Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σε μας δεν είναι μόνο οι μικρές που δεν τρώνε, είναι και ο άνδρας μου που έχει περιορισμένο ρεπερτόριο, οπότε έκοψα ό,τι έκανα πριν, από βαρεμάρα. Δηλ. πληγούρι, χοιρινό με δαμάσκηνα ή κοτόπουλο με ανανά με μανιτάρια, μινεστρόνε, κοκκινιστό, γιουβέτσι, παστίτσιο. Αν κάνω τρώει λίγο και όλο το υπόλοιπο πρέπει να το φάω μόνη μου... Δεν με χαλάει, αλλά μετά βγαίνει 4 μέρες το ίδιο φαί και βαριέμαι κι εγώ. Πάνε και τα κέικ τα περίεργα. Τώρα μόνο βανίλια, άντε με το ζόρι κανένα με σοκολάτα. Οπότε έχω χάσει και την ευχέρειά μου, ξεχνιούνται και αυτά... Είναι ευτυχισμένος αν κάνω κάθε μέρα φακές, πατάτες βραστές και μπριζόλες ή τηγανιά... άντε και μακαρόνια με κιμά. Οπότε τους βράζω κάθε τρίτη μέρα φακές και ησυχάζω....

Μα να εχω ακριβως το ιδιο προβλημα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εχω την μικρη που τρωει τα παντα και τον αντρα που δεν τρωει σχεδον τιποτα,το ενα του βρωμαει το αλλο του ξινιζει.....Μονο κρεας(και αυτο σε περιορισμενη εκδοχη και ζυμαρικα).

Αστε που περσι καθοτανε και εβλεπε Master Chef και το αλλο δεν θυμαμαι πως το λεγανε και μου ξεσηκωνοτανε και μου ελεγε τοσο ανετα... "Τοσες συνταγες υπαρχουνε δεν μπορεις να τις φτιαξεις εσυ?".

Ξερεις ομως???Αυτοι ειναι chefs και αυτη ειναι η δουλεια τους:evil::evil::evil:

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαρα και εβρι χρονια σας πολλα!να σας χαιρομαστε!

αννα μεγεια το τικερακι!με το καλο ο ιασωνας(υπεροχο ονομα!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

Βρε Τάνια τι ώρα σηκώθηκες και τα έκανες όλα αυτά;

Άννα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :-)

Και εγώ σηκώθηκα αρκετά πρωί μιας και αποφάσισα αύριο να κάνω τα γενέθλιά μου (τη δευτέρα είναι κανονικά) σπίτι και τώρα τρέχω και δε φτάνω.Για να δούμε τι θα κάνω στο τέλος!

αχ τι καλα βρε κοριτσακι μου μαζι θα γιορταζουμε!!!!χιχιχιχιχι κι εγω την δευτερα κλεινω τα 31 γκρρρρρρρρρρρ!

οι υπολοιπες κουκλιτσες πως ειστε?εγω χτες κοιμηθηκα επιτελους καλα μια κι επεσε λιγο η θερμοκρασια!!!!!

pysXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...να χαιρόμαστε τα Ταυρακια...

Σήμερα δεν μπορω να πω οτι ήταν μια τέλεια μέρα....απο το πρωι κατα τις 6 είχα πονακια περιόδου τα οποία δεν ηρεμήσουν ερχοντουσαν και έφευγαν και μαζι με αυτο είχα τόσα πολλα υγρά που νόμιζα οτι είχα κατουρηθει επάνω μου.....μίλησα λοιπόν με τη γιατρο μου και με έστειλε στο γενεσις για καρδιοτοκογραφο και για εξέταση αμνιακου υγρού....ευτυχώς όλα καλα αλλα μου η τρομάρα που πήρα ήταν αρκετή...τέρμα λοιπόν οι βλακείες απο εδω και πέρα...δουλειες θα κάνω με μετρό και χωρίς να σκύβω......και στη δουλεια δεν θα τρέχω σαν τρελη θα χαλάρωσω αρκετα τους ρυθμούς μου.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια μόλις κάθισα από το πρωί και τα έχω παίξει...

leta να προσέχεις το πέρασα και εγώ πριν λίγο καιρό και είχα τρομάξει,ξεκούραση όσο μπορείς!

