Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!bonjour18.gif

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Κι εγώ τον Ιούλιο γίνομαι 35..

Από Δευτέρα θα κάνω την καμπύλη κ εγώ. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, μετά κάνει να οδηγήσω; Έχω ακούσει ότι μπορεί να ζαλιζόμαστε μετά… Αν είναι να κανονίσω να μην πάω μόνη μου δηλαδή!

Annia περαστικά στον μικρούλη σου!

myrina κι εγώ τις αποδείξεις μετρούσα σήμερα με το excel! (Τι εννοείς ότι σου βγήκαν διαφορετικά τα αθροίσματα την δεύτερη φορά; 2 φορές τα γράφεις; )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτα εγω στο γιο μου απο την καμπυλη δεν καταλαβα τιποτα απολυτως...οπως πηγα, ετσι εφυγα ...απλα πολυ πεινασμενη.Ειχα παει μονη μου...Ομως και η καμπυλη μου ηταν παρα πολυ καλη.Αριστη.

Εκτοτε ακουσα πολλες ιστοριες για μανουλες που ζαλιστηκαν κτλ και τωρα σκεφτομαι να πω να ερθει και η μαμα μου μαζι ...ποτε δε ξερεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίντι κάνω επαλήθευση στις αποδείξεις :cool:Όσο για την καμπύλη δεν έχω εμπειρία, άσε που το αναβάλω συνέχεια.. :-P

Άννια μην ανυσηχείς για το κομβίο, αν θυμάμαι καλά κι άλλη μια κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα (δεν θυμάμαι ποια) αλλά τελικά δεν ήτανε κάτι νομίζω!! Έλεγα στην πεθερά μου την άλλη φορά ότι αν γινότανε θα ήθελα να είχα υπερηχογράφο σπίτι να το βλέπω συνέχεια, και μου λέει εμείς τότε δεν είχαμε τέτοια πράγματα μια φορά στο τέλος τα βλέπαμε!! Σίγουρα είναι καλύτερα τώρα που μπορούμε και κάνουμε εξετάσεις, όμως πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο και τα ψιρίζουμε πάρα πολύ!! Όπως σου είπε κι ο γιατρός 90% θα φύγει!! Οπότε είναι λίγες οι πιθανότητες να της αφήσει κάτι!! Κάνε θετικές σκέψεις όσο μπορείς κι όλα θα πάνε καλά!!!!! ;):D Επίσης ευτυχώς που μου έιπες ότι έχεις κι εσύ αϋπνίες, είναι παρήγορο τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν έχω εγώ το πρόβλημα :P:cool: Κι εγώ έχω να σιδερώσω μετά!! Ο άντρας μου στη δουλειά έχουνε στολή, και αυτήν την εποχή φοράνε πουκάμισα!! Και τώρα με τον καιρό ιδρώνει κιόλας συνέχεια.. Αλλά γενικά δεν σιδερώνω τα πάντα, τα απολύτως απαραίτητα μόνο!! :rolleyes: πχ εσώρουσα, σεντόνια, πετσέτες, κοκ δεν σιδερώνω!! Όταν έρθει το μωράκι με το καλό πρέπει να τα σιδερώνουμε όλα του τα ρούχα, εσώρουχα και λευκά είδη για απολύμανση;;

Αγγέλα χαρά στο κουράγιο σου που θα έχεις και φιλοξενούμενους!! Στη θέση σου θα το εκμεταλλευόμουν να τους βάλω να μου κάνουν δουλειές!! Αχαχαχαχχαχαχα :P:D

s29sp2.pngMbfRp3.png

αννια κ εγω θα σου λεγα να μην ανησυχεις για το κομβιο απο μονο του δε σημαινει κατι αλλωστε αν ηταν κατι που ηθελε ψαξιμο ο χασιακος δε θα τ αφηνε ετσι;)ολα καλα θα πανε!

ριντι καλυτερα να πας μαζι με καποιον αλλο μαζι για τη καμπυλη εγω θυμαμαι ζαλιζομουν μετα σε καμια περιπτωση δεν ημουν σε θεση να οδηγησω.

αγγελικη μεγεια το τικερακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις κάθισα και εγώ για λίγο γιατί το βράδυ περιμένω καμιά 30αρια άτομα!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!

