Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά μανούλες !!!! Να έχετε μια υπέροχη μέρα !!!!

Τάνιαμπελλ δεν είμαι απο Πέλλα ο άντρας μου είναι απο ένα χωριό κοντά στα Γιαννιτσά.

Εγώ τελικά δεν πήγα στο χωριό με άφησε εδώ και πήγε σήμερα το πρωί ο άντρας μου.

Να ρωτήσω τα κοριτσάκια απο Θεσσαλονίκη τον καταλάβατε τον σεισμό χθες το βράδυ ??????

Εγινε στις 2 το βραδύ και ήταν 4,2 ρίχτερ. Εγώ δεν τον κατάλαβα αλλά ο άντρας μου μου είπε ότι δυνατός αρκετά !!! Ευτυχώς που δεν πήρα χαμπάρι !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα....

Χρονια πολλα μανουλες και μέλλουσες μανουλες.......

Τι ωραία μέρα ξημέρωσε σήμερα.....πριν απο λίγο μάζεψε και ο άντρας μου τις πρώτες φράουλες απο το κήπο μας και δεν μπορω να σταματήσω να τρώω...τώρα πρέπει να σκεφτώ τι θα τις κάνω γιατι θα έχουμε καθε μέρα φραουλιτσες....θα κάνω καμία ταρτα,μαρμελάδα παγωτό.....θα δούμε...

Rodakinoula το καταλαβα εννοειται γιατι έχω μια φοβία με τους σεισμούς....μέχρι να ηρεμήσω είδα και έπαθα εκανε και μετασεισμο στο καπάκι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια, αφήστε καλοκαίρι και σίδερο δεν λέει! Η πρώτη μου κόρη γεννήθηκε Νοέμβριο, σιδέρωνα τα πάντα κάθε φορά που έπλενα... Η δεύτερη γεννήθηκε 21 Ιουλίου, σιδέρωσα μια φορά τα πάντα πριν γεννήσω και για λίγες μέρς σιδέρωνα μόνο τα φορμάκια και μετά έσκασα και τα παράτησα όλα. Πολύ ζέστη... Ευτυχώς η μπέμπα δεν έπαθε κάτι, οπότε και αυτή τη φορά σίδερο γιοκ....

Και για να επιστρέψω στην προσφιλή μου γκρίνια.... Γύρισα από τη δουλειά και το σουπερμάρκετ κατά τις 5 και έμαθα ότι ο άνδρας μου είχε βάλει τα παιδιά πάνω στη μηχανή (επαναλαμβάνω πεντέμιση και κοντά τρία το δεύτερο) και τα πήγε στην πεθερά μου (μικρή απόσταση 20 λεπτά με τα πόδια). Κόντεψα να γεννήσω μέσα στην κουζίνα από την υστερία... Όταν έφυγε στη δουλειά εκείνος τα παιδιά μου είπαν ότι ο μπαμπάς τα άφησε στη γιαγιά, για να πάει να της ψωνίσει από τη λαϊκή. Οπότε έπαθα την δεύτερη υστερική κρίση και πήρα την πεθερά μου και τα άκουσε και αυτή. Γιατί η αγάπη μου ψώνισε μεν στη μανούλα του, αλλά άφησε τα δικά μας ψώνια για μένα, γυρνώντας από την Αθήνα μετά από τρεις ώρες μάθημα, καταϊδρωμένη να πάω στο σούπερμαρκετ να πάρω ντομάτες ισπανίας και μπανάνες κτλ.

Νομίζω ότι μας παραθεωρούν δεδομένες και σε όσες δεν συμβαίνει να φροντίσετε εγκαίρως να διαφυλάξετε τη θέση σας....

μιας και έχουμε παιδιά ίδιας ηλικίας να σου πω οτι έχουμε μηχανή μεγάλη παρκαρισμένη στη πρασιά της πολυκατοικίας μας και τ αγόρια περνάνε από δίπλα κάθε μέρα χωρίς να ξέρουν ότι είναι δική μας...

δεν έχουν ιδέα ότι έχουμε καν μηχανή. και θ αργησουν πολύ να μάθουν.

όχι να τ αφήσω ν ανεβούν επάνω!

απλά δε παίζει.

αγλαία πάτα πόδι! ;)

χρόνια μας πολλά κορίτσια,

στεναχωρημένη είμαι απ τη παρασκευή, περνάμε οικογενειακώς το ίδιο περίπου θέμα με τη γιοβάννα μας. θα χάσουμε κι εμείς το ανηψάκι μας 20 εβδομάδων...και λέω "θα" γιατί η καρδούλα της ακόμα λειτουργεί αλλά εγκεφαλικά δυστυχώς δεν...οπότε εδώ υπάρχει και το θέμα της επιλογής αν και χωρίς ελπίδα...

τεσπα θα περάσει κι αυτό, θα ρθει κι άλλο παιδάκι υγιές. είμαι αισιόδοξη και ελπίζω σε κάτι θετικό.

