Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Ουφφφφφφφφφ 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σοφία λυπάμαι γι'αυτήν την εξέλιξη, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρει δουλειά σύντομα!! Όσο για το vbac δεν ήξερα τί ήτανε, τώρα το έψαξα και μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα!! Νομίζω στο εξωτερικό το κάνουνε κατά κανόνα, δηλαδή δεν το θεωρούνε δεδομένο ότι αν μια γυναίκα έκανε καισαρική στο πρώτο αναγκαστικά πρέπει να κάνει και στο δεύτερο, απλά πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα από την πρώτη στη δεύτερη γέννα..

Λοιπόν την κάνω γιατί θα αρχίσει να φωνάζει ο δικός μου!!

Φιλάκια!!!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία λυπάμαι γι'αυτήν την εξέλιξη, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρει δουλειά σύντομα!! Όσο για το vbac δεν ήξερα τί ήτανε, τώρα το έψαξα και μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα!! Νομίζω στο εξωτερικό το κάνουνε κατά κανόνα, δηλαδή δεν το θεωρούνε δεδομένο ότι αν μια γυναίκα έκανε καισαρική στο πρώτο αναγκαστικά πρέπει να κάνει και στο δεύτερο, απλά πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα από την πρώτη στη δεύτερη γέννα..

Λοιπόν την κάνω γιατί θα αρχίσει να φωνάζει ο δικός μου!!

Φιλάκια!!!!!!

σ ευχαριστω αναστασια μου!ναι στο εξωτερικο γινεται συχνα..ενας απ τους λογους που με κραταει στον γιατρο μου ειναι οτι εχει εκπαιδευτει αγγλια κ εχει κανει vbac αρκετες φορες..βεβαια απ οτι μου ειπε εχει τυχει να ναι μπροστα και σε ασχημη καταληξη ισως γι αυτο να ναι επιφυλακτικος..τι να πω θα δειξει στο τελος.

καλα ψωνια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Άννα μου όντως δυσκολη μερα σήμερα για όλους σας, καταλαβαινω απολυτα πως θα ηθελες να εισαι εκει και εσυ ξερεις καλυτερα τι πρεει να αποφασισεις!

Καλα μου ανοιξατε την ορεξη με τις μακαροναδες, εμεις θα τσιμπησουμε λιγα γεμιστα που εχουμε απο χτες και μολις σχολασει ο Γ αναχωρουμε για Γιαννιτσα.

Σχετικα με το vbca το συζητησα με τον γιατρο μου , μου ειπε οτι μπορουμε να το κανουμε αλλα μου ανεφερε και ολους τους πιθανους κινδυνους, εν τελει αποφασισα να μην το δοκιμασω γιατι και ο αντρας μου ειναι εντελως αρνητικος και θα ηθελα σε κατι τετοιο για να προχωρησω να ειμασταν συμφωνοι.

Σοφια μου ευχομαι ο αντρας σου να βρει γρηγορα δουλεια!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.....μόλις γύρισα και εγω απο δουλειες.....

Άννα δύσκολη οντως η σημερινή μέρα.....μπες και πες μας τι γινεται???σε ποια κλινική είναι?????ελπιζω να αποφύγει την καισαρικη....

Εγω έχω παλι τρελές καουρες......και το βράδυ είπαμε να βγούμε καμία βολτουλα με τον άντρα μου,,,.θα μπω και αργοτερα φιλια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

στη γενική είναι.

οι καούρες λένε ότι το παιδί βγάζει μαλλιά; ή κάνω λάθος;

πάντως από δική μου εμπειρία είχα πολλές στο πρώτο γιο που όντως γεννήθηκε με πολύ μαλλί και καθόλου στο δεύτερο που μου βγήκε με ελάχιστο.

ούτε τώρα έχω κάτι ιδιαίτερο.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου..ουφ τωρα καθησα απο τις 8 το πρωι ...πολλες εξωτερικες δουλειες σημερα.....και επεται συνεχεια με παιδικα παρτυ κτλ.

