Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε τη χοριακη της @kate82. Κορίτσι μου προσεύχομαι να μας πεις ένα μεγάλο νούμερο σήμερα!!! 

Εγώ από την υπνηλία πέρασα νομιζω στην αϋπνία τις τελευταίες ημέρες! Σκεφτόμουν τόσα πράγματα χτες.... πόσο τελικά πρέπει να μην είσαι παρορμητικος... Είχα σταματήσει τις αντιπηκτικες νομίζοντας ότι θα αποβάλλω (ευτυχώς τις κάνω προληπτικά), ήθελα να σκίσω τη φωτογραφία με τα έμβρυα που έβαλα γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω, ήθελα να σβήσω τη φωτογραφία με το θετικό τεστ ούρων και αυτή που είχα βγάλει με τον άντρα μου να πίνουμε καφέ ευτυχισμένοι εκείνη την 1η ημέρα... Καλά για τα κλάματα που έριχνα τα βράδια για να μη με καταλάβει ο γιος μου. Ευτυχώς βασικά που δεν παίξαμε πάλη που μου ζητούσε μια μέρα! Έγινε λάθος του μικροβιολογικου, απεβληθη κάποιο από τα έμβρυα, δε θα μάθουμε ποτέ... Η ζωή σε εκπλήσσει τόσο περίεργα ώρες ώρες. Το 2019 βέβαια μου είχε συμβεί το ανάποδο. Σε μια εισαγωγή του πατέρα μου στο νοσοκομείο και με το άγχος του καρκίνου επειδή είχε έναν υψηλό δείκτη, πήραμε μια εξέταση η οποία δικαιολουσε την τιμή αυτή λόγω λοίμωξης. Η εξέταση αυτη αποδείχθηκε λάθος.... και τελικά ο πατέρας μου είχε όντως καρκίνο και 6 μήνες μετά έφυγε... Τώρα βιωνω το ανάποδο, δεν είναι φοβερό? 

Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο  το μυαλούδακι σου 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί στο Μητέρα είπαν έτσι (Εννοείς εδώ στην Αθήνα; Ή είσαι εσύ η κοπέλα που που είναι στην Κρήτη; ). Στο ΡΕΑ και στο ΙΑΣΩ βγαίνει ένα ποσό πάνω κάτω όσο θα έβγαινε χωρίς το επίδομα τοκετού που θα παίρναμε... Οπότε φαντάζομαι ότι αν υπάρχει κάποια κλινική, ίσως στην επαρχία όπου τα έξοδα ήταν τόσα περίπου, δηλ. όσο και το επίδομα τοκετού, σε αυτήν δεν θα υπάρχει συμμετοχή, σε αυτά που ανέφερα πάντως ισχύουν τα παραπάνω στο περίπου.

Για το Μητερα στην Αθηνα λεω.Πηρα τηλ.την προηγουμενη βδομαδα και μου ειπανε οτι δεν θα πληρωσω καθολου(ειναι και η επισκληρηδιος μεσα) παρα μονο οτι θα ζητησει ο γιατρος,αλλα δεν θα παρω το επιδομα.

Το ιδιο μου επιβεβαιωσε και ο γιατρος μου.

Τωρα τι να πω βρε κοριτσια αυτα μου ειπανε αυτα σας λεω......

Μιμικα καλα αποτελεσματα!!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάντως εμένα ο γιατρός μου που ξεγεννάει και στο λητώ και στο ρέα εκτός από το αρεταίειο μου πρότεινε το αρεταίειο για οικονομικούς λόγους. αν ήταν τα ιδιωτικά τζάμπα γιατί να μου το φέρει έτσι;

ποιος ξέρει. για να δούμε παιδιά γιατί τα πράγματα αλλάζουν απ τη μια στιγμή στην άλλη. κι έχουμε μέλλον μπροστά.

Καλησπέρα κορίτσια μου,εύχομαι να είστε όλες καλά!

Το πρωί έκανα καμπύλη ζαχάρου και τις υπόλοιπες εξετάσεις και ακόμη δε λέω να συνέρθω.Σήμερα έχω πολλές γιορτές μπαμπά,ανιψιο κτλ.και ελπίζω να μη φάω πολύ! :-)

Βρε κορίτσια νιώθω την κοιλιά μου να μεγάλωσε ξαφνικα πολυ και με δυσκολεύει.

