Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Angela (αγγελικη σε λενε ετσι; )εδω εχει ψυχρουλα....λενε χαλαει ο καιρος...

Αχ και εγω ανυπομονω ολο και κατι θα μου φερει ο μικρος μου απο το σχολειο...!Εχθες μου ειπε..''Χρονια πολλα μανουλα'' και του λεω γιατι ;;Και δαγκωθηκε ''Ωχ λαθος την κυριακη το λεμε αυτο..''χαχαχα!!Φατσουλες γλυκες!!!

Βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι και εσυ!

Με τα σφολιατοειδη εχω και εγω το μεγαλο θεμα..για γλυκο δε νοιαζομαι αλλα για τετοια τυροπιτοειδη δεν μπορω να κρατηθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!!!!!

εδω θεσσαλονικη εχει ηλιο προς το παρον αλλα εδω κ 2 μεσημερια εχουμε βροχες κ καταιγιδες!!!ειδικα προχτες γινοταν το ελα να δεις κ επειδη οι βροντες ηταν πολυ δυνατες τρομαζα κ χοροπηδουσε κ ο μικρουλης μου!!!

ευχαριστω για τις ευχουλες κουκλες να ειστε καλα κ με το καλο να κρατησουμε γερα μπεμπουλινια!!!!

αχ εχω μια φοβια για το οταν ερθει η ωρα του τοκετου....αλλο πραγμα!!!!ειναι το πρωτο μου κ λογικο μου φαινεται να φοβαμαι την ολη διαδικασια!ειστε κι εσεις ετσι ή μονο εγω το νιωθω αυτο?

pysXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!!!!

Χρόνια πολλά στα κορίτσια που είχαν γενέθλια με το καλό να πάρουν αγκαλίτσα τα μωράκια τους.

Και για το ιστορικό εγώ στις 1 Ιουλίου κλείνω τα 35 κλαψ χαμπάρι δεν πήρα πότε έφτασα εδώ.

Εγώ χθες έλειπα όλη μέρα πήγα και έκανα έρευνα αγοράς για κρεβατάκι, συρταριέρα, καροτσάκι και κάτι ψυλολόγια που θα χρειαστώ το κουστουμάκι μου βγαίνει 2200Ε ο άντρας μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα χιχιχιχιιχιχιχι!! Τελικά αποφάσισα τα πράγματα θα τα πάρω απο τα Ονειρα τα κοριτσάκια απο Θεσσαλονίκη το ξέρουν αλλά θα τα παραγγείλω τέλη Ιουνίου οπότε απο τι μου είπαν θα τα έχω τέλη Ιουλίου. Την άλλη βδομάδα θα βάψω και το σπίτι για να φρεσκαριστεί αλλά το κακό είναι ότι η μανούλα μου δεν θα μπορέσει να έρθει κλαψ. Αυτά είναι τα νεάκια μου αν σας πω ότι έγινε πτώμα έφυγε ο άντρας μου για την δουλεία και την έπεσα πάλι και ξύπνησα πριν απο μισή ώρα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Εδώ (Ηράκλειο) ο καιρός έχει δροσίσει λίγο, δεν έχει βρέξει βέβαια, αλλά μ'αρέσει που δεν κάνει πολύ ζέστη κιόλας! Είχε αρχίσει να με πιάνει δυσφορία και δεν λέει από τώρα!! :cool:

Στο μεταξύ πάλι δεν σηκώθηκα να πάω για το τεστ γλυκόζης.. Κορίτσια με έχει πιάσει μία ζαβλακωμάρα τελευταία και μια απίστευτη αναβλητικότητα!! Δεν ξέρω τι θέλω, δεν έχω όρεξη για τίποτα.. Βαρεμάρα!!! Πάλι κοιμήθηκα στις 4.. Έχει καμιά άλλη από εσάς αϋπνίες;;

Δέσποινα βλέπω κι εσύ έχεις βαρεμάρα, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη!! :cool:

Ρίτα την τετάρτη έχω την β' επιπέδου!! Περαστικούλια σου κοριτσάκι!!

