Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αστα να πανε, που σκεφτεσαι να γεννησεις?

Αρχισα πια να σκεφτομαι το δημοσιο νοσοκομειο αν και ουτε απ εξω δεν εθλω να περναω, καλυτερα λεω να πανε αλλου αυτα τα χρηματα, αλλα απο την αλλη δεν ξερω σε τι ψυχολογικη κατασταση θα παω να γεννησω χωρις τον γιατρο μου , ουφ

Τανια και γω το ιδιο...δεν θελω να παω στο δημοσιο και επισης δεν θελω να αλλαξω γιατρο...που να ψαχνω τωρα οπου να ναι θα μπω στον 7...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και περιμένουμε νέα! Εμείς έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα και λογικά θα μου πει και για καμπύλη. Είπατε κάποιες που την κάνατε ότι είναι φθηνή ε; Εννοούσατε το ποσοστό που πληρώνουμε αν έχουμε ασφάλεια ή η εξέταση απο μόνη της;

Κι εμείς το οικονομικό το σκεφτόμαστε πολύ. Σκέφτηκα και το νοσοκομείο αλλά δεν θέλω να πάω κάπου χωρίς τον γιατρό μου. Όσο για τις κλινικές είτε συμβεβλημένες είτε όχι πληρώνεις, απλά με τον ΕΟΠΥΥ πληρώνεις λιγότερα. Άλλαξα κατεύθυνση και σ'αυτό και σκέφτομαι Βιοκλινική, το πακέτο των δύο ημερών. Βγαίνει πιο οικονομικά.

κοριτσακια μου σχετικα με τα επιδοματα μη μπερδευεστε!!αλλο τα επιδοματα κυησης και λοχειας κ αλλο το επιδομα τοκετου!!τα πρωτα τα παιρνουμε κανονικα και εξαρτωνται απο το μισθο μας!!για το επιδομα τοκετου ισχυει αυτο που εγραψε η τανια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

Παρατηρήσεις:

α) Τελικά δεν ήμουν η τελευταία, είναι και το ζιπουνάκι που εκρεμμεί!!

β) αγοράκια = 13 κοριτσάκια = 12 Σχεδόν ισοφαρήσαμε!!! :D :D :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

99.99999999 είπε επί λεξεί ο γιατρός είναι κοριτσάκι!!! :D Όλα καλά με τον ανατομικό, ο doppler λέει δεν είναι απαραίτητος, μόνο σε εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου τον κάνουνε, οπότε στο εξής μόνο τις μηνιαίες επισκέψεις θα έχω!! Πέτυχα τον γιατρό μου και του έδειξα την καμπύλη, καλά του φάνηκαν λέει, δεν είπε καν για δίαιτα, ευτυχώς!!! :tongue::D

Πήγα κι από jumbo μετά να ξεχαρμανιάσω :tongue::lol: :lol: :lol: ήθελα να πάρω κάτι ροζ οπωσδίποτε!!! Ρε σεις, είδα και έχει πολύ οικονομικά πραγματάκια, και άρχισα να αναθεωρώ για τον αν αξίζει τον κόπο να κάθομαι να κεντάω και να πλέκω, και άσε που εν τέλει δεν θα μου βγουν πολύ πιο οικονομικά, σίγουρα όμως θα είναι καλύτερης ποιότητας.. Αύριο θα πάω κι από το premaman να αλλάξω τα ζιπουνάκια, να τα πάρω για 3 μηνών!! Με πείσατε!!! :tongue:

Επίσης αφροαντ χωρίς να μου συνταγογραφήσει την καμπύλη ήτανε 5 ευρώ. Αυτή η τιμή είναι στο Ασκληπιειο στο Ηράκλειο, Κρήτη, η Ροδακινούλα είπε ότι στην Θεσ/νίκη πλήρωσε 20, οπότε πιθανόν να εξαρτάται από την κλινική..

