Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Λέτα είδες καθόλου για την Βιοκλινική; Κι εγώ έλεγα για Άγιο Λουκά αλλά έχει διαφορά στις τιμές και ψάχνουμε το πιο οικονομικό.

'Οσο για τους γιατρούς δεν είναι ανάγκη να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ για να δίνουν ηλεκτρονικά συνταγογραφημένες εξετάσεις ή φάρμακα. Απλά σε αυτούς που δεν είναι όταν πηγαίνεις πληρώνεις την επίσκεψη, όλα τα άλλα στα γράφουν.

Μυρίνα με το καλό το κοριτσάκι σας! Σας φτάσαμε αγόρια!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγλαία μου δεν γίνεται να το ξανασυζητήσετε και να του εξηγήσεις ότι με την κοιλιά στο στόμα και όταν είσαι στις μέρες σου δεν μπορείς να πηγαίνεις; Μην στεναχωριέσαι, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι σκληρή. Δεν γίνεται να δουλεύεις τότε, τελεία και παύλα. Οπουδήποτε και να δούλευες θα είχες άδεια, εκεί δηλαδή γιατί να μην ισχύει το ίδιο κι ένας λόγο παραπάνω που είστε συγγενείς; Κι εγώ θα δουλεύω, τον Αύγουστο θα σταματήσω καμιά βδομάδα πριν την ΠΗΤ πρώτα ο Θεός. Αλλά μόνο κοντά και λογικές ώρες, δεν γίνεται καλοκαιριάτικα να κάνουμε ταξίδι και μάλιστα το καταμεσήμερο.

Afroad μoυ, εσύ γιατί θα δουλεύεις μέχρι την τελευταία εβδομάδα; Κι εγώ στις 20 τόσες του Ιούλη οπυ θα τελειώνουμε τα μαθήματα, θα είμαι λογικά δύο εβδομάδες πριν την ΠΗΤ.

Πάντως δεν θα του πω τίποτα, θα πάω στο μάθημα και βλέπουμε... Με τόσες δυσκολίες που υπάρχουν στις δουλειές θα με θεωρήσει αχάριστη.... Δεν θα αλλάξω όμως το εισιτήριο της επιστροφής, είμαστε 4 άτομα, θα μας στοιχίσει πιο πολλά από όσο μας κόστισε εξαρχής. Στο πρώτο μωρό που γεννούσα Νοέμβριο ήμουν στο μάθημα 4 μέρες πριν γεννήσω, αλλά ήταν χειμωνας και ζύγιζα και 25 (τουλάχιστον υποθέτω) κιλά λιγότερο. Αλλά όταν γέννησα και είχα πρόβλημα λόγω επισκληριδίου και δεν μπορούσα για έξι μήνες να περπατήσω, στο μήνα πάνω πήγαινα με ταξί στο μάθημα... Στο δεύτερο ήταν να γεννήσω 13 Ιουλίου, οπότε δεν πήγα στα μαθήματα. Δεν θέλω να το αποφύγω αφού το έθιξε, απλά με έπιασε το παράπονο με όλη την πίεση που αισθάνομαι...

Όσο για τους γιατρούς, όσοι δεν είναι συμβεβλημένοι μπορούν να γράφουν (δεν ξέρω μετά από ποια διαδικασία), αλλά δεν το κάνουν όλοι, παρόλο που θα μπορούσαν, προφανώς γιατί το σύστημα έχει ακόμα τις δυσκολίες του ή για όποιον άλλο λόγο, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Δηλ. εμένα ο γιατρός μου δεν μου τα γράφει και τρέχω μετά και σε συμβεβλημένο....

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πάλι χάθηκα, αλλά σας διαβάζω και χαίρομαι που τα νέα σας από τους γιατρούς είναι όλα καλά!

