Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !

Αγλαια χαιρομαι που εισαι ήδη καλύτερα! Τα bake rolls δεν τα θεωρω αμαρτια :tongue:

Σχετικα με τα ρουχα στον παιδικο σταθμο ,επειδη εκει εργαζομαι καθε χρονο βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια, οχι κοσμηματα και ανετα ρουχα. Αλλα μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω, γι αυτο και οτι κοσμημα και παιχνιδι που ερχεται απο το σπιτι εγω απλα τα παιρνω απο τα παιδια και ησυχαζει το κεφαλι μου.

Η δικη μου νομιζω οτι δεν θα αντιδρασει καλα οταν ερθει το μωρο, κραταω βεβαια μια πισινη αλλα και γω προετοιμαζομαι για τα χειροτερα. Με προβληματιζει πολυ και ο πρωτος καιρος με τα μικρα στο σπιτι μετα το χειρουργειο. Η αναρρωση μου την πρωτη φορα ηταν πολυ ευκολη ,εξαιρετικη θα ελεγα, τωρα δεν ξερω. Ο αντρας μου θα κανονισει να παρει αδεια την πρωτη εβδομαδα που θα ειμαστε στο σπιτι. Ελπιζω να τα καταφερουμε!

Απο το πρωι ξεστρωνω ευτυχως σχεδον τελειωνω να ερθει και η κουκετα της μικρης την δευτερα και να τελειωσουμε μια και καλη.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τανιαμπελ 1 κιλό ήταν το μπεμπάκι σου 25 + 2? Εμένα 25 + 2 ήταν 900 γραμμάρια και ο γιατρός μου έμεινε έκπληκτος γιατί λέει ότι είναι αρκετά πιο μεγάλο από όσο θα έπρεπε! Εσένα σου είπε τίποτα τέτοιο?

2sCXp3.png

Κοριτσάρες τι κάνετε? τώρα που έχει μεγαλώσει η μέρα νιώθω ότι προλαβαίνω να κάνω περισσότερα πράγματα. Σήμερα έχω μαγειρέψει κοτοπουλάκι με λίγο ριζάκι, θα κάνω και μια ωραία χωριάτικη σαλάτα... Πωπω το μυαλό μου όλο στο φαγητό το έχω!!!:oops::oops:

Σήμερα καθάρισα και λίγο την βεράντα... Το απόγευμα σκέφτομαι να κατέβω καμιά βολτίτσα στην παραλία. :D

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

ελίζαμπεθ πόσο υπέρβαρη είσαι βρε κορίτσι μου πιά??? Κι εγώ το Σάββατο που πήγα για μπάνιο αισθανόμουν σαν να με κοιτάνε όλοι, και κάποια στιγμή ένιωσα άβολα, αλλά και τί να κάνω? Μωρό κουβαλάμε!

2sCXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Τανιαμπελ 1 κιλό ήταν το μπεμπάκι σου 25 + 2? Εμένα 25 + 2 ήταν 900 γραμμάρια και ο γιατρός μου έμεινε έκπληκτος γιατί λέει ότι είναι αρκετά πιο μεγάλο από όσο θα έπρεπε! Εσένα σου είπε τίποτα τέτοιο?

Μου ειπε οτι ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα ορια, γεματουλα θα μου βγει αυτη, αν και αυτο αλλαζει.

Να σημειωσω τελικα οτι απο κιλα ειμαι στα +7, δε πειραζει θα το αντεξω!χαχα Το πωςθα με βλεπουν οι αλλοι ειναι το μονο που δεν με απασχολει, χαρηκα πολυ που με αφησε να κανω μπανια γιατι εχω και ψωριαση και η θαλασσα ειναι θεραπεια.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μιμικα μου τα τελευταια χρονια ειμαι αρκετα υπερβαρη αλλα οπως ειπε και η τανια εχει παψει να μ απασχολει εδω και πολυ καιρο το πως με βλεπουν οι αλλοι...σ οποιον αρεσουμε για τους αλλους δε θα μπορεσουμε;)

