Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! :DΝομίζω ότι πρώτη φορά κάνω "ποδαρικό" :tongue: Χααχχαχα :lol: :lol: :lol:

Άννια σήμερα πάω για β' επιπέδου!! Γι'αυτό σηκώθηκα κιόλας πρωί πρωί!! :tongue: Κι έχω μια αγωνία, άσε!!! Εχθές μάλωνα με τον άντρα μου με το παραμικρό και με έπιαναν κλάματα συνέχεια, και πιστεύω ότι ίσως έχει να κάνει μ' αυτό..

Όσο για την καμπύλη σακχάρου, έπαιρνα τον γιατρό εκείνη την ημέρα και δεν το σήκωνε, οπότε είπα να περιμένω και την β' και να τον πάρω μια και καλή μετά.. Αν και το συζητούσα με μια φίλη, η οποία μου είπε ότι είχε παρόμοιες τιμές με εμένα (εκτός από την τελευταία η οποία λέει είναι πολύ χαμηλή, 65 μου βγήκε στο 180') και την είχε σε αυστηρή δίαιτα ο γιατρός της, και εκτός αυτού τον τελευταίο μήνα έκανε ινσουλίνες.. :shock: Ας ελπίσουμε να την γλυτώσω!!!!!!!!

Αυτά!! Τα υπόλοιπα μετά που θα γυρίσω, το μεσημεράκι λογικά!!

Φιλιά πολλά!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σ' όλες τις εγκυούλες!

Έχει καιρό να γράψω στο θεματάκι αλλά σας διαβάζω καθημερινά κοπελιές. Χαίρομαι με τα καλά σας νέα, στεναχωριέμαι με τα δυσάρεστα!

Λυπάμαι πολύ Άννα για το ανηψάκι σας. Να δίνει δύναμη ο Θεός στη κουνιάδα σου να το ξεπεράσει και να είναι καλά να προσπαθήσει πάλι.

Χρόνια πολλά στις κοπελιές που μεγαλώνουν ακόμα ένα χρόνο μέσα στο Μάιο. Με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά.

Καλή επιτυχία Μύρινα με την β' επιπέδου. Θα χορτάσεις κι εσύ μπεμπέ σήμερα και μπορεί να δείτε και σε ποιον θα μοιάζει.

Χαρά, μπράβο στον μπέμπη. Ολόκληρο μισό κιλό έγινε κιόλας :tongue:!

Κάναμε και μεις την περασμένη εβδομάδα την β' επιπέδου. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Λίγο πήγε να μας αγχώσει ο γιατρός γιατί βρήκε την αρτηριακή βαλδίδα της καρδιάς ελαφρώς ευρύτερης της πνευμονικής αλλά δεν βλέπει κάποια στένωση από πίσω και μας είπε να μην αγχωνόμαστε και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το ίδιο μας είπε και η γυναικολόγος μου και η παιδίατρός μας που ρώτησα. Γι' αυτό κι εγώ παύω να το σκέφτομαι. Η μπουμπού (επιβεβαιώθηκε ότι είναι κορίτσι) ήταν 424 γρ. Αν όλα πάνε καλά υπολογίζεται ότι θα είναι στο τέλος του ένατου περίπου 3,4 κιλά.

Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη πάντως με κάνει εντύπωση ότι δεν μου μυρίζει τίποτα. Μου έχει κοπεί η όρεξη και δεν λιγουρεύομαι τίποτα. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα που είμαι και κρυωμένη. Λίγο μπούκωμα, λίγο βήχας, πολύ βράχνιασμα... μ' έχει κουράσει. Μου λέτε πως το καλό μπαίνουν αυτά τα κιλά; +8 μέχρι τώρα. Η γυναικόλογος μου μου είπε ότι είμαι οριακά. Άντε να δούμε...

καλημέρα! καλή επιτυχία αναστασάκι με τη β! εννοείται ότι αποτελεί λόγο για ανησυχίες και νεύρα το άγχος της εξέτασης. όλα θα πάνε καλά!

νιωνιώ, με το καλό το κοριτσάκι σου το δεύτερο! κι εγώ ένα πράμα δε θελω να φάω κάτι ιδιαίτερο αυτή τη φορά! πολύ περίεργο για μένα γιατί στ άλλα λύσσαγα στα γλυκά! από κιλά κολλημένη είμαι στα +7.

εμένα μου πε ο γιατρός ότι δεν έχω πάρει πολλά. γιατί σου πε για όρια η δικιά σου; δε το βλέπω πολύ το βάρος, μια χαρά είναι.