Αχ, διαβάζω για την ταλαιπωρία σας με την ασφάλεια και στενοχωριέμαι. Εχετε τόσα στο μυαλό σας, έχετε και τα ωραία συστήματα να σας ταλαιπωρούν περισσότερο. Εύχομαι μέχρι να γεννήσουμε να βρεθεί και μια καλή λύση μπας και δει η Ελλαδίτσα μια ασπρη μέρα αλλα......

Αγλαϊα, εύχομαι να βρεθεί λύση με τη δουλειά, δε μπορείς με τη κοιλιά στο στόμα κατακαλόκαιρο να δουλεύεις, άστον να λέει, θα κάνεις αυτο που ειναι καλό για σένα και το μωράκι σου!

Εχουμε και την ίδια ΠΗΤ. Εχώ σταματάω κανονικά στις 19/06, αν και δε θα με χαλούσε να σταματήσω λίγο νωρίτερα, εχω αρχίζει να ντεμπελιάζω!

Μιμίκα, ψάχνεις για νυφούλα? Ενδιαφέρεσαι για μια ιταλιδούλα? χιχιχιχ!

Πολλά φιλιά και εύχομαι κάποια στιγμή να έχω τη δύναμη να σας γράψω περισσότερα!

Αγλαία μου είμαι καθηγήτρια αγγλικών και τα παιδιά που έχω θα δώσουν πτυχία τον χειμώνα οπότε δεν μπορούμε να σταματήσουμε αφού θα χάσουμε και τον Σεπτέμβριο μετά. Μακάρι να αντέξω όσο πιο πολύ γίνεται γιατί έχουμε ανάγκη και τα λεφτά, αλλιώς δεν θα ήθελα με τίποτα να κάνω. Φυσικά θα ήταν και αντιεπαγγελματικό να τα παρατήσω. Και μένα ο γιατρός μου δεν είναι συμβεβλημένος αλλά απο την αρχή μου τα έγραφε όλα κανονικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο δικός σου σε βάζει να τρέχεις. Εύχομαι να βρεις μια λύση και να μην ταλαιπωρείσαι πάντως με τη δουλειά. Και άντε εγώ δεν έχω άλλες υποχρεώσεις. Εσύ με μικρά παιδάκια και με ''τόση'' καταννόηση γύρω σου είναι πολύ δύσκολο.

Διαφημίσεις

Πάλι με έχει πιάσει το παράπονο. Δουλεύω στο φροντιστήριο συγγενή μου και το καλοκαίρι έχουμε ένα μήνα καλοκαιρινά μαθήματα, από τις 22 Ιουνίου περίπου. Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν θα κάνω μαθήματα το καλοκαίρι, αφού γεννάω, έτσι υπονόησε και ο θείος μου. Αλλά σήμερα που ανέφερα ότι γυρνάμε στις 27 του Ιούνιου από τις διακοπές, θύμωσε και μου είπε ότι πρώτα έπρεπε να έχω συνεννοηθεί μαζί του και ότι ξέρω καλά πότε αρχίζουν τα μαθήματα. Εγώ ακόμα και στους μαθητές είχα πει ότι δεν θα κάνω το καλοκαίρι μαθήματα, αφού έτσι μου είχε αναφέρει. Και όταν του το είπα, μου είπε ότι νόμιζε ότι γεννάω τέλη Ιουνίου, αλλά αφού είναι τέλη Ιουλίου (κανονική ΠΗΤ 6/8 αλλά ο γιατρός είπε μάλλον δύο εβδομάδες νωρίτερα) μπορώ να πάω στα μαθήματα. Και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, με έπιασαν τα κλάματα... Αισθάνομαι ότι με πιέζουν από παντού... Μάλλον είμαι αχάριστη, αλλά αισθάνομαι ότι δεν αντέχω... Δεν θα είναι για πολλές μέρες 3 φορές την εβδομάδα, αλλά θα είναι στο κέντρο και μεσημέρι δηλ. 12:30 με 15:30. Και είναι από τα χειρότερα τμήματα (από άποψη συμπεριφοράς στην τάξη) που είχα ποτέ μου. Τη μισή ώρα δεν κάνω μάθημα, φωνάζω και κάνω παρατηρήσεις. Τώρα δεν τους αντέχω, όχι παραμονές που θα γεννάω...

