Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Angela (αγγελικη σε λενε ετσι; )εδω εχει ψυχρουλα....λενε χαλαει ο καιρος...

Αχ και εγω ανυπομονω ολο και κατι θα μου φερει ο μικρος μου απο το σχολειο...!Εχθες μου ειπε..''Χρονια πολλα μανουλα'' και του λεω γιατι ;;Και δαγκωθηκε ''Ωχ λαθος την κυριακη το λεμε αυτο..''χαχαχα!!Φατσουλες γλυκες!!!

Βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι και εσυ!

Με τα σφολιατοειδη εχω και εγω το μεγαλο θεμα..για γλυκο δε νοιαζομαι αλλα για τετοια τυροπιτοειδη δεν μπορω να κρατηθω.

Ναι Αγγελική με λένε... αχ έκανα λογαριασμό στο΄λιλιπουπ... Έκανα όλα τα βήματα και μόλις τελείωσα δεν ήξερα πως να το βάλω στο parents!!!:oops:

Μήπως θα ήθελες να με βοηθήσεις???

Κι εγώ το ίδιο τα γλυκά δεν με απασχολούν... άντε κανένα παγωτάκι να πάρω.... αλλά έχω θέμα με τα αλμυρα...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις τελείωσα τα πιάτα!! Ψόφησα!! Βασικά η πλάτη πονάει κυρίως και η μέση!!

Τώρα έβαλα να βράσω μαυρομάτικα, που τα κάνουμε σαλάτα, με πιπεριά φλωρίνης ψητή, μαϊντανό και κρεμμυδάκι φρέσκο, και σως βαλσάμικου!! Και μπιφτεκάκια θα κάνω!! :cool:

Ροδακινούλα ναι 5 ευρώ μου είπανε για την καμπύλη μόνο, αλλά αν τις έκανα όλες εκεί θα έδινα 50!!

Εμείς βγήκαμε εχθές για καφέ με την Μαριλένα!! Ευτυχώς που με ξεσήκωσε αυτή, γιατί έχω γίνει πολύ μούχλας λέμε!! Ο άντρας μου όποτε μου λέει να βγούμε του λέω πάρε κάνα φίλο σου :P

Ααααααα ξέχασα να σας πω!! Ο γιατρός στην τελευταία επίσκεψη με ρώτησε αν θέλω να κάνω σεξ :cool::oops: και του είπα φυσικά!! :tongue::oops: Και μου είπε ότι είναι οκ πλέον!! Αλλά ρε γμτ τώρα έχω άλλο θέμα, ότι δεν βολεύομαι γενικότερα πουθενά, δηλαδή εννοώ και μόνο για να ξαπλώσω, ίσως γι'αυτό δεν κοιμάμαι καλά κιόλας το βράδυ... Όμως δεν γίνεται πρέπει να το δρομολογήσουμε το θέμα, γιατί τόσο καιρό στην στέρηση δεν λέει!!!! :P:oops: χι χι χι :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ναι Αγγελική με λένε... αχ έκανα λογαριασμό στο΄λιλιπουπ... Έκανα όλα τα βήματα και μόλις τελείωσα δεν ήξερα πως να το βάλω στο parents!!!:oops:

Μήπως θα ήθελες να με βοηθήσεις???

Κι εγώ το ίδιο τα γλυκά δεν με απασχολούν... άντε κανένα παγωτάκι να πάρω.... αλλά έχω θέμα με τα αλμυρα...

Λοιπον δεν χρειαζετε να κανεις λογαριασμο...Απλα πηγαινε σε ενα τικερακι εγκυμοσυνης φτιαξτο με οτι σχεδιο χρωμα θελεις και μετα θα σου βγαλει καποιους κωδικους...Εδω θελει τον bbcode ειναι αυτος που ξεκινα και τελειωνει σε url...Mετα θα ρθεις εδω και θα πας πανω δεξια που λεει βοηθηματα εκει θα μπεις στο επεξεργασια υπογραφης και θα κανεις επικοληση στο μεγαλο τετραγωνο τον κωδικο μετα αποθηκευση και ετοιμο!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστω αν και αγχωθηκα λιγο με το κομβιο αλλα μου ειπε απο μονο του(αν δεν διαγνωστει και κατι αλλο)δεν υπαρχει κανενα προβλημα,και κατα 90%θα φυγει μεχρι την γεννηση...Αννα τι σου ειπε ο χας για το αρεταιειο???1 του μηνα εχω ραντεβου μαζι του και θα τον ρωτησω και εγω που ειναι καλυτερα να γεννησω

