Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

χαρά μου πάντα είχες πρόβλημα με τον αιματοκρίτη ε;

για δες μήπως ο σίδηρος θελει το χρόνο του για να γεμίσει τις αποθήκες (η τιμή της φεριτίνης δηλ. πόσο είναι;)

σοφάκι είναι τρελή η τιμή που ζητάει ο γιατρός βρε κορίτσι!!!!! απ τις πιο τσιμπημένες που έχω ακούσει και πάλι προ κρίσης!!!!

πως μπορούν και ζητάνε ακόμα τόσα πολλά!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω περιμενα να μου πει λιγοτερα αννουλα...σιγουρα με χαλασε πολυ..βεβαια ειπε οτι θα πληρωσω δικλινο και θα με παει σε μονοκλινο με τα ιδια χρηματα...αλλα και παλι η αμοιβη του ειναι μεγαλη ειδικα τωρα με τη κριση...τι να πω να πανε ολα καλα μεχρι τελους θελω μονο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

θα το πληρώσεις το δωμάτιο όμως ε;

5 χιλιάδες πάνω κάτω η γέννα, πολλά δεν είναι;

ξέρω γω...

10 μέρες ν.υόρκη θα πήγαινα...

να μου πεις για καλό είναι οπότε δε το υπολογίζεις.

όλα καλά να μας πάνε και άσε μη το σκέφτεσαι.

μηπως εχουμε τον ιδιο γιατρο;;;χαχαχα!Νομιζα ηταν μονο ο δικος μου...

2,800 μου πηρε στο γιο μου μαζι με τη μαια,2000 θα μου παρει τωρα μαζι με τη μαια...

Μονο αμοιβη εννοειται, οχι το δωματιο...

Επεσε σαν τιμη δε μπορω να πω...χαχαχα κλαψ!!!Α και 80 επισκεψη καθε φορα...αυτο κι αν ειναι...

Ειναι πολυυυ τσιμπημενος, το ξερω, αλλα εχω κολλημα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Χαρα καλη επιτυχια με τον αιματολογο,θα βρεθει μια λυση πριν τη μεταγγιση μην αγχωνεσαι.Τοσες και τοσες το αντιμετωπιζουν αυτο.

Α Σοφια με τον εοππυ πας οπου θες και τις κανεις τις εξετασεις και πληρωνεις μονο 15% συμετοχη.Συμφερει αν στις γραψει,δεν το συζητω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ωχ αμαν!

δεν είναι να γεννάς τελικά!

μα πόσα λεφτά έχουν καβάτζα πια!

να μου πάνε τα λεφτά!

τουλάχιστον αποδείξεις δίνουν;

Αστα να πανε ειναι..μην το συζητας ....το εχουν παραξηλωσει ειναι γεγονος...

Αποδειξεις περνω κανονικοτατα ναι ,χωρις να το ζητησω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααα δεν έχει γυναικολόγους θα τους κάνω τους γιους!

θα πάμε κολυμβητήριο σε λίγο, τον αλλάξανε τμήμα τον μεγάλο, πιο προχωρημένο, και πάμε αργά πια, 8-9. οπότε σύσσωμοι όλοι ξεκινάμε και μάλλον θα πεταχτώ με το μικρό σουπερ μαρκετ μέχρι να τελειώσει.

θα τους βάλω χοντρά μπουφάν κρυώνω πολύ!

σας χαιρετώ προς παρόν!

αννουλα καπου εκει υπολογιζω 5-5500...στην ελλη ειχα δωσει γυρω στα 7000:shock::oops: καλα για το δωματιο το δικλινο θα το πληρωνα ουτως η αλλως...δυστυχως ειχα δοκιμασει σε τρικλινο και δεν ειναι για μενα(μια μερα αντεξα μονο)...χαμος απο κοσμο κ εγω να ποναω...απαπα με τιποτα!

χαχα ριτα λες να εχουμε τον ιδιο?που ειπαμε θα γεννησεις?αν θες στειλε πμ με το ονομα.

επισκεψη δε μου πηρε ποτε ουτε στην ελλη ουτε τωρα με καλυπτει η ιδιωτικη ασφαλεια γι αυτο.

και με τον εοππυ δε με συμφερει αν πληρωνω συμμετοχη..αν τη κανω μεσω της ασφαλειας(οπως ειχα κανει και τις προηγουμενες) δε πληρωνω τιποτε...απορω γιατι μου το προτεινε τοτε...:confused:

