Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια χαρά τα νέα σου! Καλά κάνεις και αφήνεις χρόνο,έτσι κ αλλιώς είσαι μικρή και η ΑΜΗ σου μια χαρά.Αν έχετε και καλό σπερμοδιαγραμμα,τότε δεν εχεις να ανησυχείς για τπτ,ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ 

Ε γενικά λόγο σπέρματος είμαστε στη διαδικασία οπότε θ δείξει. Βέβαια μας είπε ο γιατρός ότι εφόσον κάναμε βλαστοκύστες κ αρκετές στην προηγούμενη φορά ότι οκ κάνει τη δουλειά τ βρίσκουμε κάποια σπερματοζωαρια. Βέβαια κ πάλι δεν ξέρω. Θέλουμε να δούμε αν φταίει κάτι στο ενδομήτριο πχ

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?Βλεπω ησυχιες τις τελευταιες 2 μερες.Ελπιζω να ειστε ολες καλα;).

Εγω ειμαι μια χαρα ο μπεμπης σημερα μου δινει και καταλαμβαινω,ευτυχως δηλαδη γιατι τις τελευταιες μερες δεν τον πολυακουγα.Κατα τ'αλλα οι δουλειες δεν εχουνε τελειωμο, κανω ξεκαθαρισμα τα ρουχαλακια της μικρης για το τι θα κρατησω για τον μπεμπη(οπου ειναι ελαχιστα)και εχω πελαγωσει:shock::shock::shock:.

Οσο για τα υγρα στα οποια αναφερθηκε μια αλλη κοπελα(δεν θυμαμαι ποια) και εγω εχω παρα πολλα την τελευταια βδομαδα,ειναι κατι που πρεπει να ανησυχουμε λετε?

myrina αντε μαλλον κοριτσακι ε????Και απο οτι φαινεται και γυναικαρα με 700 γρ!!!!!

Και εγώ είχα πριν λίγο καιρό πολλά και ανησύχησα,αλλα δεν είναι τίποτε είναι φυσιολογικό μην το σκέφτεσαι

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?Βλεπω ησυχιες τις τελευταιες 2 μερες.Ελπιζω να ειστε ολες καλα;).

Εγω ειμαι μια χαρα ο μπεμπης σημερα μου δινει και καταλαμβαινω,ευτυχως δηλαδη γιατι τις τελευταιες μερες δεν τον πολυακουγα.Κατα τ'αλλα οι δουλειες δεν εχουνε τελειωμο, κανω ξεκαθαρισμα τα ρουχαλακια της μικρης για το τι θα κρατησω για τον μπεμπη(οπου ειναι ελαχιστα)και εχω πελαγωσει:shock::shock::shock:.

Οσο για τα υγρα στα οποια αναφερθηκε μια αλλη κοπελα(δεν θυμαμαι ποια) και εγω εχω παρα πολλα την τελευταια βδομαδα,ειναι κατι που πρεπει να ανησυχουμε λετε?

myrina αντε μαλλον κοριτσακι ε????Και απο οτι φαινεται και γυναικαρα με 700 γρ!!!!!

Xara δεν εχεις καποιο κοντινο σου να σου δωσει ρουχαλακια που να μην τα χρειαζεται? μην ανησυχεις παντος θα την βρεις την ακρη!!!

και γω εχω υγρα και μαλιστα πολλα....και δεν ειναι και διαφανα αλλα ο γιατρος λεει να μην ανησυχω οποτε προσαπθω να μην το σκεφτομαι..

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!! :D

Είναι πολύ ευχαριστημένος λέει από την όλη εικόνα, ο πλακούντας παραμένει χαμηλά, οπότε ξεκούραση.. Για το θέμα που σας είπα προηγουμένως (δύσπνοιες κοκ) μου είπε να ξεκουραστώ και θα περάσει, δεν έδειξε καθόλου ανυσηχία :rolleyes:

Μου έγραψε να κάνω την εξέταση γλυκόζης, και κάτι άλλες, την άλλη βδομάδα θα τις κάνω κοντά στην β' επιπέδου! Α, είμαστε 700 γραμμάτια και έχουμε μακρυά πόδια λέει!! :D:cool:

Και για το τέλος το κράτησα, έτσι όπως άνοιξε τα πόδια λέει δεν είδε τσουτσούνι, οπότε ίσως είναι κοριτσάκι!!! :tongue: Αλλά πριν το κλειδώσω θα περιμένω την β' την άλλη βδομάδα!! :D

αντε Αναστασια και ισοφαρισαμε τα αγορακια!!! :tongue: με το καλο!!! παχουλουλα μου φαινεται η μικρη σου!!! μην ανησυχεις για την εξεταση γλυκοζης δεν ειναι τιποτα..με το καλο και ο αναλυτικος!!!

