Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου! Στο δωμάτιο μας θα το έχουμε, αλλά δεν ξέρω για πόσο είναι σωστό να είμαστε και οι 3 στο ίδιο δωμάτιο. Οπωσδήποτε σε 2 χρόνια θα πρέπει να βρούμε μεγαλύτερο σπίτι. Το θέμα αείναι ότι αυτό είναι δικό μας. Αν είμασταν στο ενοίκιο ούτε λόγος, θα είχαμε ήδη φύγει. Πληρώνουμε βέβαια δόσεις στην Τράπεζα (και μάλιστα δοσάρες!). Καλή άρχη σήμερα με τον γιατρό και όλα να είναι καλά!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!πως ειστε????αχ κοριτσια τι τραγικο υπνο κανω??????μια η ζεστη που δεν την παλευω,μια ο μικρουλης που με κλωτσαει κατι ωρες τραγικες (χτες μεχρι τις 3 τα ξημερωματα επαιζε μπουνιες κλωτσιες) ερχομαι κ κοιμαμαι συνολο 5 ωρες η γυναικα!!!!!!

τεσπα ας μην γκρινιαζω......μιμικα μου εγω ξερω οτι καλο ειναι να δουλευει το κλιματιστικο αλλα πως....εαν το μωρο ειναι στο δωματιο σας καλο ειναι εαν εχετε κλιματιστικο σε σαλονοκουζινα να δουλευει εκεινο κ αντιστοιχα!τα μωρακια ζεσταινονται 5 φορες πιο πολυ απο εμας!αυτο το γνωριζω απο παιδιατρο οπου ειναι υπερ του κλιματιστικου αλλα με αυτο τον τροπο!

pysXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ροδακινούλα μου υπομονή!! Δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω!! Μονίμως πλακωνόμαστε και με τον άντρα μου για το ίδιο θέμα!! :P Βέβαια ωφείλω να ομολογήσω ότι ο δικός μου μετά που έπαθα τις αποκολλήσεις το ελέγχει λίγο περισσότερο και προσπαθεί να προσέχει, αλλά ρε γμτ εδώ στο Ηράκλειο οι δρόμοι είναι χάλια, οπότε όσο κι αν προσέξεις δεν παίζει να μην πέσεις σε λακούβες.. :?

Μιμίκα κι εμείς σκοπεύουμε να κρατήσουμε το μωράκι μαζί μας για κανά χρόνο πάντως!!

Για την οδήγηση που λέτε, αν και έχω δίπλωμα, και πάνω στα μέρη μου οδηγούσα κανονικά, εδώ στο Ηράκλειο φοβάμαι πολύ να οδηγήσω και δεν το έχω τολμήσει ακόμα και πριν την εγκυμοσύνη.. Οι οδηγοί εδώ είναι απερίγραπτοι!! :evil:

Όσο για την ζέστη, ενώ είμαι κατά κανόνα κρυουλιάρα, άρχισα να καψώνομαι κι εγώ!! Εχθές, όταν πήγαμε για ύπνο, ήθελα το παράθυρο ανοιχτό, αλλά (για πρώτη φορά στα χρονικά!!) ο άντρας μου κρύωνε!!!! Ωχ και πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι!!!!!!!!!!! Θα πάρω ράντζο και θα το βάλω στο μπαλκόνι νομίζω!! Ούτε κι εγώ θέλω κλιματιστικό πάντως, με ενοχλεί πολύ, προτιμώ τον καθαρό αέρα!! Ευτυχώς στο σπίτι αυτό που μετακομίσαμε τώρα αν ανοίξεις όλα τα παράθυρα κάνει ρεύμα και δροσίζει πολύ!!

Πω πω δεν κρατιέμαι για την β' επιπέδου, να επιβεβαιώσω ότι είναι κοριτσάκι να αρχίσω τα ψώνια!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Λέω αύριο να πάω για την γλυκόζη, δεν χρειάζεται ραντεβού, και θα πάω σε ιδιωτικό έτσι κι αλλιώς, οπότε λέω να πάω να ξεμπλέξω.. Ο γιατρός μου μου είπε αφού θα πάω εκεί για την γλυκόζη να κάνω και τις υπόλοιπες εξετάσεις που κάνω κάθε μήνα, για να μην με τρυπάνε δυο φορές, αλλά ρε σεις ρώτησα και κοστίζουν 50 ευρώ (η γλυκόζη μόνο 5), οπότε λέω να κάνω την γλυκόζη έξω και τις υπόλοιπες όπως έκανα ως τώρα στο νοσοκομείο! Και σιγά τα αυγά κι αν με ξανατρυπήσουν, δεν θα πάθω και τίποτα!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα!!!!!πως ειστε????αχ κοριτσια τι τραγικο υπνο κανω??????μια η ζεστη που δεν την παλευω,μια ο μικρουλης που με κλωτσαει κατι ωρες τραγικες (χτες μεχρι τις 3 τα ξημερωματα επαιζε μπουνιες κλωτσιες) ερχομαι κ κοιμαμαι συνολο 5 ωρες η γυναικα!!!!!!

