Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

ρε κοριτσοπουλα τι κανατε εδω δεν σας προλαβαινω να σας διαβαζω.Θα το ανοιξω παλι με την ησυχια μου να δω τα νεακια σας.

Μπηκα για λιγο να σας πω οτι καναμε σημερα β επιπεδου.Ευτυχως ολα καλα δεθηκε το στομαχι μου φιογκος μεχρι την εξεταση ,πολυ απο φοβο το ειχα παρει .

Κορουκλα κανονικα και με το νομο!!! ολα καλα φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας πρεπει να ξαναφυγω παλι εχω γινει λαστιχο σημερα!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις έβαλα στο φούρνο το φαί.... Για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα να κάνω λαζάνια, και ψώφισα!!!! :( Ελπίζω να γίνει ωραίο τουλάχιστον, να αξίζει τον κόπο!! Προς το παρόν μυρίζει ωραία πάντως!! :D Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται καμιά την συνταγή την βρήκα από εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/lazania-al-forno.html

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλησπέρα! πριν λίγο γύρισα απ το γιατρό, όλα καλά, 1 κιλό το σκιουράκι, απ τα μεγάλα μωρά μου πε κι εμένα, μου πε για αρχές αυγούστου αλλά έτσι όπως τα βγάζω μεγάλα λέει δε το βλέπει, παίζει δηλ και νωρίτερα. βλέποντας και κάνοντας.

μου πε να γεννήσουμε αρεταίειο, τα άλλα λέει είναι ξενοδοχεία.

προσοχή με τη διατροφή γλυκά και άμυλο γενικά λόγω ζαχάρου γιατί κατά τ άλλα έχω πάρει λίγα κιλά.

πάω κολυμβητήριο τώρα με το μεγάλο γιο, και θα κοιτάξω στο σούπερ για μαύρα μακαρόνια και γενικά πράγματα ολικής για να δοκιμάσω.

αυτά. είχε και καλό υπέρηχο και είδαμε πεντακάθαρα τη φατσούλα.

τώρα 11 ιουνίου το ντόπλερ!!!!!!!!!!!! πέρασε ο καιρός κάτι μ έπιασε!

αγλαία τι να λέμε δίκιο έχεις! εγώ δε λέω να κάνεις υπομονή! να λες ξεκάθαρα αυτά που θέλεις και που νοιώθεις. χωρίς να τσακώνεσαι απαραιτήτως! αλλά να τα λες!

αναστασακι καλή επιτυχία με τα λαζάνια! τα κάνω συχνά. αν και τ αγόρια προτιμούν τη καρμπονάρα.

προσωπικά τρελαίνομαι για τα ζυμαρικά, είναι τρελή αδυναμία!

Καλησπέρα σε όλες!

Μυρίνα καλή επιτυχία στο φαγητό και εγώ τρελαίνομαι για ζυμαρικά!

Anna μπράβο για το αντράκι σου,μεγαλώνει! Από κιλά πως είσαι? Τα ζυμαρικά ολικής είναι νόστιμα! Αλήθεια το ντόπλερ τι είναι; O υπέρηχος του 3ου τριμήνου;Και πότε περίπου τον κάνουμε; Α και κάτι ακόμη,αληθεύει πως μετά την 28η εβδομάδα πρέπει να πάμε κάθε 2 εβδομάδες γιατρό;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Άννα μπράβο για τα αποτελέσματά σου!! :D Σου δίνουν και εκτύπωση στο τέλος που φαίνεται η φατσούλα;; Έχεις κίνδυνο για το ζάχαρο;; Χαρά στο κουράγιο σου που κάνεις συχνά λαζάνια!! Δεν νομίζω να το ξανακάνω σύντομα :tongue: αν και τελικά με αποζημιώσαν!! Πολύ νόστιμα!! Επίσης έχω φαγητό και για αύριο γιατί βγήκε αρκετή ποσότητα, και είναι χορταστικό φαγητό! :cool:

Εύρι μία κοπέλα που είχα συναντήσει στην αίθουσα αναμονής για τον γιατρό και ήταν στο μήνα της, της είχε πει και πήγαινε κάθε βδομάδα! Τώρα ίσως εξαρτάται από την περίπτωση.. :rolleyes: Θα το μάθουμε πιο σύντομα από όσο νομίζουμε τελικά!! Περνάει ο καιρός!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

ΑΑΑ Εύρι σε βρίσκω πλήρως ενημερωμένη!! Δεν τα ήξερα αυτά!! Για μαθήματα ρώτησα τον γιατρό μου εχθές που με είδε, μου είπε ότι αυτός θα μου κάνει 2 μαθήματα όταν μπω στον μήνα μου, κι ότι δεν θα χρειαστώ κάτι άλλο!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Myrina...και εγω κάνω λαζανια και μου αρέσουν πολυ......

Άννα όσο για τα μακαρόνια ολικής εγω απο αυτα τρώω και μου αρέσουν πολυ.....

Κορίτσια με το που θα μπούμε στον 8 καθε δυο εβδομάδες και με το που θα μπούμε στον 9 καθε εβδομάδα....

Βρε κορίτσια έχω πρόβλημα δυσκοιλιοτητας καλε δεν ξέρω τι να κάνω.....έχετε καμία ιδέα τι να κάνω????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

διατροφή μάλλον γι αυτό λέτα μου. ίσως και το ντουφαλακ που δίνουν και στα μωρά αλλά αυτό ρώτα το πρώτα. δοκίμασε δημητριακά και πολύ νερό.