οσο γι ατις αποδειξεις ας μη σχολιασω..μου ειπε 2500 με μικρη αποδειξη αν θελω κανονικη αποδειξη θα πληρωσω παραπανω...τεσπα ειπαμε μονο να πανε καλα τιποτε αλλο.θ αλλαζα γιατρο(οχι γι ατο οικονομικο μονο) αλλα φοβαμαι το αγνωστο...μ αυτον ξερω τι με περιμενει κ αν μη τι αλλο ειναι πολυ υποστηρικτικος και ποτε δε μ εχει αγχωσει(εκτος απο κατι μπουρδες που μου λεει για το vbac αλλα δε πτοουμαι-του το ξεκαθαρισα προγραμματισμενα δε παω...οποτε με πιασουν πονοι κ ας κανω και καισαρικη)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πολλοί γιατροί παίρνουν όσο και το δωμάτιο στην κλινική, είναι παράλογο αυτό, αλλά αυτό συνηθίζεται. Εμένα η όλη παρακολούθηση, ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα πάω κτλ. είναι 500 ευρώ (πολύ καλύτερα από τον πρώτο γιατρό που μου έπαιρνε 80 την επίσκεψη και στο τέλος με πούλησε κιόλας...). Ο γιατρός μου τώρα για τον τοκετό πληρώνεται όσα και το δωμάτιο που θα επιλέξω. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει εξάκλινο (και τελικά ήμουν σε τρίκλινο γιατί δεν είχαν εξάκλινο, σε αυτό πόνταρα εξάλλου) και ήταν 2.000 και κάτι που δεν θυμάμαι πόσο 100, 200, 300. Οπότε ο γιατρός πήρε τα ίδια +200 ή 300 για τη μαία. Και επειδή είχα καεί από τον αναισθησιολόγο ζήτησα να μου διαλέξει αναισθησιολόγο ο γιατρός μου και πληρώθηκε και από μένα πέρα από το λογαριασμό του μαιευτηρίου...

Εμείς να είμαστε καλά...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν παρτε αεροπλάνο και ελατε να γεννήσετε εδω!!! ΚΑλε τι τιμες είναι αυτές???

Εμενα θα μου βγει 2800 (1700 αν μπει η κλινικη στον εοππυ) κια στην τιμη συμεριλαμβανονται : αμοιβη γιατρου- μαιας- κλινικη-αναισθησιολογος-χειρουργος-παιδίατρος και δωματιο μονόκλινο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

πω πω πεινα που την εχω τωρα τσακιζω τυροπιτα στριφτη με βλεπω χαβουζιτσα:tongue::tongue::tongue:...ελισαβετ εμενα ο γιατρος μου ζηταει 1200μαζι με αναισθησιολογο και θα γεννησω σε δημοσιο,τωρα με τον εοπυ δεν θα πληρωσω κατι θα τα παρουν κατευθειαν με το ταμειο αλλα δεν θα παρω το επιδομα που ειναι 990Ε..Οταν γεννησα την μεγαλη ημουν 7μερες σε 4κλινο και πληρωσαμε γυρω στα 500Ε οταν γεννησα τον μικρο πηγα σε 2κλινο για 3μερες και πληρωσα 230Ε

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Άννια κι εμένα με έχουν πιάσει τρελές πείνες τελευταία, άσε!!! Άρχισε να παίρνει ανωδική πορεία η ζυγαριά και τι θα γίνουμε ως το τέλος!!!!!!!! :tongue:

Ρε κορίτσια πολλά δεν είναι αυτά τα λεφτά για την γέννα;; :? Εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω με νοσοκομειακό γιατρό, που ως τώρα δεν μου έχει κάνει κουβέντα για αμοιβή, αλλά δεν υπολογίζω και τέτοια ποσά που λέτε.. Αν και πιστεύω ότι κανονικά και με τον νόμο δεν υπάρχει θέμα αμοιβής, όμως έλεγα αν μείνω ευχαριστημένη να του δώσω κάτι, αλλά υπολόγιζα γύρω στα 300 ευρώ :?:rolleyes:

Τι κάνετε το Σαβ/κο; Εδώ έχει συννεφιά!! Οπότε δεν είναι για πολλά πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημέρα, συννεφιά κι εδώ και διάθεση ανάλογη, λίγες δουλειές είπαν να κάνω αλλά ως γνωστό δε γίνονται και πολλά με τα παιδιά τριγύρω...

τα δικά μου τα πειρί γέννας είναι όπως της άννιας αφού έχουμε τον ίδιο γιατρό.

υπολογίζω κάτω από 2 χιλ. όλα μαζί.

κι ό,τι γίνει.

καρμπονάρα μου ζήτησε πάλι ο γιος...σε καμια ώρα θα τη βάλω...

ελπίζω να μη βρέξει κι έχω απλωμένα.

Εμείς μόλις σχολάσει ο άντρας μου θα πάμε carrefur!! Καρμπονάρα ε; Αχ ρε Άννα τι με κάνεις!!! Αν και είπα να ελλατώσω τα ζυμαρικά για λίγο καιρό γιατί το έχω παρακάνει!!

Στο μεταξύ σήμερα είναι ημέρα μνήμης για την γενοκτονίας των ποντίων, και ως πόντια είμαι λίγο συγκινημένη.. Βάζω ποντιακά στο youtube και κλαίω.. :? Είμαι και μαζόχα!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...