Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

      Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

      Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Αύγουστος 2012


leta800

Recommended Posts

καλημέρα!!!

ναι στη κοιλιά μεγάλα μου βγαίνουν όλα μετά που απομακρύνονται το ράβουν το στόμα τους και καταλήγουν τσιλιβίθρες! χαχα!

το παράκανα αυτή τη βδομάδα με όλα και σήμερα νοιώθω πραγματικά πτώμα!

δε θα κάνω τίποτα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Βρε Τάνια τι ώρα σηκώθηκες και τα έκανες όλα αυτά;

Άννα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :-)

Και εγώ σηκώθηκα αρκετά πρωί μιας και αποφάσισα αύριο να κάνω τα γενέθλιά μου (τη δευτέρα είναι κανονικά) σπίτι και τώρα τρέχω και δε φτάνω.Για να δούμε τι θα κάνω στο τέλος!


K4b4p2.pngHSk3p2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια????

evri μου ταυρακι και εσυ???Και εγω εχω γενεθλια το Σαββατο και λεω να τα κανω ανημερα (Φετος ειναι και ιδιαιτερα μιας και αλλαζω δεκαετια :tongue:)


q3Owp3.png

aijjp3.png

Link to comment
Share on other sites

έχω κάνει μαθήματα ανώδυνου, ιδιωτικά με μαία. και ασκήσεις κι απ όλα. κάτι σαν περσοναλ τρεινιγκ! καλά στο πρώτο παιδί όλα τα κάνεις. δε μου χρησίμευσαν γιατί έκανα καισαρικές.

οκ.

δε το μετανοιώνω.

αν θέλετε να κάνετε κάτι εγώ προτείνω σύμβουλο θηλασμού...αυτό αξίζει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!! Δεν ξύπνησα να πάω για το τεστ γλυκόζης.. :P Χθες βράδυ με είχε πιάσει υπερένταση και κοιμήθηκα στις 4!! :? Κι αφού η εξέταση είναι χωρίς ραντεβού, το άφησα.. Δεν ξέρω τι με έπιασε.. Αλλά δεν βαριέσαι, ελπίζω να πάω αύριο!! :cool:

Σοφία σου εύχομαι να τα καταφέρεις να πάρεις την άδεια, να χαλαρώσεις και λίγο!!

Εύρι και Χαρά να σας χαιρόμαστε!!! :D

Ρε συ Άννα, άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα πάλι. :cool: Επειδή είπες ότι κάνεις συχνά λαζάνια, εμένα ήτανε πρώτη φορά, και χρησιμοποίησα την συνταγή που βρήκα online, αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει και ποιο εύκολος τρόπος! :confused: Η μπεσαμέλ και ο κιμάς ΟΚ, εύκολο! Αλλά για τα λαζάνια πρώτα τα βουτούσα σε βραστό νερό για λίγη ώρα (ίσα ίσα να μαλακώσουν), μετά σε κρύο για να κρυώσουν, και μετά τα αράδιαζα σε πετσέτες (βαμβακερές) για να στραγγίσουν!! :shock: Πολύ με κούρασε! Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;; Και όποια άλλη κοπελιά δηλαδή ξέρει να μου πει!! Γιατί όντως είναι πολύ ωραίο φαγητό και θα ήθελα να το κάνω πιο συχνά, αλλά αν είναι έτσι, θα το κάνω 1 φορά στα 2 χρόνια :tongue:


s29sp2.pngMbfRp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κι από εμένα!! Δεν ξύπνησα να πάω για το τεστ γλυκόζης.. :P Χθες βράδυ με είχε πιάσει υπερένταση και κοιμήθηκα στις 4!! :? Κι αφού η εξέταση είναι χωρίς ραντεβού, το άφησα.. Δεν ξέρω τι με έπιασε.. Αλλά δεν βαριέσαι, ελπίζω να πάω αύριο!! :cool:

Σοφία σου εύχομαι να τα καταφέρεις να πάρεις την άδεια, να χαλαρώσεις και λίγο!!