Annia ο μπέμπης μου έχει υπερηχογεννητικό κομβίο.Το είχαμε δει πριν καιρό,ανησύχησα και εγώ πολύ και έκανα και εμβρυικό στην καρδούλα και μου είπε πως πλέον το αναφέρουν μόνο για ιστορικούς λόγους ενώ παλιά το θεωρούσαν ότι αύξανε τις πιθανότητες για down. O παιδοκαρδιολόγος είπε πως δεν επηρεάζει σε τίποτε απολύτως την μορφολογία και τη λειτουργία της καρδούλας και πως σε συνδυασμό με την αυχενική μου που ήταν πολύ καλή απλά να το ξεχάσω!!

Ριντι μόλις τελειώσεις την καμπύλη πιες ένα χυμό,φάε κάτι και δε θα έχεις πρόβλημα να οδηγήσεις

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Τζά...ήρθα και εγω....σιδερωσα και τώρα κάθομαι στο σαλόνι με τον αντρουλη κα τον μικρο να παρακολουθούν μπάσκετ..χαχαχαχχα

αυριο θα με παει ο αντρας μου στο κοσμος για βολτουλα το πρωι!!!οποτε αν ειναι απο δευτερα να βρεθουμε!!!να δωσουμε ενα ραντεβου εκει στα γκουντις κατα τις 11 κ παμε για καφεδακι!τι λες?

εχουμε κι αλλη σαλονικια ε???το λετακι!!!αν διαβασει κ μπορεσει η κοπελα μακαρι να ερθει!!!

Εγω κοριτσάκια πρωι απογευμα δουλεύω...έχω σπάστο ωραριο.....15/06 που σταματαω απο τη δουλεια θα τα πούμε σίγουρα....ζηλεύω όμως να το ξέρετε...

Και επίσης σας έχω φίλες στο facebook???καλε δεν ξέρω....αν όχι στείλτε κανένα πμ...

Και γενικα οποία δεν έχω ας στείλει πμ...

Κοριτσια μου σας ευχαριστω αν και αγχωθηκα λιγο με το κομβιο αλλα μου ειπε απο μονο του(αν δεν διαγνωστει και κατι αλλο)δεν υπαρχει κανενα προβλημα,και κατα 90%θα φυγει μεχρι την γεννηση...Αννα τι σου ειπε ο χας για το αρεταιειο???1 του μηνα εχω ραντεβου μαζι του και θα τον ρωτησω και εγω που ειναι καλυτερα να γεννησω

Το ίδιο είχε πει και σε εμένα αλλα δεν αγχωνομαι...αν ήταν κάτι θα μου το έλεγε και η γιατρός μου.....

Γεια σας κορίτσια!bonjour18.gif

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Κι εγώ τον Ιούλιο γίνομαι 35..

Από Δευτέρα θα κάνω την καμπύλη κ εγώ. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, μετά κάνει να οδηγήσω; Έχω ακούσει ότι μπορεί να ζαλιζόμαστε μετά… Αν είναι να κανονίσω να μην πάω μόνη μου δηλαδή!

Annia περαστικά στον μικρούλη σου!

myrina κι εγώ τις αποδείξεις μετρούσα σήμερα με το excel! (Τι εννοείς ότι σου βγήκαν διαφορετικά τα αθροίσματα την δεύτερη φορά; 2 φορές τα γράφεις; )

Καλο είναι να προσεχείς....αρκετα κορίτσια την πατάνε....εγω είχα μια έντονη αναγουλα αλλα είχα και χυμό και φαγητο για να να φάω μετα και όλα καλα....οδήγησα μετα απο κανα μισάωρο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Απο σημερα ανηκω επισημως στο κλαμπ των ΤΡΙΑΝΤΑ ;););).

Και με την ευκαιρια των γενεθλιων μου θα ηθελα να ευχηθω σε ολες μας να κυλησουνε ηρεμα και ομαλα οι επομενοι μηνες και να κρατησουμε στην αγκαλια μας τα μωρακια μας υγιει και καλα.Παντα υγεια κοριτσια και τα υπολοιπα ερχονται.

Φιλακια!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

popo μα τι ησυχία είναι αυτή ...................που είσαστε όλες ??????