εμενα παλι με πιανου λιποθυμιες την προηγουμενηεβδομαδα οδηγουσα και σταματησα δεξια να συνελθω.Εσεις οδηγητε ακομα;

Αυριο θα παω για τη Β επιπεδου και εχω πολυ αγχος ρε κοριτσια

κερασια και μενα με πιανουν ζαλαδες και νιωθω οτι θα πεσω κατω καποιες φορες!!! και γω οδηγαω ακομα, και στην πρωτη εγκυμοσυνη οδηγουσα...βεβαια καλο ειναι να το αποφευγουμε!!!

μιμικα μου τα τελευταια χρονια ειμαι αρκετα υπερβαρη αλλα οπως ειπε και η τανια εχει παψει να μ απασχολει εδω και πολυ καιρο το πως με βλεπουν οι αλλοι...σ οποιον αρεσουμε για τους αλλους δε θα μπορεσουμε;)

εμενα τη τελευταια φορα(στο β επιπεδου) το βαρος του μωρου ηταν 512γραμ...πολυ η λιγο δε ξερω...δε το σχολιασε κανεις...θυμαμαι παντως το γιατρο μου που απ την αρχη ελεγε οτι θα βγει μεγαλο μωρο...πολυ αμφιβαλλω αλλα θα δουμε!

μια χαρα μου φαινεται το βαρος σας...και μενα στην β' ηταν 440 γραμμαρια. λογικα δεν θα γεννηθουν μεγαλα μωρα περιπου 2800-3000 κιλα που να σου πω τοσο ειναι το φυσιολογικο! μην ανησυχεις ολα καλα!!! :P

τάνια μου η δική μου δεύτερη εμπειρία καισαρικής ήταν πολύ πιο εύκολη απ τη πρώτη. οπότε μην ανησυχείς καθόλου. αφού το πέρασες ανώδυνα τώρα θα ναι παιχνιδάκι...

αννα εσυ πας για τριτη καισαρικη ε? ευχομαι να ειναι ακομα ποιο ευκολη.. και γω θα κανω την δευτερη τωρα...να σου πω εχετε συζητησει με τον γιατρο αν κανει 4 καισαρικη? μια ξαδερφη μου εκανε τωρα την 3 και της ειπε να μην κανει 4 παιδι γιατι ειναι επικυνδυνο....ξερεις κατι εσυ γι αυτο? φανταζομαι θα εχει να κανει με την μητρα της καθε γυναικας..

Καλημερα !

Η δικη μου νομιζω οτι δεν θα αντιδρασει καλα οταν ερθει το μωρο, κραταω βεβαια μια πισινη αλλα και γω προετοιμαζομαι για τα χειροτερα. Με προβληματιζει πολυ και ο πρωτος καιρος με τα μικρα στο σπιτι μετα το χειρουργειο. Η αναρρωση μου την πρωτη φορα ηταν πολυ ευκολη ,εξαιρετικη θα ελεγα, τωρα δεν ξερω. Ο αντρας μου θα κανονισει να παρει αδεια την πρωτη εβδομαδα που θα ειμαστε στο σπιτι. Ελπιζω να τα καταφερουμε!

Απο το πρωι ξεστρωνω ευτυχως σχεδον τελειωνω να ερθει και η κουκετα της μικρης την δευτερα και να τελειωσουμε μια και καλη.

και μενα με προβληματιζουν οι πρωτες μερες με το μωρο γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο μικρος... αλλα που θα παει θα τα καταφερουμε!!!

να σε ρωτησω την μικρη σου θα την βαλεις στο κατω κρεβατι υποθετω ε? επειδη ψαχναμε και μεις για κουκετα μας ειπαν οτι το παιδι πρεπει να ειναι πανω απο 6 για να το βαλεις πανω....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κάνει ο γιατρός μαριλένα μου και 4η και 5η...μέχρι και 7η έχει κάνει! ω ναι!

πάντως πολλοί γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει περιορισμός χειρουργικά.

εγώ λέω ότι κάθε περίπτωση είνα ιδιαφορετική και δε μπορεί να σε εξασφαλίσει τίποτα.

αναστασάκι κοριτσάκι;;; μπράβο με το καλό!

τον μεγάλο μου φέτος τον έβαλα στη κουκέτα που είναι 5. την πάνω εννοείται.

αν είναι να κάνετε αλλαγές κάντε τις τώρα που είναι νωρίς ακόμα κι όχι όταν πρωτοέρθει το μωρό. να υπάρχει ένα διάστημα προσαρμογης κυρίως για να μη ταλαιπωρηθείτε εσείς

Γειά σας κορίτσια! Πολύ ήσυχο το καφέ μας τελευταία. Μας έπιασε η ζαβλακομάρα νομίζω!

