Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εκεί που είχε ηλιακάδα έριξε ένα μπουρίνι για 1 λεπτό και σταμάτησε. τώρα έχοουμε συννεφιά. Θα μας τρελάνει αυτός ο καιρός.

Εμένα ο γιατρός μου γράφει τις εξετάσεις ηλεκτρονικά και μετά πάω στον μικροβιολόγο και πληρώνω μόνο τη συμμετοχή. Όμως τον προηγούμενο μήνα πλήρωσα κανονικά γιατί οι γιατροί και δε οιμικροβιολόγοι είχαν βγει από τον ΕΟΠΠΥ και δεν δέχθηκαν τη συνταγή. Τώρα η γραμματέας του γιατρού με ενημέρωσε ότι οι μικροβιολόγοι ξαναμπήκαν στον ΕΟΠΠΥ και μπορώ να πάω με τη συνταγή.

'Οσο για τον μικρό μου μπόμπιρα.. άλλες φορές είναι ζωηρός κι άλλες πιο ήσυχος. Για να πω όμως την αλήθεια θα ήθελα να κλωτσάει συνέχεια για να τον αισθάνομαι!!

Άννα εγώ πάντως δεν θα πήγαινα... Και ειδικά εσύ διακιολογήσε από όλες τις πλευρές. Είσαι έγκυος, έχεις δύο μικρά παιδιά... δεν ξέρω... Εγώ θα έλεγα να μην πας. Συζήτησε το και με τον άντρα σου.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε? Εγώ έτσι και έτσι ίσως είναι και ο καιρός τι να πω!

Αύριο ξεκινάω μαθήματα ανώδυνου. 6 μαθήματα σε 6 εβδομάδες. Στα 3 πρέπει να έρθει και ο άντρας μου για να μπορέσει να είναι μαζί μου στον τοκετό.

Όσο για το μπέμπη το νιώθω συνέχεια και πιο πολύ από κάθε άλλη φορά,περίεργη κινητικότητα. Είναι εντωμεταξύ ώρες ώρες που νιώθω να κλωτσάει ψηλά κάτω από το στήθος και αυτό μου κάνει εντύπωση!Βασικά τον νιώθω παντού!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλησπέρα κι από εμάς!! :)

Μαριλένα λες να συμπεθεριάσουμε κιόλας;; Γιατί αν γίνουνε φίλες οι κόρες μας, και μπαίνει συχνά στο σπίτι σας η δικιά μου, θα βλέπει και τον Δημητράκη, και το ένα φέρνει τ'άλλο!! Ααχχαχαχα :lol:

Λίμπερο κι εγώ λέω να μην ανυσηχείς, γιατί ούτε κι εγώ νοιώθω το μωράκι μου κάθε μέρα το ίδιο! Κυρίως σε καταστάσεις ηρεμίας την νοιώθω περισσότερο, ενώ όταν είμαι όλη μέρα στο πόδι δεν είναι ζωηρή! :tongue:

Άννα κι εγώ είμαι της γνώμης να μην πας! Εμένα πάντως θα με αναστάτωνε πάρα πολύ η όλη κατάσταση, συν ότι θα πρέπει να αφήσεις τα παιδάκια σου! Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους σχέση έχεις με την κουνιάδα σου, προφανώς πολύ καλή για να θες να πας εκεί τόσο πολύ, όμως θεωρώ ότι πάνω από όλους θα έπρεπε να είναι τα δικά σου παιδιά τώρα (2 + 1 στην κοιλιά) !! :rolleyes: Πάντως καλή δύναμη σε ότι αποφασίσεις!

Εύρι κι εγώ θέλω να κάνω μαθήματα, αλλά όταν το είπα στον γιατρό μου, μου είπε ότι θα μου κάνει αυτός 2 μαθήματα όταν μπω στον μήνα μου.. Το θέμα είναι με κανά-δυο περιστατικά που έχουν γίνει τελευταία δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να βασιστώ πάνω του πλέον.. :confused: Τέσπα θα δείξει!!

