Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα! Εδώ έχει επιτέλους πολύ ωραία μέρα! Σήμερα έχω φέρει γυναίκα να κάνουμε γενική! Δεν θα μπορούσα μόνη μου με τίποτε. Εδώ είμαστε οι 2 μας και ο άντρας μου και πάλι κουράζομαι!Ο μπέμπης κάνει πανικό από κλωτσιές τελευταία!! :-)

Άννα με αυγό ή κρέμα γάλακτος η καρμπονάρα?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α εντάξει Εύρι δεν είμαι μόνο εγώ μαζόχα :tongue::D

Την καρμπονάρα εγώ την κάνω με κρέμα γάλακτος, και παίρνω την light της νουνού, αν και πάλι τούρμπο είναι, όσο μπορώ την κάνω πιο ελαφριά..

Κι εμένα το σπίτι χρειάζεται μια καλή γενική, αλλά συμβιβάζομαι προς το παρόν, γιατί λυπάμαι τα λεφτά :? Ίσως αργότερα!

s29sp2.pngMbfRp3.png

τη γενική θα τη κάνω κι εγώ με γυναίκα αλλά λίγο αργότερα.

τσουλάω ακόμα.

με αυγό δε κάνω κανένα φαγητό.

είμαι κάπως σιχασιάρα και νομίζω ότι μετά μου μυρίζει.

βλακεία ε;

με κρέμα γάλακτος λοιπόν λάιτ πάντα. μπέικον και μανιτάρια.

διάφορα τυριά και πενες εννοείται για να τα τρώνε πιο εύκολα.

Όχι δεν είσαι μόνο εσύ! Χεχε! Εγώ την κάνω με αυγό και δεν είναι καθόλου λιπαρή και βαριά και αντί για μπέικον βάζω καπνιστή γαλοπούλα! Αχ πείνασα και αργεί η ώρα που θα φάω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

κ εγω ποντια κατα το ημισυ;)

αναστασια οι αμοιβες στο δημοσιο δεν εχουν καμια σχεση με το ιδιωτικο...να μη μιλησω για τις αμοιβες στην επαρχια γενικοτερα...ισως αν δεν ειχα την ελλη να τολμουσα να παω θεσσαλονικη να γεννησω που εχει και φοβερους γιατρους!δε ξερω αν ειχα περισσοτερη υποστηριξη απ τον συζυγο ισως αποφασιζα ν αλλαξω γιατρο ακομα και τελευταια στιγμη...με χαλασαν πολυ τα χθεσινα...υπαρχει σα σκεψη στο μυαλο μου η αλλαγη αλλα δυσκολα να γινει πραξη:?

μμμ καρποναρα διαβασα και μου ανοιξατε την ορεξη!!εμεις ψαρι για σημερα οπως καθε σαβατο.

καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναι με πένες είναι πιο ωραία γιατί κρατάνε και μέσα όλα τα υλικά! Α,το αυγό έτσι όπως το κάνω δε μυρίζει καθόλου,θα σας πω κάποια στιγμή τη συνταγή είναι τέλεια! Ίσως όχι για τα παιδιά δεν ξέρω.

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Έχετε δίκιο για τις πένες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα σπαγγέτι! Τρελένομαι από μικρή!!! :cool:

Σοφία αν και δεν θα έπρεπε ίσως να επέμβω γιατί είναι θέμα ζευγαριού, αλλά νομίζω ότι η γέννα είναι προσωπικό σου θέμα και πολύ ευαίσθητο κιόλας, και θα έπρεπε να είσαι εσύ που θα επιλέξεις που θέλεις να γεννήσεις! Φυσικά σε συνεννόηση πάντα, αλλά νομίζω πως η γυναίκα θα έπρεπε να έχει τον κύριο λόγο.. Όσο για την Θεσ/νίκη, έχεις εκεί τους δικούς σου;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Έχετε δίκιο για τις πένες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα σπαγγέτι! Τρελένομαι από μικρή!!! :cool:

Σοφία αν και δεν θα έπρεπε ίσως να επέμβω γιατί είναι θέμα ζευγαριού, αλλά νομίζω ότι η γέννα είναι προσωπικό σου θέμα και πολύ ευαίσθητο κιόλας, και θα έπρεπε να είσαι εσύ που θα επιλέξεις που θέλεις να γεννήσεις! Φυσικά σε συνεννόηση πάντα, αλλά νομίζω πως η γυναίκα θα έπρεπε να έχει τον κύριο λόγο.. Όσο για την Θεσ/νίκη, έχεις εκεί τους δικούς σου;;

οχι καμια σχεση δεν εχω με θεσσαλονικη απλα εχω ακουσει τα καλυτερα για συγκεκριμενους γιατρους εκει.

