γιατι καποιες μανουλες δεν ανεβαζουν φωτο των παιδιων στα δημοσια προφιλ τους , οποτε οπως ειπες μορουμε να το κανουμε οταν γεννησουμε και μετα!

Μόλις αλλαξα το ραντεβου μου με τον γιατρο για την πεμπτη, το ειχα για την Δευτερα αλλα μιας και λειπει η μικρη και για να μην χρειαστει να την αφηνω παλι την Δευτερα ειπα να παμε νωριτερα ( ευκαιρια εψαχνα).

Παω να κανω προφιτερολ, παραγγελεια του καλου μου που τωρα που λειπει η μικρη θελει όλη την προσοχη μου και μετα για ενα καφεδακι !

τα λεμε αργοτερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

μιμικα μπραβο μαι χαρα τα πατε!σουπερ ο μπεμπης εφτασε ηδη 1,5 κιλο!

αννα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!ειναι οπως τα εγταψε η αγλαια τις εξετασεις αυτες τις ξανακανουμε μηπως και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κολλησαμε κατι.ειναι στανταρ παντως να στις ξαναγραφουν.

ριτα καλα αποτελέσματα κ σ εσενα!

για τις τιμες που λετε δε ξερω τι παιζει ακριβως παντως δε παιρνουμε πλεον επιδομα τοκετου παει απευθειας στο μαιετηριο..απο κει κ περα απ οσα εχω καταλαβει πληρωνουμε καποια διαφορα...παντως στο σιτε του μητερα που μπηκα χθες εχει ακομα τις παλιες τιμες εκτος εοππυ:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα! γύρισα και είμαι σα κοτόπουλο! πολύ νύστα κάνει σήμερα!

εγώ που ρώτησα στο ρέα (οι τρίτεκνοι έχουν ένα 30% έκπτωση) το οικονομικό δίκλινο βγάζει μια τιμή 1600 περίπου, αλλά το ρέα δεν είναι ακόμα στον ΕΟΠΠΥ σωστά; οπότε γι αυτό είπα ότι το επίδομα των 900 ευρώ το παίρνεις απ το ταμείο στο χέρι. άρα υπάρχει διαφορά κανα 700αρι. στην έξοδο όμως όλο και κάτι θα σου κοστολογήσουν παραπάνω λέω.

συν του ότι ο γιατρός παίρνει παραπάνω στο ιδιωτικό απ ότι στο δημόσιο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!

Δεσποινάκι και η δικιά σου κάπου εκεί θα είναι! Γιατί να κάνεις δίαιτα?? Δεν νομίζω να βγούν και θηρία! Ελπίζω μόνο να μην περάσουνε τα 4 κιλά. Μέχρι 4 όμως καλά είναι. Όσο για τον σίδηρο εγώ 35 δεν θα έχω ποτέ!!!!! Τζάμι είσαι!!!!!!

Τανιαμπελ μη μιλάς για προφοτερόλ! Τρελαίνομαι!

Ρίτα καλά κουράγια με την καμπύλη!

Άννα εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει 2 φορές την εξέταση για το τοξόπλασμα. Είναι από τις εξετάσεις που κάνεις σχετικά συχνά γιατί αν δεν έχεις αντισώματα (όπως εγώ) μπορείς να το κολλήσεις ανα πάσα στιγμή.

Αγκτογκάκι εμένα το 84 υποδηλώνει το έτος γέννησης μου!

Κορίτσια να σας ρωτήσω...πότε λέτε να ετοιμάσετε βαλίτσα μαιευτηρίου?

2sCXp3.png

έβαλα κι εγώ να πλύνω τα μωρουδιακά, έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά με κάνατε να ζηλέψω...

αρχές ιουλίου λέω να τη φτιάξω τη βαλίτσα...

εγώ περιμένω από 20 ιουλίου μεχρι το αργότερο 5 αυγούστου.

οπότε καλά είναι.

Εγώ έχω ΠΗΤ 6/8 αλλά τον βλέπω λίγο βιαστικό τον μπέμπακο! Λέω να την ετοιμάσω αρχές Ιουλίου που θα μπώ στον μήνα μου. Καλά δεν είναι??? Μην τα φάει ο σκόρος τα ρούχα από τώρα μέσα στην βαλίτσα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε?

Μιμίκα ολόκληρος άντρας ο μπέμπης μπράβο!

Δέσποινα σε ευχαριστώ για τις ευχές, είμαστε 4 αδέρφια ο ένας είναι μακρυά θα έρθει για λίγο,ο άλλος έχει 4 παιδάκια εκ των οποίων το ένα νεογέννητο,θα βοηθήσει όσο μπορεί και έχω και μια αδερφή με ειδικές ανάγκες οπότε χρειάζεται και ένας άνθρωπος γι'αυτήν όσο δε θα μπορεί η μαμά! Οπότε θα έχουμε τρέξιμο,αλλά δεν πειράζει αρκεί να πάνε όλα καλά!

Άννα τοξόπλασμα κάνω και εγώ κάθε μήνα γιατί δεν έχω αντισώματα.

Πήρα και τη μικροβιολόγο και μου είπε πως όλες και η γλυκόζη είναι εντάξει,το απόγευμα θα τις πάρω και την Πέμπτη το απόγευμα θα πάω στη γυναικολόγο να δω το μπεμπούλη. Μου έλλειψε χεχε!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

ευρι μου καλά κουράγια!

και με το καλό να δεις το μπέμπη σου!

εγώ αργώ ακόμα, 11 ιουνίου έχω ραντεβού για το ντόπλερ, πολύ μακριά μου φαίνεται.

από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού στο ικα να μου γράψουν κανα υπέρηχο λέω.

μόνο τους βασικούς έχω κάνει.

μορίτσα τί κάνουν τα διδυμάκια σου???

Μεγαλωσατε ειδα για τα καλα φτου φτου :D αντε να σας φτασουμε!

Τα δικα μου ειναι ζωηρα απ'οτι μου λεει ο γιατρος και πριν 2 βδομαδες εκανα περιδεση γιατι εκανε κατι περιεργα ο τραχηλος. τωρα ξαπλα σπιτι.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...