Εύρι και Χαρά να σας χαιρόμαστε!!! :D

Ρε συ Άννα, άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα πάλι. :cool: Επειδή είπες ότι κάνεις συχνά λαζάνια, εμένα ήτανε πρώτη φορά, και χρησιμοποίησα την συνταγή που βρήκα online, αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει και ποιο εύκολος τρόπος! :confused: Η μπεσαμέλ και ο κιμάς ΟΚ, εύκολο! Αλλά για τα λαζάνια πρώτα τα βουτούσα σε βραστό νερό για λίγη ώρα (ίσα ίσα να μαλακώσουν), μετά σε κρύο για να κρυώσουν, και μετά τα αράδιαζα σε πετσέτες (βαμβακερές) για να στραγγίσουν!! :shock: Πολύ με κούρασε! Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;; Και όποια άλλη κοπελιά δηλαδή ξέρει να μου πει!! Γιατί όντως είναι πολύ ωραίο φαγητό και θα ήθελα να το κάνω πιο συχνά, αλλά αν είναι έτσι, θα το κάνω 1 φορά στα 2 χρόνια :tongue:

Καλημέρα κοριτσάκι! Τα λαζάνια της Barilla δεν είναι που τα βάζεις κατευθείαν από το κουτί και δεν χρειάζονται προετοιμασία; Εγώ, όταν έκανα ακόμη τέτοιες γενναιότητες, αυτά έβαζα, αν θυμάμαι καλά. Τώρα με τις μικρές έχουμε περιοριστεί. Τρώνε μόνο γιουβαρλάκια, φακές και ρύζι/μακαρόνια/πουρέ με κιμά. Οπότε μαγειρέυω γι' αυτές κι εμείς ό,τι πρόχειρο ετοιμάσουμε... ή από τα δικά τους...


a0Nsp3.png
Link to comment
Share on other sites

πρώτον δε κάνω μπεσαμελ γιατί δε μ ενθουσιάζει.

κάνω σάλτσα με κρέμα γάλακτος λάιτ και διάφορα μέσα που μ αρέσουν τύπου μανιτάρια πιπεριές λίγο μπέικον κτλ.

δεύτερον δε βράζω τα λαζάνια σε νερό κι αυτό με τις πετσέτες δε το κατάλαβα αλλά μου φαίνεται μπορινγκ....!

στη κατσαρόλα που φτιάχνω την άσπρη σάλτσα τα βάζω κανα 5λεπτο να μαλακώσουν. οπότε είναι σα να τα βράζω σε γάλα; μάλλον.

μετά τις στρώσεις κανονικά. συνήθως τα φτιάχνω με λαχανικά, πιπεριες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια σε φέτες. αλλά και με κιμά σούπερ βγαίνει. απλά η σάλτσα είναι λίγο πιο ροζ.

α και πολύυυ τριμμένο τυρί από πάνω, αν είναι με κιμά κεφαλοτύρι κεφαλονιάς απλά θεικό!

με λαχανικά τριμμένη φέτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!

Αναστασια τι ειναι αυτα που εκανες βρε κοριτσι με τα λαζανια..τι ταλαιπωρια..χαχα!

Εγω κανω λαζανια με πολλους τροπους ,εχω δωσει αυτη τη συνταγη στο σαιτ που βαζω συνταγες

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4218&Itemid=49

Οπως ακριβως το βλεπεις απλα οπου σαλτσα ντοματας και μελιτζανια=κιμας μαγειρεμενος, κανω τα λαζανια με κιμα.

Δοκιμασε και ετσι ...δλδ τα λαζανια ωμα και θα με θυμηθεις.;)

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μονο την τελευταια σελιδουλα διαβασα γιατι δεν εχω προλαβει.Με βασανιζει και ενα κρυωμα χαλια..θα σας διαβασω και θα επανελθω.

Φιλια!


AC0jp3.pngYK2Rp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα κοριτσάκι! Τα λαζάνια της Barilla δεν είναι που τα βάζεις κατευθείαν από το κουτί και δεν χρειάζονται προετοιμασία; Εγώ, όταν έκανα ακόμη τέτοιες γενναιότητες, αυτά έβαζα, αν θυμάμαι καλά. Τώρα με τις μικρές έχουμε περιοριστεί. Τρώνε μόνο γιουβαρλάκια, φακές και ρύζι/μακαρόνια/πουρέ με κιμά. Οπότε μαγειρέυω γι' αυτές κι εμείς ό,τι πρόχειρο ετοιμάσουμε... ή από τα δικά τους...

