Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά που ξέχασα να σας πω!

Από την Παρασκευή με έχει τρελάνει το αυτί μου και αύριο πρέπει να βρω γιατρό. Ελπίζω να είναι απλά μια ωτίτιδα και να μην σχετίζεται με τον φρονιμίτη που έχει βγει ό μισός κάθετα σε εκείνη τη μεριά. Γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στις εξαγωγές με την εγκυμοσύνη... Ουφ, δεν προλαβαίνουμε να ανασάνουμε...

Πάντως, ευχαριστώ πολύ και για την συμπαράσταση, μου έκανε καλό, γιατί από χθες έχω τις μαύρες μου και κλαίω και φωνάζω συνέχεια. Είναι και ο φρικτός αυτός πόνος μαζί που δεν μου περνάει με το ντεπόν.

Το κακό είναι ότι όταν δημιουργείται τέτοια ένταση δεν είμαι πολύ εντάξει ούτε απέναντι στα παιδιά... Το ξέρω ότι είναι μεγάλη αμαρτία, αλλά δεν το ελέγχω. Πάντως ο σύζυγος, Annia δυστυχώς, από κουβέντες δεν νομίζω να παίρνει, κάθε φορά ξαφνιάζομαι που το διαπιστώνω και μετά πάλι το ξεχνάω. Την επόμενη φορά δεν πρέπει να το ξεχάσω κι έτσι θα αποφύγουμε και τους καβγάδες. Πάντως ήταν ωραία η ιδέα αυτή με τον γιατρό, afroad μου, αλλά πρέπει να το κανονίσουμε να έρθει και αυτός στο γιατρό, γιατί μέχρι τώρα δεν τον έχει δει ακόμα καθόλου, κρατάει τα παιδιά αυτός και πάω εγώ στο γιατρό... Αύριο μου την κατάφερε πάλι, έχουμε παιδίατρο και για τα δύο μικρά και του το είχα πει εδώ και δυο βδομάδες να μην κανονίσει δουλειά, για να τα πάμε μαζί (γιατί άντε να βρω να παρκάρω εγώ που θέλω μια αλάνα, και με τα εμβόλια κτλ. με τα δύο μαζί δεν αντέχω τέτοιες μέρες). Και φυσικά τώρα το βράδυ μου είπε ότι κανόνισε δουλειά και ότι δεν είναι θέμα, μπορώ να πάω τα παιδιά μόνη μου, δεν είναι εποχές να χάνουμε χρήματα. Δίκιο αλλά και άδικο μαζί, γιατί κι εγώ δεν μπορώ να πεθάνω γενικά στο άγχος και την κούραση... Διαφορετικά να μην το αποφασίζαμε για τρίτο μωράκι. Δεν γίνεται μόνο η δική μου ζωή να αλλάζει και να πρέπει να τα προλάβω όλα και ο άλλος να ακολουθεί χωρίς εμπόδια το πρόγραμμά του. Αλλά να μην σας πρήζω άλλο, θα σας κάνω να μισήσετε τους άνδρες σας...

Αννούλα μου πολύ λυπάμαι γι' αυτό που σας έτυχε και είσαι κι εσύ έγκυος, φαντάζομαι σε έχει επηρεάσει πολύ... Εκεί που νομίζει κανείς ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο σε άλλους, ξεφυτρώνουν και μπροστά σου... Αλήθεια, αν δεν σε πειράζει να το επαναλαμβάνεις, πώς το κατάλαβαν, αφού λειτουργεί η καρδούλα του; Κουράγιο μικρούλα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Taniabell μου μυρίσανε οι λουκουμάδες σου!!! Βγήκαν καλοί; Όταν σκέφτομαι λουκουμάδες σκέφτομαι τη γιαγιά, πάντα εκείνη τους έφτιαχνε στην οικογένεια... Μου θυμίζουν πάντα γιαγιά και εμένα και την αδελφή μου μικρές.... Έκανε και αργότερα, αλλά κάθε φορά ανακαλούσα την ευχαρίστηση εκείνης της ηλικίας....

Και κάτι αστείο που μου είπαν:

Στο πρώτο μωρό, όταν η πιπίλα πέφτει κάτω τρέχουμε να την αποστειρώσουμε.

Στο δεύτερο μωρό, απλά την ξεπλένουμε.

Στο τρίτο, την αποστειρώνει ο σκύλος...

Πάντως στο περιπου ισχύει, ε;

a0Nsp3.png

καλημέρααα!

αγλαία μου πραγματικά στεναχωριέμαι μ αυτά που διαβάζω...για τα δικά σας εννοώ.

μάλλον επειδή είμαστε στην ίδια φάση με τον αριθμό των παιδιών. συμφωνώ δεν αποφασίζεις να κάνεις 3ο παιδί και μάλιστα τόσο κοντά το ένα πα το άλλο αν δεν υπάρχει σύμπνοια έστω αναφορικά με τα παιδιά.

