Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Λοιπόν ....οι τιμες στον αγιο λουκα με ασφάλεια εοππυ είναι

Φυσιολογικος (3 ημέρες παραμονη)

Δικλινο 900?

Μόνοκλινο 1500?

Φυσιολογικος (2 ημέρες παραμονή)

Δικλινο 700?

Μόνοκλινο 1300?

Καισαρικη (4 ημέρες παραμονή)

Δικλινο 1200?

Μόνοκλινο 1800?

Καισαρικη (3 ημέρες παραμονή)

Δικλινο 1000?

Μόνοκλινο 1600?

Όσες δεν έχουν εοππυ είναι 900? έξτρα στις τιμες αυτές

Λιμπεράκι δες τι τιμές πάλι.......και δύο δίκιο είχαμε απλά στη μια περίπτωση είναι ποιο λίγες οι μέρες !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

evri kai libero χρονια σας πολλα!!με το καλο ν αγκαλιασετε τα μωρακια σας!

χαρα καλη επιτυχια στη β επιπεδου!θα περιμενουμε νεα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου! Να χαρούμε όλες με τη βοήθεια του Θεού τα αγγελουδάκια μας στις αγκαλιές μας!!

Libero χρόνια πολλά και σε σένα όλα τα καλά εύχομαι!

Τι ωραία που ήπιατε καφέ με τη ροδακινούλα!!!

Anna λυπάμαι πολύ για όσα έγραψες! Καλή δύναμη!

Χαρά καλή επιτυχία σήμερα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!! :D

Άννα τι να πω για την ανηψιά σου.. Είναι δύσκολες στιγμές.. Να πω μιας και το ψάχνουν ακόμη, αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα ας γίνει να πάνε όλα καλά..

Χαρά καλή επιτυχία με την β', περιμένουμε νέα!!!!!!!! ;)

Αγλαϊα, κι εγώ συμφωνώ με την Άννα ότι πρέπει να συζητάς, απλά από τον δικό μου άντρα έμαθα κάτι πολύ καλά! Ότι δεν μπορώ να συζητάω πολύ όπως πχ με τις φίλες μου! Νομίζω ότι γενικά οι άντρες μετά από λίγο κατεβάζουν διακόπτες και δεν ακούν τι λέμε, ακούν μόνο ένα βουητό! :tongue: Οπότε για να μην χάνω τα λόγια μου, και να μην νευριάζω, έχω αποφασίσει να είμαι πολύ περιεκτική σε αυτά που του λέω! Μιά δύο προτάσεις στις οποίες να του λεώ ακριβώς τι είναι αυτό που μου φταίει, και μετά αυτός θα το σκεφτεί πραγματικά! Αλλιώς όποτε πάω να αρχίσω να αναλύω πάει το έχασα!!!!! Τι να κάνεις, υπομονή!!!!!! :rolleyes:

Λίμπερο και Εύρι χρόνια πολλά και πάλι!!! :D

Σοφία καλή τύχη με τις αιτήσεις!!

Ροδακινούλα έγινα μέλος κι εγώ στο κλαμπ με τις φράουλες!!!!! Μιλάμε το μωράκι μου όποτε τρώω φράουλα αρχίζει τις τούμπες!!!!!! :D :D :D Είναι απίστευτο!! Τόσο καιρό με τις σοκολάτες δεν το κάνει αυτό!! Καλύτερα είναι και πιο υγιεινά τα φρουτάκια!! :cool::D

Λέτα ξενοδοχείο διαβάζω, πάλι εκτός Θεσ/νίκης είσαι κοριτσάκι;; Άντε να τελειώνεις να ξεκουραστείς λίγο!!!

ΑΑΑ χρόνια πολλά για χθες ξέχασα να σας πω!!!!!!!! :D :D :D

Σήμερα έβαλα τέλος στην αναβλητικότητα, πήγα για την καμπύλη ζαχάρου, τελικά όντως 5.2 ήτανε η τιμή της εξέτασης, και σήμερα το απόγευμα θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα..

Πήγαμε και μια βόλτα στην αγορά με την κολλητή μου, ρε σεις στα μέρη σας στο μαιευτήριο δίνετε κουφετάκια;; Εγώ δεν το ήξερα αυτό, αυτή που το είπε.. Χμμ, να πω την αλήθεια τσιγγουνεύομαι να πάρω μπομπονιεράκια!! Αν είναι θα πάρω μόνο κουφετάκια σκέτα :tongue:

Επίσης πήγα κι από δύο-τρία μαγαζιά με κεντήματα! Πήρα εχθές το τελευταίο τεύχος από το περιοδικό "Εκείνη" και έχει κάτι όμορφα σχεδιάκια για σεντονάκι, για σαλιάρες, κοκ!! Και το σκέφτομαι να πειραματιστώ!! Ρώτησα τις τιμές στα μαγαζιά, ένα πολύ ωραίο εταμίν ύφασμα που είδα για σαλιάρες και λέω να το πάρω, έτσι όπως μου τα υπολόγισε ο ιδιοκτήτης θα μου βγει κάπου στα 2,5 ευρώ η μία!! Και για κουβερτάκι σκέφτομαι αλλά αυτό αργότερα!! :rolleyes:

Οστώσο ας περιμένω την Τετάρτη την β' επιπέδου να μάθω το φύλο!!!!!! :tongue:

Με έπιασε πάλι φλυαρία!!!!!!!!! Πάω να κάνω καμιά δουλειά, θα ξαναγράψω πιο αργά που θα έχω πάρει και τα αποτελέσματα!!!

Φιλια πολλά!!!!!!!!!!!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια χρόνια πολλά!!!

πολύχρονες να στε!!!

και με το καλό τα μωράκια σας!

ευχαριστώ θερμά για τα λόγια συμπαράστασης, μόνο που δε πρόκειται περί ξαδέρφης αλλά για στενότερη συγγενική σχέση (αδερφή του άντρα μου)....

πιστεύω θα ξεπεραστεί.

τα δύσκολα έρχονται σε ανθρώπους που μπορούν να τ αντέξουν.

συν του ότι τέτοιες περιπτώσεις θέλω να τονίσω ότι αποτελούν εξαιρέσεις και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας αγχώνουν και να τις συνδέουμε με τη δική μας.

σαφώς οι κίνδυνοι υπάρχουν αλλά και η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε άψογα!

αναστασακι τα χω δε ιτα κρητικά κεράσματα και ειναι πολύ χαριτωμένα. μη φανταστείς ότι είναι κάτι πολυέξοδο, ένα απλό μικρό τούλι με 2 κουφέτα και μια κορδέλα, μπορείς να το κάνεις και μόνη σου! εσένα πιάνουν τα χέρια σου!

και θα σου βγει και πιο οικονομικό απ ότι τα γλυκά στο μαιευτήριο. θα ναι και καλοκαίρι όλα θα λιώνουν μες το δωμάτιο...

Αν είναι απλά τούλι πάει κι έρχεται.. Γιατί αυτά που είδαμε σε ένα μαγαζί ήτανε σαν μίνι-μπομπονιέρες βαφτισης και οι τιμές ποικίλαν από 0.80 έως και 3.5 είχε το ένα!! Θα μου πεις, στο μαιευτήριο πάλι πόσα να κάνεις;; Αλλά και πάλι για τί να δώσω τόσα λεφτά;; Μάλλον θα φτιάξω κάτι μόνη μου όπως λες, αφού εχω και χρόνο!!

Ρε σεις ξέρετε τι συνειδητοποιώ;; Όλο λέω χρόνο έχω, χρόνο έχω, και τώρα συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα σε 3 μήνες να γεννάω!!!!!!! Περνάει ο καιρός!!! Άντε να περάσει εύκολα σε όλες μας και με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

γεια σας κουκλιτσες!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες κι ευχομαι με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!!!

ΕΒΡΙ χρονια πολλα κ σε σενα κουκλιτσα μου!!!!!οτι επιθυμεις να εισαι γερη κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!

ΧΑΡΑ καλη επιτυχια με την β επιπεδου!!!!περιμενουμε τα νεα σου!!!

ΛΕΤΑ περιμενουμε να τελειωσεις για να απολαμβανουμε τα καφεδακια μας!!!!

σημερα ηπιαμε ενα καφεδακι με την ροδακινουλα!!!!!!αχ εχει μια κοιλιτσα τελεια!!!κουκλα ειναι κ περασαμε σουπερ!!!οσο για τις τιμες εχουμε δικιο καλα θυμομασταν ρε κοριτσι!!!!οτι μας βολεψει τελικα!!!!αχ με εβαλες στην πριζα με τα ρουχαλακι...θελω να ψωνισω!!αλλα θα κανω υπομονη!!!!!

pysXp3.png

Ρε σεις ξέρετε τι συνειδητοποιώ;; Όλο λέω χρόνο έχω, χρόνο έχω, και τώρα συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα σε 3 μήνες να γεννάω!!!!!!! Περνάει ο καιρός!!! Άντε να περάσει εύκολα σε όλες μας και με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!!

Εμ τα ελεγα εγω, δεν τα ελεγα;Περναει ο καιρος και περναμε πιστες χωρις να το πολυκαταλαβαινουμε.Και ολα αυτα που φοβομασταν βλεπουμε οτι τελικα (συνηθως) ειναι μονο στο μυαλο μας.Ερχονται τοσο φυσικα οι αλλαγες στο σωμα μας που θα φτασει η ωρα να γεννησουμε,πρωτα ο Θεος,χωρις να το καταλαβουμε .

Καλα αποτελεσματα Αναστασια με την καμπυλη.

Χαρα καλη επιτυχια περιμενουμε νεα απο την β επιπεδου και μην αγχωνεσαι!

Τι κανετε;Και παλι χρονια πολλα στα κοριτσια που γενεθλιαζουν.

Ευρυ και λιμπερο να σας χαιρομαστε!

Αννα λυπαμαι πολυ για αυτο που διαβασα...ευχομαι ολα στο μελλον να τους πανε πολυ καλα.

Εγω ειμαι καλα και εχω ξεχυθει στην αγορα για ετοιμασιες.Δυο δωματια ετοιμαζω ταυτοχρονα και καταλαβαινετε πως ειναι το μυαλο μου...αχταρμας...χαχα!

Εννοειται πως στης μικρης το δωματιο δε θα αλλαξω επιπλα αλλα αποφασισα να κανω μια ψιλοαλλαγουλα σε σχεδια και χρωματα και ας το ειχα και καλα ουδετερο ,κιτρινο -λαχανι...ειπα να μην την ριξω και να προσπαθησω να κανω οτι αντεχουμε οικονομικα για να ανανεωθει λιγο ο χωρος της μικρουλας μας.

Εχω να οργανωσω και του γιου το δωματιο εξ αρχης....

Αυτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

α και να σας πω και κατι αλλο που ηθελα απο μερες κι ολο το ξεχνουσα...

Μην το παρακανετε με τις φραουλες εκτος και ειναι ή δικες σας ή βιολογικες...

Σε αναλογη συζητηση και με το γυναικολογο και με την παιδιατρο απο οταν ειχα πιο μικρο το γιο μου και οι δυο μου ειχαν πει το ιδιο πραγμα.Οτι οι φραουλες ειναι ενα φρουτο που δεν εχει φλοιο και ειναι πολυ ευαιασθητες και γεματες χημικα και φαρμακα.Στο γιο μου η παιδατρος μου ειχε πει χαραχτηριστικά οτι ''και ποτε να μην της φαει αυτες τις γιγαντοφραουλες του εμποριου,καλυτερα''.

Ο δε γυναικολογος, που δε μου εχει απαγορευσει κατα τα αλλα τιποτα,μου τονισε να τις αποφευγω ή να τις τρωω με μετρο και μετα απο πολυυυυ καλο πλυσιμο.

Λενε οτι βοηθαει να τις βυθιζουμε σε νερο με ξυδι για να απομακρυνονται τα φαρμακα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λίμπερο τώρα που είπες για ψώνια, σήμερα ψώνισα κιόλας, ξέχασα να σας το πω! Πήρα ζιπουνάκια από το premaman που έχει εκπτώσεις, τα είχε 17 ευρώ την 3άδα!! Σκέψου τι έχει να γίνει όταν επιβεβαιώσω και το φύλο!!! :tongue:

Ρίτα αυτό μου έλεγε κι ο άντρας μου για τις φράουλες, αλλά δεν τον άκουγα :rolleyes: βέβαια έχετε δίκιο.. Αλλά που να τις βρεις ρε συ τις φράουλες χωρίς φυτοφάρμακα;; Εκτός κι αν φυτέψεις, αλλά τότε πόσες να βγάλεις κιόλας;; Θα τρως μία φράουλα την βδομάδα :P Θα κοιτάξω να κάνω αυτό με το ξύδι που λες!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

17 ευρω την τριαδα τα εσωρουχακια;Μεγεια!!!

Τα πρεμαμαν ενω ειναι τοσο χαριτωμενα στο γιο μου δε με βολεψαν καθολου γιατι ειναι πολυ μικρα τα νουμερακια τους .

Αντιθετως τα mothercare(και τα μαρκς εν σπενσερ) ειναι λιγο τσιμπημενα αλλά ειναι ολοσωστα τα νουμερα και πολυ ανθεκτικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η αρχική ήτανε 27.9.. Λες τα πήρα δηλαδή οικονομικά; Τώρα αρχίζω να μαθαίνω!! Τα πήρα για 1 μηνός!! Χμμμ, με προβλημάτισες με τα νούμερα.. Δεν ξέρω πως θα είναι στο δικό μου!! :tongue: Οπότε μάλλον να μην πάρω πολλά ακόμα από τώρα ε; Ας περιμένω, θα πάρω μόνο τα βασικά να έχω για τον πρώτο καιρό!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Η τιμη ειναι καλη νομιζω, αν και ακουσα οτι εχει προσφορα και το μοδερκερ τα 7τεμ 20-25 ευρω που ειναι εξαιρετικη τιμη για αυτους, αν ισχυει.Θα παω να δω και θα σας πω.. .Δεν τα αλλαζες καλυτερα να τα παρεις για 3 μηνων;Ειναι πολυ μικρα τα νουμερα τους.Κατι εσωρουχακια νουμερο 1 του γιου μου δεν του εμπαιναν ουτε οταν ηταν μιας εβδομαδας.Γενικως τα πολυ νεογεννητου ρουχα ειναι ρισκο αν βγει ενα ψηλο και βαρυ μωρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...