Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Πως ειστε σημερα;

ριντι μπραβο γα την καμπυλη.

Αννα τελικα θα πας θεσ/κη;

Αγλαια που θα πατε διακοπες;Για πειτε καμμια ιδεα για κατι πολυ κοντινο στην αθηνα...Πολυ εχω προβληματιστει...

Εγω για την καουρα σας το ξαναπα δεν καθομαι να σκασω αν με ενοχλει πολυ περνω ενα μαλοξ,ή ενα σιμεκο και ειμαι μια χαρα στο λεπτο.Επιτρεπονται εως 4 την ημερα ,ειναι αντιοξινα για το στομαχι δεν περνανε στο αιμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ρίτα!

Δεν πάμε κοντά, είμαι από την Κω και θα πάμε κάτω για ένα μήνα. Το Πάσχα πήγαμε στο Ναύπλιο (μείναμε έξω από το Ναύπλιο) και περάσαμε ωραία (αλλά και κουραστικά, είναι διαφορετικά να πηγαίνεις στο σπίτι σου και διαφορετικά έξω...). Γενικά δεν ξέρω κατάλληλα μέρη κοντά, γιατί συνήθως όταν φεύγουμε πάμε στην Κω.

Βρέχει πάντως ωραία σήμερα... η γιαγιά μου θα χαιρότανε, σκεφτόταν πάντα τα δέντρα και τα φυτά που θα ποτιστούν...

a0Nsp3.png

Καλημέρα!

Τι καιρος ειναι αυτος? Εντελως χειμωνιατικος! ΑΠο χτες εδω βρεχει και φυσαει!

Αννα μου ελπιζω η κουνιαδα σου να εχει καλη αναρρωση σωματικη και κυριως ψυχολογικη!

Αγλαια νοιζω οτι μια κουβεντα με το αφεντικο σου σε στιγμη που δεν θα ειστε και οι δυο σε ενταση θα βοηθησει. Εξαλλου θα επρεπε να εχει προνοησει γιατι απο τη στιγμη που μπιανεις στο μηνα σου ποτε δεν ξερεις ποτε θα γεννησεις και δεν ειναι οτι καλυτερο μεσα στη ζεστη να μετακινησε μονη σου με το αυτοκινητο.

Εγω σημερα φτιαχνω βαλιτσες γιατι αυριο παμε Γιαννιτσα στα πεθερικα, και θα αφησω τη μικρη για μια εβδομαδα( τι να κανουμε πρεπει να τη χαρουν και αυτοι λιγο) το πως θα αντεξω εγω εινια αλλο θεμα, θα αρχισω το πλυσιμο και το σιδερωμα για τα ρουχακια της μπεμπας για να εχω να ασχολουμε!

Χτες επιτελους την καταλαβε και ο αντρας μου για την ακριβεια την ειδε μου εριχνε κατι κλωτσιες, κεφαλιες δεν ξερω τι ηταν που η κοιλια μου τιναζοταν!:tongue: Χτες εκανα πολλες φορες συσπασεις και αγχωθηκα τωρα που μπαινω στον 7ο, ελπιζω να σταματησουν, αν και σημερα παλι με συσπασεις ξυπνησα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

πριν λίγο τελείωσα απ το μάθημα, έχουμε και νέα εγκυμοσύνη στο καφέ του 09 και όλη μέρα κρυφοέμπαινα! χιχι!

απ τις 5 έχω σηκωθεί γιατί δε μ έπαιρνε ο ύπνος καθόλου!

όχι δε θα πάω παιδιά τελικά.

δε θέλει ο άντρας μου για μένα, για τη δική μου ψυχολογία.

η κουνιάδα και τα πεθερικά θα θελαν να μαι δίπλα της.

Διαφημίσεις

Στην Κω βρε θηριο;Μπραβο σας,χαρα στο κουραγιο σου εγω αυτα τα μακρινα ταξιδια με πλοιο δεν τα μπορω ουτε στα κανονικα μου.