Όσες δουλεύετε κορίτσια πότε σταματάτε τη δουλειά; Άννα, εσύ πότε θα σταματήσεις τη δουλειά;

αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι σκληρή η δουλειά μας από θέματα αδειών και δικαιωμάτων δυστυχώς.

υπάρχει κάποιος να σε καλύψει αυτές τις βδομάδες που δε θα μπορέσεις να πας;

εγώ σταματάω 30 μαίου. όταν δώσουν και το τελευταίο δικό μου μάθημα, δηλ ιστορία. αρχαία και λατινικά δε κάνω.

έχω μόνο γ λυκείου φέτος.

παίζουν και 2 γυμνάσια που έχω αλλά εκεί μπορεί να στείλω τον άντρα μου.

αφου προκειται για γνωστούς.

ιούλιο δε θα δουλέψω.

θα χω και τα 2 παιδια στο σπίτι.

αν τύχαινε όμως κάτι θα δούλευα για να μαι ειλικρινής.

εγώ είμαι απ τις παλαβές που δε μπορούν να κάτσουν σπίτι.

μ αρέσει η δουλειά και το έξω.

ακόμα κι όταν δε μπορώ να σύρω τα πόδια μου.

ειδική περίπτωση.

το χω ξανακούσει πάντως ότι αν δουλεύεις σε συγγενείς είναι κάπως περίεργα τα πράγματα.

αν έχεις αντικαταστάτη, κάποια συνέδελφο από κει που να μπορεί να σε καλύψει οκ. δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Καλημερούδια!

Μάλλον το βλέπω και λίγο ανεύθυνα το θέμα, αλλά τι να κάνω; Είναι το τμήμα από δευτέρα για τρίτη Λυκείου και τους κάνω το άγνωστο. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος, άρα αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα έκαναν άγνωστο στο εντατικό. Όταν γεννούσα Ιούλιο την προηγούμενη φορά δεν τέθηκε θέμα να πάω, αλλά φέτος η Γ' Λυκείου είχε τα χάλια της και μάλλον αισθάνεται πίεση... Μάλλον υπερβάλλω και λίγο, με πείραξε που μου το είπε με τόσο εκνευρισμένο τόνο, ξέρετε το ηθικό του θέματος, "δεν το περίμενα αυτό από σενα" που ακούω μια ζωή, όποτε παρεκκλίνο από τα αναμενόμενα....

Άντε, δεν σας πρήζω άλλο!

Σε 11 μέρες φεύγουμε!

Παρέδωσα και τη φορολογική δήλωση στο λογιστή!

Κοντεύω να τελειώσω και με τα χαρτιά για τα σχολεία...

Λίγοι γιατροί μας έμειναν, 37 περιλήψεις και 20 εκθέσεις και μετά ποιος μας πιάνει!!!!!!!

a0Nsp3.png

Καλημερα ολη μερα!!!

Πως ειστε;Διαβαζω ολες καλα ετσι;Μπραβο!!!

Αναστασια με το καλο ο κοριτσαρος!!!Μπραβο για ολα και για την καμπυλη και για τον πλακουντια ;Ειδες;;;;

Εχω και εγω να κανω καμπυλη καπου μεσα στην αλλη βδομαδα ,την μεγαλη...με 100 μλ και 3 ωρες...μπρρρ....τεσπα

Για τον εοππυ που λετε...βασανιστηκα πολυ στην αρχη της εγκυμοσυνης ειδικα για να γραψω τις πολλες εξετασεις....εγινε μια φασαρια με μια γιατρο του εοππυ στην οποια πηγα με ραντεβου ενω της ειχα πει οτι θελω να μου γραψει εξετασεις, και λεφτα μου πηρε και με εβρισε ,επι λεξη μου ειπε ''με εχουν πηδηξει οι εξετασεις σας...'' και τελικα τις μισες μου εγραψε ωστε τελικα αναγκαστικα να της κανω καταγγελια....