τεσπα ας μην γκρινιαζω......μιμικα μου εγω ξερω οτι καλο ειναι να δουλευει το κλιματιστικο αλλα πως....εαν το μωρο ειναι στο δωματιο σας καλο ειναι εαν εχετε κλιματιστικο σε σαλονοκουζινα να δουλευει εκεινο κ αντιστοιχα!τα μωρακια ζεσταινονται 5 φορες πιο πολυ απο εμας!αυτο το γνωριζω απο παιδιατρο οπου ειναι υπερ του κλιματιστικου αλλα με αυτο τον τροπο!

Συμφωνω σε αυτο ,ειναι το καλυτερο... αλλά αν δεν υπαρχει σε αλλο χωρο το κλιματιστισκο παρα μονο στο υπνοδωματιο εγω ξερω οτι μπορει να εναι ανοιχτο αν η θερμοκρασια δεν ειναι κατω απο 28 βαθμους.Ιδανικα πρεπει να ειναι στους 28,29 ,να εχει γινει σερβις και να ειναι καθαρα τα φιλτρα,λιγο ανοιχτη η μπαλκονοπορτα και να μην καπνιζει κανεις εννοειται!Και φυσικα να μην χτυπαει το μωρο το κλιματιστικο .Θα τα ξαναρωτησω γιατι την πρωτη φορα γεννησα 28/4 και ειχε ξεπεταχτει ως που να το αναψουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου τι κανεις?????αχ αντε με το καλο να επιβεβαιωσεις κ το φυλο του μωρου και να ξεκινησεις τα ψωνια!!!

οσο για την οδηγηση εγω οδηγαω κανονικοτατα!οκ προσπαθω να αποφευγω τους χαλια δρομους κι ενας λοδος παραπανω επειδη εχω σμαρτ οι αναρτησεις δεν ειναι οτι καλυτερο κ γενικα "κοπαναει" αρκετα στην οδηγηση!

ριτακι μου ετσι οπως τα λες ειναι!εμεις εχουμε κλιματιστικο στην σαλονοκουζινα (κ στην κρεβατοκαμαρα) οπου βλεπει το παιδικο δωματιο κι ετσι πιστευω μια χαρα θα ειναι ο μικρος απο θεμα ζεστης!

pysXp3.png

για το κλιματιστικο θα συμφωνησω με τα κοριτσια εγω που γεννησα αυγουστο εννοειται οτι το χρησιμοποιησα καλο θα ειναι να εχουμε παραλληλα παραθυρο ανοιχτο κ φυσικα να μη χτυπαει απευθειας το μωρο...κ ας μη ξεχναμε οτι τα μωρα ζεσταινονται πολυ περισσοτερο απο μας.

αννα περιμενουμε εντυπωσεις απ τον γιατρο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα,

για τις ανδρικές μαγκιές στο τιμόνι ακόμα και όταν είμαστε μέσα όλες (οι δύο μικρές, εγώ και η καινούργια μπέμπα στην κοιλιά) έχω να λέω για μήνες... Μόνιμοι οι καβγάδες στο αυτοκίνητο τα πρώτα χρόνια, παραίτηση τώρα... Ό,τι και να πούμε είμαστε οι υστερικές γυναίκες. Φανάρια με κόκκινο, επιτάχυνση στο πορτοκαλί, παράκαμψη όλης της σειράς των αυτοκινήτων που είναι να στρίψουν για να βγούμε μπροστά, όπως οι μηχανές (οδηγεί και μηχανή, νομίζω αυτό έχει συμβάλει κατά πολύ στην επιδείνωση της ούτως ή άλλως ανδρικής μάγκικης εξυπνακίστικης ιδιότητας), στρίβουμε εκεί που απαγορεύεται για να μην κάνουμε το γύρω του τετραγώνου και μπαίνουμε με αλάρμ στο μονόδρομο του σπιτιού μας, γιατί εμείς ξέρουμε και προσέχουμε, εσύ να μην το κάνεις αφού δεν ξέρεις να οδηγείς καλά....