κι εμενα ο άντρας μου δουλεύει άτακτες ώρες και φεύγει κι απροειδοποίητα. αλλά φροντίζει πάντα να μου βρίσκει λύση ώστε να μη φρικάρω, ειδικά σε εξωτερικές δουλειές μαζί με τα 2 παιδιά.

εσείς δεν έχετε βοήθεια από παππουδογιαγιάδες;

αδέρφια;

κάποιον να σε βοηθάει τώρα...

εγώ συνεχίζω πάντως να διαφωνώ, εννοείται και πρέπει αν μιλάς!!!!! μη το κρατάς μέσα σου σε καμία περίπτωση, καταλαβαίνει ή όχι ο άλλος. καλό είναι να μη διευκολύνουμε κανενός τ αφτιά εις βάρος μας.

στη δική μας τη περίπτωση παιδιά υπάρχει παλίνδρομη, το κύημα σταμάτησε στο 5ο μήνα. γι αυτό η διαδικασία γίνεται σταδιακά...ναι στη β το κατάλαβαν. 20 βδομάδων είναι. ακόμα το ψάχνουν σε διάφορους γιατρούς πριν προβούν στο χειρουργειο. και καλά κάνουν.

αυτά γίνονται και μπορεί να ναι και για καλό. να υπάρξει όσο το δυνατόν λιγοτερος πόνος, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό. πάντα ελεγα και λέω σε θεωρητικό επίπεδο ότι κάτι τέτοιο θα ταν πρωτίστως άδικο σε περιπτώσεις που υπάρχει αδερφάκι ή αδερφάκια.... άσχημη παρακαταθήκη ν αφήσεις στο ήδη υπάρχον παιδί σου.

Καλημέρα κορίτσια, μόλις μπήκα να βρω διάφορα τηλέφωνα γιατρών και πετάχτηκα και από τη γειτονιά μας!

Άννα μου, γενικά διαθέσιμη για βοήθεια είναι η πεθερά μου, αλλά με δυσκολία, γιατί είναι 77. Δηλ. μπορώ να της αφήσω παιδιά για λίγο (με όλες τις επιφυλάξεις, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση). Έχει οστεοπόρωση και κουράζεται στις σκάλες και στο περπάτημα τον τελευταίο καιρό... Η μαμά μου νοικίασε σπίτι κοντά μας, αλλά ήρθε για 20 μέρες και ξαναέφυγε. Μένει στην Κω, έχει τις δουλειές της, είπε ότι θα πηγαινοέρχεται... Δεν μπορώ να απαιτήσω και παραπάνω....

Πάντως, κάποια αμαρτία πρέπει να έχω κάνει, γιατί όλα πάνε ανάποδα μου φαίνεται... Πήγα για εξέταση αίματος και το παραπεμπτικό που μου έδωσε ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ δεν ήταν έγκυρο γιατί δεν αναγραφόταν πάνω η συμμετοχή μου. Και η εξέταση που δεν μου είχε γράψει ο γιατρός κοστίζει κάπου 30 ευρώ. Τον πήρα τηλ. και του τα είπα και μου είπε να ξαναπάω (φυσικά) να ακυρώσει το παραπεμπτικό και να μου δώσει καινούργιο. Και ότι σχετικά με τις εξετάσεις και το φιλισιν που δεν μου έγραψε, πρέπει κι εγώ να καταλάβω ότι πηγαίνω σε ιδιωτικό ιατρείο και δεν μπορεί να χάνει μισή ώρα για να βρει μια εξέταση....

Είναι ο δεύτερος γυναικολόγος συμβεβλημένος με το ΕΟΠΥΥ που με αντιμετωπίζει έτσι. Αλλά αυτήν την φορά θα τον καταγγείλω, γιατί το έχουν παρακάνει όλοι τους. Δηλ. επειδή εκείνος δεν μπορεί να χάνει ώρα για να αναζητήσει τις εξετάσεις, εγώ πρέπει να πληρώνω το ταμείο και να χρεώνομαι και από πάνω 35 ευρώ το μήνα στις εξετάσεις που δεν θέλουν να αναζητήσουν....

Γι' αυτό δεν πρόκειται να συνέλθουμε από την κρίση. Γιατί στην χώρα αυτή δεν έχει μάθει κανείς να κάνει τη δουλειά του με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευγένεια. Μας αξίζει αυτό που μας συμβαίνει...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Βλέπω όλες λόγο πολύ είμαστε "άστα να πάνε"!!!

Μαριαλένα μου κι εγώ αν δεν τον ακούσω το μικρό αρχίζω να αγχώνομαι.

Αγλαία κορίτσι μου υπομονή και επιμονή. Οι σχέσεις θέλουν γερό στομάχι και συνεχή αγώνα. Συζητησε ανοιχτά με τον άντρα σου τί είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Πω πω κορίτσια είμαι στο γραφείο και δεν έχω καμία διάθεση για δουλειά. Θα ήθελα όλη μέρα να κοιμάμαι. Με πιάσαν τα ψυχολογικά μου!