libero τι ωραία έχουμε μαζί γενέθλια!!!Τέλεια. Εγώ 28.Να έχουμε την υγεία μας και ας μεγαλωνουμε!!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα ειμαι χαμενη στο διαστημα εντελως:rolleyes:πολυ κουραση..Χτες πηγαμε για την υπολοιπη β'επιπεδου ομως η μπεμπου ηταν μπρουμυτα ετσι περπατησα παλι ηπια και ενα μιλκ-σεικ σοκολατα ξαναπηγαμε αλλα και παλι δεν ειχε γυρισει,ετσι μου λεει ελα ξανα την Παρασκευη αμ δε λεω και κανω μια τελευταια προσπαθεια εφαγα 2μελακια και ανεβοκατεβηκα απο τον 6 που ειναι το ιατρειο δυο φορες,μπηκα και επιτελους την ειδαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:..Ολα καλα ειναι 420γραμμαρια και σε πολυ καλη θεση και ο τραχηλος κλειστος..Το μονο που μας ειπε ειναι οτι ειδε ενα κομβιο στην καρδουλα αλλα απο μονο του δεν μας ανησυχει θα φυγει μεχρι την γεννα...Επισης εχω τον μικρο χτες που φυγαμε με πηρε η πεθερα μου και ειχε 39πυρετο ετσι ξαφνικα και σημερα μου κανει μεχρι 36,9(αυτα ειναι δεκατα?:oops:)να το ριξω στους 2τραπεζιτες που βγαζει η ειναι καμια ιωσουλα??

:-D

Καλησπέρα! Καταρχήν χρόνια πολλά :P στις εορτάζουσες!!! Να στε καλά κορίτσια, γερές κι ευτυχισμένες με γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!! Εγώ είμαι 25 παρεπιπτόντως!

Άννια μπράβο για το μωράκι σας, όλα καλά να πάνε!

Όσο για τη συζήτηση περί λαζανιών τί να πω! Είχατε δεν είχατε με βάλατε σε πειρασμό!! Κι εγώ πάντως δεν τα βράζω πριν, όλα σε ένα ταψί αλλά με υγρά εννοείται

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εχω χαθεί, το ξέρω, με έχει πιάσει μια βαρεμάρα αυτον το καιρό, μόνο να ξαπλώνω θέλω. Σας διαβάζω όμως καθημερινά και σας χαίρομαι!

Αγλαϊα, πολύ μου άρεσε ο μονόμογος της "υστερικής" συζύγου!Σα να περιγράφεις το μέλλον μου και φαντάζομαι πολλών άλλων γυναικών που πια απολαμβάνουν το φεμινιστικό κίνημα, αν και θεωρώ ότι ο αντρούλης μου βοηθάει αρκετά!

Οσο για το φαγητό, κατηγορώ την ιταλίδα μανούλα του που μου τον κακοέμαθε με διαφορετικό φαγητό κάθε μέρα, και μόνο μακαρονάδες και ψητά κρέατα! Αραγε, εμείς θα γίνουμε καλύτερες μανούλες ή θα τα κακομάθουμε ακόμα περισσότερο?

Βλέπω έχουμε και πολλές εορτάζουσες. Εβρι, Χαρα και Λιμπερο να σας χαιρόμαστε! Πολλές ευχές για τα γεννέθλιά σας και σύντομα με τα γερά μωράκια μας στην αγκαλιά!

Μύρινα, τι περνάς και εσύ. Εύχομαι όλα να περάσουν σύντομα, να μπορέσεις να χαρείς και εσύ την εγκυμοσύνη σου!

Και τέλος χαίρομαι πολύ που ακούω όλο ευχάριστα αποτελέσμα για τα μωράκια μας! Πάντα τέτοια!

καλημερα!!

λιμπερο χρονια πολλα και σε σενα με το καλο το μωρακι σου!αυτος ο μηνας βλεπω ειναι φουλ:P κ εγω εχω γενεθλια στις 27 γινομαι 31:p

λετα κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο γινεται!

αννια μπραβο γι ατη μπεμπα επιτελους καταφερατε και την ειδατε!το36,9 δεν ειναι δεκατα ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια.δεκατα ειναι 37-37,5.ισως λογω δοντιων σου κανει λιγα δεκατα αλλιως γενικα τα δοντια δε κανουν πυρετο.περαστικα οπως και να χει!

εγω στη δουλεια ο καιρος εδω ειναι ψιλοχαλια συννεφιασμενος καμια διαθεση για εργασια:?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!!!

Εγω ακομα χαλια με το κρυολογημα μου...

