Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααααα!!!!

Το βράδυ εδώ έγινε χαμός μιλάμε για πολύ βροχή παρέα με μπουμπουνιτά το μικρό μου μάλλον τρόμαξε και κουνιόταν όλη την ώρα !!!

Τώρα αρχίζει το ζόρι μου σας αφήνω αν μπορέσω θα ξανα μπω φιλάκια και καλά να περνάτε !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα!!!!Γιατι τοοσηηη ησυχια σημερα?Που ειστε ολες?????

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι χθες πηγα για την Β' επιπεδου και ολα ηταν τελεια.Ο μπεμπης μια χαρα,υπερκινητικοτατος(βεβαια χτυπησα ενα παγωτακι πριν παω ;)) ετσι δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.Απο βαρος 500 γρ.Ευτυχως ολα καλα!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αναστασια στο χαρτι που σου δωσανε δε γραφει φτ διπλα?με το γιατρο μιλησες?καλες ειναι λιγο τσιμπημενη η δευτερη τιμη ισως σου πει να προσεχεις τη διατροφη σου λιγο.εγω εχω ραντεβου τη παρασκευη να μου τις γραψει να δουμε και τον μπεμπη αλλα την αλλη βδομαδα δε μπορω να λειψω καθολου απ τη δουλεια οποτε μαλλον τελος του μηνα θα τη κανω.

χαρα μπραβο για τη β επιπεδου!ολα καλα!

εμας σημερα ο σταθμος ηταν κλειστος δε πηγε η ελλη οποτε δε πηγε κ ο αντρας μου για την αιτηση...ευτυχως ειναι μεχρι τις 6 οποτε θα παμε μολις σχολασω.

κατα τ αλλα μονη σημερα στη δουλεια και πηζω!!γενικα αυτη η περιοδος ειναι φουλ.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε? επίτέλους έχω υπολογιστή. Χάλασε το λαπτοπ και το είχαμε στο μάστορα από το Σάββατο. Πάω να σας διαβάσω γιατί έχω χάσει επισόδεια τόσες μέρες.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

elisabeth καλό κουράγιο στη δουλειά. Τώρα όσο φουσκώνουμε και ότν αρχίζουν και οι ζέστες τόσο πιο εύκολα θα κουραζόμαστε. Με το καλό να δεις και τον μπέμπη σου την Παρασκευή!:)

Rodakinoula κι εδώ όλο το βράδυ έβρεχε και το πρωί (κατά τις 9 που ξύπνησα) είχε ήλιο. Από νωρίς το βράδυ είχε χαλάσει ο καιρός αλλά ευτυχώς σήμερα έστρωσε. Καλό βάψιμο... Μόλις τελειώσεις θα ανανεωθείς κι εσύ μαζί με το σπίτι και να μην το παρακάνεις με τις δουλειές .:D

Όσο για τις τιμές της καμπύλης δεν έχω ιδέα πόσο είναι τα φυσιολογικά όρια. Myrina προτείνω να ρωτήσεις τον γιατρό σου, αλλά για να λένε τα κορίτσια που έχουν ξανακάνει κάτι θα ξέρουν.

Αγλαια να σου ευχηθώ περάστικά για την ωτιτιδα. Εύχομαι να σου περάσει σύντομα. Όσο για τον σύζηγό σου θα έλεγα να καθήσεις και να του μιλήσεις. Να βρεις μια στιγμή ηρεμιά, χωρίς νεύρα και εντάσεις και να του εξηγήσεις τι σε ενοχλεί και τι σε απασχολεί. και μην το κάνεις μία φορά, αλλά όσες χρειαστεί!!

Ye4Ip3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Χαρά είδες όλα τέλεια!!! Μπράβο, πολύ χα΄ρηκα! Έτσι πάντα να ακούμε μόνο ευχα΄ριστα αποτελέσματα!!!

geo_angela καλορίζικο το αναβαθμισμένο λάπτοπ!

Αγλαία περαστικούλια. Υπομονή...ζόρικος πόνος ο πόνος στο αυτί!

Έλιζαμπεθ κουράγιο....σε νιώθω. Κι εγώ έχω πολύ δουλειά και σκυλοβαριέμαι!

Πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

2sCXp3.png

Χαρά μπράβο για τα αποτελεσματα! Αντε εφυγε και αυτο το αγχος!

Ροδακινο με το καλο να βαψετε και προσοχη με τις δουλειες!