θέλω να κάνω αίτηση μέσω έσπα αλλά ψάχνω να δω πως θα γίνει να βάλω μέσα κα ιτη τριτεκνία! μάλλον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μια βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο. δε βλέπω άλλο τρόπο... για ένα μήνα κατά πως φαίνεται θα τη χάσω φέτος...

Για τα κιλά λέει στο όριο γιατί ίσως υπολογίζει ότι μου έμειναν 4 μήνες. Θεωρητικά βάζουμε 1,5 κιλό το μήνα. Δηλαδή περίπου άλλα 6. Συν τα 8 που έχω πάμε στα 14. Βέβαια εγώ θα προσπαθήσω να βάζω 1 κιλό το μήνα, πράγμα που τα κατάφερα το μήνα που μας πέρασε. Είδομεν. Εσύ Άννα είσαι και 3 βδομάδες πιο έγυος από μένα και 1 κιλό μείον. Είσαι πολύ καλά. Εγώ όταν θα είμαι σαν εσένα λογικά θα είμαι κάπου στα +9. Δηλαδή δύο κιλά παραπάνω. Τώρα θα μου πεις μικρό το κακό. Ποιος ασχολείται με κιλά...;

Για το ΕΣΠΑ έχε το νου σου γιατί είπαν ότι φέτος θα βγάλουν νωρίτερα την ανακοίνωση. Κάτι λέγανε για αρχές Ιουνίου. Πάντως την τριτεκνία χλωμό βλέπω να την συμπεριλάβουν. Θα στείλεις και τα δύο παιδιά; Νομίζω ότι μετράει κι αυτό (χωρίς να είμαι σίγουρη). Θέλω κι εγώ να στείλω και φέτος τον μικρό στα προνήπια. Με βολεύει πολύ ο παιδικός. Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι οι πολιτικές εξελίξεις. Πως θα είμαστε σε λίγο καιρό. Θα χρεωκοπήσουμε, δε θα χρεωκοπήσουμε, θα γυρίσουμε στη δραχμή, θα ισχύουν επιδόματα και επιδοτήσεις (όπως ΕΣΠΑ); Γνωρίζει κανείς;

έλα ντε αυτό το τελευταίο παίζει. ένα απ τα μέτρα της οικουμενικής κυβέρνησης αν γινει-γινόταν θα ταν να κοπούν όλα τα επιδόματα και η οικογενειακή μέριμνα γενικότερα.

όχι το ένα παιδί, το μικρό. το μητσάκι μου πάει πρώτη δημοτικού φέτος.

ναι δε το βλέπω να κάνω κάτι με τη τριτεκνία, το ξερω.

Διαφημίσεις

έλα ντε αυτό το τελευταίο παίζει. ένα απ τα μέτρα της οικουμενικής κυβέρνησης αν γινει-γινόταν θα ταν να κοπούν όλα τα επιδόματα και η οικογενειακή μέριμνα γενικότερα.

όχι το ένα παιδί, το μικρό. το μητσάκι μου πάει πρώτη δημοτικού φέτος.

ναι δε το βλέπω να κάνω κάτι με τη τριτεκνία, το ξερω.

Στο δημοτικό παιδικό σταθμό μου που ρώτησα είπαν ότι θα το σημειώσουν και θα πάω μετά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Δηλ. (τουλάχιστον από το τηλ. μου είπαν ότι θα με λάβουν υπόψιν ως τρίτεκνη, θα πάω και η ίδια για την αίτηση για να πειστούν για την κοιλιά!!!) Λες να μην γίνεται ανάλογη συνεννόηση και μέσω ΕΣΠΑ όταν βγει η προκήρυξη;

Το ξέρετε το σχετικό θέμα εδώ στο καφέ; http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2745&page=77

Βρε Άννα, τι τρέξιμο είναι αυτό με τις αιτήσεις; Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα χαρτιά των γιατρών τα ήθελαν τώρα για το δημοτικό, νόμιζα ότι μπορούσα να τα πάω τον Σεπτέμβρη όπως και στο νηπιαγωγείο. Οπότε τώρα κλείνω τα ραντεβού! Και το κουφό είναι ότι την βεβαίωση του νηπιαγωγείου τη δίνουν στις 15 Ιουνίου, ενώ οι εγγραφές στο δημοτικό είναι μέχρι τις 20 Ιουνίου και θέλουν και τη βεβαίωση μαζί.... Εμείς θα λείπουμε, ελπίζω να τα καταφέρει η πεθερά μου με τα χαρτιά όλα έτοιμα....