Ελιζαμπεθ τελικα τι εγινε με την αδεια σου;

Αννια μπραβο για την εξεταση τελικα ζορικη η μικρουλα ε;Μακαρι να σου βγει καιυπναρου οταν ερθει.

Αννα, Ιασωνα θα τον πειτε τον μικρουλη;Τελειο!!!

Μυρινα ποτε πας για β επιπεδου;

Χαρα,ευρι και λιμπερο να σας χαιρομαστε κοριτσια!!!Με το καλο να γιορτασετε!

Λετα κατσε βρε κοριτσι λιγο και ξεκουρασου,καμμια αδεια δεν παιζει να παρεις;

Αgtog ηρεμησες λιγο;Εχεις δικιο σε οσα εγραψες..τι να λεμε τωρα;Ανδρες ...ωρες, ωρες δεν επικοινωνουν και πιο πολυ το χανουν μετα τη ελευση των παιδιων νομιζω...σα να ειναι σε νιρβανα κατι φορες...

Αφρο καλε μικρουλακι εισαι και εσυ!Μπραβο κοριτσια σας χαιρομαι τις μικρομανουλες!

Εγω ειμαι 32.

Δεσποινα ολα καλα;

Ροδακινοοο που εισαι;

Μαριλενα;εσυ;

Κερασια;Μιμικα,ολα καλα;

Φιλια σε οσες ξεχναω.

τα μπεμπακια στις κοιλιτσες ολα καλα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα τιποτε ακομα...θα το δω τελος ιουνιου τι θα κανω..νωριτερα δεν εχει νοημα...η ανναρωτικη η θα βαλω τη κανονικη κ ελπιζω λογω ειδικης περιπτωσης να τη δεχτουνε...υπαρχει και μια πολυ μικρη πιθανοτητα ο ελεγχος να γινει μεχρι τελος ιουνιου κ οχι τον ιουλιο...αυτο θα ναι και το καλυτερο αλλα χλωμο το βλεπω.

περαστικα σου κιολας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? εγώ μόλις τσάκισα μία λουκανικόπιτα. Σήμερα ξύπνησα από τις 5 το πρωί - δεν ξέρω τι έπαθα - κι από εκείνη την ώρα ήθελα να φάω ή μία τυρόποτα ή μία λουκανικόπιτα. Βασικά εάν πήγαινα εγώ στο φούρνο μπορεί να έπαιρνα και τις δύο χχχχχ... Πωπω ορεξούλες!!!!:P:p:p:p:oops:

Το μπεμπάκι στην κοιλίτσα μου το νιώθω όλο και περισσότερο, όλο και πιο έντονα. Περιμένω να πάει 21 του μήνος (Αγ. Κωνστντίνου και Ελένης)

να το δω και στον υπέρηχο...

Αχ με αυτές τις συνταγές με τα λαζάνια σας από χτες που τις διάβαζα μου ανοίξατε την όρεξη... Θα δοκιμάσω να τις κάνω κι εγώ αυτήν την εβδομάδα. ενώ μου αρέσουν τα λαζάνια, η ίδια δεν έχω δοκιμάσει να τα φτιάξω...

Ο αντρούλης μου εμένα έχει αρκετή υπομονή και όπως είπε μία κοπέλα εγώ τον βοηθάω γιατί αυτός κάνει τα περισσότερα... Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και τα καβγαδάκια μεταξύ μας. Μερικές φορές είμαι κι εγώ μία!!!:oops::|:-|:|

Τι καιρό κάνει στις περιοχές σας σήμερα??? Εμάς εδώ βρέχει κατά διαστήματα. Εχει ξεκινήσει από το βράδυ!!!!

Χρόνια Πολλά- Να τα εκατοστήσουν τα κορίτσια που είχαν-έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες. Γλυκιά κι ευτυχσμένη να είναι η ζωή σας!!!!!

Κι εγώ βαδίζω προς τα άντα... 30άντα!!! Πωπω μέχρι τώρα σέλεγα 27-28-29... ΄΄ηταν ένα είκοσι μπροστά.. χαχαχαχαχ

αχ κορίτσια να σας πω... συγκινήθηκα προχτές με την ανηψιά μου. Έφτιαξαν στο παιδικό σταθμό κάρτες καρδούλες για την γιορτή της μητέρας.. Θα μας φτιάχνουν κι εμάς τα παιδάκια μας????

Σας αφήνω κορίτσια έχω να πάω για ψώνια και να μαγειρέψω κάτι που δεν ξέρω ακόμη τι!!! Φιλιά

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...