Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!! Σήμερα έχω μία απίστευτη βαρεμάρα... :?

Κερασιά τι έγινε με τους πόνους; Ελπίζω όλα να είναι καλά!!

Λέτα ακόμα με τους εμετούς; Σε πιάνουν με συγκεκριμένα φαγητά, ή γενικά; Υπομονή!!

Άννια τελικά είχες δίκιο, ήτανε ντροπαλό το κορίτσι μου!! :D

Άννα νομίζω είναι καλύτερα που δεν θα πας, και προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι! Αν και ξέρω είναι δύσκολο :rolleyes:

Σοφία καλή τύχη με την καμπύλη!! Εύχομαι να είναι όλα καλά, να μην κάνεις ούτε κι εσύ δίαιτα!!

Τάνια με το καλό να μπεις στον 7ο, και καλό ταξίδι για αύριο!! Έχετε αρκετό δρόμο!!! ;)

Ρίτα αν και είμαι άσχετη από κεντρική Ελλάδα γενικά, νομίζω το Ναύπλιο που λέει η Σοφία είναι καλή επιλογή!! Νομίζω πως έχουνε φτιάξει και καλό δρόμο προς τα εκεί, ε;

Ρίντι κι εγώ νομίζω πως είναι πολύ καλή η καμπύλη σου, σίγουρα είναι χαμηλότερα από τα δικά μου :tongue: τα οποία ο γιατρός μου είπε ότι είναι εντάξει, οπότε γλυτώνεις κι εσύ την δίαιτα!!! :D

Εδώ δεν έχει βρέξει ακόμα αλλά έχει δροσίσει αρκετά, το οποίο μου αρέσει όμως :tongue: και τα συννεφάκια πάνε κι έρχονται!!

Μιας και ανέφερες φαί Άννα, εγώ σήμερα θα κάνω ρολό κοτόπουλο, το οποίο πριν κανά δίμηνο το ανακάλυψα, ότι στο ετοιμάζουνε στο κρεοπωλείο :cool: ένα μικρό πήραμε, δηλαδή θα είναι ίσα ίσα για τους δυο μας, και για συμπλήρωμα λέω να τηγανίσω πιπεριές και μελιτζάνες, και μετά να φτιάξω σάλτσα ντομάτα και να τις βάλω μέσα! Το τελευταίο δεν το έχω ξανακάνει, αλλά το έκανε πολύ συχνά η μάνα μου, και έχει πολύ "βούτηξον"!! :lol:

Στο μεταξύ συνεχώς συνειδητοποιώ πόσα δεν ξέρω σχετικά με μωρά!! Θα έπρεπε να υπάρχει σχολή γονέων!!!! Χμμμ δυστυχώς νομίζω τα περισσότερα θα τα μάθω "στου κασίδα το κεφάλι", αχ το κοριτσάκι μου τι θα τραβήξει μέχρι να μάθω!!!!!!!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό το τελευταίο είναι αδιανόητα τέλειο!!!!!

και ζηλεύω!!!!!!

αν θες για πιο ελαφριά μην έχεις καούρες γιατί είναι και βαρύ φαγητό ψήσε τα λαχανικά στ οφούρνο αντί να τα τηγανίζεις.

Απο χθες η μικρη κουνιστρω στην κοιλια χορευει με αυτο

Ανεβαστικο!!!

Ναυπλιο και τολο ειναι απο τα αγαπημενα μου μερη Σοφακι και Αν.αλλά σκεφτομουν κατι ακομα πιο κοντα...χμμ..ποσο πιο κοντα θα μου πειτε...:tongue:

Θα εχω ανασφαλεια...

αυτό το τελευταίο είναι αδιανόητα τέλειο!!!!!

και ζηλεύω!!!!!!

αν θες για πιο ελαφριά μην έχεις καούρες γιατί είναι και βαρύ φαγητό ψήσε τα λαχανικά στ οφούρνο αντί να τα τηγανίζεις.

Συμφωνω και με τα δυο!!Και με το πρωτο και για το φαγητο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε συ Άννα, αυτήν την εβδομάδα ήδη τα έχω κάνει τα λαχανικά μία φορά ψητά, άλλη μια βραστά, και έλεγα για αλλαγή να τα κάνω στο τηγάνι.. Χμμ θα το σκεφτώ πάντως!!!

Α ξέχασα να σας πω, ακολούθησα την συμβουλή σας και πήγα κι άλλαξα τα ζιπουνάκια στο premaman για 3 μηνών! Και μετά πήγα από mothercare μια βόλτα, είχες δίκιο Ρίτα, έχει όντως προσφορά τα αμάνικα φανελάκια 7 για 20 ευρώ, και είχε κάτι όμορφα σχέδια!! Αλλά δεν τα πήρα γιατί όλοι μου λένε πως όταν είναι νεογέννητο πρέπει να φοράει μανικάκι! Και μετά μπαίνει και το φθινόπωρο..

s29sp2.pngMbfRp3.png

ε χαμενα δε θα πανε ...θα τους τα φορεσουμε απο μεσα απο τα φορμακια το φθινοπωρο πριν πιασουν τα κρυα.