Με το πλοίο έχω χρόνια να κατέβω, έτσι όπως έχουν τα πράγματα με καμπίνα έχει καταντήσει ακριβότερο από το αεροπλάνο (όταν κλείνω βέβαια μήνες πριν). Δηλ. τώρα 4 εισιτήρια μας κόστισαν πήγαινε έλα 290 ευρώ! Αλλά έχω κλείσει από το Μάρτιο...

Καλημέρα!

Αγλαια νοιζω οτι μια κουβεντα με το αφεντικο σου σε στιγμη που δεν θα ειστε και οι δυο σε ενταση θα βοηθησει. Εξαλλου θα επρεπε να εχει προνοησει γιατι απο τη στιγμη που μπιανεις στο μηνα σου ποτε δεν ξερεις ποτε θα γεννησεις και δεν ειναι οτι καλυτερο μεσα στη ζεστη να μετακινησε μονη σου με το αυτοκινητο.

Νομίζω κι εγώ ότι ήταν η πίεση με τις πανελλαδικές τώρα, το τμήμα δεν πετάει ιδιαίτερα... Αλλά θα πάω στο μάθημα μόλις γυρίσω (θα πηγαίνω μέχρι το μετρό με το αυτοκίνητο και μετά με το μετρό), είναι τέτοια η σχέση που δεν μπορώ να αρνηθώ, πληρώνομαι καλά για τα συνήθη εργασιακά δεδομένα σε φροντιστήρια και θα με θεωρήσει τελείως αχάριστη... Αν είμαι τυχερή θα κρατήσω μέχρι την ΠΗΤ ή την ημερομηνία που θα με πάρει για καισαρική ο γιατρός. Το πρόβλημα είναι τα παιδιά, γιατί θα ερχόταν η μαμά μου να με βοηθήσει στη γέννα, αλλά της έκλεισα 10 Ιούλη, τώρα ίσως της αλλάξω το εισιτήριο να έρθε μαζί μας για να τα κρατάει όταν λείπουμε και οι δύο. Με την πεθερά μου τσακώθηκα προχθές (αν και δεν νομίζω να μου κρατάει κακία, ή τουλάχιστον δεν θα το δείξει) γιατί πάλι όταν έλειπα στο μάθημα και έπρεπε να τα κρατήσει για λίγο στο σπίτι μας, όταν γύρισε ο άντρας μου κέντησαν πάλι παρεούλα. Άφησαν τη μεγάλη να κατέβει να παίξει μόνη της στην πυλωτή και έβγαλαν τη μικρή στο μπαλκόνι να την βλέπει (μόνη της δεν την αφήνω ποτέ τη μικρή στο μπαλκόνι γιατί είναι κατσικάκι και καταφέρνει να σκαρφαλώσει πάνω από το πλέγμα) παρά το ότι ήταν κρυωμένη. Και κάθισαν μετά μέσα εκείνοι και τα παιδιά μόνα τους... Πάλι έπαθα υστερία... αλλά αποφάσισα ότι θα πρέπει να βρω κάποια κυρία για του χρόνου, αν και δεν ξέρω πως θα βγούμε οικονομικά. Αλλά τουλάχιστον σκέφτομαι ότι αν δει ο άντρας μου ότι στριμωχνόμαστε και ξοδεύουμε περιττά χρήματα ίσως αποφασίσει να συμμαζευτεί.... (και η πεθερά μου μαζί του, που ήταν και δασκάλα τρομάρα μας)

a0Nsp3.png

όχι δε θα πάω παιδιά τελικά.

δε θέλει ο άντρας μου για μένα, για τη δική μου ψυχολογία.

η κουνιάδα και τα πεθερικά θα θελαν να μαι δίπλα της.

Πολύ καλά θα κάνεις νομίζω! Και άψογος ο ανδρούλης σου, να τον χαίρεσαι!

a0Nsp3.png

τανια καλα να περασετε στα γιαννιτσα!

ριτα εμεις θα παμε ναυπλιο τολο συγκεκριμενα...παμε καθε χρονο και μας αρεσει πολυ.

αγλαια δε σκεφτεσαι καθολου για παιδικο σταθμο για τη μικρη?