Εγω ετοιμάζομαι για επιχείρηση σίδερο είναι και πολλά δεν θέλω λέμεεεεεεεεεεεεε!!!

Τελικά το βάψιμο θα ξεκινήσει την Τρίτη οπότε θα χαθώ για λίγες μέρες γιατί το σπίτι θα είναι όλο άνω κάτω. Σήμερα θα φύγουμε στο χωρίο γιατί ξεκίνησε το αραίωμα στα ροδάκινα οπότε αν μπορέσω θα μπω την Δευτέρα αλλιώς θα τα πούμε κατά το τέλος της βδομάδας. Όπως καταλάβατε από τα ροδάκινα που έχουμε προέρχεται το nik name μου χιχιχιχιχιχιχιι!!!

Φιλάκια πολλά !!

Χαρα μου χρόνια πολλά ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Χαρά χρόνια πολλά και καλά! Με το καλό τα μωρά μας όπως λες, να ναι γερά κι ευτυχισμένα!

Ροδακινούλα μην αναφέρεις το σίδερο σε παρακαλώ! Κάνω ότι δεν τα βλέπω αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να μαζεύω περισσότερα! Ας κάνουμε ένα κουράγιο γιατί μετά σκέψου πόσα ρουχαλάκια θα έχουμε για να ετοιμάσουμε! Καλό κουράγιο και με τα βαψίματα και την συγκομιδή σας! Μην το παρακάνεις!

Γεια σας κορίτσιαααααααααα!!

Χρόνια Πολλά ξανά και πολλές ευχές στα κορίτσια μας που έχουν γενέθλια!!! Καλά να περάσετε σήμερα!!!

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια για την υπομονή τους και που με βοήθησαν να βάλω το τικεράκι μου... επιτέλους!!!

Όσο για το σίδερο είμαι πολύ τυχερή... Το έχει αναλάβει η μάμά μου... Να είναι καλά.. Σιδερώνει γρήγορα και καλά και δεν το βαριέται... Τυχερή που είμαι!!!:-)

Χτες έβρεχε σήμερα έχει ήλιο αλλά και αρκετό αεράκι... παρόλα αυτά ένα καπογευματινό καφεδάκι... ένα φρέντο με μπόλικα τριμμένα παγάκια και ένα αφρόγαλο καλά χτυπημένο σε κρεμώδη μορφή... θα το έπινα άνετα...

Μου φαίνεται σαν να λείπουν αρκετά κορίτσια.. που έχετε πάει καλέ και σας χάσαμε??

Καλές δουλειές και υπομονή μέχρι να τελείωσουν!!!

Φιλιά σε όλες!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου....τι κανετε???εγω όλη μέρα σήμερα είμαι Μονή με τον μικρο....μια χαρα τα πάμε...το είχα ένα άγχος γιατι απο προχθες δεν μπορω να τον παίρνω αγκαλιά και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει....μια χαρα όμως τα πήγαμε.....καταλαβαίνει μια χαρα το αγοράκι μου....

Τι χαμός ο καιρός ε???.ευτυχως προλάβαμε και πήγαμε μια βόλτα το πρωι....τώρα καθόμαστε ήσυχοι.....

Εσείς όλα καλα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια, αφήστε καλοκαίρι και σίδερο δεν λέει! Η πρώτη μου κόρη γεννήθηκε Νοέμβριο, σιδέρωνα τα πάντα κάθε φορά που έπλενα... Η δεύτερη γεννήθηκε 21 Ιουλίου, σιδέρωσα μια φορά τα πάντα πριν γεννήσω και για λίγες μέρς σιδέρωνα μόνο τα φορμάκια και μετά έσκασα και τα παράτησα όλα. Πολύ ζέστη... Ευτυχώς η μπέμπα δεν έπαθε κάτι, οπότε και αυτή τη φορά σίδερο γιοκ....

