-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:
Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε τη χοριακη της @kate82. Κορίτσι μου προσεύχομαι να μας πεις ένα μεγάλο νούμερο σήμερα!!!
Εγώ από την υπνηλία πέρασα νομιζω στην αϋπνία τις τελευταίες ημέρες! Σκεφτόμουν τόσα πράγματα χτες.... πόσο τελικά πρέπει να μην είσαι παρορμητικος... Είχα σταματήσει τις αντιπηκτικες νομίζοντας ότι θα αποβάλλω (ευτυχώς τις κάνω προληπτικά), ήθελα να σκίσω τη φωτογραφία με τα έμβρυα που έβαλα γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω, ήθελα να σβήσω τη φωτογραφία με το θετικό τεστ ούρων και αυτή που είχα βγάλει με τον άντρα μου να πίνουμε καφέ ευτυχισμένοι εκείνη την 1η ημέρα... Καλά για τα κλάματα που έριχνα τα βράδια για να μη με καταλάβει ο γιος μου. Ευτυχώς βασικά που δεν παίξαμε πάλη που μου ζητούσε μια μέρα! Έγινε λάθος του μικροβιολογικου, απεβληθη κάποιο από τα έμβρυα, δε θα μάθουμε ποτέ... Η ζωή σε εκπλήσσει τόσο περίεργα ώρες ώρες. Το 2019 βέβαια μου είχε συμβεί το ανάποδο. Σε μια εισαγωγή του πατέρα μου στο νοσοκομείο και με το άγχος του καρκίνου επειδή είχε έναν υψηλό δείκτη, πήραμε μια εξέταση η οποία δικαιολουσε την τιμή αυτή λόγω λοίμωξης. Η εξέταση αυτη αποδείχθηκε λάθος.... και τελικά ο πατέρας μου είχε όντως καρκίνο και 6 μήνες μετά έφυγε... Τώρα βιωνω το ανάποδο, δεν είναι φοβερό?
Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο το μυαλούδακι σου
-
Cafe Αύγουστος 2012
-
Θέματα
-
- 5.927 απαντήσεις
- 800.315 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.128.265 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.287 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.382 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.427 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.927 απαντήσεις
- 800.328 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 47
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 704 απαντήσεις
- 29.709 εμφανίσεις
-
- 867 απαντήσεις
- 79.262 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 3.462 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 12
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 177 απαντήσεις
- 60.101 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 518 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 102 εμφανίσεις
-
Mέρα ωορρηξίας
Από Kate86, in Ιατρικά & Υγεία
- 5 απαντήσεις
- 4.496 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 2.590 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 2.976 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα