Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αχ κοριτσάκια εγώ σήμερα όλη μέρα έπλενα τα ρουχαλάκια!Τα άπλωνα και μου φαινόταν τόσο περίεργο! Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Όσον αφορά τα ψώνια εγώ δεν του έχω πάρει τίποτε ακόμη μόνη μου,όλα από την πεθερά μου από αμερική και όλα πάμφθηνα,δεν συγκρίνονται δυστυχώς οι τιμές!! Πχ. ζιπουνάκια μάρκας κιόλας τα 5 κάτω από 15ευρώ! Είμαι τυχερή σε αυτό δε μπορώ να πω,βέβαια τώρα μένουν όλα τα χοντρά :-)

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία Ριτάκι τώρα βρήκες να μου πεις για τις φράουλες που κατέβασα ένα σωρό στο στομαχάκι μου με τα κιλά τις έπαιρνα κλαψ κλαψ !!!!

Λιμπεράκι μου όποτε θελήσεις μου ξανά λες και πάμε για καφεδάκι μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!! Όσο για τα ρουχαλάκια εντάξει μπορείς να πάρεις λίγα για αρχή να σου φύγει απο το μυαλό...... Τώρα για την κοιλίτσα μου κορίτσια έχω να πω ότι το Λιμπεράκι έχει ποιο ωραία κοιλίτσα απο δίκη μου χωρίς πλάκα είναι όμορφη και στρουμπουλή η δική μου ε΄ναι απλωτή και δεν πολυφαίνεται !!!

Evri μου άρχισες τις μπουγάδες εεεεεεεε???? Με το καλό να τα σιδερώσεις γιατί το ποιο δύσκολο είναι το σίδερο εγώ μονό που το σκέφτομαι με πιάνει ζαλάδα !!!

Μυρινάκι μεγεια τα ζιπουνάκια !!! Εγώ πάντως τα πήρα όλα ένα νούμερο μεγαλύτερα για σιγουριά !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

δε φόρεσα ποτέ στ αγόρια κάτω των 3-6 νούμερο...γεννιόντουσαν πολύ μεγάλα και στρογγύλευαν αμέσως...μετά που περπατάνε μου ξεφεύγουν στο τάισμα.

γενικά λέω καλύτερα ένα νούμερο παραπάνω, είναι και η πάνα, μεγαλώνουν και γρήγορα. να μου πεις 2 μήνες το πολύ θα φορέσουν καλοκαιρινά αλλά τα φανελάκια τουλάχιστον ας είναι μεγαλύτερα.

Άσε Ροδακινούλα μου και είναι τόσα πολλά! Γενικά όμως με έχει πιάσει μια υπερένταση με τις δουλείες,δεν μπορώ να κάθομαι!

Όσο για τις φράουλες και εγώ τρώω άπειρες και φώναζε η μαμά μου σήμερα ότι δεν είναι καλές με όλα τα φάρμακα.

Η κοιλίτσα μου και εμένα είναι απλωτή και από το πρωί ως το βράδυ αλλάζει,έτσι μου φαίνεται τι να πω! Άσε που μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

δε φόρεσα ποτέ στ αγόρια κάτω των 3-6 νούμερο...γεννιόντουσαν πολύ μεγάλα και στρογγύλευαν αμέσως...μετά που περπατάνε μου ξεφεύγουν στο τάισμα.

γενικά λέω καλύτερα ένα νούμερο παραπάνω, είναι και η πάνα, μεγαλώνουν και γρήγορα. να μου πεις 2 μήνες το πολύ θα φορέσουν καλοκαιρινά αλλά τα φανελάκια τουλάχιστον ας είναι μεγαλύτερα.

Εγώ αν και πρωτομανούλα όλα τα ζιπουνάκια του τα πήρα ένα νούμερο παραπάνω γιατί που ξέρεις .......αν βγει μεγάλο και δεν του κάνουν δεν είναι κρίμα να πάνε χαμένα....εξάλλου στην αρχή μεγαλώνουν πολύ γρήγορα όποτε και λιγο μεγάλα να του είναι δεν πειράζει !!! ¨οπως επίσης και λίγα ρουχαλάκια που αγόρασα τα πήρα 2 νούμερο το πολύ πολύ να κολυμπάει το στολίδι μου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Άσε Ροδακινούλα μου και είναι τόσα πολλά! Γενικά όμως με έχει πιάσει μια υπερένταση με τις δουλείες,δεν μπορώ να κάθομαι!

Όσο για τις φράουλες και εγώ τρώω άπειρες και φώναζε η μαμά μου σήμερα ότι δεν είναι καλές με όλα τα φάρμακα.

Η κοιλίτσα μου και εμένα είναι απλωτή και από το πρωί ως το βράδυ αλλάζει,έτσι μου φαίνεται τι να πω! Άσε που μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς!!!

Εγώ έχει λίγες μέρες που το γύρισα στα κεράσια τέλος οι φράουλες του χρόνου πάλι χιχιχιχι!!!

Απο αύριο να δεις υπερένταση που θα έχω εγώ και θα είμαι και μόνη μου!!

Ξεκινάω το βάψιμο του σπιτιού και η μανούλα μου δεν μπορεί να έρθει :confused::confused::confused::confused::confused:όποτε θα κάνω όσα μπορώ και τα υπόλοιπα όταν θα έρθει !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κεράσια ε;Ο επόμενος στόχος αλλά δεν έχω βρει ακόμη!

Βάψιμο μόνη ε??? Καλή υπομονή!

Εμένα μου τα φέρανε απο το χωριό τώρα βγήκαν τα πρώτα είναι, εγώ έχω μέσον στα καλοκαιρινά φρούτα απο δω και πέρα θα τα τρώω φρέσκα φρέσκα απο το δεντράκι κατευθείαν στην κατανάλωση θα έρχονται !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

τυχερή όντως!!!!!!

εδώ δε βρέχει, αλλά έχει ένα δροσερό αεράκι...

μ αρέσει η βροχή την άνοιξη-καλοκαίρι.

θυμάμαι όταν μέναμε θεσ.νικη κάτι τρελές βροχές του ιουνίου που έπιαναν γύρω στις 4 με 5 το απόγευμα και δεν έβλεπες μπροστά σου!

και μετά μια ζέστη και υγρασία!

καλό κουράγιο με το βάψιμο, είναι απ τις δουλειές που μ αρέσουν πολύ!

με το μαλάκο όμως!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ τότε κρίμα που δεν είσαι κοντά θα σε έχωνα πολύ χαλαρά χιχιχιιχιχιιχιχιιιχιιχιχι!!!!

Καλό βράδυ φιλάκια !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

αχ τι καιρος ρε κουκλες!!!!χαλια λεμε!!!!κι αυριο ετσι θα ειναι!!!απο την μια με βολευει δεν μπορω να πω....με την ζεστη εχω θεμα οποτε τωρα που δροσιζει ειναι η καλυτερη μου!!!!!!

ροδακινουλα εννοειται πως θα ξαναβρεθουμε!!!!!!!κι εχει δικιο η αννα!ηρεμα με το βαψιμο!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...