Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εγω κορτσια οπως εχω ξαναπει ,ειμαι μειον στα κιλα μου προς το παρον γιατι δε με παιρνει εχω αρκετα παραπανισια.

Κοιλια δεν εχω ακομα ,αλλα ουτε στο γιο μου ειχα φουσκωσει νωρις, μετα τη β επιπεδου φανηκα και ας γεννηθηκε μεγαλο μωρο ο μικρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοειται πως θα βοηθαω!στην διαθεση σας!κ μενα η κοιλιτσα

εχει ξεπεταχτει τα τζην μου κ παντελονια δηλαδη ουτε καν με σφιγγουν!

κολαν κ φορμες κ λεω να παω για ψωνια αυτες τις μερες.

2-3 πραγματα δηλαδη γιατι...λεφτα...ΔΕΝ υπαρχουν!!!

dev231prs__.png

Εμενα ο γιατρος μου ειναι και στο ρεα και στο ιασω και στο μητερα...ο ιδιος προτιμαει (προφανως εκει τον συμφερει)το ιασω αλλα επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες μαλλον θα το δουμε καθαρα οικονομικα το θεμα οταν ερθει η ωρα και θα αποφασισουμε που μας συμφερει.Μακαρι να ισχυσει ως τοτε ο νομος...αλλα χλωμο το βλεπω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα ο γιατρος μου ειναι στο μητερα και στο ρεα...εγω θελω στο μητερα οπου και γεννησα τη πρωτη φορα και εμεινα σε γενικες γραμμες ευχαριστημενη...εκεινος προς το ρεα κλεινει...δε ξερω σιγουρα θα παιξει ρολο το οικονομικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγώ δε ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ο γιατρός που έχω τώρα είναι στο ρεα. αλλά μαλλον θα προτιμήσω το δημόσιο οπως και στο δεύτερο παιδί. αν κι έτσι όπως τα λένε στο τέλος θα συμφέρει περισσότερο η γέννα στο ιδιωτικό.

εγω ειμαι αισιοδοξη πιστευω θα ισχυσει γιατι θελουν να αποσυμφορησουν τα δημοσια.

εχω σκεφτει κ για το αττικο που ειναι δωρεαν κ απλα πληρωνεις 3πισκληριδιο ε..

κ κανα φακελακι για να σε προσεξουν,ειδικα αυγουστο που θα ναι ολοι σε αδεια,απλα με φοβιζει λιγι

γιατι ειναι το πρωτο μου παιδι κ δεν εχω εμπειρια κ επειδη το αττικο

ειναι πανεπιστημιακο κ επειδη ακριβως δεν εχω εμπειρια κ φοβαμαι δεν θελω να γινω η πρακτικη 5ων φοιτητων!στο δευτερο πιστευω δεν θα ειχα προβλημα...

dev231prs__.png

Διαφημίσεις

Ειρινομαμα (ειρηνη σε λενε; ) μην το λες....στο δευτερο το αγχος ειναι μεγαλυτερο οπως ειπε και η ελιζαμπεθ πιο πανω...εχεις επιγνωση της καταστασης και σε αγχωνουν πιο πολλα...

Εγω παντως νιωθω ασφαλεια με το γιατρο μου ,δε θα μπορουσα να το ρισκαρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιατί το αποκλείεις; ποτέ δε ξέρεις...

στην αυχενική με πόση σιγουριά σας είπε ο γιατρός το φύλο;;;

σίγουρα η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι ο γιατρός!

για το αττικό καλά ακούγονται, τι να πω δε το ξέρω καθόλου...εγώ στο έλενα γέννησα το δεύτερο και είμαι ευχαριστημένη.

θα δούμε τώρα.

ετσι φαινεται αγοροκαφε θα χουμε...βεβαια δε χανω τις ελπιδες μου ακομα:P(εννοειται πανω απο ολα γερα και υγιη παιδια για ολες μας!!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εμενα στην αυχενικη στο γιο μου μας ειπε το φυλο ο κυριος που εκανε τον υπερηχο με απολυτη σιγουρια...μαλιστα του ελεγε ο γιατρος ''μη λες ακομα,τιποτα δεν ειναι σγουρο παιδια'' και εκεινος πριν φυγουμε λεει ''παντως ειναι αγορι'' με τετοια σιγουρια σα να μας λεει η γη γυριζει...χαχα!

Τωρα θα δουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eirinomama και εγω θέλω προσοχή ιδιαίτερη στα κιλα... Δεβ θέλω να ξαναβάλουμε 20 όπως στον γιο μου..

Για το φύλο μου το είπε κατα 80%... Θα δούμε στον μεγάλο υπερηχο....

Όσο αφορά δημόσιο η ιδιωτικό δεν εμπιστεύομαι άλλον απο τον γιατρο μου κορίτσια.... Και απο την άλλη σκέφτομαι και τα λεφτα... Και ακόμα δεν ξέρω και τι επιδόματα δικαιούμαστε δεν ξέρω..... Το εξάμηνο του ΟΑΕΔ παραμένει η το κατήργησε και αυτο;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...