Απο υγρά που λέτε είναι φυσικό όσο προχωράμε να αυξάνονται. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ιδρώνουμε και αρκετά και ξεγελάει αυτό.

Μυρίνα μπράβο σας για το μωράκι σας! Στάνταρ κοριτσάκι είναι, έτσι για να γινόμαστε πολλές!:tongue:

Κερασιά κι εγώ έχω πολλές ζαλάδες τελευταία κι αισθάνομαι πτώμα! Καλά αποτελέσματα για αύριο!

Μαριλένα το φυσιολογικό για ένα μωράκι όταν γεννηθεί δεν είναι 2800-3000. Εξαρτάται απο πολλά πράγματα!

Όσο για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν. Έχω παρατηρήσει ότι έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη αλλά και ότι εκνευρίζομαι εύκολα, όχι απαραίτητα με κάτι συγκεκριμένο, έτσι στα καλά καθούμενα νοιώθω έναν εκνευρισμό! Ελπίζω να είναι της εγκυμοσύνης και να μην τα χάνω σιγά σιγά:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!!!

Συγνώμη που χάθηκα αλλά η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα. Φύγαμε στο χωρίο για να ψηφίσει ο άντρας μου και γυρνώντας πατήσαμε ένα καυγά άλλο πράγμα γιατί έτρεχε και δεν πρόσεχε με αποτέλεσμα να τα πάρω τόσο πολύ που μετά δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Μου κρατούσε και μούτρα γιατί του μίλησα απότομα μέχρι και χθες το βράδυ δεν μιλιόμασταν καθόλου σήμερα σαν να τον είδα καλύτερα ποιο μαλακό. Είναι αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος. Δεν φτάνει που δεν πρόσεχε στο δρόμο και έπεφτε σε λακούβες βγήκε και απο πάνω. Ουφ τα πα και ξεθύμανα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Rodakinoula μου ασε δεν τα βγαζεις περα μαζι τους.Μα πως γινεται παντα μα παντα να εχουν δικαιο???????

Και εγω εχω αυτο το θεμα με την ταχυτητα καποιες φορες και ειναι αιτια τσακωμου :evil::evil::evil:

Δεν ξερω ειναι που ειναι και οι ορμονες λιγο τραλαλα παντως και εγω τον τελευταιο καιρο ειμαι ετοιμη ανα πασα στιγμη για πολεμο :rolleyes:.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Rodakinoula μου ασε δεν τα βγαζεις περα μαζι τους.Μα πως γινεται παντα μα παντα να εχουν δικαιο???????

Και εγω εχω αυτο το θεμα με την ταχυτητα καποιες φορες και ειναι αιτια τσακωμου :evil::evil::evil:

Δεν ξερω ειναι που ειναι και οι ορμονες λιγο τραλαλα παντως και εγω τον τελευταιο καιρο ειμαι ετοιμη ανα πασα στιγμη για πολεμο :rolleyes:.

Χαρα μου καλημέρα σου !!!

Ήταν το τελευταίο του δεν ξανά πάω στο χωρίο μέχρι να γεννήσω ας πηγαίνει μόνος του αφού θέλει να τρέχει. Δεν θα χάνω εγώ την ψυχική μου ηρεμία για βλακείες. Να τον δω τότε αν θα του αρέσει ?????

Πάντως έχω την εντύπωση ότι όλοι οι άντρες έχουν θέμα με την ταχύτητα .......λες και αν πάνε λίγο ποιο σιγά κάτι θα γίνει ??????

Είναι και οι ορμόνες ανάστατες οπότε απο μόνο του αυτό είναι αρκετό για καυγά αλλά να σου πω πάντα είχα θέμα με την ταχύτητα απλά τώρα είχα την εντύπωση (λανθασμένα ) ότι θα ήταν ποιο προσεχτικός .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αναστασια κοριτσακι κ εσυ ε?μπραβο!με το καλο να κανεις τις εξετασεις σου και να το σιγουρεψετε:Pγια τη δυσπνοια ειναι συχνο φαινομενο εχω κ εγω απο νωρις αυτη τη φορα λιγο η ζεστη λιγο τα κιλα λιγο η κουραση ολα συμβαλλουν...αφου σου πε ο γιατρος να μην ανησυχεις αυτο να κανεις:P

για την οδηγηση οδηγω οποτε βρω ευκαιρια ειναι κατι που μ αρεσει ουτως η αλλως...αν νιωθω καλα θα οδηγω μεχρι και τελευταια μερα.στην ελλη δεν οδηγουσα σε ολη την εγκυμοσυνη καθως και ενα χρονο μετα(απο φοβο οχι οτι υπηρχε λογος) και το μετανιωσα!

ροδακινουλα ψυχραιμια ειχες καθε δικιο μη ταραζεσαι ομως!

