Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ όλα στο νοσοκομείο, και δεν πληρώνω τίποτα για τις εξετάσεις.. Πχ σήμερα για την β' δεν χρειάστηκε τίποτα! Πληρώνω μόνο 5 ευρώ για την επίσκεψη στον γιατρό όταν είναι πρωινό, και 60 όταν είναι απογευματινό..

δεν έχεις ΙΚΑ εσύ baby!

:cool:

:tongue:

Έχει ο άντρας μου ΙΚΑ, και είχα ρωτήσει από την αρχή αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, κυρίως γιατί είχα μάθει ότι έχει μεγάλο επίδομα μητρότητας :tongue: αλλά προφανώς δεν μπορώ :tongue: επειδή είμαι αυτοασφαλιζόμενη!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

όχι δε μπορείς να το πάρεις εσύ μόνο αν είσαι άμεσα ασφαλιζόμενη στο ΙΚΑ, ούτε εγώ το παίρνω.

μόνο το επίδομα τοκετού παίρνω, ως έμμεσα ασφαλισμένη. 900 ευρώ είναι περίπου και τοσα δίνει και το δημόσιο σε ανάλογη περίπτωση, αν δε κάνω λάθος.

ε ότι είναι και το ΙΚΑ καλύτερο δε περίμενα να το ακούσω ποτέ! χαχαχαχαχα!

απλά δεν έχουν ουτε γάζα μέσα στα ιατρεία του ΙΚΑ, να μη πω για αντιδραστήρια και τέτοια ψιλά γράμματα, σε στέλνουν κατευθείαν έξω για να μη ξεσπάσει πόλεμο απ τις παππουδογιαγιάδες. χαχαχαχα

τουλάχιστον εδώ στη δυτική αττική η κατάσταση είναι δράμα.

Διαφημίσεις

Κοίτα, το δημόσιο ήτανε καλό τόσα χρόνια γιατί πήγαινες σε όποιον γιατρό ήθελες όποτε ήθελες.. Σου έδινε αυτήν την ευκολία.. Δυστυχώς όμως, όπως και παντού στο δημόσιο άλλωστε, γίνονταν καταχρήσεις, κι έτσι ήρθε η ώρα για συμμάζεμα!! Από δω και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει.. Πάντως και η ιδιωτική παθολόγος στην οποία πήγαινα χρόνια και ήτανε συμβεβλημένη, πλέον πρέπει να πληρώνω 20 ευρώ, τα οποία δεν είναι πολλά για ιδιωτικό γιατρό, αλλά δεν είναι και λίγα... :rolleyes:

Θεωρητικά βέβαια πλέον δεν υφίσταται ΙΚΑ και δημόσιο, αλλά ΕΟΠΠΥ, λες να μπορώ κι εγώ να πηγαίνω στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ να μου γράφουν εξετάσεις;; Αφού είμαστε πλέον ένα ταμείο :P

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοίτα, το δημόσιο ήτανε καλό τόσα χρόνια γιατί πήγαινες σε όποιον γιατρό ήθελες όποτε ήθελες.. Σου έδινε αυτήν την ευκολία.. Δυστυχώς όμως, όπως και παντού στο δημόσιο άλλωστε, γίνονταν καταχρήσεις, κι έτσι ήρθε η ώρα για συμμάζεμα!! Από δω και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει.. Πάντως και η ιδιωτική παθολόγος στην οποία πήγαινα χρόνια και ήτανε συμβεβλημένη, πλέον πρέπει να πληρώνω 20 ευρώ, τα οποία δεν είναι πολλά για ιδιωτικό γιατρό, αλλά δεν είναι και λίγα... :rolleyes:

Θεωρητικά βέβαια πλέον δεν υφίσταται ΙΚΑ και δημόσιο, αλλά ΕΟΠΠΥ, λες να μπορώ κι εγώ να πηγαίνω στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ να μου γράφουν εξετάσεις;; Αφού είμαστε πλέον ένα ταμείο :P

μπααα

δε νομίζω ...

Καλησπερα!!!!!!

myrina με το καλο ο κοριτσαρος!!!!!!!Τελικα ισοφαρισαμε!!!

Εμενα ο γιατρος μου μου γραφει εξετασεις και φαρμακα ηλεκτρονικα και παω κατευθειαν και τις κανω.

Τωρα πραγματικα με τον εοπυυ ολα ειναι ενα μπαχαλο.