συμφωνω σ αυτο που λες σιγουρα εγω ειμαι αυτη που θα παρω την τελικη αποφαση αλλα ειναι και θεμα ψυχολογιας να εχεις υποστηριξη απ τον ανθρωπο σου...προς θεου δε λεω οτι δε με υποστηριζει γενικα απλα πειθεται πολυ ευκολα με καθε π@παρια που λεει ο γιατρος μου..κ απ την στιγμη που δεν εχει καμια συμμετοχη στο οικονομικο ισως να μην τον νοιαζει και τοσο ξερω εγω?αν πληρωνε εκεινος ισως το εβλεπε διαφορετικα.την πατησα τη πρωτη φορα και δε μπορω να κατηγορησω κανεναν αλλον πλην του εαυτου μου μιας και η αποφαση για καισαρικη ηταν δικη μου επιλογη απ την αρχη...και φυσικα εχω μετανιωσει.τωρα το ψαχνω παρα πολυ το θεμα κ εχω γινει πολυ δυσπιστη σε οσα ακουω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ουπς κάτι έχασα ποια θα γεννήσει θεσ.νικη;

οι γιατροί είναι καλύτεροι;;;

ε;;;

δύσκολη κουβέντα αυτή σήμερα, η κουνιάδα είναι μέσα με πρόκληση και περιμένουμε...θα πάρει πολλές ώρες....

οι κύριοι θεσσαλονικείς γιατροί μέχρι και για καισαρική μίλησαν.

μερες πριν τη σημερινή εισαγωγή.

έχω μεγάλη αγωνία.

ο άντρας μου επιμένει να μην ανέβω τ απογευμα μαζί του.

εγώ δε θέλω να πάρει μόνος του τ αυτοκίνητο.

συγκοινωνίες είναι δύσκολο να βρει.

τα παιδιά μου λυσσάνε...κάτι που δε βοηθάει

κτλ κτλ κτλ

δύσκολη μέρα η σημερινή!

Διαφημίσεις

Αφού δεν έχεις κανέναν στην Θεσ/νίκη τότε νομίζω δεν είναι καλή ιδέα.. Δεν έχετε κοινό ταμείο με τον άντρα σου; Για εμένα ήτανε θέμα αυτό από την αρχή, και το διεκδίκησα με πολύ συζήτηση (και καυγάδες κατά καιρούς), δηλαδή να έχουμε κοινό ταμείο, και όσον αφορά στα έξοδα να αποφασίσουμε μαζί για όλα!! Αλλά για το θέμα δυσπιστίας δεν σε αδικώ!! Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει γιατρός που να εμπιστεύομαι απόλυτα.. Όχι ότι μου έχει συμβεί κάτι κακό, απλά είμαι κι εγώ πολύ καχύποπτη μαζί τους!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Αφού δεν έχεις κανέναν στην Θεσ/νίκη τότε νομίζω δεν είναι καλή ιδέα.. Δεν έχετε κοινό ταμείο με τον άντρα σου; Για εμένα ήτανε θέμα αυτό από την αρχή, και το διεκδίκησα με πολύ συζήτηση (και καυγάδες κατά καιρούς), δηλαδή να έχουμε κοινό ταμείο, και όσον αφορά στα έξοδα να αποφασίσουμε μαζί για όλα!! Αλλά για το θέμα δυσπιστίας δεν σε αδικώ!! Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει γιατρός που να εμπιστεύομαι απόλυτα.. Όχι ότι μου έχει συμβεί κάτι κακό, απλά είμαι κι εγώ πολύ καχύποπτη μαζί τους!!

ουπς παρανοηση...τη θεσσαλονικη την ανεφερα επειδη εχω ακουσει για συγκεκριμενους γιατρους εκει σαν ιδανικη περιπτωση για να γεννησεις ..αν ειναι ν αλλαξω γιατρο τωρα εχω υποψη μου καποιον στην αθηνα που αναλαμβανει vbac με καλα ποσοστα επιτυχιας και σιγουρα ειναι πιο οικονομικος,

οσο για το κοινο ταμειο ναι εννοειται πως ειχαμε απ την αρχη αλλα ο αντρας μου ειναι ανεργος κοντα 2 χρονια τωρα οποτε καταλαβαινεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...