εμεις ολοι καλα εγω στη δουλεια κ η ελλη παιδικο...σας εχω πει οτι ζεσταινομαι παρα πολυ?ουφφφφ να δω τι θα κανω το καλοκαιρι!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλα οτι οι αντρες εχουν θεμα με την ταχυτητα ειναι γεγονος!δε μπορω να πω οτι δε το καταλαβαινω κ εγω ειμαι λατρης της ταχυτητας!εκεινο που μου τη δινει ειναι οι συνεχεις ελιγμοι...αυτο δε το αντεχω με τιποτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ναι πραγματικα αυτο το με την ταχυτητα δεν μπορω να το καταλαβω.Ειναι θεμα μαγκιας,αντρισμου ή παλαβωμαρας????Ποσες μα ποσες φορες εχουμε τσακωθει γι'αυτο.

Ο δικος μου σταματησε να τρεχει απο τοτε που καναμε την μικρη και ακομη συνεχιζει να πηγαινει σιγα οταν την εχει στο αμαξι.

Αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας γυρναει στην παλια του συνηθεια:evil::evil::evil:.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Ελίσαμπεθ μου φαίνεται ότι φέτος απο πολύ νωρίς θα βάλουμε μπρος τα κλιματιστικά ..... μας πιάσανε οι ζέστες !!!

καλα στανταρ αυτο!στη δουλεια ειναι το θεμα ..κρυωνουν οι συναδελφοι με το κλιματισμο ενω εγω εχω φουντωσει:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημέρα!!!

με τραβάει το μανιώ να πάμε κούνιες απ τις 8 το πρωί...

ουφ

ευτυχώς εμείς τέτοια θέματα με τ αυτοκίνητα δεν είχαμε ποτέ, ούτε προ παιδιού αλλά το καταννοώ απόλυτα αυτο που λέτε δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου. νομίζω όμως ότι επειδή είναι επικίνδυνο πρέπει να μαστε κάθετες.

εύχομαι να ναι περαστικά όλα.

σήμερα είναι μέρα γιατρού για μας...στις 3 το μεσημέρι θα πάω κι έχω αγωνία. πρώτο ραντεβού με το συγκεκριμένο γιατρό και όσο και να πεις το χω ένα άγχος. έχω ακούσει και τόσα γι αυτόν. απλά μέχρι τώρα μ έβλεπαν συνεργάτες του.

Καλημέρα και από εμένα!

Εγώ χθές πάντως κορίτσια τοβράδυ το εγκαινίασα το κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο! Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα.

Να σας ρωτήσω κάτι να ακούσω γνώμες... Εμείς έχουμε δυστυχώς μόνο 1 υπνοδωμάτιο καιθα έχουμε μαζί μας το μωρό. Μέχρι πότε θα μπορούμε να το έχουμε μαζί μας στο δωμάτιο? Έχουμε αρκετά μεγάλη σαλοκουζίνα, αλλά δεν υπάρχει χώρος να μπεί εκεί κούνια. Και το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Κλιματιστικό έχουμε μόνο μέσα στο υπνοδωμάτιο. Αν τα καταφέρουμε ίως βάλουμε και ένα στην σαλοκουζίνα. Όταν έρθει με το καλό το μωρό, μπορούμε να λειτουργούμε το κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο (φυσικά σε μία μ΄τρια θερμοκρασία, όχι πολική) ή θα κάνει κακό στο μωρό?

2sCXp3.png

μιμικα στο δωμάτιό σας κρατήστε το το μωρό αφού δεν υπάρχει εναλλακτική. δε θα συνιστούσα να κοιμάται στο σαλόνι. δε θα ναι πρακτικό. φασαρία, επισκέπτες, δουλειές στη κουζίνα, μυρωδιές κτλ.

για το κλιματιστικό εγώ δεν έιμαι πολύ φαν! δηλ δεν ανήκω σ αυτους που το ανοίγουν με τις ώρες, θέλω το καθαρό αέρα, με κουράζει συνεχώς, τσούζουν μάτια, πονοκέφαλος κτλ. φαντάζομαι μπορείς να το χρησιμοποιείς με το νεογέννητο. θα πρότεινα ν αφηνεις λίγο τη μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο ανοιχτό για ανανέωση του αέρα. όπως και να το κάνεις αλλιώς να κοιμάται το μωρό μόνο του κι αλλιώς να κοιμούνται 3 μαζί. αν δε το "χτυπάει" ο κρύος αέρας, και είναι κάπως σκεπασμένο μια χαρά θα είναι. έτσι κι αλλιώς τα μωρά ζεσταίνονται περισσότερο από μας. ειδικά τα μεσημέρια θα ναι μάλλον απαραίτητο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...