Απο εκει και υστερα εβγαλε κωδικο ο γιατρος μου (αν και δεν ειναι εοππυ ,να ξερετε ολοι οφειλουν να γραφουν φαρμακα) και μου τα γραφει εκεινος και για τις εξετασεις που ακομα δεν εχει κωδικο ο γιατρος μου παω και τις γραφω στο ικα σε εναν εξαιρετο γυναικολογο που δε με ταλαιπωρει καθολου.

Για τη δουλεια.. θα ειναι ζορι βρε κορτισια μου μεσα στο κατακαλοκαιρο και ειδικα οσες εχουν και παιδια σπιτι αλλα απο την αλλη οπως εχω ξαναπει στο γιο μου δουλευα μεχρι αρχες του ενατου απο επιλογη γιατι οταν καθησα κοντεψα να τρελαθω...τωρα βεβαια με το παιδι σπιτι ειναι διαφορετικα και δε ξερω ακομα τι θα κανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

Δεσποινάκι πώς τα πάς? φουσκώνεις? Η ιταλιδούλα νυφούλα μου τί κάνει? κλωτσάει? Εμείς και η Αγλαία έχουμε ίδια ΠΗΤ! λέτε να τον πάρουμε όλο τον μήνα?

Εγώ λέω να δουλέψω και τον Ιούνη και να σταματήσω 1η Ιουλίου. Αν τώρα είμαι καλά και αντέχω με την ζέστη ίσως έρθω και 15 μέρες του Ιουλίου να πάρω και μισό μισθό. Δεν είναι εποχές να χάνουμε λεφτά. Αλλά όσο να ναι θα είναι δύσκολα μέσα στον καύσωνα να πηγαινοερχόμαστε με τις κοιλιές.

Αγλαία μην στεναχωριέσαι. Ίσως θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις το θέμα νωρίτερα για να ξέρετε όλοι και να κάνετε το πρόγραμμά σας. Εμένα με ρώτησε από τα Χριστούγεννα πώς το έχω στο μυαλό μου, πότε θα σταματήσω κλπ και πρίν ένα μήνα με ρώτησε αν σκοπεύω να ξαναγυρίσω στο γραφείο. Του απάντησα πώς φυσικά και θέλω απλά δεν είμαι σε θέση τώρα να του απαντήσω πότε. Και είπαμε ότι θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα και βλέποντας και κάνοντας. Για μένα από ψυχολογική άποψη θα ήταν καλά να επέστρεφα με το νέο έτος, αλλά απο οικονομικής απόψεως και για το γραφείο είναι αργά. Μάλλον θα συμβιβαστούμε και οι 2 κάπου στη μέση. Τα μωρά μας να είναι καλά και θα τα βρούμε όλα. Δεν θέλω να αγχώνομαι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Κάπως θα την βολέψουμε όλοι.

2sCXp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αναστασια με το καλο το κοριτσακι σου:P

αγλαια ελπιζω να βρεθει λυση με τη δουλεια σιγουρα ειναι δυσκολο να δουλευεις κατω απο τετοιες συνθηκες!εγω κανονικα σταματαω γυρω στις 12 ιουλιου αλλα θα βαλω κανονικη αδεια και θα σταματησω τελος ιουνιου.πολλη πιεση κ εγω στη δουλεια ειναι φουλ περιοδος για μας ανασα δε παιρνουμε αυτο το καιρο.ειδικα τις 3 τελευταιες μερες δε καταλαβαινω ποτε ερχομαι και ποτε φευγω η ωρα περναει νερακι αμα εχεις τοση δουλεια.