Ροδακινούλα με το καλό να τα παραγγείλετε τα πραγματάκια... εγώ ούτε έρευνα δεν έχω΄κάνει ακόμη..... Μόνο ότι βλέπω στον ιντερνετ. Όταν πάω στο Βόλο μπορεί να κοιτάξω τίποτα διαφορετικά τον άλλον μήνα που θα πάω πάλι στον γιατρό... Κι εγώ σκέφτομαι να τα παραγγείλω τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου...

αχ!! σας είπα τα νέα??? από 15 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου έρχεται η ξαδέρφη μου με τον άντρα και τα 2 παιδιά της (2 και 4 ετών) από Αμερική στην Ελλάδα για διακοπές. Θα μείνουν στο σπίτι μου- φαντάζεσται με την κοιλιά τούμπανο, φιλοξενούμενους συν 2 μικρά παιδιά στο σπίτι..ωχ ωχ τι με περιμένει???:o:o.Δεν μπορούσα να της πω όχι. θα έρθει και ο θείος με τη θεία αλλά θα μείνουν στη μαμά μου...

Εγώ με την μαμά μου μένουμε στην ίδια αυλή και συν ότι κρατάει τα 2 παιδιά του αδερφού μου (3,5 ετώ - 2 μηνών)... θα γίνεται στην αυλή από μικρούς και μεγάλους χαμός... Από μία χαίρομαι με τόσο κόσμο κι από την άλλη σκέφτομαι την κούραση.... Ο αντρούλης μου το καλοκαίρι δουλεύει κάτι 12ωρά και.... μου λέει ότι θα μετακομίσει για 15 μέρες...

Κοριτσάρες σας αφήνω γιατί έχω ξυπνήσει από τις 5 και θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο λάπτοπ!!!!

Ye4Ip3.png

Λοιπον δεν χρειαζετε να κανεις λογαριασμο...Απλα πηγαινε σε ενα τικερακι εγκυμοσυνης φτιαξτο με οτι σχεδιο χρωμα θελεις και μετα θα σου βγαλει καποιους κωδικους...Εδω θελει τον bbcode ειναι αυτος που ξεκινα και τελειωνει σε url...Mετα θα ρθεις εδω και θα πας πανω δεξια που λεει βοηθηματα εκει θα μπεις στο επεξεργασια υπογραφης και θα κανεις επικοληση στο μεγαλο τετραγωνο τον κωδικο μετα αποθηκευση και ετοιμο!!!!

που το βρίσκω το bbcode ειναι αυτος που ξεκινα και τελειωνει σε url...????

Ye4Ip3.png

στο lillypie δεν μπηκες???Οταν τελειωσεις με ολα τα βηματα θα σου βγαλει κατω κατω ενα πινακακι...Εσυ θα πας στην σειρα Forum signatures:θα πατησεις πανω εδω UBBCode and BB Code και θα σου βγαλει τον κωδικο που ξεκιναει απο url

Παω και εγω να ξαπλωσω για καμια ωριτσα(ευχομαι) γιατι μετα με περιμενει μπολικο σιδερο,ευτυχως εχει δροσια και θα κατσω διπλα απο την μπαλκονοπορτα να σιδερωσω...Μυρινα και εγω οσο κουρασμενη και να ειμαι νωριτερα απο της 2,30-3 δεν με παιρνει ο υπνος

Διαφημίσεις

που το βρίσκω το bbcode ειναι αυτος που ξεκινα και τελειωνει σε url...????

Λεει :

Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Εσυ πατας το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

και κανεις αντιγραφη τον κωδικο που θα σου βγαλει και επικολληση εδω στο φορουμ εκει που σου ειπε η αννια, στην υπογραφη σου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στο lillypie δεν μπηκες???Οταν τελειωσεις με ολα τα βηματα θα σου βγαλει κατω κατω ενα πινακακι...Εσυ θα πας στην σειρα Forum signatures:θα πατησεις πανω εδω UBBCode and BB Code και θα σου βγαλει τον κωδικο που ξεκιναει απο url

Ναι εκεί είμαι.. Το έχω έτοιμο αλλά δεν βλέπω αυτό που λές..

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...