2sCXp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αννα στενοχωρεθηκα πολυ με οτι διαβασα..πολυ λυπαμαι για οτι εγινε...γιατι ρε γμτ να συμβαινουν αυτα:confused:

αγλαια βοηθεια απο αδερφια κουνιαδες δε παιζει?

οσο για το γυναικολογο να του κανεις καταγγελια αμαν με τον καθε αχρηστο:evil:(εχω κ εγω τα δικα μου με τους γιατρους του εοππυ)

εμεις ολοι καλα περασαμε ενα ησυχο σκ..και σημερα ο καθενας στο ποστο του..αυριο εχουμε τις αιτησεις στο σταθμο πρεπει να παμε στα κεντρικα το εχει αναλαβει ο αντρας μου ευτυχως.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καημερα κοριτσακια μου!! Χιλια συγνωμμη χαθηκα παλι μα πως τα καταφερνω ετσι δεν ξερω! Χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα στην υγεια μας κ τα μωρακια μας μεγαλωνουν επισης!

Αννουλα πολυ στεναχωρηθηκα με την εξελιξη αυτη κ για να ειμα ειλικρινης αγχωθηκα απειρο γιατι ειμαι κ εγω στην 21η εβδ κ οχι τπτ αλλο αλλα η μικρη τρεις μερες ηταν υπερβολικα ησυχη...τοσο που τρελαθηκα!!! Πηγα λοιπον χθες στο Ιασω για υπερυχο αλλα επειδη ηταν Κυριακη με εβαλαν στην παραλαβη επιτοκων κ περιμενα 1,5 ωρα για να ερθει υπερυχογραφιστης...τελικα ολα καλα δοξα το θεο απλα κοιμοταν γι αυτο δεν την καταλαβαινα, εφτασε τα 420 γρ κ συμβαδιζει απολυτα η αναπτυξη με την ηλικια...φιουυυυυυυυυυυ

Αγλαια σε καταλαβαινω απολυτα συμφωνω με την Αννα μην τα κρατας μεσα σου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!

Βλεπω πως δεν ειμαι μονο εγω λιγο στα κατω μου αυτες τις μερες αλλα σχεδον ολες μας....

Σημερα το απογευμα εχω την Β'επιπεδου και μ'αυτα που διαβαζω το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο:(.Αντε να παω να να τελειωνω και μάυτο να ηρεμησω.

Αννα μου λυπαμαι πολυ, δυστηχως ειναι τοσο αδικο να συμβαινουνε τετοια πραγματα.Οντως πριν λιγο καιρο εμαθα οτι μπορει να συμβει παλλινδομη κυηση και μετα το πρωτο τριμηνο:(.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Angelikig αφού είναι καλά το μωράκι σου χαλάλι η ταλαιπωρία. Είδες τζάμπα αγχώθηκες, αλλά είναι λογικό, όλες το παθαίνουμε, ιδίως με αυτά που ακούμε.

Χαρά πώς πάει ο αιματοκρίτης? Καλά αποτελέσματα σήμερα. Εύχομαι όλα να είναι τέλεια και να μπείς μετά να μας πείς τα καλά νέα. Από ψυχολογία βλέπω κι εσύ "καλά" πάς !!

Ευτυχώς άρχισε ο μπέμπης τα κλωτσομπουνίδια και ηρεμώ...αλλά γενικώς ρε παιδιά έχω μια σκατόδιάθεση.... Άντε να περάσει η ώρα να πάω σπίτι μου να ψοφίσω στον ύπνο να μην σκέφτομαι

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Μιμικα μου θα επαναλαβω τις εξετασεις μες στη βδομαδα και θα δουμε κατα ποσο βοηθησε η θεραπεια ου συγκεκριμενου σιδηρου.

Και γω ευχομαι να μπω και να σας πω ευχαριστα κοριτσια γιατι με αυτα που διαβασα με εχει καταβαλει πολυ αγχος:(.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Εγω μόλις μπήκα στο ξενοδοχείο κα περιμένω το φάγακι μου....πατσιτσιο σήμερα γιαμ?...

Άννα λυπάμαι πολυ για την ξαδερφη σου.....δεν υπάρχουν λόγια τέτοιες στιγμές.....εχει αλλα παιδάκια????και ομολογω οτι δεν ήξερα οτι υπάρχουν παλλινδρομες στον πέμπτο μήνα.......

Χαρα καλή επιτυχία σήμερα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Evri μου Χρόνια πολλά με υγεία και με το καλό να πάρεις αγκαλιά το αγγελούδι σου !!!!

Λίμπερο Χρόνια πολλά και απο δω με το καλό και με έναν πόνο χιχιιχι!!!

Κοριτσάκια μόλις γύρισα σπίτακι μου ήμασταν για καφέ μαζί με το Λιμπεράκι περάσαμε πάρα πολύ ωραία είναι μια γλύκα με μία κοιλίτσα όνειρο!!!

Αννά μου πολύ λυπάμαι για την ξαδερφούλα σου κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα !!!

Αγγελική τέλος καλό όλα καλά χαίρομαι που είναι μια χαρα΄το μπεμπάκι σου!!!!

Φιλάκια σε όλες !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...