Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλησπέρα!

όλα καλά με μας ευτυχώς ήταν όσο πιο ανωδυνο γινόταν.

αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν αμελούμε σε καμία περίπτωση και για κανέναν απολύτως λόγω τις εξετάσεις και τα αιματολογικά μας. κι αν έχουμε απορίες το ψάχνουμε και το ξαναψάχνουμε κτλ. δε πρέπει ν αφήνεται τιποτα στη τύχη του τελικά.

και δε τα λέω για κάτι συγκεκριμένο απλά σα σκέψεις δικές μου...

κι ο δικός μου με κλωτσάει πολύ!!!! θα καλοπεράσουμε!!!

ξέρετε οι "πόνοι" ή καλύτερα οι πιο έντονες ενοχλήσεις που μπορεί να έχουμε απ το μωρό μερικές φορές οφείλονται στο ότι πιέζονται τα υπόλοιπα όργανα. όσο μεγαλώνει η μήτρα τα υπόλοιπα όργανα περιορίζονται σε χώρο. οπότε μια άτσαλη κίνηση του παιδιού μπορεί να φέρνει ενοχλήσεις κάπου αλλού και να μας φαίνεται ότι φταίει αποκλειστικά η κλωτσιά που τρώμε.

κατά τ άλλα ησυχία, σήμερα αφήσαμε τα παιδιά στους γονείς μου και πήγαμε για καφέ στο σούνιο. απ τις λίγες κυριακές που δε δούλευε ο μπαμπάς μας, οπότε το εκμεταλλευτήκαμε για να φύγει και η ένταση της χτεσινής μέρας περισσότερο.

έμειναν οι δουλειές πίσω λίγο οπότε μόλις τώρα τελείωσα το φαί γι αύριο και είμαι λίγο πτώμαααα.

καλό βράδυ κυριακής εύχομαι!!!

και καλή βδομάδα αύριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλέπω βράδιασε και μαζευτήκαμε, ε; Καλησπέρα!

Δέσποινα, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω όντως να τα καταφέρω να ηρεμήσω λίγο, τουλάχιστον τα παιδιά θα ξεδώσουν, γιατί εδώ δεν έχω πολύ διάθεση να τα βγάζω έξω και πραγματικά τα έχουν παίξει μέσα στο σπίτι! Τα λυπάμαι, αλλά δεν καταφέρνω να κουνηθώ για τις κούνιες... Αύριο θα πάρω τη μικρή μαζί μου για διάφορες δουλειές, θα της φανεί βόλτα τουλάχιστον...

Χαίρομαι που θα πάτε στην Ιρλανδία, καλή αρχή, όλα θα γίνουν, θα κουραστείτε βέβαια λίγο παραπάνω, αλλά αφού δεν σου αρέσει και το Κέιμπριτζ, θα το δεις από τη θετική του πλευρά!

Τελικά θα έχω μαθήματα Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη τις ωραίες μεσημεριανές ώρες του καύσωνα...Τελειώνουμε στις 28 νομίζω, μέχρι τότε μπορεί να μου πει ο γιατρός για καισαρική...

Να δούμε και τι θα γίνει με τις εκλογές... Πρώτη φορά έχω αγωνία, χωρίς να μπορώ να ελπίζω σε κανένα αποτέλεσμα...

a0Nsp3.png

Καλημέρα!

Εχω ξυπνήσει απο τις 6 , μα τι ανωμαλια ειναι αυτη, τωρα ου λειπει η μικρη αντι να κοιμηθω λιγο το ματι μου δεν κλεινει! περιμενω να σηκωθει και ο αντρας μου για να αρχισω τις δουλειες τουλαχιστον! Καλα περάσαμε στα Γιαννιτσα αλλα μου οταν αφησα την μικρη και φυγαμε εκλαιγα στη μιση διαδρομη, την κυριακη θα μου τη φερουν μεχρι τοτε υπομονη! Ευτυχως έχει λιακάδα σήμερα και θα αρχισω να πλενω τα ρουχακια της μπεμπας και οσο εχει δροσια να τα σιδερωσω!

Χρονια πολλά σε όσους γιορταζουν σήμερα, νομιζω οτι δεν εχουμε κάποιο κοριτσακι ου γιορτάζει , αλλα να χαιρεστε όποιον έχετε!

Αννα μου καλα κάνατε και πήγατε μια βολτιτσα, χρειαζεται καπου κάπου.

Χαρα καλη σύνεχεια με την αγωγή, αφου απεφυγες την μεταγγιση όλα θα πάνε καλά!