τα δικά μου τα παιδιά δε τρώνε τίποτα οπότε δε μ απασχολεί και φτιάχνω ό,τι αρέσει σε μένα!!!:oops::lol:

Link to comment
Share on other sites

ΑΑΑ της barilla νομίζω ήτανε κι αυτά που είχα πάρει, με γεύση σπανάκι! Δηλαδή δεν χρειάζονταν όλη αυτή η βαβούρα; Γινότανε να τα βάλω και άψητα;; Αισθάνομαι χαζή :P Όμως τότε πως ψήνονται στο ταψί; Υποθέτω ότι πρέπει να αφήσεις περισσότερα υγρά στα υπόλοιπα υλικά μάλλον, ε;

Αν και στην συνταγή σου Ρίτα από τις φωτογραφίες δεν βλέπω να έχεις αφήσει πολλά υγρά στο ταψί! Ίσως οι ντομάτες βγάζουν ε; Περαστικά παρεπιπτώντως!!! ;)

Και η λύση της Άννας καλή μου ακούγεται! Εναλλακτική!! Εσύ τα μαλακώνεις λίγο πάντως!! Αλλά μου ακούγεται πιο εύκολο πάλι από αυτό που έκανα :P:D

Αγλαϊα μη νομίζεις, κι εγώ τώρα είμαι όλη μέρα σπίτι μόνη μου, και πάλι για να το κάνω ψώφισα, που δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις! Όταν γεννηθεί το μωράκι κι επιστρέψω και στη δουλειά δεν νομίζω πως θα έχω το χρόνο ή το κουράγιο!! Οπότε ότι φάμε τώρα!! Αχαχαχαχα :D


s29sp2.pngMbfRp3.png

Link to comment
Share on other sites

όταν δε τα μαλάκωνα μου ξεραινόντουσαν υπεροβολικά τα πάνω και τα πέταγα. δε τρωγόντουσαν. ακόμα και με αλουμινόχαρτο. με τα υγρά τα κάτω ψήνονται, αρκεί να ναι ζουμερός ο κιμάς με σάλτσα αρκετή.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε για τις ευχες!!!!!

Κοριτσια εγω τα λαζανια τα κανω αρκετα συχνα,δεν τα βραζω γιατι της barilla δεν χρειαζονται βρασιμο .Βαζω εναλλαξ στρωσεις ζυμαρικων και κιμα και στο τελος ειτε θα βαλω μπασαμελ ειτε τα περιχυνω με σαλτσα ντοματας και κρεμα γαλακτος και μπολικο τριμμενο τυρι και γινονται θεικα!!!!Ωχ μου ανηξε η ορεξη τωρα :|:neutral::|.


q3Owp3.png

aijjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ψήνονται με τα κανονικά υγρά τους, με τον κιμά (με ντομάτα δεν τον φτιάχνεις; ) και τα πάνω σκεπάζονται με μπεσαμέλ (ή και με λίγη σάλτσα + μπεσαμέλ) οπότε και αυτά ψήνονται... Πάντως, ενώ παλιά έφτιαχνα την μπεσαμέλ χωρίς πρόβλημα, τώρα που την κάνω μια φορά το χρονο, δεινοπαθώ γιατί μου σβωλιάζει, και την πλακώνω στο μίξερ μετά να στρώσει. Αν κάνεις κάτι συχνά γίνεται πιο εύκολα... Σε μας δεν είναι μόνο οι μικρές που δεν τρώνε, είναι και ο άνδρας μου που έχει περιορισμένο ρεπερτόριο, οπότε έκοψα ό,τι έκανα πριν, από βαρεμάρα. Δηλ. πάει το πληγούρι, το χοιρινό με δαμάσκηνα ή κοτόπουλο με ανανά με μανιτάρια, μινεστρόνε, κοκκινιστό, γιουβέτσι, παστίτσιο. Αν κάνω τρώει λίγο και όλο το υπόλοιπο πρέπει να το φάω μόνη μου... Δεν με χαλάει, αλλά μετά βγαίνει 4 μέρες το ίδιο φαί και βαριέμαι κι εγώ. Πάνε και τα κέικ τα περίεργα. Τώρα μόνο βανίλια, άντε με το ζόρι κανένα με σοκολάτα. Οπότε έχω χάσει και την ευχέρειά μου, ξεχνιούνται και αυτά... Είναι ευτυχισμένος αν κάνω κάθε μέρα φακές, πατάτες βραστές και μπριζόλες ή τηγανιά... άντε και μακαρόνια με κιμά. Οπότε τους βράζω κάθε τρίτη μέρα φακές και ησυχάζω....


a0Nsp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...