Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Απο οτι μου ειπαν στις 3 καταγγελιες βγαινει ο γατρος απο τον εοππυ.Και επειδη οι γιατροι του εοππυ περνουν 2000 ευρω το μηνα για να εξυπηρετουν τους ασφαλισμενος χωρια τα 10ευρα και 20ευρα που ζητανε ,δεν ανεχομαι τετοια συμπεριφορα.Ειναι ορισμενοι που ειναι κυφηνες...ε οχι να τους πληρωνουμε και απο πανω και να μας ξεφτιλιζουν επειδη βαριουνται να πατησουν 5 πληκτρα στο κομπιουτερ...δε φτανουν οσα δινω στο τεβε το διμηνο;

Κορίτσια κι εγώ είμαι υπέρ των καταγγελιών, γιατί αν κάνουμε κάτι όλοι, τότε θα αλλάξουν τα πράγματα. Και μάλιστα και στον ΟΑΕΕ είχα κάνει καταγγελία και επειδή δεν μπορούσα να ψάχνω που την κάνουν κτλ. έστειλα ένα απλό εμαιλ και μετά από κάποιο καιρό με πήρε ο υπεύθυνος τηλέφωνο... Το ίδιο έκανα και τώρα με την οφθαλμίατρο του ΕΟΠΥΥ.

Αν όμως ξέρεις ακριβώς σε ποιο τηλέφωνο κάνουν καταγγελία δώσε μου το σε παρακαλώ, γιατί έπαιρνα ένα ολόκληρο πρωινό στα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ και δεν έπιανα γραμμή!

Κι εμένα ο γυναικολόγος του ταμείου τα ίδια μου έκανε και του την είπα και θίχτηκε κιόλας. Εδώ μου είπε είναι ιδιωτικό ιατρείο δεν μπορώ να κάθομαι μισή ώρα παραπάνω να ψάχνω την εξέταση σου. Και του εξήγησα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί την επόμενη φορά θα πάω σε άλλο γιατρό που δεν έχει πρόβλημα να το κάνει, οπότε θα χάσει το δεκάευρω που παίρνει για τη συνταγογράφηση, αφού δεν φαίνεται να το έχει ανάγκη!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πηγα και την εκανα απο κοντα στα γραφεια ΟΑΕΕ της περιοχης μου και θα ενημερωναν αυτοι τον εοππυ λεει....ακομα δε με εχουν ενημερωσει για κατι, αλλα ας υπαρχει,δε μπορει ...με τετοια συμπεριφορα θα παραπονεθουν και αλλοι για δαυτη....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εμεις μια χαρα ολα καλα,με εχει χορτασει κολοτουμπες η μικρη μου..Δεν σας εχω διαβασει γιατι φιλοξενησα μια θειλουλα μου και χαθηκα λιγο,ελπιζω το μεσημερι αν δεν με παρει ο schla01.gif πουθενα να σας διαβασω με την ησυχια μου..Τα φιλια μου σε ολες!!!!!

:-D

σόρυ αλλά δε βλέπω καμία διαφορά στην επαρχία με τις μεγάλες πόλεις.

πχ όταν μέναμε θεσ.νικη στο ιπποκράτειο με στείλανε όταν είχα πρόβλημα παρόλο που γέννησα σε ιδιωτική κλινική.

κι εδώ αθήνα στο παίδων στέλνουν τα δύσκολα περιστατικά πχ.

παντού νομίζω ισχύει αυτό.

αύριο ανεβαίνω θεσ.νικη να βοηθήσω τη κουνιάδα μου. σάββατο κάνει εισαγωγή στη κλινική.

θέλω πολύ να είμαι εκεί συναισθηματικά κι ας μη κάνω πολλά πράματα.

έστω να κρατάω τη μεγαλύτερη ανηψιά μου.

καλησπερα κοριτσια πως ειστε????

αχ με εχει πιασει ενα αγχος γιατι ο μικρουλης μου δεν "χτυπαει" οπως εκανε πριν 2-3 μερες!τον νιωθω αλλα ειναι πιο αραια τα χτυπηματα του κ οχι τοσο δυνατα!μηπως να αρχισω να ανησυχω???αχ καθησυχαστε με καπως.........