Εγω θα γεννησω στο Μητερα και επειδη ειναι στον εοπυυ ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν θα πληρωσω καθολου το μαιευτηριο παρα μονο την αμοιβη του ιδιου.Σημερα πηρα και στο Μητερα και μου το επιβεβαιωσανε.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Μυρινα με το καλο το κοριτσακι σας!!!!!

Σχετικα με τον εοππυ και παλι, εμεις του δημοσιου μυρινα μπορουμε να πηγαινουμε σε γιατρους συμβεβλημενους με τον εοππυ ή στο ικα ή στο νοσοκομειο, οποτε πιθανον να μπορουν να σε εξυηρετησουν και εκει! Εμενα παντως ειτε στο νοσοκομειο ,ειτε ο ιδιωτης γιατρος μου απο την αρχη μου τις γραφουν ηλεκτρονικα.

Οσο για την κλινικη, σιγουρα τα δημοσια νοσοκομεια στις μεγαλες πολεις ειναι διαφορετικα απο οτι εδω, οπως και η κλινικη δεν μου παρεχει καμια χλιδη απλα οπως και την προηγουμενη φορα ο μονος λογος για τον οποιο παω εκει ειναι ο γιατρος μου, μακαρι να ηταν στο νοσοκομειο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Μυρίνα να σου ζήσει ο κορίτσαρος!

ισοφαρίσαμε τελικά??? Μεγάλη ανατροπή ρε παιδιά! Φαινόταν ότι θα γεμίζαμε τσουτσούνια, αλλά τελικά μπορούμε να συμπεθεριάσουμε όλες! Λοιπόν ποιά μου δίνει νύφη για τον γιό μου??? Θα προσπαθήσω να είμαι καλή πεθερά και να την αγαπάω πολύ!:D:D:D

Κι εγώ στο Δημόσιο θα γεννήσω πρώτα ο Θεός. Τώρα με τα ταμείο δεν έχω καμία ιδέα τί παίζει. Εγώ είμαι δικηγόρος και είμαι στο ταμείο δικηγόρων. Θεωρητικά θα πάρω επίδομα λοχείας και κύησης, γύρω στα 1500 ευρώ και μου καλύπτει Α θέση σε μονίκλινο σε δημόσιο. Θεωρητικά! Στην πράξη τώρα δεν ξέρω τί θα γίνει! Το Αλεξάνδρας έχει 3, 4 μονόκλινα και μάλλον πιό πολλές πιθανότητες έχω να πιάσω το τζόκερ παρά να βρώ ελεύθερο μονόκλινο. Από 1.6. κάτι ακούγεται ότι θα μπεί και το δικό μας ταμείο στον ΕΟΠΠΥ και δεν ξέρω τί γίνεται εκεί με τα επιδόματα. Ας ελπίσουμε ότι όλο και κάτι θα πάρουμε γιατί πραγματικά κι εγώ έχω βγάλει πολύ άγχος αυτές τις μέρες με το οικονομικό.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με το ικα,τις εξετάσεις τις κάνω έξω και δεν πληρώνω.Και με τη γιατρό μου το ίδιο απόλυτα ικανοποιημένη!Ας κάνω και διπλό κόπο. Δεν έχω παράπονο από τίποτε μέχρι στιγμής τι να πω! θα Δείξει

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Μα εμένα ρε συ ο γιατρός μου είναι του δημοσίου, έχω αποφασίσει σχεδόν από την αρχή να γεννήσω εκεί, και πάντα τις έκανα όλες εκεί στο ίδιο το νοσοκομείο.. Είμαι και δημοσίου, δεν υπάρχει κάπου αλλού να πάω να μου τις γράψουν :P:?

Mύρινα, αν είσαι ασφαλισμένη του δημοσίου τώρα ανήκεις στο ΕΟΠΥΥ. Επομένως δεν πηγαίνεις μόνο στο πρώην ΊΚΑ για συνταγογράφηση, αλλά μπαίνεις στη σελίδα του ΕΟΠΥΥ κλείνεις ραντεβού με όποιον γιατρό θέλεις, σου τα γράφει και τελείωσες. Ο ΟΑΕΕ τόσα χρόνια έτσι λειτουργούσε, απλώς τώρα με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ο γιατρός μπορεί να σε πρήξει λίγο (διάβασε διάφορα σχόλια δικά μου παραπάνω). Αλλά μπορείς να πας σε όποιο συμβεβλημένο γιατρό θέλεις ανεξάρτητα από την περιοχή με ραντεβού. Απλά να τονίσεις ότι είσαι με τον ΕΟΠΥΥ, γιατί έχουν ορισμένο αριθμό επισκέψεων. Έτσι και τις εξετάσεις σου μπορείς να τις κάνεις σε οποιοδήποτε συμβεβλημένο διαγνωστικό κέντρο.