Ρίτα και Αγλαϊα έχετε δίκιο όσον αφορά την καταγγελία, αλλά προσωπικά δεν νομίζω να το κάνω τελικά.. Aκόμα ευελπιστώ να με ξεγεννήσει και δεν θέλω να δημιουργήσω προηγούμενο..

s29sp2.pngMbfRp3.png

κοριτσακια μου αισθανομαι κατι πονακια εντονα σαν σουβλιες οχι περιοδου αλλα σε διαφορα σημεια στην κοιλια και σαν να με εχει πιασει κραμπα οπως οταν τρεχουμε πολυ.Παιρνω το γιατρο αλλα δεν απανταει το εχει παθει καμμια σας;

N34Jp2.png

Επιτελους σας διαβασα λιγο στα γρηγορα..Αναστασια με το καλο το κοριτσακι σου:tongue::tongue:ειδες για αυτο ηταν ντροπαλο το μωρακι καλε...Τι σαν τα αγορακια που τα δειχνουν αμεσως:P:p:pΑννα μου θα συμφωνησω με την Ριτα οτι καλο ειναι να μην πας μηπως και ολο αυτο της ''φανει''ασχημο καταλαβαινεις πως σου το λεω σε τετοιες στιγμες δεν εχουμε καθαρο μυαλο να σκεφτουμε..:|Λιμπερο και εμενα δεν ειναι τοσο ζωηρη καθε μερα,αλλα απο την στιγμη που τον καταλαβαινεις δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...Κερασια μηπως κουραστηκες σημερα??Ξαπλωσε και χαλαρωσε και αν συνεχισει ξαναπαρε τον γιατρο σου...Ισως ειναι συσπασεις(Δεν εχω νιωσει ποτε και δεν ξερω να σε βοηθησω)..Αγλαια για το θεμα της δουλειας μηπως οπως ειπε και η Αννα υπαρχει καποια συναδελφος να σε αντικαταστησει??Η να του μιλησεις και να του πεις οτι στο τελος ετοιμογεννη με την ζεστη κι ολα αυτα δεν θα μπορεις??Ανθρωπος ειναι θα καταλαβει λογικα:confused:

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

σημερα ειναι μια απο τις χειροτερες μερες μου....εχω τοσο καουρα κοντευω να παθω....καιγεται ολο μου το στερνο...κανω εμετο συνεχεια......αλλα φταιω...ας μην ετρωγα κολοκυθακια γεμιστα ημουν σιγουρη οτι θα το παθαινα αλλα λαιμαργια...(τα κανει η πεθερα μου με σαλτσα και τσιγαριζει το κολοκυθι)...τωρα πινω λιγο ζεστο γαλα αλλα δεν με ηρεμει.....

κερασια...εχεις συσπασεις...το παθαινω και εγω αμα κουραζομαι..αν κρατα νε ωρα δηλαδη καμια ωρα και βαλε παρε το γιατρο...δεν κανει να κρατανε ωρα οι συσπασεις τωρα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχ κορίτσια γουρούνιασα πάλι. Έφαγα κάτι λουκουμάδες με λαχταριστή ζεστή λιωμένη σοκολάτα... Μόνο δύο έδωσα στον άντρα και όλους τους άλλους του έφαγα μόνη μου...

Άπό εκείνη την ώρα ο μπέμπης όλο κλωτσάει. νομίζω ότι τους ευχαριστήθηκε... Σας να παίζει μπάλα στην κοιλιά μου με τους λουκουμάδες είναι...

Καούρες δεν μου έχουν τύχει ακόμη αλλά κι εγώ έχω ακούσει ότι το κρύο γάλα βοηθάει.

Κορίτσια όταν έχουμε πονάκια ξαπλώνουμε και ξεκουραζόμαστε αμέσως κι εάν δεν μας περάσουν τηλεφωνούμε στον γιατρό μας...

Σας καληνυχτώ!!!Φιλάκια στις κοιλίτσες !!!

Ye4Ip3.png

Γεια σας κορίτσια.:P

Όλα καλά με τις β επιπέδου σας, Μπράβο! Τι ωραία που φτάσανε σε αριθμό τα κοριτσάκια μας, τα αγοράκια της παρέας!!!babies.gif

Κι όσο θυμάμαι που στην αρχή ήταν τόσα αγοράκια κ μόνο το δικό μου κ της Δέσποινας κοριτσάκια! Χαχαχα!

