Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑ τότε κρίμα που δεν είσαι κοντά θα σε έχωνα πολύ χαλαρά χιχιχιιχιχιιχιχιιιχιιχιχι!!!!

Καλό βράδυ φιλάκια !!!

α θα ρχόμουν άνετα!

το χω!

πρώτο ρολό στην αγορά!

καλό βράδυ!

Κορίτσια μόλις γύρισα με τα αποτελέσματα!!

Για γλυκόζη 75:

στο 0' 95

// 60' 157

//120' 129

//180' 65

Έχει καμιά σας καμιά ιδέα αν είναι φυσιολογικά;

Θα κοιτάξω παλιά posts να δω τις τιμές σας για να συγκρίνω!!

Όσον αφορά τα ζιπουνάκια μου βάλατε την ιδέα και μάλλον θα πάω να τα αλλάξω!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Για γλυκόζη 75:

στο 0' 95

// 60' 157

//120' 129

//180' 65

Έχει καμιά σας καμιά ιδέα αν είναι φυσιολογικά;

Θα κοιτάξω παλιά posts να δω τις τιμές σας για να συγκρίνω!!

Όσον αφορά τα ζιπουνάκια μου βάλατε την ιδέα και μάλλον θα πάω να τα αλλάξω!!!

Νομιζω οτι ειναι σουπερ!

Α και μη συγκρινες με αλλες γιατι αλλοι εχουν κανει με 75 μλ γλυκοζη ,αλλοι με 50 και αλλοι με 100.Εγω θα κανω με 100 νομιζω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λες ρε Ριτάκι;; Μακάρι, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να μπω σε δίαιτα!!! :tongue: Οστώσο κοιτάω και στο ίντερνετ για να βγάλω άκρη, αλλά τα παραδείγματα που έχει για φυσιολογικές τιμές είναι για 100.. Λέω να πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου.. Έλεγα να τον πάρω μια και καλή μετά την β' επιπέδου για να μην τον παίρνω δύο φορές και τον πρήζω, αλλά έχω αγωνία να μάθω αν είναι όντως καλές ή όχι!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πόσα γράψατε!!!

Μόλις γύρισα από το γιατρό, έχω ωτίτιδα του έξω ωτός, σταγόνες για τρεις μέρες και βλέπουμε. Εμένα λίγο με ανησυχεί γιατί σε δυο εβδομάδες ταξιδεύουμε και ελπίζω να μου έχει περάσει εντελώς, γιατί στο αεροπλάνο θα πεθάνω....

Τι να πρωτοσχολιάσω; Μου ανοίξατε την όρεξη για κεράσια. Την Πέμπτη θα το αποφασίσω να πάω στη λαϊκή, με τη μικρή μου.

Για τα ζιπουνάκια, εγώ είχα μερικά για νεογέννητα και δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ και τα έδωσα. Τα 0-3 τα χρησιμοποιήσαμε, δεν γίνεται να πας κατευθείαν στα 3-6 (εμείς είχαμε jumbo mothercare και Ήρα, δεν ξέρω διαφορές στα μεγέθη για άλλα).

Α! Μια και ετοιμάζεστε για τα μωρά, θα ήθελα να σας πω για το μπανάκι, γιατί στο πρώτο μωρό δεν μπορούσα να το κάνω ολόκληρο μπάνιο μόνη μου σε κανονικά μπανάκια για μωρά, αλλά για το δεύτερο πήραμε εκείνα που είναι σαν καθισματάκια και πραγματικά σώθηκα. Σας δείχνω ποιο εννοώ (εμείς το πήραμε πάμφθηνα από το jumbo, το έχω δει στο mothercare, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει παντού αντίστοιχο) http://www.mothercare.com/Mothercare-Ergonomic-Bath-Support/265758,default,pd.html?cm_sp=ProductFeatures-_-Category%2520landing-_-Mothercare%2520Ergonomic%2520Bath%2520Support

Στο δεύτερο μου το χρησιμοποίησα μέχρι που δεν χωρούσε άλλο μέσα, πάρα πολύ πρακτικό και κάνεις με ασφάλεια και γρήγορα τη δουλειά σου και προπάντων χωρίς βοήθεια!