Και για να επιστρέψω στην προσφιλή μου γκρίνια.... Γύρισα από τη δουλειά και το σουπερμάρκετ κατά τις 5 και έμαθα ότι ο άνδρας μου είχε βάλει τα παιδιά πάνω στη μηχανή (επαναλαμβάνω πεντέμιση και κοντά τρία το δεύτερο) και τα πήγε στην πεθερά μου (μικρή απόσταση 20 λεπτά με τα πόδια). Κόντεψα να γεννήσω μέσα στην κουζίνα από την υστερία... Όταν έφυγε στη δουλειά εκείνος τα παιδιά μου είπαν ότι ο μπαμπάς τα άφησε στη γιαγιά, για να πάει να της ψωνίσει από τη λαϊκή. Οπότε έπαθα την δεύτερη υστερική κρίση και πήρα την πεθερά μου και τα άκουσε και αυτή. Γιατί η αγάπη μου ψώνισε μεν στη μανούλα του, αλλά άφησε τα δικά μας ψώνια για μένα, γυρνώντας από την Αθήνα μετά από τρεις ώρες μάθημα, καταϊδρωμένη να πάω στο σούπερμαρκετ να πάρω ντομάτες ισπανίας και μπανάνες κτλ.

Νομίζω ότι μας παραθεωρούν δεδομένες και σε όσες δεν συμβαίνει να φροντίσετε εγκαίρως να διαφυλάξετε τη θέση σας....

a0Nsp3.png

Χαρά και ευριδικη χρονια πολλά!! Να ειστε γερες και ευτυχισμενες! Με τ καλο να παρετε τα αγγελουδια σας αγκαλια!

Αγλαια υπομονη και αναπνοες!:tongue:

Λετα ξεκουραση, μπραβο το αγορακι σου που καταλαβαινει. Εγω ακομη τη σηκωνω και δεν με βλεπω να το σταματω!

Πριν λιγο ήρθαν η μαμα μου και πηραν την μικρη γιατι αυριο θα βαψουμε το δωματιο της. Δευτερα θα ερθει και η κυκετα οποτε και θα συμμαζευτουμε επιτελους! Μετα σειρα εχουν τα μωρουδιστικα, πλυσιμο και σιεδρωμα. Σχετικα με το σιδερο εγω στην μικρη μου τα σιδερωνα ολα, λογικα και τωρα τ ιδιο θα γινει;)

Ροδακινουλα μην το παρακανεις στη δουλεια! Να σε ρωτησω απο Πελλα εισαι?

Χρονια πολλα σε όλες σας για αυριο! Να μαστε ολες γερες να μεγαλωνουμε τα παιδακια μας!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε? φουσκωνετε? Χρονια Πολλα σε ολες τις μανουλες αλλα και στις μελλοντικες μανουλες....:tongue: Τουχρονου θα γιορταζετε ολες και ευχομαι να το απολαυσετε πραγματικα!!! Θα δειτε το να γινεις μανουλα ειναι πραγματικα οτι ποιο ομορφο υπαρχει στον κοσμο!!!

Χρονια πολλα και σε ολα τα κοριτσακια που ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες...ευχομαι να τα χιλιασετε!!! :P εγω εχω γενεθλια τον Ιουνιο..ειμαι δυδιμακι;)

Η μπεμπουλα μου αναλογα με την διαθεση, καποιες μερες ειναι ποιο ζωηρη και καποιες αλλες κοιμαται...............αλλα τωρα εχουμε και λοξυγγα!!! αμεεεεε καταπληκτικο κοριτσια εχει πολυ γελιο!!!

Ο γιοκας μου ειναι καλα δοξα το θεο αλλα λιγακι γκρινιαρης και συνεχεια θελει "ατα" πραγμα λιγακι κουραστικο γιατι δεν γινεται να βγαινουμε συνεχεια...

Μου εδωσε η κουμπαρα μου ρουχαλακια για την μπεμπα αλλα ακομα ειναι στην κουτα..πρεπει να τα μελετησω και να αρχισω να τα οργανωνω. επισης πρεπει να βρω που θα βαλω την συρταριερα γιατι ο μικρος συνεχεια ανοιγει ντουλαπες και την συρταριερα και πεταει τα ρουχα κατω ή τα κανει βολτα στο σπιτι ή σκουπιζει το τραπεζακι!!! πιστευω οτι η μπεμπα δεν θα ειναι πολυ καιρο στην αποστηρωση!!! :shock:

σας φιλω γλυκα τις κοιλιτσες...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!

καλη κυριακη να εχουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...