Παραίτηση. Σ' αυτό, όπως και σε πολλά άλλα. Χθες έλειπα στο μάθημα και πήρε τα δυο παιδιά και πήγαν στην πεθερά μου να της φτιάξει το λάστιχο στον κήπο (γιατί τις δουλειές στο δικό μας σπίτι της έχει αναθέσει σε μια πολύ ικανή και άξια, αλλά υστερική με πρόβλημα στις ορμόνες της γυναίκα) και έστειλε τα δύο παιδιά (πεντέμιση και 2 και 9 μηνών) μόνα τους στη γιαγιά τους στον τρίτο, από τις σκάλες. Και μετά η καλή μου η πεθερούλα τα άφηνε να ανεβοκατεβαίνουν στις σκάλες γιατί "τα έβλεπε εκείνη από πάνω και ο άνδρας μου από κάτω", τρίτος όροφος- ισόγειο δηλ. Επειδή είμαι από τη φύση μου υστερική, αν δεν το καταλάβατε και αυτό...

Σας έπρηξα, αλλά πάνω που ήμουν καλά χθες με συγχίσανε πάλι και φούντωσα...

Αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες διενέξεις. Δεν παίρνει κανείς από λόγια. Το μόνο που μένει είναι να φορτώνομαι όσο πιο πολλά μπορώ και να το βουλώνω. Διαφορετικά γίνονται και σκηνές και μπροστά στα παιδιά. Αλλά βρε κορίτσια, έλεος πια με τη σύγχρονη χειραφετημένη γυναίκα.... Γι' αυτό έλεγα ότι δεν θα με πείραζε καθόλου να είμαι στο σπίτι και να μην δουλεύω. Γιατί διαφορετικά (όταν ο σύζυγος έχει δουλειά που του επιτρέπει να είναι πάααρα πολλές ώρες στο σπίτι) και να δουλεύουμε έξω από το σπίτι, και να κάνουμε τα του σπιτιού, και όλες οι υποχρεώσεις των παιδιών δικές μας (να έχουν όμως γνώμη για το τι ρούχα θα φορέσουμε στα παιδιά και πόσο συχνά θα τα κάνουμε ΕΜΕΙΣ μπάνιο για να μην κουραζόμαστε τώρα που είμαστε και έγκυες - μεγάλη καλοσύνη δηλ.- και να έχουμε στο νου μας όλους τους λογαριασμούς και όλες τις εκρεμότητες (δάνεια, δικηγόροι, εγγραφές, παιδίατροι, εισιτήρια αεροπορικά κτλ.), να φέρνουμε λεφτά στο σπίτι και όταν είμαστε στη δουλειά να γυρνάμε με την ψυχή στο στόμα, για να μην λείψουμε πολύ, μην τυχόν και τα έχουν γκρεμοτσακίσει από καμιά σκάλα ή έχουν ξεχαστεί στο ίντερνετ και δεν τα έχουν βάλει στην ώρα τους για ύπνο... Και μετά από όλα αυτά να είμαστε και οι υστερικές.

Και για τις καισαρικές η γνώμη μου είναι ότι κάθε καινούργια και καλύτερη!!! Όταν γύρισα από τη δεύτερη καισαρική στο σπίτι (όπου έμενε τις 4 μέρες που ήμουν στο μαιευτήριο η πεθερά μου για να προσέχει τη μεγάλη μου) βρήκα το σπίτι σε άθλια κατάσταση. Με το που μπήκα μέσα έβαλα την μπέμπα στο κρεβατάκι της και έβαλα 3 πλυντήρια και σκούπισα όλο το σπίτι, γιατί ακόμη και στο δωμάτιο του μωρού είχαν μαζευτεί χνούδια στο πάτωμα αφου τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες δεν τις είχαν προφανώς κλείσει για 4 μέρες που έλειπα. Και μετά έβαλα να μαγειρέψω, γιατί κανείς τους δεν σκέφτηκε τι θα φάει το παιδί και εγώ λεχώνα γυρνώντας από το μαιευτήριο.

Όχι, δεν γκρινιάζω, είμαι απλώς έξω φρενών σήμερα και σας έπρηξα.