Τρέχω και δε φτάνω αυτές τις μέρες, το αυτί πάντως είναι καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια! Σήμερα θα δω και το λογιστή για τη δήλωση (την έφτιαξα και αυτήν, δόξα τω θεω) και μετά έχω μάθημα. Φιλιά πεταχτά σε όλες!

a0Nsp3.png

Έψαχνα για ραντεβου για οφθαλμίατρο με ΕΟΠΥΥ για τη βεβαίωση για το δημοτικό. Πέτυχα μία στη Γλυφάδα η οποία μου είπε ότι δεν με καλύπτει το ΕΟΠΥΥ για την εξέταση και θα πρέπει να πληρωθεί κανονικά το ραντεβού. Δεν την έστειλα στον ακατανόμαστο φωναχτά και μετά πήρα τους επόμενους στις γύρω περιοχές. Δεν απάντησε παρά ένας στην Ηλιούπολη, ο οποίος μου είπε ότι μια χαρά με καλύπτει το ταμείο, αλλά τα ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ είναι λίγα και το επόμενο που είχε ήταν στις 15 Ιουνίου (εμείς θα λείπουμε τότε). Τότε πήρα το σχολείο τους παρακάλεσα να πάμε το χαρτί αργότερα (με χίλια ίσως, θα δούμε κτλ. του απέσπασα την υπόσχεση). Μετά πήρα πάλι το γιατρό, ο οποίος όταν του ανέφερα ότι γεννάμε (οικογενειακώς) γέλασε και μου είπε να κοιτάξει μήπως μας βολέψει πριν φύγουμε. Και τελικά μου έκλεισε για τις 25 Μαΐου. Τελικά υπάρχουν και άνθρωποι που είναι συμβεβλημένοι με το ταμείο.... Αμάν πια!

Υ.Γ. Έστειλα εμαιλ καταγγελίας στον ΕΟΠΥΥ (non pasaran!). Πότε θα γίνουμε επιτέλους άνθρωποι;

Τώρα πάω να συνεχίσω την τρεχάλα, γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα σήμερα!

Υ.Γ.2 Τα πόδια μου ξεπρήστηκαν αισθητά! Είναι που σταμάτησε η αφόρητη ζέστη ή το ξεπερνάμε (δεν θυμάμαι τίποτα από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες, πλάκα δεν έχει; )

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααά

a0Nsp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Καλη δυναμη στα κοριτσακια που τρεχουν για χαρτια! υπομονη θα τελειωσουν... Να ρωτησω οι αιτησεις για εσπα ξεκινησαν? Αν και οπως ειπατε σε αυτο το χαλι που βρισκετε η χωρα τιποτα δεν εινια πια σιγουρο και αυτοι που μας εφεραν εδω στην κοσμαρα τους.:evil:

Μεχρι περσι και γω μονη μου την εκανα τη δηλωση αλλα φετος τα πηγα στο λογιστη ο οποιος με προειδοποιησε οτι φετος ολοι θα πληρωσουμε! Ελεος!!

Η μικρη μου απο χτες ολο κουνιεται! Μ αρεσει τοσο να τη νοιωθω! Η μεγαλη παιζει με τις πλαστελινες της και το απογευμα κανονισα να την παω σε παιδοτοπο γιατι ο παλιοκαιρος δε μας αφηνει να βγουμε στο παρκο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα και απο μενα!!!!

Τι κανετε κοριτσια????

myrina καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!!!Ολα καλα να πανε!!!

taniabell με γεια το καινουργιο σας δωματιο,να το χαρειτε οσο καλυτερα γινεται!!!

Νιονιώ μην αγχωνεσαι με τα κιλα,δεν τα βρισκω καθολου πολλα,αν καταφερεις να βαλεις στο συνολο 15 σε βρισκω σουπερ.

Οντως τι τρεξιμο ειναι αυτο με τα δικαιολογητικα....και η κουμπαρα μου που θα γραψει τον μικρο στο δημοτικο τρεχει και δεν φτανει...

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

σας ευχαριστω για το κουραγιο θα το χρειαστω...οπως και μερικα υπογλωσια..θα σας τα πω παρακατω.

αναστασια με το καλο να κανεις κ εσυ β επιπεδου να μαθεις και το φυλο!παω στοιχημα πως ειναι κοριτσακι:Pγια τη καμπυλη δεν υπαρχει λογος για ινσουλινη μην αγχωνεσαι αδικα το πολυ πολυ να σε βαλει σε διαιτα.

νιονιω με το καλο η μπεμπουλα!

αννα πρωτακι ο μητσακος φετος ε?πωπω ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!οσο γαι τα κιλα συνηθως λενε οχι πανω απο 1ο συνολικα γιατι μετα αυξανονατι οι πιθανοτητες για σακχαρο κυησης.εμενα ετσι μου χει πει ο δικος μου.