οσο για το ικα εγω ουτε απ εξω δε θελω να περανω...εχω τη χειροτερη αποψη γι ατους γιατρους του ικα....καλα εννοειται το παιδι ποτε δε το εχω παει σε γιατρο του ικα ουτε προκειται.

οσο γι αμεν αθ αγεννησω σε ιδιωτικο μαιαιυτηριο η στο ρεα η στο μητερα.αν ειχα καποιο προβλημα με την εγκυμοσυνη πιθανιν να σκεφτομουν το δημοσιο τωρα ομως με τιποτε!

γραφω βαιστηκα γιατι εχουμε τρεξιμο και σημερα.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κι εγώ ή στο Ρέα θα γεννήσω ή στο Ιασώ (έχω κάνει ήδη τις δύο πρώτες στο Ιασώ, αλλά τώρα ο γιατρός μου είναι και στο Ρέα). Δεν πάω με το νοσοκομείο αλλά ακολουθώ το γιατρό μου. Δεν το σκέφτομαι πια παραπάνω, αφού με είχαν πρήξει (δεν σας λέω ποιοι) στα πρώτα μωρά να πάω σε δημόσιο και έκανα χίλια χρόνια να αποφασίσω. Αν μου έλεγε ο γιατρός μου τώρα που τον ξέρω ότι θα είναι σε δημόσιο θα πήγαινα κι εγώ μαζί του. Το κριτήριο (αν γίνεται οικονομικα) είναι ο γιατρός φαντάζομαι.

a0Nsp3.png

Και μια και μιλάμε για τον ΕΟΠΥΥ από 23 Μαΐου σταματούν πάλι οι φαρμακοποιοί να παρέχουν τα φάρμακα http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63658138, οπότε όσες έχετε εκκρεμμότητες να σπεύσετε να πάρετε ό,τι σας χρειάζεται!!!

Άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά, τελείωσα με την τακτοποίηση των δικαιολογητικών για τις αιτήσεις..

Φιλιά

a0Nsp3.png

Γεια σας κοπελιές!

Σε μας (στην επαρχία) είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν βασίζομαι να γεννήσω στην κλινική αν και πολλές γυναίκες γεννάνε εκεί. Βλέπω περιστατικά επείγοντα από την Κομοτηνή (από την κλινική και το νοσοκομείο) να τα τρέχουν στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης και έτσι αποφάσισα (από το πρώτο παιδί ακόμα) να γεννήσω εκεί κι ας υπάρχει και η απόσταση της μισής ώρας. Ούτως ή άλλως δεν γέννησα ποτέ σε ένα μισάωρο :tongue:.

Σε όλες τις εγκυμοσύνες με παρακολουθεί ο γιατρός μου στην Κομοτηνή και κοντά στον όγδοο αλλάζω και πάω στο γιατρό στην Αλεξ/πολη. Δεν με πείραξε ποτε το θέμα της αλλαγής γιατρού και τώρα στο τρίτο είμαι πολύ πιο χαλαρή και μόνο που ξέρω ότι θα γεννήσω σε εκείνο το νοσοκομείο. Πάντα υπάρχει ένας γυναικολόγος που εφημερεύει ακόμα κι αν λείπει ο δικός μου. Και το σημαντικότερο... έχει νεογνολογικό τμήμα και ειδικούς νεογνολόγους.

Φυσικά δεν πληρώνεις τίποτα. Πληρώνει ο ΕΟΠΠΥ από το βοήθημα τοκετού.

Πάντως θεωρώ ότι καλό είναι να μπορούμε να αλλάζουμε γιατρούς. Να ακούμε και μια δεύτερη άποψη και να μη θεωρούμε πάντα την άποψη του γιατρού μας σωστή. Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς στη ζωή μου και θα ξαναλλάξω αν χρειαστεί. Δεν δένομαι με κανέναν τους συναισθηματικά.