Και η πλάκα είναι ότι και ο άνδρας μου με αγαπά και η πεθερά μου... απλώς είναι ο χαρακτήρας τους τέτοιος... Αλλά ο δικός μου είναι, δυστυχώς γι' αυτούς, αλλιώς.... Μην με παρεξηγήσετε, απλά αγνοήστε με, αν σας έπρηξα! Όπως λένε όλοι, "είναι οι ορμόνες μου" τρομάρα τους....

a0Nsp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις γνώμες! Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε μια έρευνα αγοράς κι αν βρούμε οικονομικό κλιματιστικό να πάρουμε και ένα για την σαλοκουζίνα γιατί αυτό που είναι στο δωμάτιο είναι ακριβώς πάνω από εκεί που θ αμπέι η κούνια. Και άντε αυτό το ρυθμίζουμε....το βάζουμε να βγαίνειο αέρας όχι προς τα κάτω, αλλά προς τα δεξιά που είναι το δικό μας κρεβάτι. Όταν όμως είμαστε στη σαλοκουζίνα και το μωρό κοιάται στο δωμάτιο, τί θα κάνουμε? Θα λιώσουμε από την ζέστη. Και όπως φαίνεται θα έχει καυτό καλοκαίρι!!!!

2sCXp3.png

καλησπερα κοριτσακια!

Αγλαια δε σε βρισκω και πολυ υστερικη, και γω θα τα χα παρει και ασχημα μαλιστα! Αλλα μην τα κρατας και μεσα σου, γιατι καμια μερα θα κανεις το μπαμ και ποιος σε πιανει :tongue:

Αννα ολα θα πανε καλα με το γιατρο. περιμενουε νεα. Και η δικια μου με το που θα ανοιξει τα ματια της ατα φωναζει κια ετσι ειματα απο το χαραμα στις κουνιες. Οσο φουσκωνω ομως δεν ξερω ποσο θα αντεχω...

Μυρινα με το καλο το κοριτσακι σου!! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!

ΓΙα το κλιματιστικο και εγω δεν το αντεχω, οποτε δεν μπορω να σας πω αντικειμενικη αποψη:tongue:

Ευτυχως με την ταχυτητα δεν ειχαμε ποτε θεμα. Ειναι πολυ προσεκτικος στο τιμονι! Παρολα αυτα επειδη ο πατερας μου ετρεχε παντα σαν τρελος σας καταλαβαινω απολυτα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

agtogaki μου σε βλέπω λίγο φορτωμένη! Και πώς να μην είσαι δηλαδή με τόσο που έχεις στο κεφάλι σου. Εγώ τώρα που απλά είμαι έγκυος και δεν έχω άλλο παιδί και μόνο που δουλεύω κουράζομαι. Όταν γυρίζω σπίτι είμαι ένα ράκος. Δεν έχω κουράγιο ούτε να ξεντυθώ. Αν φάω ιδίως μετά να δείς...έρχομαι και γίνομαι ένα κουρέλι. Ευτυχώς έχω άντρα βολικό, νοικοκύρη και πολύ υπομονετικό. Αν ήταν άλλος δεν ξέρω αν και πώς θα με άντεχε. Να είναι καλά ο καλός μου έχω βοήθεια σε όλα. Και όπως έχω ξαναπεί, τους τελευταίους 7 μήνες μαλλόν αυτός έχει βοήθεια από εμένα!

2sCXp3.png

Καλημέρα,

για τις ανδρικές μαγκιές στο τιμόνι ακόμα και όταν είμαστε μέσα όλες (οι δύο μικρές, εγώ και η καινούργια μπέμπα στην κοιλιά) έχω να λέω για μήνες... Μόνιμοι οι καβγάδες στο αυτοκίνητο τα πρώτα χρόνια, παραίτηση τώρα... Ό,τι και να πούμε είμαστε οι υστερικές γυναίκες. Φανάρια με κόκκινο, επιτάχυνση στο πορτοκαλί, παράκαμψη όλης της σειράς των αυτοκινήτων που είναι να στρίψουν για να βγούμε μπροστά, όπως οι μηχανές (οδηγεί και μηχανή, νομίζω αυτό έχει συμβάλει κατά πολύ στην επιδείνωση της ούτως ή άλλως ανδρικής μάγκικης εξυπνακίστικης ιδιότητας), στρίβουμε εκεί που απαγορεύεται για να μην κάνουμε το γύρω του τετραγώνου και μπαίνουμε με αλάρμ στο μονόδρομο του σπιτιού μας, γιατί εμείς ξέρουμε και προσέχουμε, εσύ να μην το κάνεις αφού δεν ξέρεις να οδηγείς καλά....