Δέσποινα μπράβο για τα νέα σας και την καινούρια δουλειά,εύχομαι να πάνε όλα καλά!Όψο γι'αυτό που με ρώτησες,χειρουργείται η μαμά μου 5 ιουνίου στο ισχύο και θα έχω αρκετό τρέξιμο! Από τώρα το σκέφτομαι!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

mimika84, λυπάμαι που είναι χαμηλότερος ο αιματοκρίτης σας, είχα παρακολουθήσει τη συζήτηση, αλλά επειδή δεν είχα προσέξει ούτε τις δικές μου προηγούμενες εξετάσεις δεν είχα συγκρατήσει τιμές. Την προηγούμενη φορά ο γιατρός μου είχε επισημάνει ότι ήταν χαμηλότερος από ότι θα ήθελε, οπότε αυτή τη φορά σύγκρινα την τιμή με τις αντίστοιχες από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και ήταν χαμηλότερη! Αλλά με καθησύχασες, οπότε αύριο θα πάω με θάρρος στο γιατρό!!! Εμένα η αμαρτία μου είναι ότι τρώω βλακειούλες και δεν έχω περιορίσει αυτά που μου έχει πει (γλυκά, υδατάνθρακες) οπότε να δούμε και αύριο τι θα μου πει να κάνω...

Φωνάζω κυρίως στο σπίτι αυτόν τον καιρό, είμαι γενικά πιεσμένη και δεν με πολυακούνε τα παιδιά και από υπομονή... άστα. Αυτό το πρωινό ξύπνημα για το σχολείο έχει καταντήσει σπάσιμο νεύρων, μισή ώρα να την βγάλω από το κρεβάτι κανένα 20λεπτο για να πιει το γάλα και μετά τρέξιμο να προλάβουμε, νισάφι πια... Και το βράδυ η μικρή μια ώρα πήγαινε έλα αγκαλιές και χατήρια μέχρι να την πάρει ο ύπνος... Για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να μην επαναλαμβάνομαι....

hara82 δεν ξέρω αλήθεια τίποτα για το Μητέρα. Μήπως όμως κάτι δεν κατάλαβα καλά, μιλάς για τιμές με ΕΟΠΥΥ ή με κάποιο άλλο ταμείο ή ιδιωτική ασφάλιση;

Άννα27Με το ΕΟΠΥΥ πάντως δεν επιστρέφονται χρήματα, η τιμή που σου δίνει το (ιδιωτικό) μαιευτήριο είναι "τιμή ΕΟΠΥΥ" αλλά δεν παίρνουμε το επίδομα τοκετού. Είναι σαν να έχουν αφαιρέσει από την τιμή το επίδομα δηλ. ήδη, ή τέλος πάντων πάνω κάτω.

Όσο για τα θέματα, το κείμενο μου φάνηκε δύσκολο για περίληψη, ειδικά για το φετινό τμήμα της τρίτης που δεν τραβάει πολύ... Η παραγωγή λόγου δεν ξέρω αν τους δυσκόλεψε, δεν θα έπρεπε λογικά. Αλλά δεν κάνω εγώ την έκθεση στη Γ', ελπίζω να έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι! Βέβαια, πάντα τους λέω να μην ανησυχούν για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτω. Αν είναι εύκολα θα γράψουν όλοι πιο καλά, θα ανέβουν οι βάσεις πάλι οι πιο αδύναμοι θα μείνουν εξω. Αν είναι δύσκολα θα γράψουν όλοι πιο κάτω, οπότε μια από τα ίδια. Εσύ έχεις και Γ' Λυκείου, δεν είναι κάπως έτσι;

Είχα ώρες να μπω, αλλά του έδωσα να καταλάβει τώρα, ε; Φιλιά κοριτσάκια εγκυάκια!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!!!! Ο μπέμπης μου έχει πάει 1529 γραμμάρια!!! Έχει γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω και έχει γίνει ένας κούκλος !!!! Όλα τέλεια μας είπε ο γιατρός!

Κι εγώ όμως πάω καλά!!!! έχασα 1 κιλό και ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου στο 31!!!!!! Αχ πολύ χάρηκα παιδιά σήμερα!!!!!!

2sCXp3.png

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!!!! Ο μπέμπης μου έχει πάει 1529 γραμμάρια!!! Έχει γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω και έχει γίνει ένας κούκλος !!!! Όλα τέλεια μας είπε ο γιατρός!

Κι εγώ όμως πάω καλά!!!! έχασα 1 κιλό και ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου στο 31!!!!!! Αχ πολύ χάρηκα παιδιά σήμερα!!!!!!

μπράβοοοοο!!!!