Για τους γιατρους που λετε... ναι ειναι οντως πολλα και οντως εχουν ξεφυγει και εκμεταλλεονται καταστασεις και την εμπιστοσυνη που τους δειχνουμε.Δε διαφωνω καθολου.

Ομως, ας πουμε για το γιατρο μου, που σας ειπα οτι ειναι πανακριβος.Εχω να πω οτι ,τουλαχιστον ζηταει οσα ζηταει αλλά, αφενος ειναι ιδιωτης γιατρος και μπορει να ζητησει οσα θελει και αν θελουμε να ακολουθησουμε εχει καλως, σε αντιθεση με τους γιατρους δημοσιου που παλι το χιλιαρικακι τους (και βαλε)το ζητανε και ας μην πρεπει και αυτοι ειναι που με εκνευριζουν περισσοτερο.Αφαιτερου οι ''παροχες'' του και η υποστηριξη του καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα και του τοκετου ειναι παραπανω απο αριστες.Ειναι παντα διπλα μου ,με πολυ καλα εξοπλισμενο ιατρειο,πάντα εκει διπλα μας σε εξωτερικους υπερηχους,παντα διαθεσιμος στα τηλεφωνα και δε με αγχωνει ποτέ, ισως για αυτο με βλεπετε και χαλαρη σε πολλα θεματα.Στη γεννα ηταν απο την πρωτη στιγμη και για οοοολες τις ωρες που εμεινα εκει ο ιδιος κοντα μου, σε αντιθεση με αλλους που εμφανιζονταν (και αν)το τελευταιο μισαωρο,σε ολη τη νοσηλεια ερχοταν καθημερινα να με δει ,ενω αλλοι εστελναν τις μαιες τους,ειχε αναλαβει τα παντα με το μαιευτηριο μεχρι να μιλησει και με τον παιδιιατρο για ικτερο κτλ ως τη στιγμη που θα περναμε εξιτηριο χωρια τα τηλεφωνα που μου εκανε και αυτος και η μαια μεσα στη μερα.

Θα μου πειτε με τοσοα λεφτα αυτο ελειπε δα...κι ομως...ειδα και ακουσα πολλα απο αλλους.....

Τελος, εγω προσωπικα ειχα κακιστη εμπειρια στο παρελθον απο αλλο γιατρο με περγαμηνες και συστασεις και εκτοτε δεν εμπιστευομαι καθολου ευκολα καποιον για αυτο και δεν αλλαζω παρα το δυσβασταχτο ομολογουμενως οικονομικο θεμα.

Οσο για το vbca, κακα τα ψεμματα στην Ελλαδα δεν το προτιμουν και πολλοι λενε οτι δηθεν το κανουν αλλα οταν ερθει η ωρα, λιγοι τελικα το εφαρμοζουν .Και ο γιατρος μου ,μου το προτεινε.Και καναμε κουβεντα επ' αυτου αλλα καταλαβα οτι οι πιθανοτητες να τα καταφερουμε τελικα ειναι λιγες.Οποτε αποφασισα να μην παιξω την κολοκυθια καλοκαιριατικα εχοντας αλλο ενα παιδι στο σπιτι και να μην ρισκαρω και τιποτα στην τελικη .Θα παω κανονικα με την καισαρικη μου απο την οποια καισαρικη, ετσι και αλλιως, ειχα πολυ καλη εμπερια ,δε με δυσκολεψε πουθενα και ευχομαι ολα να πανε το ιδιο καλα.

Σοφια ευχομαι τα καλυτερα για τον ανδρα σου ,με μια δουλεια συντομα!

Αννα μακαρι να τελειωσει το θεμα με την κουνιαδα οσο πιο ανωδυνα γινεται.

Cu later, καλο απογευμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Τωρα ειμαι καλα! Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα πολυ αυτες τις μερες .Ξεκινησαμε να βαφουμε το δωματιο του μωρου και μετα ο αντρας μου ειχε την ιδεα να κανουμε ολο το σπιτι.Μο βγηκε η ψυχη. Χθες αλλαξα και μηνα και πεσανε ολα μαζι .Προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω τωρα.