αυτο το πραγμα αν το ξανακουσω ακομα μια φορα απ το στομα του αντρα μου θα του τ ανοιξω το κεφαλι...δε φανταζεσαι ποσο μ εκνευριζει...γι αυτο κ εγω παιρνω τ αυτοκινητακι μου και οδηγω οπως θελω...πολλες φορες βεβαια μου κανει υποδειξεις βγαλε φλας αλλαξε λωριδα κτλ..ε εκει γινεται το σωσε:tongue: στην αρχη οταν γεννηθηκε η μικρη ηταν λιγο πιο προσεκτικος...συντομα επανηλθε ομως στις παλιες κακες συνηθειες..πλεον τις περισοτερες φορες οδηγω εγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...να ξερα μονο να παρκαρω καλα και δε θα τον ειχα καθολου αναγκη:?

Παραίτηση. Σ' αυτό, όπως και σε πολλά άλλα. Χθες έλειπα στο μάθημα και πήρε τα δυο παιδιά και πήγαν στην πεθερά μου να της φτιάξει το λάστιχο στον κήπο (γιατί τις δουλειές στο δικό μας σπίτι της έχει αναθέσει σε μια πολύ ικανή και άξια, αλλά υστερική με πρόβλημα στις ορμόνες της γυναίκα) και έστειλε τα δύο παιδιά (πεντέμιση και 2 και 9 μηνών) μόνα τους στη γιαγιά τους στον τρίτο, από τις σκάλες. Και μετά η καλή μου η πεθερούλα τα άφηνε να ανεβοκατεβαίνουν στις σκάλες γιατί "τα έβλεπε εκείνη από πάνω και ο άνδρας μου από κάτω", τρίτος όροφος- ισόγειο δηλ. Επειδή είμαι από τη φύση μου υστερική, αν δεν το καταλάβατε και αυτό...

σ αυτη τη περιπτωση κ εγω υστερικα θ αντιδρουσα...ενω στην αρχη τον αφηνα μονο του με το παιδι και τα πηγαινε αρκετα καλα πλεον φοβαμαι να το κανω..οχι οτι δε τον εμπιστευομαι...αλλα καμια φορα η αφελεια του μπορει να μας κοστισει ακριβα...προχθες γυρναω απ τη δουλεια και τους βλεπω στο μπαλκονι τη μικρη σκαρφαλωμενη στη καρεκλα με το κεφαλι εξω απ το καγκελο κ αυτος διπλα να με χαιρεταει...το τι ακουσε δε λεγεται...

Σας έπρηξα, αλλά πάνω που ήμουν καλά χθες με συγχίσανε πάλι και φούντωσα...

οσο για τα υπολοιπα εννοειται να μας τα λες να τα βγαζεις απο μεσα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αγλαϊα καλά κάνεις και μας τα λες!! Γι'αυτό υπάρχει η ομάδα εδώ! Για να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας και ό,τι μας απασχολεί!! Προσωπικά είμαι ακόμη πολλά βήματα πίσω σου, οπότε η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει να σου πω κάτι πέρα από το να κάνεις υπομονή και κουράγιο!!! :rolleyes: Η γυναίκα είναι ηρωίδα σε αυτήν την ζωή!! Ίσως φανεί άσχετο αυτό που θα πω, αλλά όσο ήμουν μικρότερη είχα πολύ αδυναμία στον μπαμπά μου, και πολύ κόντρα με την μαμά μου.. Τώρα που μεγαλώνω και βλέπω με άλλο μάτι (ίσως πιο κοντά στο δικό της) τα πράγματα, καταλαβαίνω πολλά και αναθεωρώ, και τείνω στο να θαυμάζω περισσότερο την μάνα μου!! :idea:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τη γυναικεία συμπαράσταση!!!! Κι εγώ πάντως τσακωνόμουν πολύ με τη μαμά μου (και ακόμα βέβαια υπάρχει ένταση όποτε είμαστε για πολύ ώρα μαζί), αλλά τώρα κι εγώ την καταλαβαίνω (μας μεγάλωσε δυο παιδιά μόνη της..., οπότε τώρα της δικαιολογώ πολλά που πριν τα θεωρούσα αδικαιολόγητα...). Οι ισορροπίες είναι δύσκολες πάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι με κάθε καινούργια εγκυμοσύνη και με κάθε μωρό, αισθάνομαι μεγάλη πίεση... Όταν η μικρή μου είχε ξεπεταχτεί, εκεί γύρω στους 18-20 μήνες, ήταν καλύτερα. Πώς νομίζετε ότι αποφάσισα να πάμε για τρίτο μωρό. Μόλις ξαναστρώσουν τα πράγματα τα ξεχνάμε όλα. Αρκεί να αντέχουμε κι εμείς να τα κάνουμε σχεδόν όλα... Δηλ. στο πρώτο μωρό που δεν μπορούσα να περπατήσω, ο άνδρας μου, έπλενε το μωρό, το άλλαζε, μου το έδινε να το θηλάσω κτλ. όσο στριμώχνονται τα πράγματα έχω διαπιστώσει ότι απλώς δεν μπορούνε παραπάνω... Ενώ η γυναίκα ξεχειλώνει για να τα προλάβει όλα. Δεν υπάρχει ποτέ κακή πρόθεση και μας αγαπάνε, αυτό είναι για μένα βέβαιο, απλώς νομίζω ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μάθει να ξεπερνάνε τα χαμηλά όρια αντοχής, τα οποία έχουν μάθει να έχουν ή τα οποία ανεχόμαστε να έχουν. Αλλά, φτάνει με τα φεμινιστικά μου.... Νά είστε καλά κορίτσια και υπομονή κι εσείς, αν στριμωχτείτε.... που το απεύχομαι!!!!