Να είναι όλα καλά τα μωράκια μας και με το καλό να τα αγκαλιάσουμε!sLo_heart.gifsLo_heart.gifsLo_heart.gif

libero μην ανησυχείς που δεν νιώθεις το ίδιο συνέχεια τον μπέμπη σου, φτάνει που τον νιωθεις!

evri κι εγώ νιώθω τελευταία τη μπέμπα μου ώρες ώρες να κλοτσάει πιο ψηλά απ΄την κοιλιά… σαν στο στομάχι!

Έτσι κάπως τον νιώθεις κ εσύ;;; Πολύ παράξενο!:rolleyes::rolleyes:

ANNA όλα καλά να πάνε με την κουνιάδα σου…

Οσο για τις εξετάσεις κι εμένα ο γιατρός μου που δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ, μου τις γράφει ηλεκτρονικά και μετά τις κάνω σε μικροβιολογικό και πληρώνω την συμμετοχή.

Σήμερα έκανα την καμπύλη κ θα θελα τη γνώμη σας.. (ο γιατρός μου λείπει κ θα τις δει από βδομάδα.)

Οι τιμές βγήκαν κάτω απʼτο φυσιολογικό!

0ʼ-84,2

60ʼ-141

120ʼ- 78

180ʼ-69,3

Να ανησυχήσω;;; Λέτε γιʼαυτό να νιώθω κάποιες ατονίες τελευταία; Όταν το είχα πει του γιατρού μου έγραψε να κάνω κ μια γενική να δούμε μήπως έπεσε ο αιματοκρίτης. Αλλά αυτός καλός είναι:36,9.

Καλημέρα!

Δεσποινάκι πώς τα πάς? Εμείς και η Αγλαία έχουμε ίδια ΠΗΤ! λέτε να τον πάρουμε όλο τον μήνα?

Καλησπέρα! Τελείωσα τις περιλήψεις, ζήτο η ελευθερία (για σήμερα!!!)

Κορίτσια, στο πρώτο μωρό που δεν είχε γυρίσει ο γιατρός χωρίς να περιμένει ούτε μισή μέρα παραπάνω με έβαλε μέσα για καισαρική. Στο δεύτερο μωρό άλλαξα γιατρό και αν και δεν είναι φανατικός του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική (δηλ. είναι άψογος μη φανατικός, δεν αντέχω τους φανατικούς υπέρ του ενός ή υπερ του άλλου, όταν παίζονται ανθρώπινες ζωές και σωματικές ακεραιότητες!) είδε ότι ήμουν καλά και είπε να περιμένουμε λίγο ακόμη μήπως και γεννήσω χωρίς καισαρική. Όταν συμπλήρωσα 41 εβδομάδες μου είπε ότι δεν θα περιμένουμε άλλο και καλά κάναμε γιατί το μωράκι είχε κάνει κακάκια στην κοιλίτσα. Τώρα, όταν τον ρώτησα αν μπορώ να φύγω τον Ιούνιο διακοπές μου είπε ότι τα μωράκια μου με τίποτα δεν θέλουν να βγουν από την κοιλιά μου και να μην ανησυχώ (ελπίζω να έχει δίκιο βέβαια...)

Οπότε προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο!!!! Εμένα μου είπε ότι θα με πάρει δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά ελπίζω, αν είμαστε καλά σε όλα, να το παρατείνουμε, αν είναι δυνατόν μέχρι την ΠΗΤ. Πλάκα θα έχει να γεννάμε και την ίδια μέρα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

ridi δεν έκανα καμπύλη και δεν θυμάμαι τις τιμές... Θα σου απαντήσουν όμως φαντάζομαι σε λίγο οι άλλες κοπέλες!

Άννα τελικά τι θα κάνεις; Κι εγώ δεν θα το σκεφτόμουν να πήγαινα και για τις δύο σας. Και για την κουνιάδα σου που μπορεί να την πιάσει το παράπονο, αλλά και για σένα (έγκυος με δυο παιδιά, αλλά και λόγω της ταραχής που μπορεί να αισθανθείς εξαιτίας της αναγκαστικά καταθλιπτικά φορτισμένης ατμόσφαιρας....)