Δεσποινα πολύ ευχαριστα τα νεα σου, θα σας πέσουν βεβαια όλα μαζι και θα ταλαιωρηθειται αρχικα αλλα αξίζει τον κόπο!Εσυ με δουλεια τι θα κανεις εκει? Οσο για το εμβόλιο δεν γνωριζω κατι για να σε βοηθησω! Ελιζω να εχουν υποχωρήσει τα συπτώματα!

Λοιπον σας φιλω προς το παρον, παω να κανω καφεδακι στον καλο μου και να αρχισω το συμμαζεμα! τα λεμε μετα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα!!!!Καλη βδομαδα να εχουμε!!!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν ή εχουν καποιον δικο τους που γιορταζει!!!

taniabell μπορω να καταλαβω ποσο σου λειπει η μικρη σου:?.Εμενα ειναι 3 1/2 και δεν την εχω αφησει ποτε περαν απο λιγες ωρες καπου.Εχω μεγαλη ανασφαλεια και δεν νιωθω καλα οταν λειπει απο το σπιτι :(.

Το ξερω οτι δεν ειναι καλο αλλα αφου με χαλαει προτιμω να μην το κανω.

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα κ απο μενα και χρονια πολλα στους εορταζοντες!

chiqui αν μας διαβαζεις χρονια σου πολλα και με το καλο το μωρακι σου!

δεσποινα συγχαρητηρια στο συζυγο για τη δουλεια και καλη αρχη στη ιρλανδια!

χαρα χαιρομαι που αποδιδει η θεραπεια σου ευχομαι ακομα καλυτερα αποτελεσματα!

σημερα ειναι μια καλη μερα στη δουλεια θα χορτασουμε γλυκα:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Κορίτσια να σας ρωτήσω...1/6 μπαίνει και το δικό μου ταμείο τον ΕΟΠΠΥ. Σε αυτή την περίπτωση εγώ που γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο ξέρετε τί γίνεται??? Με το ταμείο μου όπως ισχ΄΄υει τώρα μου κάλυπτανε Α θέση σε μονίκλινο και δεν πλήρωνα τίποτα στο νοσοκομείο. Τώρα με τον ΕΟΠΠΥ τα πληρώνουμε κανονικά και τα παίρνουμε πίσω κάποια στίγμή? Έχετε καμία ιδέα??? Τί γκαντεμιά ρε παιδιά έλεος!!!!!!

2sCXp3.png

απ ότι ξέρω η γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο δε κοστίζει τίποτα πια αλλά και δε παίρνεις επίδομα τοκετού.

στο ιδιωτικό πληρώνεις και παίρνεις κάποιο ποσό πίσω.

ποιο είναι το ταμείο σου;

Ευχαριστώ Αννούλα μου. Ανήκω στο ταμείο προνοίας δικηγόρων Θεσσαλονικης και κατ' επέκταση στο ΕΤΑΑ. Μίλησα τώρα με το λογιστήριο στο Αλεξάνδρας και μου είπαν ότι και στον ΕΟΠΠΥ που θα μπούμε θα ισχύει το ίδιο. Δηλαδή μοπυ καλύπτει Α θέση σε μονόκλινο και δεν πληρώνω τίποτα. Πάλι καλά γιατί χέστηκα πάνω μου!!!! Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι γιατί στην Ελλάδα ζούμε.... υποτίθεται ότι δικαιούμασταν και επίδομα κύησης και λοχείας, αλλά τώρα που θα μπούμε στον ΕΟΠΠΥ δεν ξέρω αν θα πάρουμε κάτι. Έχετε τίποτα υπόΨιν??? Το κύησης μάλλον το χάνω, έτσι ακούω γενικώς.

2sCXp3.png

Μιμικα αλλο ειναι το επιδομα τοκετου και αλλο κυησης και λοχειας.Για τον τοκετο δεν θα πληρωσεις τιποτα στο νοσοκομειο και δεν θα παρεις τιποτα.

Οσο για επιδομα κυησης και λοχειας εγω ξερω οτι ισχυει κανονικα ακομη (αλλα οπως λες στην Ελλαδα ζουμε ετσι δεν ξερουμε τι θα γινει μεχρι τον Αυγουστο,ειδικα με ολα αυτα που μας περιμενουν τις προσεχεις μερες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Αννα27 ουτε στο ιδιωτικο πληρωνεις κατι,εχεις μηδενικη συμετοχη(εμενα αυτο μου ειπαν στο Μητερα που ρωτησα).

q3Owp3.png

aijjp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε???ετοιμαζομαι να κοιμηθω για λιγο και μετα να παω για δουλεια....

οι καουρες εχουν χειροτερεψει....προσπαθω να τρωω πιο υγεινα φαγητα αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα...μαλλον με πιεζει στο στερνο...