θα θελα να πήγαινα να μουν κοντά αλλά είναι δύσκολο το ταξίδι στη θεσ.νικη τώρα για μένα....μακάρι όμως να μουν.

αυτά ας μην επιβαρύνω άλλο το κλίμα

όλα θα πάνε καλά για όλες τις μανούλες!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες για μια ακόμη φορά!

Και χρόνια πολλά στις μανούλες, μελλοντικές και ήδη!

Αχ μη μιλάτε για σίδερο!Χτες κατάφερα να σιδερώσω τα ασιδέρωτα και σημερα πρέπει να βάλω ξανά πλυντήριο!

Αγλαϊα, εχεις δικιό, αλλά και να φωνάξεις θα το βρείς? Παράξενο είδος ο σύζυγος! Ας μη παραπονιέμαι, ο δικός μου είναι πολύ καλός αλλά έχω παρατηρήσει πώς όσο μεγαλώνει η κοιλιά μου τόσο περισσότερη προσοχή και αυτοβεβαίωση χρειάζεται από εμενα. Λες και σα μικρό παιδί φοβάται πως θα χάσει την αποκλειστικότητα της γυναίκας!

Διαφημίσεις

Aννα

Λυπάμαι για την ανηψούλα σας. Οτι και να πεις, δε θα απαλύνει τον πόνο των γονιών, αλλά σε αυτές τις στιγμές χρειάζονται την αγάπη και συμπαράσταση των δικών τους ανθρώπων.

Καλημερα και παλι χρονια πολλα στις μανουλες!!!

Αννα μυ λυπαμαι πολυ για το ανηψακι σας, μακαρι να μη συνεβαιναν ποτε τετοια πραγματα.

Ροδακινουλα και εμενα ο αντρας μου απο τα Γιαννιτσα ειναι, γι αυτο σε ρωτησα γιατι καταλαβα απο τα ροδακινα:tongue: Απο ποιο χωριο ειναι αντρας σου?

Το δωματιακι μας βαφτηκε και τωρα πρεπει να μπω εκει μεσα και να αρχισω λιγο να τακτοποιώ.

Σημερα με επιασε και μια επιθυμια για λυκουμαδες ,οποτε το απογευμα θα κατσω και θα φτιαξω:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γεια σας κουκλες!!!χρονια πολλα στις μανουλες κ στις μελλοντικες μανουλες!!

αννα δεν εχω λογια!κριμα ρε γαμωτο,λυπαμαι πραγματικα!

λετακι τον σεισμο τον ενιωσα μιας κ ημουν ξυπνια!οι γνωστες αυπνιε που λεμε!!!

τανιαμπελ τι χρωματακι το βαψατε???μμμ φαε κ για μενα λουκουμαδες,μ αρεσουν πολυ!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακι ολα καλα?????

pysXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλα σε όλες τις μανούλες!smileys-mothers-day-287947.gif

Και σ'εμάς τις μέλλουσες!

smileys-mothers-day-064296.gif

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη δουλίτσες… Φτιάχνουμε τα υπνοδωμάτια μας.

Βάφουμε, βάζουμε ξύλινο πάτωμα κτλ. (Εγώ οτι μπορω κάνω δηλαδή..:tongue:)

Τώρα κάνουμε διαλειμματάκι και θα συνεχίσουμε το απόγευμα..

Φιλιά σε όλες!

μ αρεσουν οι ανακαινίσεις και ό,τι το διαφορετικό!!! εύχομαι να βγει όπως τ οφαντάστηκες ρίντι και με το μαλακό οι εργασίες!!!

εγώ φαγητό κάνω για το βράδυ και γι αύριο που δουλεύω, τ αγόρια δε κοιμούνται χαζευουν τηλεόραση, ο άντρας μου εφυγε για μάθημα οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές (αν και θα θελα να κοιμόμουν)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και με το καλό να έρθουν και τα καμάρια μας!

Ροδακινούλα φυσικά τον ένοιωσα τον σεισμό και φαντάσου ότι ήμουν και έξω!

Λίμπερο κι εσύ αυπνίες; Έχω κάνει τη νύχτα μέρα, καλά που δουλεύω απογεύματα!

Αγλαία υπομονή βρε κορίτσι! Συμφωνώ με την Άννα στο ότι πρέπει να πατήσεις πόδι αλλά να προσπαθείς να είσαι και όσο πιο ήρεμη γίνεται για το μωράκι σου. Μια φίλη μου αντιμετώπιζε παρόμοιες καταστάσεις και το συζήτησε με τον γυναικολόγο της ο οποίος έπιασε τον άντρα της και του είπε ότι η γυναίκα του βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να την προσέχει πολύ, να μην τη στεναχωρεί, να μην την κουράζει κτλ. Περιττό να σου πω ότι χ3στηκε πάνω του και την είχε στα όπα όπα ο κύριος!

Άννα μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Κουράγιο στην ξαδέρφη σου και μακάρι να το ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γινεται.