εμενα τη τελευταια φορα(στο β επιπεδου) το βαρος του μωρου ηταν 512γραμ...πολυ η λιγο δε ξερω...δε το σχολιασε κανεις...θυμαμαι παντως το γιατρο μου που απ την αρχη ελεγε οτι θα βγει μεγαλο μωρο...πολυ αμφιβαλλω αλλα θα δουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκια γεια σας!! Εχθές είχα ένα δύσκολο επεισόδιο.. :( Με την ίωση που με ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό με έπιαναν κρίσεις δύσπνοιας.. Εχθές το απόγευμα με έπιασε πάλι μία πολύ άσχημη κρίση, ξέρασα ότι είχα φάει, έβγαλα τελικά φλεματάκια.. Αλλά για πολύ ώρα δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. Τρόμαξα πολύ.. Στο μεταξύ υπάρχουν πολλοί "ύποπτοι", εχθές το μεσημέρι ταλαιπωρήθηκα πολύ γιατί πήγαμε carrefur και practiker με μια φίλη, και μετά φάγαμε και έξω (μια μερίδα μπιφτέκι με ρύζι και το ψωμάκι κουβέρ έφαγα)... Και τώρα δεν ξέρω τι από όλα μπορεί να έφταιγε, η ζέστη, η ταλαιπωρία, το φαγητό, ή έχω ακόμα υπολείματα από την ίωση;;;; Ή όλα μαζί κιόλας.. Μετά βέβαια δεν μπόρεσα να ξαναφάω, 2 σουπίτσες κνορ στιγμής έφαγα, νεροζούμι εντελώς, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ να φάω.. Και σήμερα επίσης ένα γάλα έχω πιει και λίγο τσουρεκάκι, το στομάχι μου το νοιώθω ακόμα περίεργο.. Υπάρχει περίπτωση να είναι και ψυχολογικό ή από την εγκυμοσύνη ;; Ευτυχώς σήμερα πάω στον γιατρό και οπωσδίποτε θα το συζητήσω μαζί του.. Α και ρεύομαι συνέχεια σχεδόν..

Για κιλά που λέτε, εγώ είμαι 95.2, σήμερα έβαλα μπαταρία στην ζυγαριά και ζυγίστηκα. Τελευταία φορά πριν 1 μήνα ήμουν 94.4, αλλά είμαι ακόμα στα χαμένα, αφού ξεκίνησα 100.5 την εγκυμοσύνη.. Σκέφτομαι ότι ίσως για τις κρίσεις που με πιάνουν να φταίει που είμαι παχύσαρκη; Έχει ποτέ καμία σας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Αν και το απεύχομαι για όλες!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

myrina το να μην μπορεις να ανασανεις το εχω περασει ειναι τραγικο.Ειμαι και εγω με μασκες κανω καθε μερα.Εγω ομως δεν εχω ιωση συζητσε το με το γιατρο θα σε διαφωτισει.Περαστικα σου ευχομαι και ευχομαι να μην το ξαναπερασεις ποτε αυτο

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

εμενα παλι με πιανου λιποθυμιες την προηγουμενηεβδομαδα οδηγουσα και σταματησα δεξια να συνελθω.Εσεις οδηγητε ακομα;

Αυριο θα παω για τη Β επιπεδου και εχω πολυ αγχος ρε κοριτσια

N34Jp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.....

Μιλάμε λίγων απο τη ζέστη...δεν την παλεύω....

Κερασια εγω ακόμα οδηγώ και θα οδηγω τουλάχιστον μέχρι τον 9 αν είμαι καλα...

Όσο για τις ζαλαδες και εγω έχω αλλα είναι απο τη ζέστη μάλλον....

Να πανε όλα καλα αύριο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!! :D

Είναι πολύ ευχαριστημένος λέει από την όλη εικόνα, ο πλακούντας παραμένει χαμηλά, οπότε ξεκούραση.. Για το θέμα που σας είπα προηγουμένως (δύσπνοιες κοκ) μου είπε να ξεκουραστώ και θα περάσει, δεν έδειξε καθόλου ανυσηχία :rolleyes:

Μου έγραψε να κάνω την εξέταση γλυκόζης, και κάτι άλλες, την άλλη βδομάδα θα τις κάνω κοντά στην β' επιπέδου! Α, είμαστε 700 γραμμάτια και έχουμε μακρυά πόδια λέει!! :D:cool:

Και για το τέλος το κράτησα, έτσι όπως άνοιξε τα πόδια λέει δεν είδε τσουτσούνι, οπότε ίσως είναι κοριτσάκι!!! :tongue: Αλλά πριν το κλειδώσω θα περιμένω την β' την άλλη βδομάδα!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?Βλεπω ησυχιες τις τελευταιες 2 μερες.Ελπιζω να ειστε ολες καλα;).

Εγω ειμαι μια χαρα ο μπεμπης σημερα μου δινει και καταλαμβαινω,ευτυχως δηλαδη γιατι τις τελευταιες μερες δεν τον πολυακουγα.Κατα τ'αλλα οι δουλειες δεν εχουνε τελειωμο, κανω ξεκαθαρισμα τα ρουχαλακια της μικρης για το τι θα κρατησω για τον μπεμπη(οπου ειναι ελαχιστα)και εχω πελαγωσει:shock::shock::shock:.

Οσο για τα υγρα στα οποια αναφερθηκε μια αλλη κοπελα(δεν θυμαμαι ποια) και εγω εχω παρα πολλα την τελευταια βδομαδα,ειναι κατι που πρεπει να ανησυχουμε λετε?

myrina αντε μαλλον κοριτσακι ε????Και απο οτι φαινεται και γυναικαρα με 700 γρ!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όντως έχει πέσει η κινητικότητα! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

myrina μου μπράβο για το μωράκι σου που πιστεύω πως είναι κοριτσάκι!Όσο για τον πλακούντα ξεκουράσου όσο μπορείς και θα ανέβει όπως και σε μένα αν και δεν ξεκουράστηκα αλλά ήταν να ανέβει τελικά! :-)

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...