δεσποινα με το καλο οι αλλαγες....ολα θα πανε καλα...

μιμικα και εγω δεν ξερω να σου πω...και εγω αποριες με το εοππυ....

πωπω κοριτσια αρχισαν να με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου...αρχισα να κουραζομαι...και δεν μπορω να κανω παρα πολλα πραγματα πλεον...δεν θελω να το παιξω παλικαρι και προσπαθω να ειμαι ηρεμη....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Αννα27 ουτε στο ιδιωτικο πληρωνεις κατι,εχεις μηδενικη συμετοχη(εμενα αυτο μου ειπαν στο Μητερα που ρωτησα).

Δεν ξέρω γιατί στο Μητέρα είπαν έτσι (Εννοείς εδώ στην Αθήνα; Ή είσαι εσύ η κοπέλα που που είναι στην Κρήτη; ). Στο ΡΕΑ και στο ΙΑΣΩ βγαίνει ένα ποσό πάνω κάτω όσο θα έβγαινε χωρίς το επίδομα τοκετού που θα παίρναμε... Οπότε φαντάζομαι ότι αν υπάρχει κάποια κλινική, ίσως στην επαρχία όπου τα έξοδα ήταν τόσα περίπου, δηλ. όσο και το επίδομα τοκετού, σε αυτήν δεν θα υπάρχει συμμετοχή, σε αυτά που ανέφερα πάντως ισχύουν τα παραπάνω στο περίπου.

a0Nsp3.png

γεια σας φουσκιτσες μου!

πως ειστε???ελπιζω να περασατε ενα καλο σ/κ!

να ευχηθω χρονια πολλα σε οσους κ οσες γιορταζουν κ επισης αν εχετε συγγενικα προσωπα!

αχ ο καιρος συνεχιζει να ειναι μουντος πραγμα το οποιο δεν με χαλαει!τοση ζεστη θα φαμε ας ευχαριστηθουμε τουλαχιστον λιγες ακομα μερες δροσιας!

pysXp3.png

Κορίτσια, η μπέμπα κλωτσάει και μ' αρέσει πολύ!!! Κατά τα άλλα, φωνάζω και τρέχω και τρέχω και φωνάζω, αλλά όλοι με γράφουν... Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος, ο αιματοκρίτης είναι σχετικά χαμηλός (32,1) και τα υπόλοιπα των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αύριο θα δούμε τι θα μου πει...

a0Nsp3.png

agtogακι μιά χαρά είναι ο αιματοκρίτης σου! Τί να πούμε εγώ και η Χαρά?!!!;) Κι εγώ σε λίγο θα πάρω τα αποτελέσματα...για να δούμε!!!!

Από κλωτσιές κι εμείς πάμε σούπερ! Πολύ κλωτσίδι όμως! Δόξα τον Θεό! Εχουμε και γιατρό το απόγευμα και ανυπομονω να τον δώ και να είναι όλα καλά! Γιατί φωνάζεις κοριτσάκι και ποιοί σε γράφουν???

Λέτα κουράγιο!!!! Όλες πλέον κάπως έτσι είμαστε! Κι εγώ όσο περνάει ο καιρός...πέφτω! Αντέχω όμως προς το παρόν....ή τουλάχιστον έστσι θέλω να λέω για να νιώθω καλύτερα!

Λίμπερο κι εμένα μου αρέσει που έχει δροσιά! Όσο περισσότερο καιρό πάει έτσι τόσο καλύτερα για εμάς!

Χαρά αλήθεια άλλο το τοκετού και άλλο το κύησης? Δεν το ήξερα! Νόμιζα ότι ήταν ένα και το αυτό! Ας γεννήσουμε με το καλό και ότι πάρουμε ευχαριστώ πολύ θα πούμε κορίτσια έτσι που τα κάνανε !!!!

2sCXp3.png

εδώ στην αθήνα μια χαρά πληρώνεις στα ιδιωτικά, δε ξέρω βέβαια τι γίνεται με το ταμείο των νομικών, μπορεί οι εισφορές σας σ αυτό που ξέρω πως είναι μεγάλες να σας καλύπτουν και τα νοσήλεια.

σήμερα πρώτη μέρα πανελληνίων, αγλαία τι γνώμη έχεις για τη συγκεκριμένη αυλαία. δε ξέρω έχω προβληματιστεί τα βλέπω δυσοίωνα τα πράγματα για το σύνολο των μαθητών.

να ευχηθώ κι εγώ σε όσες γιορτάζουν, έλενα πολύχρονη να σαι! και σε όποια έχει δικό της εορτάζοντα να τον χαίρεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...