Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εμείς το είδαμε μόνοι μας! τόση σιγουριά έχουμε. και τη δευτέρα που πήγα στο γιατρό να του δείξω την αυχενική μου λέει δε φαίνεται ακόμα μη το δενεις και τέτοια!

μα πραγματικά ήταν ολοφάνερο! τι να πω....

το χω δέσει τώρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ στο πρώτο παιδί στη σεβαστοπούλου την έκανα, είναι και γνωστή, είμαστε απ τα ίδια μέρη...βόλο μεριά...

α έχεις ακούσει μέτρια πράματα ε;

ρωτάω γιατί είναι έγκυος και η κουνιάδα μου που μένει μόνιμα θεσ.νικη. αυτή ξεκίνησε τώρα με ένα γιατρό που τον λένε κατσίκη και είναι στη μητροπόλεως. και σκέφτεται για γαληνό.

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου. Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Eirinomama καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας. Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά. Αφού είσαι ειδικός διαιτητικής για δώσε καμιά συμβουλή ;););) Και εγώ δεν έχω πάρει, ίσως έχω πάρει τώρα 500 γραμ. περίπου, αλλά το παλεύω πολύ. Ξεκίνησα με αρκετά παραπανίσια κιλά και δεν με παίρνει και εμένα. Βέβαια έρχονται ώρες που θέλω να φάω τους τοίχους αλλά κρατιέμαι. Το κακό είναι ότι λίγο παραπάνω προσοχή στις κινήσεις και στις μετακινήσεις από τη μία, λίγο το κρύο και η βροχή που μας έφαγε που δεν μπορούμε να κάνουμε ρούπι, έχουμε κλειστεί σπίτια μας και λείπει η κίνηση από τη ζωή μας, συνεπώς και οι καύσεις. Τεσπα.

Ρίτα συχνοουρία, ιδιαίτερα το βράδυ όπως λες, έχω και εγώ. Σε σημείο να αναρωτιέμαι πότε ήπια τόσο νερό. Με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενική σου. Εγώ έχω ραντεβού για 28/2 και μου φαίνεται ότι μέχρι τότε θα έχω σκάσει από το άγχος μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

αυτό είναι, δε βοηθάει καθόλου ο καιρός για να κινηθείς και λίγο...

εδώ αθήνα τώρα έβγαλε λίγο ήλιο αλλά δε το βλέπω να κρατάει.

μετράω μέρες να μπει η άνοιξη!!!!

Και εγω μετραω της μερες γιοβαννακι να παμε για αυχενικη..ειναι ενα πρωτο μαξιλαρακι οπως και να το κανουμε ,λιγο αγχος σου φευγει μετα και ειδικα οσο θα πλησιαζει ο καιρος να το ''ακουσουμε'' ολα θα ειναι καλυτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αννα δεν τον ξέρω τον γιατρο..... Για την ψαρρα και καλα και κακά σχόλια άκουσα..... Βέβαια η γιατρός μου με έστειλε κατευθείαν στον αθανασιαδη... Έναν η νύφη μου έκανε στην ψαρρα και ήταν ευχαριστημένη....

Για τον γαλήνη ( μάλλον βιοκλινικη εννοεί;;) έχω ακούσει καλα σχόλια και ότι είναι αρκετά οικονομική....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ναι αυτό πρέπει να ναι...

εγώ σ αυτή την εγκυμοσύνη παρατηρώ έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις....ώρες ώρες είμαι να σκάσω, χωρίς λόγο. τι να πω, μπορεί να φταίει η κατάσταση η οικονομική, η ρουτίνα, ο καιρός...η προγεστερόνη...τι να πω...

Διαφημίσεις

ναι απο το ειρηνη βγαινει!

οσο για το φυλο ειδαμε το τετεκι του!!!χιχι!

ευχαριστω πολυ για τα καλωσορισματα!

αννα27 αστα..κ μενα τα νευρα μου ειναι ευαισθητα

κ ολο κλαιω με το παραμικρο καλα αμα τσακωθω κιολας...

πλανταζω...αφου πολλες φορες φοβαμαι για το μωρο μηπως

παθει τιποτα..πρεπει να ναι οι ορμονες!οσες δουλευετε παντως

ειστε τυχερες!

dev231prs__.png

μπαααα τίποτα δε θα πάθει, αν και λένε ότι όσο πιο ήρεμη ειναι η έγκυος τόσο ήρεμο βγαίνει και το μικρό, σε μένα έχει ισχύσει αυτό... οπότε ειρηνάκι πρεπει να ηρεμήσουμε...όλα θετικά....

εγώ δε πολυδουλεύω, μη νομίζεις, ιδιαίτερα μαθήματα κάνω λίγες ώρες όμως τη βδομάδα μη νομίζεις, που να κουμαντάρω 2 παιδιά μικρά...είναι και τα ωράρια δύσκολα. 3 με 9 το βράδυ 3 μέρες τη βδομάδα. σαν ημιαπασχόληση είναι.

πάντως κι εγώ πιστεύω ότι πλέον είναι τυχερός αυτός που δουλεύει...

μακαρι να μην παθαινουν τιποταη

πλεον ειναι τυχερος οποιος δουλευει,οχι μονο για τα χρηματα,

αλλα κ γιατι αισθανεσαι χρησιμος στην κοινωνια,

εγω ολη μερα σπιτι σκυλοβαριεμαι...

τι ιδιαιτερα κανεις ? :)

dev231prs__.png

έκθεση κυρίως για πανελλήνιες, ιστορία και λογοτεχνία κατεύθυνσης. για να δούμε για πόσο, του χρόνου το ξαναλλάζουν το σύστημα.

κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και οι απόψεις διίστανται, με τη δουλειά, και για μένα δε παλεύεται η κλεισούρα και η πυτζάμα όλη μέρα. γενικά πάντα ήμουν της άποψης ότι μια γυναίκα δε μπορεί να είναι μόνο μαμά αλλά πρέπει από λίγο να παίζει κι άλλους ρόλους (εννοείται αν, όποτε και σε όποιο βαθμό γίνεται). ίσως αυτό να ναι το μυστικό της πολυτεκνίας.

για τη δουλεια κ εγω συμφωνω μαζι σας...δε μπορω να φανταστω να ειμαι ολη μερα σπιτι και να μη δουλευω...οπως και να το κανουμε ξεφευγεις...συν οτι νιωθεις να προσφερεις κτλ...αν και τωρα που καθομαι με αναρρωτικη δε μπορω να πω οτι με χαλαει...βεβαια ξερω οτι ειναι προσωρινο και συντομα θα ξαναγυρισω στη δουλεια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...