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου με το καλο να πας και να βοηθησεις οπως μπορεις φτανει και εσυ να μη φορτιστεις παρα πολυ.Αλλά να πω μια σκεψη και μη με παρεξηγησεις μηπως ψυχολογικα τη ριξει καπως παραπανω την κουνιαδα σου το οτι θα σε βλεπει με την κοιλιτσα κτλ;

Λιμπερο να μην ανησυχεις καθολου.ΚΑΘΟΛΟΥ.Φτανει να το ακους,το ποσο και το πως εξαρταται απο το ιδιο.Εσυ καθε μερα την ιδια διαθεση εχεις;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αννα μου με το καλο να πας και να βοηθησεις οπως μπορεις φτανει και εσυ να μη φορτιστεις παρα πολυ.Αλλά να πω μια σκεψη και μη με παρεξηγησεις μηπως ψυχολογικα τη ριξει καπως παραπανω την κουνιαδα σου το οτι θα σε βλεπει με την κοιλιτσα κτλ;

Λιμπερο να μην ανησυχεις καθολου.ΚΑΘΟΛΟΥ.Φτανει να το ακους,το ποσο και το πως εξαρταται απο το ιδιο.Εσυ καθε μερα την ιδια διαθεση εχεις;

λες ε;

είναι άκρως οδυνηρό το ξέρω :cry:

θα πω στον άντρα μου να ρωτήσει τα πεθερικά.

λιμπερο μην ανησυχεις καθόλου.

αν ήμουν στη θεση σου θα πινα λίγο αναψυκτικό για να τον ξυπνούσα λίγο και να ηρεμούσα.

οχι φυσικα αλλα οκ τον καταλαβαινω πολυ χαμηλα πλεον...βρες μπας κ ειναι με το κεφαλι απο τωρα?????τι να πω... γιατρο εχω στις 31 κ πιστευω να μου διελευκανει την υποθεση του μικρου!!!!

pysXp3.png

οχι φυσικα αλλα οκ τον καταλαβαινω πολυ χαμηλα πλεον...βρες μπας κ ειναι με το κεφαλι απο τωρα?????τι να πω... γιατρο εχω στις 31 κ πιστευω να μου διελευκανει την υποθεση του μικρου!!!!

πολυ πιθανον να ειναι με το κεφαλι κατω απο τωρα...ο γιος μου απο τον 6ο μηνα ηταν με το κεφαλι κατω και δε ξαναγυρισε .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ουφ τι να κανω, το θέμα είναι να βοηθήσω αλλιώς να τ αφήσω καλύτερα.

και να μη πούνε ότι δεν ενδιαφέρθηκα η αλήθεια είναι.

γιατί απ την άλλη και θα κουραστώ πολύ και θα υποχρεωθώ να μου κρατήσουν τα δικά μου παιδιά εδώ.

πάντως το χει πάρει ψύχραιμα πολυ απ ότι μαθαίνουμε.

εγω θα ελεγα ευθεως οτι δε θα πηγαινα για αυτο το λογο...ειναι λιγο σα να ξυνεις την πληγη μπορει απο μεσα της να λεει ''τι θελει και αυτη τωρα εδω...'' δε ξερω ..μεσα στον πονο του καποιος μπορει να το παρει στρβα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λιμπερακι μην ανησυχεις κοπελα μου και μενα καποιες μερες ειναι ζωηρη και καποιες αλλες οχι...επισης οταν ειμαι σε κινηση και βγω απο το σπιτι δεν την νιωθω πολυ ενω αλλες μερες που ειμαι χαλαρη αυτη κανει παρτυ!!! ολα θα πανε καλα μην το σκεφτεσαι... κοιμουντε και πολυ τωρα τα ζουζουνια... :)

Αναστασια μου με το καλο το κοριτσακι σου! ωραια θα γινουν φιλες και τα μικρα μας τωρα και φυσικα ο Δημητρακης θα τις πρηζει λιγακι αλλα δεν πειραζει... να κανονισουμε να παμε για ροζ! αν και ειμαι αφραγκη, θα χρεωσω την πιστωτικη!!! :)

Αννα ευχομαι να περασουν οι μερες οσο το δυνατον ποιο ανωδυνα γινεται...αν γινεται φυσικα! Καλη δυναμη!!

κοριτσια εμενα ο γιατρος μου γραφει ηλεκτρονικα τις εξετασεις και μετα τις κανω σε μικροβιολογικο και πληρωνω ενα πολυ μικρο ποσο...και δεν ειναι και στον ΕΟΠΥΥ ο γιατρος μου....

οσο αφορα την γεννα πρωτα ο θεος θα γεννησω στο Μητερα Κρητης το οποιο δεν ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ. θα κλεισω το ποιο οικονομικο πακετο το οποιο ειναι περιπου 2500? ....συν το γιατρο φυσικα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...