7ε τα 20 ειναι εξαιρετικη τιμη ουτε 3 ευρω το ενα...ουτε το τζαμπο τοσο.

Εγω θα παρω μια 7αδα ασυζητητι γιατι ειναι τα καλυτερα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

χμμμ 3 μηνων+ θα τα παρω γιατι το μαδερκερ εχει ολοσωστα νουμερα και στο γιο μου ακομα που ηταν πολυ ανεπτυγμενος παντα της ηλικιας του τα επερνα.

μπορει απο αυτα να επερνα και κανενα σετακι για νεογεννητο...εδω στην αθηνα με τον καυσωνα θα χρειαστουν μαλλον τα αμανικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε? Εμενα η μικρη με κλωτσαει απο χτες και ποναω στην περιοχη που ειναι ο αφαλος.. Το πρωι πηγαμε παιδοτοπο και τωρα ο μικρος κοιμαται..

Σημερα στο Ηρακλειο κανει κρυο, δεν με πολυχαλαει γιατι η ζεστη με αρρωσταινει, αλλα βρε κοριτσια δεν ειναι αυτος ο καιρος για Μαιο μηνα...κατι δεν παει καλα!!! Μας ψεκαζουν διαφορα μου φαινεται και για αυτο και τοσες αλλεργιες..

Αννα και γω συμφωνω καλυτερα που δεν πηγες αλλωστε μπορεις να εισαι κοντα της και απο το τηλεφωνο..

Αναστασια ευχαριστως να συμπεθεριασουμε!!! :) .... και γω θελω να παω Mothercare να παρω και ενα μαξιλαρι για τον μικρο αλλα δεν ξερω ποτε θα κατεβω Ηρακλειο..

Κοριτσια εγω και τον χειμωνα του μικρου του φορουσα μεσα απο τα φορμακια, κοντομανικα ζιπουνακια...απλα στο κρυο τον τυλιγα και με καμια πανα...και πιστευω ειναι και ποιο βολικα απο τα μακρυα ζιπουνακια

Απο χτες ασχολουμε και με τις αποδειξεις για την φορολογικη δηλωση..βαρεμαρα...το σπιτι μου ειναι παλι αθλιο, αυριο πρεπει να καθαρισω!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κοριτσακια μου αισθανομαι κατι πονακια εντονα σαν σουβλιες οχι περιοδου αλλα σε διαφορα σημεια στην κοιλια και σαν να με εχει πιασει κραμπα οπως οταν τρεχουμε πολυ.Παιρνω το γιατρο αλλα δεν απανταει το εχει παθει καμμια σας;

Κερασια εισαι καλυτερα? Ελπιζω ναι...και μενα με πιανουν γενικα κατι πονακια και σουβλισματακια που και που αλλα γενικα στις εγκυμοσυνες μου εχω πονους και δεν το πολυσκεφτομαι..

γεια σας κοριτσακια μου...

σημερα ειναι μια απο τις χειροτερες μερες μου....εχω τοσο καουρα κοντευω να παθω....καιγεται ολο μου το στερνο...κανω εμετο συνεχεια......αλλα φταιω...ας μην ετρωγα κολοκυθακια γεμιστα ημουν σιγουρη οτι θα το παθαινα αλλα λαιμαργια...(τα κανει η πεθερα μου με σαλτσα και τσιγαριζει το κολοκυθι)...τωρα πινω λιγο ζεστο γαλα αλλα δεν με ηρεμει.....

αχ και μενα με πιανουν τις τελευταιες μερες εντονες καουρες το βραδυ!! τοσο πολυ που καποιες φορες καταληγω να κανω εμετο...:( σε καταλαβαινω ειναι πολυ ενοχλητικο ρε γαμωτο. Λες να ειναι μαλλιαρα τα μικρακια μας? :tongue:

απ τις 5 έχω σηκωθεί γιατί δε μ έπαιρνε ο ύπνος καθόλου!

και μενα με ξυπναει ο μικρος και μετα δυστηχως δεν εχω καποιο κουμπι να το πατησω και να ξεραθω! καθομαι και σκεφτομαι διαφορα και με ποιανουν αυπνιες...σπαστικο αυτο ρε γαμωτο!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!Τι κανετε????

Εγω πριν λιγο πηρα τις απαντησεις απο την γενικη αιματος που εκανα και στις 15 ημερες που παιρνω τον πιο δυνατο σιδηρο,τοσο ο αιματοκριτης τοσο και η αιμοσφαιρινη ανεβηκανε μονο 1,5 μοναδα :(.Περιμενα καλυτερα αποτελεσματα.....Το απογευμα θα μιλησω με τον αιματολογο να δουμε τι θα κανουμε τελικα....

Παντως ποσο ζηλευω τα κοριτσια που θα πανε εκδρομουλα,θα ηθελα και εγω μια αλλαγη.

elisabeth παμε και εμεις αρκετα συχνα στο τολο,μας αρεσει παρα πολυ!

kerasia μηπως να παρεις τηλ. τον γιατρο σου απλα να σε καθυσηχασει?