Ἐχει κολλήσει ο υπολογιστής μου και δεν μπορώ να βάλω το ακριβές λινκ: www.eopyy.gov.gr και μετά πηγαίνεις στους συμβεβλημένους προμηθευτές και επιλέγεις περιοχή και ειδικότητα...

a0Nsp3.png

Θεωρητικά βέβαια πλέον δεν υφίσταται ΙΚΑ και δημόσιο, αλλά ΕΟΠΠΥ, λες να μπορώ κι εγώ να πηγαίνω στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ να μου γράφουν εξετάσεις;; Αφού είμαστε πλέον ένα ταμείο :P[/color]

Μπορείς να πηγαίνεις στο ΙΚΑ δηλ. το ΕΟΠΥΥ τώρα, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει. Από ότι κατάλαβα οι παλιοί ασφαλισμένοι του ΙΚΑ συνεχίζουν να πηγαίνουν σε αυτό και δεν εχουν εξοικειωθεί με το σύστημα των συμβεβλημένων γιατρών. Οπότε έχω ακούσει για "μακρινά" ραντεβού, αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποια κοπέλα που να έχει κλείσει ραντεβού πρόσφατα εκεί. Με τους συμβεβλημένους γιατρούς τα πράγματα είναι πιο απλά.

a0Nsp3.png

Κορίτσια εμένα η γιατρός μου ανήκει στον εοππυ οπότε μου γράφει οτι θελω και μετα πάω σε μικροβιολογικό που συνεργάζεται με τον εοππυ και τις κάνω....μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Και απο οτι βλέπω οι περισσότερες θέλετε να γεννήσετε σε δημόσιο ε????εγω δεν μπορω να αφήσω την γιατρο μου δεν εμπιστεύομαι κανένα Άλλο....θα πάω στο γενεσις (αν δεν έχουμε χρεοκοπησει μέχρι τοτε) και θα πάω σε τετρακλινο.....είναι το πιο οικονομικό....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πάλι με έχει πιάσει το παράπονο. Δουλεύω στο φροντιστήριο συγγενή μου και το καλοκαίρι έχουμε ένα μήνα καλοκαιρινά μαθήματα, από τις 22 Ιουνίου περίπου. Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν θα κάνω μαθήματα το καλοκαίρι, αφού γεννάω, έτσι υπονόησε και ο θείος μου. Αλλά σήμερα που ανέφερα ότι γυρνάμε στις 27 του Ιούνιου από τις διακοπές, θύμωσε και μου είπε ότι πρώτα έπρεπε να έχω συνεννοηθεί μαζί του και ότι ξέρω καλά πότε αρχίζουν τα μαθήματα. Εγώ ακόμα και στους μαθητές είχα πει ότι δεν θα κάνω το καλοκαίρι μαθήματα, αφού έτσι μου είχε αναφέρει. Και όταν του το είπα, μου είπε ότι νόμιζε ότι γεννάω τέλη Ιουνίου, αλλά αφού είναι τέλη Ιουλίου (κανονική ΠΗΤ 6/8 αλλά ο γιατρός είπε μάλλον δύο εβδομάδες νωρίτερα) μπορώ να πάω στα μαθήματα. Και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, με έπιασαν τα κλάματα... Αισθάνομαι ότι με πιέζουν από παντού... Μάλλον είμαι αχάριστη, αλλά αισθάνομαι ότι δεν αντέχω... Δεν θα είναι για πολλές μέρες 3 φορές την εβδομάδα, αλλά θα είναι στο κέντρο και μεσημέρι δηλ. 12:30 με 15:30. Και είναι από τα χειρότερα τμήματα (από άποψη συμπεριφοράς στην τάξη) που είχα ποτέ μου. Τη μισή ώρα δεν κάνω μάθημα, φωνάζω και κάνω παρατηρήσεις. Τώρα δεν τους αντέχω, όχι παραμονές που θα γεννάω...

Όσες δουλεύετε κορίτσια πότε σταματάτε τη δουλειά; Άννα, εσύ πότε θα σταματήσεις τη δουλειά;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...