Σας φιλω ολες πολυ.

Α! ANNA27! μου συμφωνω με τα κοριτσια δεν εισαι σε θεση να το περασεις αυτο απο κοντα θα αρρωστησεις, εδω μαθμε για την Γιοβαννα και συγκλονιστηκαμε ολες σκεψου να ειναι και συγγενης σου....

N34Jp2.png

Καλημέρα εγκυούλες.

Πώς είστε σήμερα? Πάλι χάθηκα, συνέβησαν τόσα πολλά αυτή την εβδομάδα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιησει τι με περιμένει, αλλά θα σας στα πω στη συνέχεια.

Μύρινα, κοριτσάκι και εσύ περιμένεις? Με το καλό, να είναι γερή και χαρούμενη. Σεμνή θα είναι σίγουρα!:tongue:

Μαριλένα, εύχομαι να βγάλετε άκρη με τη φορολογική δήλωση. Τι πίκρα κάθε χρόνο, πάλι καλά εμείς εδώ αν είσαι υπάλληλος δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είναι όλα αυτόματα!

Κερασιά, χαίρομαι που τελικά οι πόνοι δεν ήταν κάτι. Βέβαια, απο εδώ και πέρα πολλή ξεκούραση, μόνο εντολές θα δίνεις!

Τάνια πώς πήγε η επίσκεψη στα πεθερικά. Θα περάσει η βδομάδα πολύ γρήγορα ούτε που θα το καταλαβεις.

Εβρι, αν επιτρέπεται, γιατι θα είναι ζόρικος αυτός ο μήνας? Οτι και να είναι να προσέχεις να μη κουράζεσαι πολύ, δεν είμαστε για τέτοια!

Σοφία και Ρίτα, πολύ ακριβοί οι γιατροί σας. Αλλά σίγουρα εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλύτερο για εσας. Πάντως βλέπω τρομερές διαφορές με το εξωτερικο. Δε θα πληρώσω τίποτα για τη γέννα, αλλά δεν έχω ούτε την επιλογή νοσοκομείου ή γιατρού (που αν η γέννα κυλήσει ομάλα θα με αναλάβει αποκλειστικά μαία). Βέβαια, φοβάμαι αρκετά γιατί έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν έχω και άλλες επιλογές. Πάντως, με αυτά που έχω δει στο εξωτερικό, δε νομίζω πως τα νοσοκομεία μας έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Κακώς έχουμε αυτη την ιδέα για τα δημόσια!

Αννα, τι κάνετε? ανέβηκες θεσσαλονίκη τελικά? εύχομαι η κουνιάδα σου να μη ταλαιπωρήθηκε πολύ (τουλάχιστον σωματικά) και κυρίως να γλύτωσε την καισαρική. Και εγώ θα σου έλεγα να εμενες Αθήνα, σίγουρα θα καταλάβουν πως δεν είναι εύκολο να αφήσεις δύο παιδια.

Οσο για το να κάνεις τα αγόρια σου γυναικολόγους, δεν έχεις άδικο. Η κομμωτές, πάλι καλά θα είναι. Απο προσωπική εμπειρία μόνο μηχανικούς μη τους κάνεις!

Λέτα (και όσες άλλες υποφέρετε) εύχομαι οι καούρες να έχουν υποχωρήσει κάπως. Μικρά και συχνά γεύματα, κοίταξε στο ίντερνετ τι να αποφεύγεις για οισοφαγική παλλινδρόμηση, και υπομονή!

Αγλαϊα, καλά να περάσετε στη Κω. Πρέπει να είναι πολύ ωραία, κυρίως για τις μικρές σου, ένας μήνας στο νησί, να χαρούν τη θάλασσα (αν το επιτρέψει ο καιρός) και το καθαρό αέρα. Φαντάζομαι και εσύ θα μπορέσει να ξεκουραστείς λιγάκι, γιατι το χρειάζεσαι. Ερχονται δύσκολοι μήνες!