Αγλαια περαστικα και θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια οτι πρεπει να συζητησετε!

Εμεις τελειωσαε με το παιδικο, μου αρεσε πολυ ( μολις τελειωσω και με κατι λεπτομερειες θα σας βαλω φωτο). Η μικρη ενθουσιαστηκε στη θεα του νεου της κρεβατιου, σαν φουσκωτο σε παιδοτοπο το ειδε:tongue: , πριν λιγο την πηρε ο υπνος με δυσκολια θα ελεγα αλλα ελπιζω να προσαρμοστει ευκολα και να ηταν το πρωτο σοκ.

Αννα νομιζω εσυ εχεις κουκετα, επανω σεντονια πως αλλαζεις? δεν ξερω αν φταιει η κοιλια αλλα με το ζορι ανεβηκα να κολλησω κατι ου ηθελα κια να στρωσω ενα καλυμμα, ασε που κοντεψα να πεσω κιολας στο κατεβασμα:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

τάνια μου με δυσκολία μεγάλη το στρώνω! κάνω τα πλαινά και πίσω ανεβάζω το μητσάκι μου και το στρώνει. κι ό,τι κάνει. δε με πειράζει κάποια στιγμή θα μάθει. ευτυχώς δε μου χαλάει προς το παρόν χατήρι.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Έκανα την αταξία μου σήμερα και έφαγα λουκουμάδες....μου μυρίσαν καλε τι να κάνω?????

Προσπάθησα να κοιμηθω αλλα δεν τα κατάφερα....σε καμία ώρα θα βγω για δουλεια και ελπίζω να τελειώσω νωρίς.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα!!!!Γιατι τοοσηηη ησυχια σημερα?Που ειστε ολες?????

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι χθες πηγα για την Β' επιπεδου και ολα ηταν τελεια.Ο μπεμπης μια χαρα,υπερκινητικοτατος(βεβαια χτυπησα ενα παγωτακι πριν παω ;)) ετσι δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.Απο βαρος 500 γρ.Ευτυχως ολα καλα!!!!

Μπραβο κοπελα μου!!! με το καλο το μπεμπακι σου!!! :tongue:

Εμεις τελειωσαε με το παιδικο, μου αρεσε πολυ ( μολις τελειωσω και με κατι λεπτομερειες θα σας βαλω φωτο). Η μικρη ενθουσιαστηκε στη θεα του νεου της κρεβατιου, σαν φουσκωτο σε παιδοτοπο το ειδε:tongue: , πριν λιγο την πηρε ο υπνος με δυσκολια θα ελεγα αλλα ελπιζω να προσαρμοστει ευκολα και να ηταν το πρωτο σοκ.

Αννα νομιζω εσυ εχεις κουκετα, επανω σεντονια πως αλλαζεις? δεν ξερω αν φταιει η κοιλια αλλα με το ζορι ανεβηκα να κολλησω κατι ου ηθελα κια να στρωσω ενα καλυμμα, ασε που κοντεψα να πεσω κιολας στο κατεβασμα:P

Τανια καλοριζικο το νεο σας δωματιο!!! με προσοχη στο στρωσιμο... :rolleyes:

:confused::confused::confused:

γιατί το λες αυτό;

:oops:

:-P

για αυτο που ειπες οτι σου ξεφευγουν στην πορεια... καλοπροαιρετα το ειπα φυσικα ε!!!! :P

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Έκανα την αταξία μου σήμερα και έφαγα λουκουμάδες....μου μυρίσαν καλε τι να κάνω?????

Προσπάθησα να κοιμηθω αλλα δεν τα κατάφερα....σε καμία ώρα θα βγω για δουλεια και ελπίζω να τελειώσω νωρίς.....

Χαλαλι σου δεν πειραζει για τους λουκουμαδες...

συγνωμη βρε κοριτσια αλλα εγω ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΛΥΚΑ!!! λετε να κανω κακο? δεν μπορω ομως....:evil:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε??Εμείς καλά,χτες πήγαμε και πήραμε καλαμωτή και την περάσαμε σε όλη την βεράντα και είναι τέλεια...Χαρά όλα καλά λοιπόν με τον μπέμπη...Μυρίνα εσύ πότε πας για β'επιπέδου??Εγώ ξανά έχω γιατρό στις 1του μήνα και λογικά θα μου πει να κάνω γενική αίματος-ούρων και την αγαπημένη sSic_sick.gif καμπύλη....Αγλαΐα περαστικά

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...