το πόσο πτώμα είμαι δε λέγεται!!!!!!!!

+7 κιλά είμαι.

το ζάχαρο είναι λίγο ανεβασμένο όμως.

εγώ δε θυμάμαι να πήγαινα πολύ συχνά στο γιατρό απ τον 8ο. όχι δε νομίζω. όταν μπεις στο μήνα συνήθως σε φωνάζει.

το ντόπλερ είναι ο υπέρηχος του 3ου τριμήνου. μετράει αιμάτωση και γήρανση πλακούντα.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια έχω πρόβλημα δυσκοιλιοτητας καλε δεν ξέρω τι να κάνω.....έχετε καμία ιδέα τι να κάνω????

leta και εγω ειχα εξ αρχης προβλημα με την δυσκοιλιοτητα αλλα τωρα τελευταια παραεγινε και αφου δοκιμασα οτι αποξηραμενο φρουτο υπαρχει και οτιδηποτε αλλο φανταστεις αλλα παρολα αυτα επαθα 2 απανωτους κολικους πηρα τον γιατρο μου τηλ και μου ειπε να παρω το Duphalac για ενα διαστημα.Εδω και μια βδομαδα που το ξεκινησα ολα πανε ρολοι;).

Αν εχεις μεγαλο προβλημα καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι δεν κανει το σφιξιμο στην τουαλετα.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερα!

Ξυπνησαμε αο τα αγρια χαραματα,ετσι ηδη ξεσκωνησαμε, ετοιμασαμε φαγητο, βαλαμε πλυντηριο και τωρα μας εμεινε η σκουπα. Μετα φυσικα βολτα!

Ωραια τα λαζανια και εχω καιρο να κανω. Τωρα που μου τα θυμησατε δεν θα μου γλιτωσουν. Απο χτες αποφασισα το βραδυ να τρωω κυριως σαλατες γιατι το χω παρακανει τελευταια και μετα δεν μορω να κουνηθω.

Αννα μεγαλος και εσενα ο μπεμπης! Με το καλο να ρθει!

Σχετικα με το ποσο συχνα σε βλεπει ο ντοκ τους τελευταιους μηνες εξαρταται απο τον γιατρο. Ο δικος μου σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης με βλεπει ανα 3 εβδομαδες και τον τελευταιο μηνα καθε εβδομαδα οπου κανω και καρδιοτοκογραφο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

κερασια μπραβο για την εξεταση!

αννα μεγαλος ο μπεμπης ε?παιδαρος θα βγει!με το καλο και το ντοπλερ περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!

λετα για τη δυσκοιλιοτητα εμενα με ειχαν βοηθησει πολυ τ ακτινιδια...ετρωγα 2-3 μαζι κ ολα οκ μετα..και τα λαδερα βοηθανε πχ φασολακια.

σχετικα με τις επισκεψεις στο γιατρο δε θυμαμαι στην ελλη να πηγαινα τελευταιο μηνα καθε βδομαδα και καρδιοτοκογραφο εκανα πρωτη φορα οταν πηγα να γεννησω...τωρα με βλεπει καθε 3 βδομαδες καμια φορα και καθε 4.δε ξερω αν το τελευταιο μηνα αλλαξει θα τον ρωτησω.

χθες μας ειπαν απ τον παιδικο οτι ενα παιδακι εχει ψειρες...ειπα να μη τη στειλω σημερα κ αυριο αν κ ξερω οτι δεν εχει νοημα...αν δε παρουν ολα τα παιδακια θεραπεια η εστω κατι προληπτικα δε θα ξεμπερδεψουμε...και περυσυ ειχανε κρουσμα αλλα ευτυχως δεν ειχε κολλησει η δικια μου.δε ξερω..βασικα δε φοβαμαι μη κολλησει η ελλη εχει και κοντο μαλλι μικρο το κακο...μη κολλησω εγω...θυμαμαι μικρη ειχα κολλησει 2 φορες κ ειχα και μακρυ μαλλι..πολυ παιδεμα!πηγαμε χθες στο παιδιατρο να μας δωσει το χαρτι για την επανεγγραφη του το αναφεραμε κ αυτο κ ειπε να της βαλουμε παιδικη κολωνια στα μαλλια...δεν ειχα..ισως απο βδομαδα παρω μια προληπτικη λοσιον που κυκλοφορει στα φαρμακεια.

προεκυψε κ ενα θεμα στη δουλεια ειχα σκοπο να βαλω κανονικη αδεια απο 29 ιουνιου(κανονικα βγαινω σε αδεια κυησης γυρω στις 12 ιουλιου) και μας λενε χθες θα περασουμε απο κατι ελεγχους κ λογικα δε θα δινουν κανονικες αδειες εκεινη τη περιοδο...σκεφτηκα να παρω αναρρωτικη αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα μου τη δωσει ο γιατρος του ικα(θυμαστε τι εχω τραβηξει με τον παπαρα:evil:) δε μπορω να μιλησω και στον διευθυντη τι να του πω θελω αδεια γιατι εχω κανονισει διακοπες?ουφ δε ξερω πολυ αγχωνομαι μ αυτο το θεμα...

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...