Στα δικά μου τώρα (κορίτσια συγγνώμη που θα σας γράψω σεντόνι, αλλά χρειάζομαι κάπου να τα πω, να τα γράψω!)

Την Τρίτη έκανα το εμβολιο για το ρέζους αρνητικό. Το έχει κάνει καμιά σας? Η νοσοκόμα τελικά είχε βαρύ χέρι, μέχρι το βράδυ πονούσε το χέρι μου μέχρι το λαιμό, και μέχρι να πάω για ύπνο με είχε πιάσει και το στήθος μου (το αριστερό). Βέβαια, δε ξέρω αν το στήθος μπορεί να επηρεαστεί από το εμβόλιο! Πάντως το στήθος συνεχιζει ακόμα και σήμερα να πονάει. Καμιά φορά νοιώθω τον πόνο στη θηλή, αλλά κυρίως τον νιώθω κάτω από το στήθος, και απο χτες που και που πονάει και το δεξι. Τι να είναι πάλι αυτο? Το έχει πάθει καμιά άλλη? Υπάρχει περίπτωση να ανοίγει ο θώρακας ή λέω βλακείες?

Και το πιο σημαντικό από όλα, ο άντρας μου επιτέλους βρήκε καινούρια δουλειά! Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, και είχε γύρω στο χρόνο που έψαχνε για δουλειά! Τελικά μετά από πολύ κόπο και άγχος, και εκεί που είχε απογοητευτεί πολύ, βρήκε τη δουλειά που πάντα ήθελε, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας! Οπότε, οχι μόνο μετακομίζουμε από το Cambridge (που δε μου άρεσε ποτέ μου!), αλλά και από την Αγγλία! Βέβαια το timing, δε μπορούσε να είναι χειρότερο! Το αργότερο πρέπει να είναι εκεί στα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, η μικρή μας να μην πάρει όλο το χρόνο της (εδώ σε αφήνουν μέχρι και 42 εβδ), να πάνε όλα καλά και να είναι υγιέστατη, να μπορέσουμε να της βγάλουμε διαβατήριο γρήγορα και να βρούμε ένα ωραίο σπιτάκι εκεί να ξαναρχίσουμε τη ζωη μας! Αχ, το ξέρω, θα ταλαιπωρηθούμε πολύ, και τι φταίει το μικρούλη μας, αλλά όλα τα κάνουμε για να μπορέσουμε να της προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!Τι κανετε?Επιτελους ξαναεφτιαξε ο καιρος ετσι ολο το Σαββ/κο το βγαλαμε στις βολτες :tongue:.

Δεσπινακι συγχαρητηρια για τον αντρα σου!Αφου βρηκε δουλεια ολα τα υπολοιπα θα γινουν μην αγχωνεσαι.Το μονο που χρειαζεται ειναι καλο προγραμμα και θετικη ενεργεια και ολα θα πανε καλα!!!Σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελετε στο καινουργιο σας ξεκινημα!

Οσο για τους γιατρους οντως οτι θελει ο καθενας ζηταει,μια καλοστημενη επιχειρηση ειναι ολη η εγκυμοσυνη και η γεννα.

Εμενα ο δικος μου ειναι στο ικα τα πρωινα και εχει και ιατρειο ιδιωτικα τα απογευματα.Στην πρωτη γεννα μου πηρε 1200€ (με καισαρικη στο Μητερα) και στη μαια μας ειπε να δωσουμε οτι θελουμε.Αλλα το θεμα ειναι οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενη μαζι του τοσο σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης οσο και στον τοκετο,γι'αυτο δεν σκεφτηκα στιγμη να τον αλλαξω.

Ευχομαι τωρα με την κριση να μην εχει ανεβασει το κασε του :?.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Despina80 δεν εχω κανει το εμβολιο αυτο για να σου πω ,κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου να σου λυσει την απορια.Συγχαρητηρια για τον αντρα σου μια καινουργια ζωη σας περιμενει το μωρο ειναι το γουρι σας τελικα!!!