Καλό κουράγιο με τις δουλειές! Όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Να χαιρόμαστε τις δικές μας, να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και εμάς τις υπόλοιπες που είμαστε στην αναμονή για το πρώτο παιδάκι να μας αξιώσει ο Θεός να μας χαίρονται τα μωράκια μας του χρόνου!

Διάβασα το ποστ της Γιοβανούλας, το περιστατικό που ανέφερε η Άννα, έχω και τις μαύρες μου σήμερα για άλλους δικούς μου λόγους και πραγματικά η ψυχολογία μου σήμερα έπιασε πάτο.

Ελπίζω εσείς κορίτσια να είστε καλά!

2sCXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλες τις μανουλες!!!εμένα μου φέρανε τά μικρα μου λουλούδια σήμερα χιχιχι..κατα τα αλλα όλα καλα Σπιτι με τάξη και ασφάλεια αν και με ξεπατωνουν τα μικρα και η ζέστη...Αννουλα μου δεν έχω λόγια σε τέτοιες στιγμές ώρες ώρες με κάτι τέτοια αναρωτιεμε και λέω να μην μου δώσει ο θεός όσα μπορω να αντεξω!!!!διάβασα και της γιοβανας και με έπεσα πολυ......

Αγλαια για τον άντρα σου δεν ξέρω μήπως βα του μιλουσες λιγο;;όσο γα την Πεθερα κάτι τέτοια κάνει και σε μένα για αυτο και της τα αφήνω σπάνια μόνα του συνήθως πάμε μαζι...ίδια μέρα γεννημένη με την κόρη σου είμαι 21/7 και εγω!!

:-D

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Να χαιρόμαστε τις δικές μας, να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και εμάς τις υπόλοιπες που είμαστε στην αναμονή για το πρώτο παιδάκι να μας αξιώσει ο Θεός να μας χαίρονται τα μωράκια μας του χρόνου!

Διάβασα το ποστ της Γιοβανούλας, το περιστατικό που ανέφερε η Άννα, έχω και τις μαύρες μου σήμερα για άλλους δικούς μου λόγους και πραγματικά η ψυχολογία μου σήμερα έπιασε πάτο.

Ελπίζω εσείς κορίτσια να είστε καλά!

Αχ μιμικα και γω το ιδιο..εχω συνεχεια μια ανησυχια... και σημερα ειναι και ησυχη η μικρη και με παιρνει απο κατω..

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλα σε όλες τις μανούλες!smileys-mothers-day-287947.gif

Και σ'εμάς τις μέλλουσες!

smileys-mothers-day-064296.gif

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη δουλίτσες… Φτιάχνουμε τα υπνοδωμάτια μας.

Βάφουμε, βάζουμε ξύλινο πάτωμα κτλ. (Εγώ οτι μπορω κάνω δηλαδή..:tongue:)

Τώρα κάνουμε διαλειμματάκι και θα συνεχίσουμε το απόγευμα..

Φιλιά σε όλες!

Αυτες οι δουλειες ειναι ευτυχως για καλο οποτε βουρ στο ξεσκονοπανο!!! :tongue:

ευχομαι να γινει τελειο το σπιτακι σας!!!

Το δωματιακι μας βαφτηκε και τωρα πρεπει να μπω εκει μεσα και να αρχισω λιγο να τακτοποιώ.

Σημερα με επιασε και μια επιθυμια για λυκουμαδες ,οποτε το απογευμα θα κατσω και θα φτιαξω:tongue:

με το καλο αν δεν κανω λαθος περιμενετε αυριο και την κουκετα ε? αχ πολυ ωραια πραγματα!!! μετα θελουμε φωτογραφιες!!!

στεναχωρημένη είμαι απ τη παρασκευή, περνάμε οικογενειακώς το ίδιο περίπου θέμα με τη γιοβάννα μας. θα χάσουμε κι εμείς το ανηψάκι μας 20 εβδομάδων...και λέω "θα" γιατί η καρδούλα της ακόμα λειτουργεί αλλά εγκεφαλικά δυστυχώς δεν...οπότε εδώ υπάρχει και το θέμα της επιλογής αν και χωρίς ελπίδα...

Αννα πολυ λυπαμαι και νευριαζω μαζι...γιατι ρε γαμωτο να συμβαινουν αυτα? δεν το καταλαβαινω...φανηκε στον υπέρηχο κατι τετοιο για τον εγκεφαλο? στην β επιπεδου μηπως? δεν ξερω ευχομαι ολα να πανε καλα!!! ο θεος ειναι μεγαλος και ποτε δεν ξερεις...αλλωστε και οι γιατροι κανουν λαθη...καλυτερα που δεν εισαι κοντα απο μια αποψη γιατι θα ηταν πολυ ψυχοφθορο να περασεις κατι τετοιο στην κατασταση σου..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Χρονια μας πολλα μανουλες!!!!

να χαιρομαστε τα παδακια που εχουμε ( οσες εχουμε ηδη) και με το καλο να ερθουν τα μπεμπονια μας!!!

φιλια πολλα, καποια στιγμη θα καταφερω να ακολουθησω το καφε μας!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...