664343slv150mpvq.gif

agtogακι φυσικά και να πάς με θάρρος! Εμένα που ανέβηκε στο 31 μου είπε ότι πηγαίνω σούπερ!!!! Ναι μεν είναι πεσμένος, αλλά όχι σε βαθμό που να σου δημιουργεί πρόβλημα!!! Αχ σε καταλαβαίνω, πολύ κούραση, εγώ που δεν έχω παιδί και κάτι μέρες σαν κι αυτή που είμαι 14 ώρες στο πόδι νιώθω ότι θα πέσω κάτω!! Πάω να ξεραθώ, μιλάμε αύριο κοριτσάρες! Φιλιά μανουλίτσες!!!!

2sCXp3.png

εγώ κάνω μόνο έκθεση β και γ λυκείου, άντε αναλαμβάνω ιστορία και λογοτεχνία αλλά περιορισμένα, η έκθεση έχει πιο πολλές ώρες λόγω όλων των κατευθύνσεων συν επαλ.

το κείμενο "σεφερίζει" και ήταν δύσκολο για όλους τους μαθητές ακόμα και τους μέτριους προς το καλούς. καλά για κατευθύνσεις πέρα της θεωρητικής δε το συζητώ.

οι ασκήσεις πιανόντουσαν αλλά τι να το κάνεις δε πιάνουν και πολλές μονάδες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Φαντάζομαι θα είναι δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε. Αλλωστε οι τελευταίες μετακομίσεις μας ήταν πάντα μέσα στο άγχος!

Για τη δικιά μου τη δουλειά, δυστυχώς υπάρχει ο φόβος να μη καταφέρω να βρω έυκολα. Είναι και ο τομέας μου τέτοιος που έχει χτυπηθει πολύ. Αισιοδοξώ πάντως πως κάτι θα βρεθεί. Ας πάνε όλα καλά και απο Ιανουαριο θα αρχίσω να κοιτάω.

Χαρα, πολύ χάρηκα με τα νέα του γιατρού σου! Οπότε συνεχίζεις έτσι και εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο να ανεβαίνει. Αλήθεια, στην πρώτη σου εγκυμοσύνη πάλι τόσο χαμηλά ήταν?

Αννα, για μια ακόμη φορά συλληπητήρια για τη κουνιάδα σου. Εύχομαι να μπορέσει να προχωρήσει γρήγορα και σύντομα να έχει ένα υγιέστατο μωράκι. Τι ωραία που ξέσκασες και εσύ λίγο. Κάτι τέτοιες εκδρομούλες είναι οι καλύτερες.

Και καλή επιτυχία και στους μαθητές σου. Το ίδιο και σε σένα Αγλαϊα. Φαντάζομαι θα έχετε και εσείς άγχος μαζί με αυτους.

Εβρι, εύχομαι καλη ανάρρωση στη μητέρα σου. Εύχομαι να μη μείνει για πολύ καιρο στο κρεβάτι. Μόνο εσένα θα έχει να την προσέχεις? Δύσκολο μου φαίνεται. Καλά αποτελέσματα και σε εσένα. Εύχομαι όλα να είναι σούπερ!

Μιμίκα, εφτασε κιόλας ο παίδαρος τα 1.5 κιλά? Πώπω, δηλαδή και η δικιά μου μια που ήταν και γεματούλα θα είναι περίπου τόσο? Μάλλον θα την αρχίσω διαιτα από τώρα. Μέχρι τη γέννα πόσο θα πάει? Πάντως χαίρομαι που όλα είναι καλα! Και μπράβο και για το σίδηρο! Μονο άνοδο απο εδώ και πέρα!

Λέτα, ακόμα ταλαιπωρείσαι? Ρώτησες το γιατρό σου μήπως μπορείς να πάρεις κάτι? Πάντως νομιζω πως από εδώ και πέρα, όλο και κάτι θα μας ζορίζει. Ας είναι καλά τα μωράκια μας και δε πειράζει.

Τανια, πέρασε μια μέρα. Σύντομα θα έχεις τη μικρή σου πάλυ κοντά σου!

Σήμερα μέτρησα τη περίμετρο της κοιλιά μου. Εφτασα το μέτρο! Πώπω, άρχισα να νοιώθω θωρηκτό! Οσο για το σίδηρο, να μην ανησυχω που ο δικός μου έπεσε στο 35. Από ότι κατάλαβα, έχω από τους υψηλούς!

Πολλά φιλιά

Anna27 Το τοξόπλασμα μου το βάζει κάθε φορά, νομίζω το κάνουν για να δουν αν έχουμε στο μεταξύ κολλήσει χωρίς να το καταλάβουμε, επίσης μου βάζει κάθε φορά crp (αν θυμάμαι καλά) και είναι αυτό που δείχνει φλεγμονές και τέτοια.