Οσο για τις καουρες τις εχω μονιμα τα τελευταια βραδυα και με τρελλενουνε.Το μονο που με σωζει ειναι ενα ποτηρι κρυο γαλα.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Χαρα ποσο αιματοκριτη ειχες και ποσο πηγε δηλαδη??Ευχομαι να μπορεσετε να το διορθωσετε με χαπακια και διατροφη..

Κοριτσια εδω χειμωνιασε για τα καλα εξω με μακρυμανικο και κρυωνεις τι θα γινει με αυτο το καιρο??Επισης να δηλωσω πως εφαγα 1,5πιατο φασολαδα και 3παγωτινια,τις τελευταιες 3μερες εχει ανοιξει τρελα η ορεξη μου:?:?

:-D

Αννια μου απο 25,5 πηγε 27 :(:(:(.

Πριν 15 μερες πηγα σε ενα αιματολογο ο οποιος μου αλλαξε τον σιδηρο και μου εδωσε ενα πιο ισχυρο αλλα.... απ οτι βλεπω δεν εκανε και πολλα.

Μου ειπε οτι αν δεν εκανε δουλεια η επομενη μας λυση ειναι ή ενεσεις σιδηρου ή μεταγγιση αιματος :(.

Θα τον παρω τηλ. το απογευμα να μου πει πως θα προχωρησουμε.....

q3Owp3.png

aijjp3.png

Χαρά μου ελπίζω ο αιματολόγος να μείνει ευχαριστημένος και να συνεχισετε ετσι!

Αννια καλή χώνεψη:tongue: όσο για τον καιρό εντελως χειμωνιατικος όντως!!

Θέλω και γω εκδρομή ( την αυριανη στην πεθερά δε την μετράω) αλλα φέτος δεν υπάρχει καμία περίπτωση για διακοπές, τουλάχιστον να φτιάξει ο καιρός να κανουμε κανένα μπανάκι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Λαλύστατες σήμερα!

Χαρά ελπίζω να μην χρειαστείς μετάγγιση και να πάνε όλα καλά!

Anna καλύτερα που θα μείνεις σπίτι!

Τυχερές όσες θα πάτε εκδρομούλες! Εμένα ο επόμενος ενάμισης μήνας θα είναι ζόρικος.Μετά βλέπουμε!

Πήγα και για ανώδυνο σήμερα και μου άρεσε πολύ! Μπαίνεις στο κλίμα και σου λύνουν πολλές απορίες! Τη Δευτέρα έχω και εγώ καμπύλη αλλά αυτυχώς τη μικρή και πάλι το σκέφτομαι βέβαια!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

χαρα και ριτα να καμια φορα κατενειτε τολο πειτε μου ποιος ξερει μπορει να συναντηθουμε εκει:Pεγω παντως ολο τον ιουλιο κατω θα ειμαι:D

χαρα ελπιζω να μη χρειαστεις μεταγγιση!μηπως χρειαζεται περισσοτερο χρονο η θεραπεια για ν ανεβει ο αιματοκριτης?

εγω μολις γυρισα απ τον γιατρο...ολα καλα ο μπεμπης εφτασε 760 γραμ:-P την καμπυλη δε μου την εγραψε ακομα λεει ειναι νωρις θα μου τη γραψει στο επομενο ραντεβου στις 6 ιουνιου...απο κιλα παμε καλα στο +6...ειμαι πολυ ευχαριστημενη!μου ειπε μπανια μπορω να κανω κανονικα αλλα οχι απο τωρα να ζεστανει η θαλασσα και μετα..του ειπα οτι κανονισα ενα μηνα διακοπες δεν εχει θεμα αλλωστε κοντα θα ειμαι αλλα θελει να με δει και τον ιουλιο...οποτε αναγκαστικα θ ανεβω για μια μερα.εντωμεταξυ απ οτι καταλαβα μαλλον μπηκε στον εοππυ μου πε να μου γραψει τις εξετασεις την αλλη φορα και να τις κανω σε συμβεβλημενο κεντρο...αλλα δε ξερω αν με συμφερει...

οποιο κοριτσακι ξερει ας μου πει πως ειναι το συστημα με τον εοππυ...πληρωνω συμμετοχη για τις εξετασεις?

συζητησαμε και για την αμοιβη του...απογοητευτηκα ειναι η αληθεια...2500 μαζι με τη μαια(το 2009 που γεννησα μου ειχε παρει 2800 μαζι με τη μαια:?) δε ξερω πολλα μου φαινονται...απ την αλλη ας με ξεγεννησει φυσιολογικα και του δινω και παραπανω:tongue: μου ειπε μαλλον στο μητερα θα με παει...δε ξερω γιατι το αλλαξε για ρεα μου ελεγε στην αρχη...θα τον ρωτησω την επομενη φορα.εσας σας εχουν πει οι γιατροι σας ποσα θα παρουν για τη γεννα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...