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχούλες σας!!! :D

Ρε σεις, με όλη την συζήτηση εχθές, έβλεπα στον ύπνο μου ότι αποφάσισα να γυρίσω στον γιατρό μου τον ιδιωτικό (μ'αυτόν είχα ξεκινήσει τον 1ο μήνα) και να γεννήσω σε κλινική!! :tongue::rolleyes:

Νιονιώ το ίδιο ισχύει και στο Ηράκλειο που μένουμε, για τις κλινικές! Αν συμβεί κάτι σε τρέχουνε στο νοσοκομείο! Για εμένα ήτανε κι αυτό ένα από τα κριτήρια για να επιλέξω να γεννήσω στο νοσοκομείο! Το νοσοκομείο που πάω (πανεπιστημιακό) έχει πολύ καλή υποδομή! Και σ'αυτό που λες, ούτε κι εγώ έχω ιδιαίτερο θέμα με αν με ξεγεννήσει άλλος γιατρός.. Στην τελική μήπως αυτός με θυμάται κιόλας, που με βλέπει μια φορά τον μήνα για 10-15 λεπτά;

Αγλαϊα δεν είσαι καθόλου ανεύθυνη! Δεν ξέρω πως και αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στην θέση σου!! Όσο για τον "θιγμένο" εργοδότη... Πριν διοριστώ δούλευα κι εγώ (συν τοις άλλοις) και σε φροντιστήριο, είχα 3 τμήματα για πανελλήνιες (είμαι πληροφορικός και υπάρχει ένα μάθημα στην τεχνολογική).. Μου έρχεται ο διορισμός μου 25 Νοεμβρίου, είχαμε ξεκινήσει το τμήμα από τέλη Αυγούστου, και είχανε εξοικειωθεί προφανώς τα παιδιά μαζί μου, οστώσο είχα μία φίλη που δεν διοριζότανε τότε, και μίλησα μαζί της (πριν το πω στο φροντιστήριο) και δέχτηκε να το αναλάβει, φυσικά ήθελε τη δουλειά!! Όταν λοιπόν το ανακοίνωσα στον ιδιοκτήτη, του είχα έτοιμη και την αντικαταστάτρια, το τι άκουσα όμως δεν περιγράφεται!! Με ξεφτύλισε ο τύπος!!!!!!!! Μου είπε ότι είμαι ανεύθυνη, κι αυτός δεν θα έφευγε, ρε ενώ ήμουν χαρούμενη που διοριζόμουν, με έκανε και έκλαιγα από τύψεις (και δεν ήμουν και έγκυος όπως τώρα εσύ να με κατακλύζουν και οι ορμόνες).. Να μου λέει κι εγώ είχα την ευκαιρία να διοριστώ αλλά δεν το έκανα, και είναι τελείως αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά σου, και ένα σωρό τέτοια!!! Ακόμα κι αν είναι συγγενής σου, δεν πιστεύω ότι τον νοιάζει κάτι παραπάνω από το κέρδος του, και συγνώμη που το λέω τόσο χύμα!!!

Ρε συ Ρίτα και με την καταγγελία τι έγινε; Υπήρξε κανένα αποτέλεσμα; Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά λέω θα βγει κάτι; Θα μου πεις βέβαια αν δεν μιλάμε κιόλας δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Απο οτι μου ειπαν στις 3 καταγγελιες βγαινει ο γατρος απο τον εοππυ.Και επειδη οι γιατροι του εοππυ περνουν 2000 ευρω το μηνα για να εξυπηρετουν τους ασφαλισμενος χωρια τα 10ευρα και 20ευρα που ζητανε ,δεν ανεχομαι τετοια συμπεριφορα.Ειναι ορισμενοι που ειναι κυφηνες...ε οχι να τους πληρωνουμε και απο πανω και να μας ξεφτιλιζουν επειδη βαριουνται να πατησουν 5 πληκτρα στο κομπιουτερ...δε φτανουν οσα δινω στο τεβε το διμηνο;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...