πως μου τη δινει ο καιρος αυτος!παλι βρεχει γμτ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κάθε που τελειώνω μια έκθεση ξαναμπαίνω μέσα! Έτσι έχω και ένα παραπάνω κίνητρο! Ελισάβετ, εννοείς παιδικό για το καλοκαίρι; Δεν νομίζω, θα μου πέσει πολύ η προσαρμογή κτλ. δεν έχει ξαναπάει, για το χειμώνα τη λυπόμουνα, αλλά τώρα άλλαξα γνώμη με τις καταστάσεις, αντί να τσακώνομαι συνέχεια καλύτερα να αρρωστήσει και λίγο, τί να κάνω; Ελπίζω μόνο να την πάρουν σε δημοτικό, γιατί αν είναι να πληρώνουμε και ιδιωτικό.... Για τη μεγάλη το καλοκαίρι στην Αργυρούπολη έχει δωρεάν πρόγραμμα απασχόλησης, αλλά κάποιος πρέπει να την παίρνει, θα λείπω εκείνη την ώρα. Μάλλον θα έρθει νωρίτερα η μαμά μου, εξάλλου νοικίασε σπίτι κοντά μας ακριβώς για να πηγαινοέρχεται... τί να γίνει, θα μεγαλώσουν! Άντε πάω για την επόμενη έκθεση, αλλά μετά θα έρθει μάλλον και η μεγάλη από το νηπιαγωγείο (μπαμπάς στο σπίτι σήμερα!). Τα λέμε!

a0Nsp3.png

απο σεπτεμβρη ελεγα για τη μικρη σου.εννοειται θα κοιταξεις σε δημοτικο οι διωτικοι ειναι αρκετα ακριβοι απ οσο ξερω.

φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ε το ίδιο πρόβλημα έχουμε...

πολύ δύσκολο αυτό

τουλάχιστον ο άντρας σου δουλεύει πρωινά;

εμείς έχουμε το ίδιο απογευματινό ωράριο.

οπότε αναγκαστικά πρέπει να κάποιος να μας τα προσέχει, που είναι η μάνα μου δηλ...

όντως πολύ βρέχει και ήθελα να πάω σε 2 τράπεζες, προφανώς ακυρώνεται αυτό και πάει για δευτέρα.

ψήνω σουβλάκια κοτόπουλου με πιπεριές και κρεμμύδι στο φούρνο με πατάτες...

ε το ίδιο πρόβλημα έχουμε...

πολύ δύσκολο αυτό

τουλάχιστον ο άντρας σου δουλεύει πρωινά;

.

Ο άνδρας μου δεν έχει σταθερό πρόγραμμα, είναι ψάλτης, το πρωί όταν έχει γιορτή λείπει, Σάββατοκύριακα επίσης, σχεδόν όλη μέρα, μετά έχει τα μεσημέρια κάποιες φορές μυστήρια, τα απογεύματα κανέναν εσπερινό. Τουλάχιστον αν υπήρχε πρόγραμμα θα μπορούσα κι εγώ τυπικά να προγραμματίσω κάτι. Τώρα πρέπει να είμαι stand by συνέχεια. Διαφορετικά έρχεται η πεθερά μου που μένει κοντά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται, να πάμε να τη φέρουμε να την ξαναπάμε κτλ.), και κάπου κάπου τώρα θα έρχεται και η μαμά μου στην Αθήνα (από Κω όμως, δεν πιάνεται). Η αδελφή μου μένει στην Κρήτη, με την κουνιάδα μου δεν έχουμε καθόλου σχέσεις (μα καθόλου!).

Αυτά! Ήρθε η μεγάλη! Πάω για το τάισμα! Φιλιά κόρες!

a0Nsp3.png

ωχ νωρίς τη παίρνεις! εγώ τον έχω ολοήμερο.

ψάλτης ε;;; ενδιαφέρον...

από ωράρια ούτε εμείς έχουμε στάνταρ, αναπληρώσεις, εξτρα μαθήματα , νέα μαθήματα μες τη χρονιά, υποχρεώσεις του φροντιστηρίου...7 μέρες τη βδομάδα εργασία ο μπαμπάς μας 4 χρόνια τώρα.

είναι δύσκολο αν δεν έχεις κάποιον δικό σου κοντά...

το χω περάσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...