Και τώρα θα κάνω παράπονα.. Ρε σεις, πήγα πρωί στο νοσοκομείο, για να κάνω και τις υπόλοιπες εξετάσεις αίμα/ούρα που δεν τις έκανα στην κλινική μαζί με την καμπύλη γιατί θα έπρεπε να πληρώσω 50 ευρώ σύνολο. Ο γιατρός μου (νοσοκομειακός) μου τις είχες γράψει στο βιβλιάριο (δημοσίου) και μέχρι και την προηγούμενη φορά το δέχονταν στο γραφείο κίνησης του νοσοκομείου, σήμερα όμως δεν το δέχτηκαν, πρέπει λέει να είναι μηχανογραφημένες πλέον! Πάω τον βρίσκω, του λέω αυτό κι αυτό, λυπάμαι μου λέει δεν μπορώ να βοηθήσω :shock:, ότι άλλο θες μου λέει, αλλά αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι.. Και του λέω μα πρέπει να πληρώσω διαφορετικά, πλήρωσε μου λέει, του λέω είναι 50 ευρώ, μου λέει μην τις κάνεις τότε.. :shock::confused: Τελικά εκεί που έκανα τον ανατομικό βρήκα μία συμβασιούχα γιατρό (και παίζει ρόλο το συμβασιούχα πιστεύω κι όχι μόνιμη) και ήτανε φιλότιμη και μπήκε στο σύστημα με τους κωδικούς του γιατρού και μου τις έφτιαξε! Αλλά από την άλλη φορά τι θα κάνω; Δεν πρόκειται να πληρώνω πάντως 50 ευρώ κάθε φορά!! Θα πρέπει να βρίσκω πάντα κάποιον (οποιονδίποτε) να μου τις συνταγογραφεί μηχανογραφημένα!! Μπλέξιμο!! Αν και θεωρώ ότι ήτανε άκρως απαραίτητη η μηχανογράφηση και το ενιαίο σύστημα στην υγεία, για να μπει επιτέλους μία τάξη, πιστεύω ότι οι φορείς της υγείας αντιδρούν αρνητικά, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με έλλειψη τεχνογνωσίας, έλλειψη χρόνου ή και με το ίδιο το σύστημα που παρουσιάζει πολλά προβλήματα από μόνο του, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά προβλήματα μέχρις ώτου (και αν ποτέ) ομαλοποιηθεί η λειτουργία του.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μα εμένα ρε συ ο γιατρός μου είναι του δημοσίου, έχω αποφασίσει σχεδόν από την αρχή να γεννήσω εκεί, και πάντα τις έκανα όλες εκεί στο ίδιο το νοσοκομείο.. Είμαι και δημοσίου, δεν υπάρχει κάπου αλλού να πάω να μου τις γράψουν :P:?

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δεν ξέρω η κατάσταση είναι λίγο μπάχαλο.Και μένα δημοσίου είναι η γιατρός αλλά επειδή με βλέπει στα εξωτερικά και όχι στην κλινική δεν έχει υπολογιστή να μου γράψει και τρέχω μετά!Άσε!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή τρέχεις και στο νοσοκομείο και στο ΙΚΑ!! Μια χαρά, διπλή ταλαιπωρία διπλή "ευχαρίστηση"... Ελλάδα για πάντα!!!!!!!!!

Προσωπικά πάντως δεν πρόκειται να κάνω καταγγελία ή παράπονα επίσημα, γιατί τότε θα με βλέπει με κακό μάτι.. Και πέραν τούτου σε γενιικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του και θέλω να με ξεγεννήσει!! Θα πρέπει απλά να ψάξω να βρω "βίσμα" κάποιον γιατρό για να μου τις γράφει... :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ευχαριστούμε Άννα μου!! Κι εγώ ρε συ για όλους αυτούς τους λόγους επέλεξα το δημόσιο αλλά βλέπεις τώρα.. Προχθές που πήγα να κάνω την καμπύλη στην κλινική ήτανε η πρώτη φορά που έκανα έξω εξετάσεις, και ήτανε χλιδή ρε φίλε.. Το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση, καμία σχέση! Φυσικά όμως δεν έχω την διάθεση να πληρώνω κάθε φορά.. Για την καμπύλη όμως που ήτανε μεγάλη σε διάρκεια εξέταση δεν το μετανοιώνω, αφού δεν ήτανε και τόσο ακριβή ούτως ή άλλως!

s29sp2.pngMbfRp3.png

όλες τις εξετάσεις τις έκανα σε ιδιωτικό διαγνωστικό πληρώνοντας ελάχιστη συμμετοχή με παραπεμπτικά απ το ΙΚΑ. μου τα γράφουν στο ΙΚΑ και πάω και τις κάνω ιδιωτικά.

πληρώνω τα ίδια που θα πλήρωνα και στο ΙΚΑ.

Εγώ όλα στο νοσοκομείο, και δεν πληρώνω τίποτα για τις εξετάσεις.. Πχ σήμερα για την β' δεν χρειάστηκε τίποτα! Πληρώνω μόνο 5 ευρώ για την επίσκεψη στον γιατρό όταν είναι πρωινό, και 60 όταν είναι απογευματινό..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...