Κατά τα άλλα πήραμε κι εμείς κουκέτα, αλλά δεν τόλμησα να τη χρησιμοποιήσω ακόμα στα παιδιά (άστε, που με φαντάζεστε έγκυο τώρα να σκαρφαλώνω να βλέπω αν η μεγάλη είναι ιδρωμένη, σκεπασμένη κτλ. κτλ.). Έχουμε τρεις κρεβατοκάμαρες. Στη δική μας έχουμε και το γραφείο με αρκετά βιβλία και δεν χωράει η κούνια του μωρού. Οπότε βάλαμε τα δυο παιδιά μαζί και την κουκέτα στο άλλο δωμάτιο προσωρινά. Θα κοιμάμαι στην αρχή εγώ με το μωρό και όταν τα βρούμε θα ξαναγυρίσω στο δωμάτιο μας. Πάντως κανένα μωρό δεν κράτησα πάνω από μήνα μαζί μας... Εγώ σηκώνομαι συχνά το βράδυ, ο άνδρας μου ξυπνά μερικές φορές στις έξι για τη δουλειά, γενικά είμαστε σε κίνηση (!). Δεν με βόλευε, τα μωρά καμιά φορά ξυπνούσαν...

Κλιματιστικό δεν έχουμε. Γενικά είμαι κρυουλιάρα, μόνο όταν γεννάω καλοκαίρι (και η μικρή μου γεννήθηκε τέλη Ιουλίου) πεθαίνω... Φέτος, έλεγα μήπως βάλουμε, τουλάχιστον ένα στο σαλόνι (όταν κοιμάμαι δεν μπορώ να το ανεχτώ, ακόμα και αν σκάω), αλλά δεν ξέρω αν μας παίρνει το έξοδο... Θα επιβιώσουμε φαντάζομαι και χωρίς αυτό.... Είχα την εντύπωση ότι δεν κανει καλό στα μωρά, αλλά δεν ξέρω πως την απέκτησα... Πιθανόν να κάνω και λάθος...

Μόλις τα έβαλα να κοιμηθούνε! Τώρα θα ετοιμάσω το μάθημα και θα φύγω το απόγευμα, φιλιά κόρες συμπάσχουσες!

a0Nsp3.png

Αγλαια πόσο σε καταλαβαίνω......αλλα έτσι ειναι και απλά θα το δεχτούμε....

Τι κανετε κορίτσια μου????εγω έχω απίστευτη αναγουλα σήμερα...προσπαθώ να μην κάνω εμετο..

Απο ζέστη χαμός αλλα και εγω δεν ξέρω αν θα βάλω κλιματιστικο φέτος....οικονομικά μπορει να μην μπορω θα δούμε...ευτυχώς έχουμε μεζονέτα και άμα δεν μπορω θα ξεκινήσω να κοιμάμαι στο υπόγειο που έχουμε κρεβατοκάμαρα.....έτσι κάναμε και οταν γεννήθηκε ο γιος μου...μέναμε στο υπόγειο και ήταν δροσερά....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...