Αγλαϊα κι εγώ τον λογιστή κάνω αυτήν την περίοδο!! Περνάω τις αποδείξεις στο excel για να βγάλω τα αθροίσματα.. Η 2η φορά μου βγήκε 7 ευρώ διαφορά από την 1η, και λέω να τα κάνω και 3η τώρα.. Αυτό που λες με το 4 φορές έτρωγες το ίδιο φαί, κι εγώ έχω το ίδιο θέμα!! Απλά με τον καιρό μαθαίνω να κάνω μικρότερες ποσότητες! Πχ γεμιστά κάνω πλέον μόνο 6 όταν κάνω!! Δεν κάνω ολόκληρο ταψί όπως παλιά.. Ο δικός μου προτιμάει λαχανικά, σαλάτες, όσπρια.. Αυτό βέβαια μου φαίνεται καλό, γιατί έτσι με "παρασύρει" κι εμένα και κάνω μία κάπως πιο ισορροπημένη διατροφή!! Αλλιώς κάθε μέρα ζυμάρια και ρύζια θα τρώγαμε!!! :tongue:

Αγγέλα κι εγώ θα φτιάξω τυρόπιτα σήμερα!! Βέβαια με έτοιμη σφολιάτα :P Πολύ ευκολία!!!

Λίμπερο χρόνια πολλά και σε εσένα κοριτσάκι!! Όσο για τον τοκετό, διάβαζα ένα βιβλίο σχετικά, και ομολογώ ότι μου δημιούργησε μία ανυσηχία, όμως επέλεξα να μην το σκέφτομαι!! Αφενώς έχουμε λίγο δρόμο ακόμα ως τότε, αφετέρου αν κάτσεις να σκεφτείς πόσα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά την έκατσες!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει σε εσένα!! Οπότε θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει!! Δεν έχει νόημα να το σκεφτόμαστε από τώρα!! Όπως κι αν είναι πάντως να σκέφτεσαι ότι η κατάληξη θα είναι να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα κι όλα θα πάνε καλά!! ;):D

Λέτα συμφωνώ κι εγώ, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο!! Έχεις περάσει πολλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη, και όλα τα πέρασες στο πόδι!! Περιθώριο για άδεια από την δουλειά δεν υπάρχει καθόλου;

Άννια επιτέλους τα καταφέρατε να την δείτε την μικρή σου!! :D Περαστικούλια στον γίο σου!! Να γίνει γρήγορα καλά!!

Καλώς την Ροδακινούλα, σε είχαμε χάσει λίγο τελευταία!! Με το καλό να πάρετε τα πραγματάκια σας!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Πάλι ένα κατεβατό έγραψα!! Είμαι πολύ λακωνική τελικά!! :cool::tongue:

Αν σας πω ότι από προχθές που έκανα τον "άθλο" (δηλαδή τα λαζάνια) δεν έχω πλύνει πιάτο τι θα πείτε;; Τεμπέλα!!!!! Ο νεροχύτης μου έχει δύο γούρνες και οι δύο γεμάτες!! Πάω να πλύνω!!! Τα ξαναλέμε αργότερα!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μυρίνα μου καλά σήμερα και γω δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι αλλά το βράδυ μέχρι στιγμής μια χαρά κοιμάμαι σαν το ζώο δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Εδω ο καιρός όπως έγραψε και η Λιμπερο είναι ψιλοχάλια μια έχει ήλιο και μια βρέχει καρέκλες.

Λοιπόν θα το πάρεις απόφαση και θα σηκωθείς σαν το καλο κοριτσάκι αύριο και θα πας να κάνεις την καμπύλη δεν είναι τίποτα μια απόφαση είναι. Αλλά μου έκανε εντύπωση το πόσο φθηνή είναι μόνο 5 ευρώ ???? Εγώ που έκανα έδωσα 20 κλαψ........μήπως με πιάσανε τον ποπό ??

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Angela (αγγελικη σε λενε ετσι; )εδω εχει ψυχρουλα....λενε χαλαει ο καιρος...

Αχ και εγω ανυπομονω ολο και κατι θα μου φερει ο μικρος μου απο το σχολειο...!Εχθες μου ειπε..''Χρονια πολλα μανουλα'' και του λεω γιατι ;;Και δαγκωθηκε ''Ωχ λαθος την κυριακη το λεμε αυτο..''χαχαχα!!Φατσουλες γλυκες!!!

Βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι και εσυ!

Με τα σφολιατοειδη εχω και εγω το μεγαλο θεμα..για γλυκο δε νοιαζομαι αλλα για τετοια τυροπιτοειδη δεν μπορω να κρατηθω.

Αχ μα τι γλυκό που είναι το παιδάκι σου :D:D:D:D:D:D:D:D

Όσο για σφολιατοειδή έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα χθες έκανα μια ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα και έχει γίνει άφαντη :oops::oops::oops::oops::oops: ούτε για πλάκα δεν έμεινε κομματάκι !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ροδακινουλα ποτε καλε θα πιουμε καφεδακι?μ αυτα κ μαυτα τον αφησαμε στην ακρη!!!!!!

αναστασια μου εχεις δικιο μωρε αλλα θελω δε θελω το σκεφτομαι....πφφφφ!οσο για τις αυπνιες ειμαι κι εγω παλιο μελος αυτου του κλαμπ!!!χαλια λεμε κοιμαμαι!!!

pysXp3.png

ροδακινουλα ποτε καλε θα πιουμε καφεδακι?μ αυτα κ μαυτα τον αφησαμε στην ακρη!!!!!!

αναστασια μου εχεις δικιο μωρε αλλα θελω δε θελω το σκεφτομαι....πφφφφ!οσο για τις αυπνιες ειμαι κι εγω παλιο μελος αυτου του κλαμπ!!!χαλια λεμε κοιμαμαι!!!

Μα περίμενα να μου πεις εσύ :oops::oops::oops::oops: Πάντως απο βδομάδα μπορώ μόνο στην αρχή της γιατί μάλλον απο Τετάρτη θα έρθει ο κουνιάδος μου για να βάψει το σπίτι οπότε θα πρέπει να είμαι εδώ για να επιβλέπω μη μου τα πασαλίψουν όλα μαζί με τον άντρα μου γιατί μετά πως θα τα καθαρίσω:confused::confused::confused:

Όποτε πες μου αν σε βολεύει κάποια μέρα απο αυτές. Εγώ μπορώ και αύριο το πρωί ......!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Μα περίμενα να μου πεις εσύ :oops::oops::oops::oops: Πάντως απο βδομάδα μπορώ μόνο στην αρχή της γιατί μάλλον απο Τετάρτη θα έρθει ο κουνιάδος μου για να βάψει το σπίτι οπότε θα πρέπει να είμαι εδώ για να επιβλέπω μη μου τα πασαλίψουν όλα μαζί με τον άντρα μου γιατί μετά πως θα τα καθαρίσω:confused::confused::confused:

Όποτε πες μου αν σε βολεύει κάποια μέρα απο αυτές. Εγώ μπορώ και αύριο το πρωί ......!!

αυριο θα με παει ο αντρας μου στο κοσμος για βολτουλα το πρωι!!!οποτε αν ειναι απο δευτερα να βρεθουμε!!!να δωσουμε ενα ραντεβου εκει στα γκουντις κατα τις 11 κ παμε για καφεδακι!τι λες?

εχουμε κι αλλη σαλονικια ε???το λετακι!!!αν διαβασει κ μπορεσει η κοπελα μακαρι να ερθει!!!

pysXp3.png

αυριο θα με παει ο αντρας μου στο κοσμος για βολτουλα το πρωι!!!οποτε αν ειναι απο δευτερα να βρεθουμε!!!να δωσουμε ενα ραντεβου εκει στα γκουντις κατα τις 11 κ παμε για καφεδακι!τι λες?

εχουμε κι αλλη σαλονικια ε???το λετακι!!!αν διαβασει κ μπορεσει η κοπελα μακαρι να ερθει!!!

Οκ αν κατάλαβα καλά το ραντεβού μας είναι την Δευτέρα στις 11 μπροστά στα γκούντις εεεε????

Καλα να περάσετε αύριο και θα τα πούμε απο κοντά την Δευτέρα σούπερ.....

Εννοείτε ότι όποιο κοριτσάκι θέλει μπορεί να έρθει αλλά το Λετάκι νομίζω μένει Ανατολίκα εεεεεεεεεεεεε????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...