αγλαια χαιρομαι που εισαι καλυτερα.αν μπορεις στειλε μου ενα πμ με το ονομα του οφθαλμιατρου να το χω υποψη μου μιας και ειναι στη περιοχη μου.

εμεις καναμε χθες την αιτηση για επανεγγραφη στο σταθμο μας ειπε η κυρια που τη παρελαβε να μην ανησυχουμε θα την παρουν και μαλιστα του χρονου δε θα πληρωνουμε καθολου τροφεια λογω εισοδηματος-κατι ειναι κ αυτο!εντωμεταξυ καναμε και τηφορολογικη δηλωση σημερα μας εβγαλε ο λογιστης οτι θα πληρωσουμε φορο 600ευρω σε τρεις δοσεις και μαλιστα η πρωτη ειναι για 30/6!!(γι αυτο και τα υπογλωσσια που ανεφερα παραπανω:evil:)

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Myrina περιμένουμε νεα ε???

Εγω έχω μια απορία βρε κορίτσια...ξέρετε αν ο εοππυ πλέον δίνει επιδόματα κυοφοριας και λοχειας???η θα πάρουμε μόνο ένα επίδομα τοκετού....η αλήθεια είναι οτι αρχισα να το σκέφτομαι γιατι λεφτά δεν υπάρχουν εχουμε να κάνουμε και μια επέμβαση στον μικρο οπότε δύσκολα τα πράγματα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετα μου μολις τωρα αυτο εψαχνα, γιατι και εμεις ειμαστε ζορικα, οπως ολοι φανταζομαι. Λοιπον για οσους ανηκουν πια στον εοππυ, εαν γεννησεις σε κλινικη συμβεβλημενη με τον εοππυ πληρωνεις μονο τους γιατρους, το ιδιο ισχυει και για τα δημοσια! Εαν γεννησεις σε μη συμβεβλημενη κλινικη τα πληρωνεις ολα και παιρνεις 900 ευρω πισω σαν επιδομα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καταλαβα δεν θα πάρουμε τιποτα...

Στον μικρο είχα πάρει αυτα τα 900? αλλα είχα πάρει και επιδόματα κυοφοριας και λοχειας ...ουσιαστικά ήταν οι μισθοί 4 μηνών πάνω κάτω...τώρα τιποτα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καταλαβα δεν θα πάρουμε τιποτα...

Στον μικρο είχα πάρει αυτα τα 900? αλλα είχα πάρει και επιδόματα κυοφοριας και λοχειας ...ουσιαστικά ήταν οι μισθοί 4 μηνών πάνω κάτω...τώρα τιποτα.....

Αστα να πανε, που σκεφτεσαι να γεννησεις?

Αρχισα πια να σκεφτομαι το δημοσιο νοσοκομειο αν και ουτε απ εξω δεν εθλω να περναω, καλυτερα λεω να πανε αλλου αυτα τα χρηματα, αλλα απο την αλλη δεν ξερω σε τι ψυχολογικη κατασταση θα παω να γεννησω χωρις τον γιατρο μου , ουφ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κορίτσια μου τι κανετε? εγω τρωω και ταυτοχρονα σας διαβαζω...πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και μετα θα ξαπλωσω και γω λιγακι. Αυτες τις μερες ποναει το δεξι μου ποδι πανω απο το γονατο.. :(

μιλατε για παιδικους και σχολεια...εμενα ειναι οπου ναναι 1,5 οποτε θεωρω ειναι μικρος για παιδικο, αλλωστε δεν εχω και χρηματα να τον στειλω και επισης δεν θελω να αρρωσταινει οταν θα ερθει το μωρο. Του χρονου το σκεφτομαι οταν το μικιο θα χρονισει αλλα και παλι θα δουμε..μεχρι τουχρονου εχει ο θεος.

Σημερα ειδα σε εναν καθρεπτη την κοιλια μου...ειναι αθλια!!! εχω ραγαδες απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη και εχει χαλαρωσει..χαλια ειναι :( ποτε δεν θα γινει οπως παλια...αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειμαι τυχερη που θα εχω τα παιδακια μου οποτε πρεπει να σταματησω να το σκεφτομαι.

Απο χτες με εχει πιασει και μενα με τα οικονομικα αγχος, η κατασταση ειναι χαλια και δεν ξερω πως θα πληρωσουμε το μαιευτηριο! Αν χειροτερεψουν τα πραγματα με την Ελλαδα, προφανως δεν θα παρουμε και φραγκο για την γεννα...αυτα σκεφτομαι και δεν μπορω να κοιμηθω και τη νυχτα, δεν θελω να τα λεω και στον συζυγο γιατι κανει οτι μπορει και αυτος και δεν θελω να παθει κανενα εμφραγμα στο τελος...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...