Η μικρή μου όσο πάει γίνεται χειρότερη το βράδυ μέχρι να κοιμηθεί... Με φωνάζει συνέχεια, θέλει παρέα, αγκαλιά, έφυγε από το δωμάτιο της αδελφής της και πήγε πάλι στο παλιό δικό της, μετά νερό, μετά φιλάκι, μετά κλάμα, μετά φωνάζω κι εγώ και πάλι μετανιώνω και φτου και από την αρχή για καμιά ώρα... Τι θα κάνω όταν γεννηθεί η μπεμπούλα; Την πρώτη φορά δεν μπορούσα να χειριστώ την κατάσταση, δεν θέλω να αποτύχω πάλι...

a0Nsp3.png

καλημερα!!

χαλασε αποτομα ο καιρος εδω ολο το βραδυ εβρεχε και σημερα εχει ψυχρα...ελπιζω να μη κρατησει πολυ!

αννα τελικα τι αποφασισες?θα πας στη κουνιαδα σου?κ εγω παντως θα συμφωνησω με τα κοριτσια ισως στενοχωρεθει...οπως και να χει κουραγιο στη κουνιαδα σου και καλη δυναμη!

ριντι οι τιμες σου ειναι παρα πολυ καλες!!μπραβο!

κερασια πως εισαι σημερα?

εχω κ εγω σημερα ραντεβου με το γιατρο να μου γραψει τη καμπυλη ουφ αντε να δουμε τι με περιμενει...δε μπορω ν απαρνηθω τα γλυκα με τιποτα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!! Τ΄παλιόκαιρος είναι αυτός ρε παιδιά?? Χειμώνιασε!!!

Αγλαία εγώ θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, με ανησυχεί λίγο που το μωρό είναι μεγαλούτσικο. Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και πιστεύω ότι δεν θα με στείλει για καισαρική αν δεν συντρέχει όντως λόγος. Εξάλλου θα γεννήσω σε δημόσιο. Από όσο ξέρω δύσκολα σου κάνουν καισαρική σε δημόσιο αν δεν υπάρχει πράγματι λόγος. Για να δούμε. Άραγε θα είμαστε Αυγουστομάνες ή μανούλες Ιουλίου??? Με το καλό να έρθουν τα μωρά μας και να είναι γερά και όλα τα άλλα περισσέυουν. Μην σε παίρνει από κ΄΄ατω βρε κορίτσι μου μιά χαρα θα τα καταφέρεις. Είσαι πολύ καλή μανούλα. Μην έχεις ενοχές. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε ξεσπάσαματα καμία φορά όταν εξαντλούνται οι αντοχές μας.

Λίμπερο μην ανησυχείς. Κι εγώ κάποιες μέρες έχω τον μπέμπη να μου ρίχνει κλωτσίδια που μου προκαλούν πόνο και άλλες ίσα ίσα που καταλαβαίνω κάτι.

Έλιζαμπεθ κουράγιο...όντως είναι πολύ πίκρα σαν εξέταση η καμπύλη. Καλά αποτελέσματα να έχεις

2sCXp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι παλιοκαιρος είναι αυτός;;εδω βρέχει απο χτες το μεσημέρι και κάνει κρύο..ευτυχώς κράτησα και λίγα χειμωνιάτικα έξω..κεράσια είσαι καλύτερα;για την καμπύλη δεν θέλω βα την σκέφτομαι μπλιαχ...

:-D

Όντως, χειμωνιάτικος καιρός. Διορθώνω γραπτά και αισθάνομαι ότι είναι χειμώνας. Έστειλα τη μεγάλη στο νηπιαγωγείο με κοντομάνικο (γιατί με τίποτα δεν ήθελε να βάλει μακρυμάνικο, ιστορίες ολόκληρες το πρωί για το τί θα βάλει κάθε φορά) και με ζακέτα. Θα το σκεφτεί να βάλει ζακέτα ή θα είναι άρρωστη τελευταία εβδομάδα πριν φύγουμε;

Την Τρίτη θα πάω στο γιατρό να πάρω και την τελική έγκριση ότι θα ταξιδέψω...

Αφήστε που θα χάσω και τις εκλογές και είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι επιβάλλεται να ψηφίσω...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...