Μην αγχωνεσαι για τιποτα αμα υπαρχουν λεφτα ολα θα τα προλαβεις να τα κανεις και τα διαβατηρια στην ωρα τους θα ειναι ,που νομιζεις οτι βρισκεσαι στην Ελλαδα; αχαχαχαχ

όσο για μενα προσπαθω να χαλαρωσω τωρα.Χαιδευω την κοιλια απο την ωρα που θα ξυπνησω μεχρι που θα κοιμηθω.Η μικρη μου ριχνει κατι κλωτσιες μερικες φορες που με ποναει .

Γεια σου hara82!

N34Jp2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Δεσποινάκι δεν έχω υπόψην μου για το εμβόλιο αυτό. Ελπίζω να σταματήσουν οι ενοχλήσεις που έχεις! Τώρα για τα άλλα νέα...ποιός στην χάρη σου!!!! Καινούργια αρχή!!!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου, όλα θα πάνε καλά. Κάθε αρχή βέβαια και δύσκολη, αλλά σύντομα θα μπείτε στο κλίμα και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις αυτή την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, με καλύτερες συνθήκες!

Χαρά τί έγινε? μίλησες με τον γιατρό? Και μιάμιση μονάδα που ανέβηκε καλά είναι, μην αγχώνεσαι. Πιστεύω ότι θα αποφύγεις την μετάγγισση. Τώρα πλεον το μωρό δεν τραβάει πολύ. Τρώγε αβέρτα μοσχάρα, φακές και πάντα με τον σίδηρο να στίβεις ή να τρως πορτοκάλι.

Άννα τί έγινε με την κουνιάδα σου?

2sCXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τί κάνετε; Είστε κι εσείς πτώματα ή μόνο εγώ νοιώθω κουρασμένη και με την κοιλιά τούρλα;:tongue: Φτάσαμε αισίως τα +8. Ελπίζω να μη με κράξει ο γιατρός! Αύριο θα τον δω να δω και την μπουμπού που έχω καιρό!

Άννα ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την κουνιάδα σου και να ταλαιπωρήθηκε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Δέσποινα δεν ξέρω καλή μου για το εμβόλιο, αλλά όπως όλα τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσει πόνο και στο υπόλοιπο χέρι φαντάζομαι. Το στήθος επίσης είναι τόσο ευαίσθητο που μόνο και μόνο επειδή σφίχτηκες απο τον πόνο στο χέρι μπορεί να επηρεάστηκε. Μην ανησυχείς! Όλα καλά εύχομαι να σας πάνε και μια υπέροχη καινούρια αρχή!;)

Χαρά μην αγχώνεσαι, και μόνο που άρχισε να ανεβαίνει είναι πολύ καλό και η Μιμίκα έχει δίκιο, το μικρό δεν τραβάει πλέον τόσο απο εδώ και πέρα. Τρώγε καλά!

Κερασιά τόσο πολύ σε κλωτσάει το μωράκι σου που πονάς; Περίεργο μου φαίνεται!

Χαρά τί έγινε? μίλησες με τον γιατρό? Και μιάμιση μονάδα που ανέβηκε καλά είναι, μην αγχώνεσαι. Πιστεύω ότι θα αποφύγεις την μετάγγισση. Τώρα πλεον το μωρό δεν τραβάει πολύ. Τρώγε αβέρτα μοσχάρα, φακές και πάντα με τον σίδηρο να στίβεις ή να τρως πορτοκάλι.

Μιμίκα μου μίλησα με τον γιατρό και ηταν ευχαριστημένος με την μιάμιση μονάδα γιατί ανέβηκε λέει μέσα σε 15 μέρες,οπότε μου είπε να συνεχίσω αυτά που παίρνω και να επαναλάβω τις εξετάσεις σε 15 μέρες πάλι.Την μετάγγιση πλέον μου την απέκλισε και μου ειπε ότι ίσως απλά χρειαστεί να κάνουμε μερικές ενέσεις σιδήρου....Θα δουμε....

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...