Για τα θέματα, μόνο τη θεωρητική είχα στο νου μου, δεν σκέφτηκα τους άλλους τους δύσμοιρους, γιατί εμείς μόνο θεωρητική έχουμε...

Despina80 Ευχαριστώ πολύ, έχω άγχος βέβαια, αλλά επειδή δεν έχω Γ' Λυκείου, είναι πιο πολύ από ενδιαφέρον για τα παιδιά. Είχαν δυσκολίες, ελπίζω να τα καταφέρουν...

Leta800 Μήπως αν δεν έτρωγες κανονικά γεύματα, αλλά πολύ περισσότερα μικρά όπως μας λένε να κάνουμε στο πρώτο τρίμηνο, όταν έχουμε προβλήματα με το στομάχι μας;

Κοριτσάκια, οι αριθμοί δίπλα στα ονόματά σας, πείτε μου ότι δεν υποδηλώνουν την ηλικία σας, αισθάνομαι γριααααααααααααά! (Σαν να λέμε δηλ. agtog72; Φρίκη!)

Όλο φιλάκια δίνω και όλο εδώ τριγυρνάω, διώξτε με!

a0Nsp3.png

δεσποινάκι όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! καλή αρχή να χετε κι έχει κι αυτή τη γλύκα της! εμένα μ αρέσουν αυτά. και φαντάζομαι τα μέρη θα ναι ιδανικά για να ζήσεις εκεί τη ζωή σου!

χαχαχα αγλαία πολύ γέλασα! φεις έχεις; αν θες στειλτο με πμ

το 27 δήλωνε την ηλικία μου όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ. δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με τη σημερινή. σε ένα μήνα και κάτι ψηλά κλείνω τα 31 αισίως.... του '81 είμαι. 25 έκανα το πρώτο παιδί και 28 το δεύτερο. αυτάααα.

άντε πάμε τώρα! καλό βράδυ!!!!

Καλημερα καλημερα!!!!Τι κανετε???Εγω δεν λεω να ξυπνησω σημερα αφου χθες πηγαμε σε γιορτη και ψιλοαργησαμε να γυρισουμε :roll:.

Κοριτσια οσον αφορα το θεμα του ΕΟΠΥΥ εγω εχω οαεε(δηλ.πρωην τεβε).

Δεν ξερω τι να πω,αυτο μου ειπανε γιατρος και μαιευτηριο.Βεβαια δεν το δενω σχοινι κορδονι γιατι ξερω οτι ολα τα νοσοκομεια μπαινοβγαινουνε στον ΕΟΠΥΥ λογω μην εξοφλησης οφειλων,οποτε ειλικρινα δεν ξερουμε τι θα γινει μεχρι να γεννησουμε.

Μιμικα μπραβο με τις εξετασεις!!!!Ολα καλα!!Ενταξει χαμηλουτσικος ο αιματοκριτης αλλα υποφερτος.1529 γρ!!!Τελειος ο μπεμπης :-P.

Δεσπινακι και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχε πεσει αλλα στο 29 οχι στο 25 που ειναι αυτη την φορα.Οποτε το 35 το δικο σου ειναι σουπερ!!!Kαι μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα στο καινουργιο σας ξεκινημα ειδικα αφου τοτε θα εχεις και το ζουζουνι σου,τι καλυτερο απο αυτο :-P

Αννα καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σημερα!!!Το τοξοπλασμα μου το βαζει και μενα καθε μηνα.

Χθες για πρωτη φορα μου παραχωρησανε την θεση τους στην ουρα,οποτε η κοιλια εχει αρχισει να κανει την δουλεια της :D:D:D

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημέρα!

Μιμικα μπραβο με τις εξετασεις! Τελειος ο μπεμπης!

αννα καλα αποτελεσματα και σε εσενα σημερα!

Εμενα τοξοπλασμα δεν ξαναεβαλε απο την αρχη, ουτε και στην πρωτη εγκυμοσύνη! Απο χτες το βραδυ αρχισε να με ποναει ενα δοντι το οποιο μου ειχε χαλασει και στην πρωτη εγκυμοσυνη παλι στον 7ο μηνα και το ειχα σφραγισει! Θα δω πως θα παει και σημερα και αυριο οδοντιατρο, δεν με βλεπω να τον γλιτωνω! Χτες επλυνα τα φανελακια της μπεμπας ειναι τοσο μικρουλικααα:tongue: και τωρα περιμενω να βγουν τα φορμακια!

Εκεινη την ομαδα στο φεις τι λετε να την κανουμε για να ειμαστε όλες συγκεντρωμενες ?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...