φιλιά για απόψε

Υ.Γ. Πήγα τα παιδιά στην παιδίατρο και πάνω στα εμβόλια έφαγα και μερικές στην κοιλιά... Μου είπε οπωσδήποτε όταν πάμε για εξετάσεις αίματος να έχω κάποιον μαζί μου.... (τζα!)

a0Nsp3.png

να σου πω αγλαία εμένα ο γιος 3900 την 37η βδομάδα και έφτασε τα 6 κιλά το δίμηνο το 3-6 το φόραγε άνετα!

ο δεύτερος λίγο λιγότερο.

ο τρίτος λέει ο γιατρός είναι πιο μεγάλος απ όλους!

ωρε γλέντια!

για το μπάνιο δεν αγχώθηκα κάντα μόνοι μας τα κάναμε τα παιδιά, είτε εγώ είτε ο μπαμπάς τους, όχι και οι δυο μαζί. δε κολλάγαμε τα χώναμε κάτω απ το νιπτήρα σε κάθε αλλαγή και μέχρι να σαραντίσουν και τα κάναμε λαμπίκο.

οπότε δε το ξέρω το αξεσουαρ...

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω....τελειωσα την δουλεια για σημερα και χαλαρωνω στο ξενοδοχειο...

ναι ναι αναστασια συνεχιζω ακομα τα ταξιδια......οσο για τις τιμες και εμενα μου φαινονται καλες

και αφου λετε για φραουλες εγω εχω βαλει στον κηπο οποτε ειναι μια χαρα....και ναι αμα φυτεψεις φραουλες βγαινουν αρκετες,...και ειναι πεντανοστιμες....αφου δινω και στον μικρο κανονικα...

και μου ανοιξατε την ορεξη για κερασια....

οσο για τα φορμακια και εγω του εβαλα κατευθειαν 3-6 μηνων..και η αληθεια ειναι οτι τα mothercare με εχουν βολεψει πολυ...συνεχεια τα πλενω και δεν παθαινουν τιποτα...ακομα και σημερα τετοια του φοραω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μοδερκεαρ εγγύηση όντως! κι εγώ τα τελευταία τώρα τα μάζεψα του δεύτερου, τα κοψαμε πλέον τα φανελάκια που κουμπώνουν από κάτω.

να τα προτιμήσετε δε παθαίνουν τίποτα.

και οι αθηναίες να πάτε να ρίξετε μια ματιά στο στοκ της μοδερ στο ταύρο. αξίζει.

που βρίσκεσαι λέτα; κανέναν άλλο δεν έχουν να στείλουν στα εκτός έδρας;

Σέρρες ειμα Άννα μου...και μέχρι να φύγω θα έρχομαι....ευτυχώς δεν είναι μακριά απο τη Θεσσαλονίκη....δεν μπορούν να στείλουν άλλο...δυο μέρες την εβδομάδα είμαι εδω και τις υπόλοιπες Θεσσαλονίκη

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εγω πριν λιγο κοιμησα τον μικρο....πολυ ανυσηχος μου εβγαλε την πιστη και πολυ κλαμα και γκρινια...τι να εχει το πουλακι μου? :(

το απογευμα ηρθε μια κοπελα και μου εφτιαξε τα ποδαρακια! αχ το χρειαζομουν...μονο που τωρα εχω μεινει με 10?......δυσκολα τα πραγματα δυστηχως..

Αναστασια να τα αλλαξεις τα ρουχαλακια συμφωνω ειναι πολυ μικρα! θα σου προτεινα να τα παρεις 3-6 μηνων. τους πρωτους μηνους μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και δεν θα του κανουν!!!

κοριτσια εγω φραουλες δεν εφαγα ακομα ουτε ο μικρος...δεν βρηκα ακομα βιολογικες δυστηχως...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Για γλυκόζη 75:

στο 0' 95

// 60' 157

//120' 129

//180' 65

μια χαρα μου φαινοντε τα αποτελεσματα. σιγουρα ομως θα σου πει ο γιατρος σου..λογικα στο 180 πρεπει να ειναι κατω απο 110 που ειναι το φυσιολογικο...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...