Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

σημερα δεν ειχαμε πολυ κινηση, ευχομαι μονο να στε καλα!

Εμεις πήγαμε στο γιατρο και ειδαμε το κοριτσακι μας, που εγινε ακριβως ενα κιλο! Το τρωει ολο το φαγητο της:tongue:

Για μπανια μου ειπε οτι εννοειται πως πρεπει να κανω και να τα σταματησω οταν μπω στο μηνα μου, οποτε μπανια μεχρι τις 20 ιουλιου. Ρωτησα κα ιγια την καμπυλη ζαχαρου και μου ειπε αν θελω να μην την κανω αφου δεν θελω, μιας και στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν παρα πολυ καλη!

Καλο βραδυ να εχετε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου...

καλε γιατι τοση ησυχια σημερα????

εγω εχω απιστευτη καουρα τωρα και δεν την παλευω....

taniabell μια χαρα το κοριτσακι σου.....

και εγω με το που θα μπω στο μηνα μου θα σταματησω να κανω μπανια...αν και το σκεφτομαι αν θα κανω κιολας...ειμαι μια φακλανα λεμε....

και επισης δεν την παλευω με τη ζεστη και ειναι μονο 7/5

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εγώ έχω μια απίστευτη μελαγχολία και κούραση τις τελευταίες μέρες. Με το παραμικρό βάζω τα κλάματα. Δεν συμβαίνει κάτι πιο ιδιαίτερο από ότι συνήθως, αλλά αισθάνομαι τόσο στριμωγμένη. Φεύγουμε στις 27 και αισθάνομαι ότι δεν με φτάνουν οι ώρες για όλα όσα πρέπει να κάνω μέχρι τότε... Και πρέπει να ετοιμάσω το μάθημα, να διορθώσω περιλήψεις και εκθέσεις κτλ. κτλ. Μόνο το να κατεβαίνω στο κέντρο με σκοτώνει... Λεωφορείο, μετρό, Αθήνα, ζέστη, βρωμιά, κατάντια... ασθμαίνοντας φτάνω κάποια στιγμή... Και κλαίω πολύ, ακόμη και μπροστά στα παιδιά, δεν μπορώ να σταματήσω... Σήμερα ζαλιζόμουνα και λίγο, μάλλον πρέπει να πάω νωρίτερα για τις εξετάσεις μου, μήπως και μου έχει κατέβει ο αιματοκρίτης... Αυτά με την γκρίνια μου. Που θα πάει 20 μέρες είναι θα περάσουν. Μετά δεν ξαναγυρνάω στη δουλειά μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Πολύ καλύτερα από την πρώτη κόρη μου που γύρισα στο μήνα πάνω...

a0Nsp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Κι εγώ εχω καιρό να γράψω αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά. Μπάνιο αποκλείεται να κάνω φέτος! Θα με δει κάνα παιδάκι και θα νομίζει ότι το κύμα ξέβρασε την όρκα!:mrgreen: Είμαι +7 με 8 αισίως! Και πολυυυυυ πείνα!!!

Να σας ρωτήσω, εγώ που παίρνω yutopar και θα συνεχίσω να παίρνω θα πρέπει να προγραμματίσω τον τοκετό απο την στιγμή που σταματάει τις συσπάσεις ή δεν παίζει ρόλο;

Να μαι και εγω!Με συμπληρωσα και επισημως πια στη λιστα!

Περιμενουμε....Κοριτσακι!!!!

Αντε μυρινα με το καλο να μαθεις κι εσυ!!Λετε να τα ισοφαρισουμε τα αγορια τελικα;;χαχαχα!

Καναμε το πρωι τον υπερηχο β επιπεδου και ολαααα ,Δοξα τω Θεω, πολυ καλα!!!!!

Προχωραμε!

Μπραβο κοπελα μου με το καλο η μπεμπα σας!!! Θα ισοφαρισουμε με τα αγορακι μαλλον ναι...και γω που νομιζα πως ηταν αγοροχρονια!!! :tongue:

Κοριτσια μου καλημερα εχω χαθει αλλα αποφευγω να καθομαι στον υπολογιστη γιατι μολις με βλεπουν τα μικρα σεληνιαζονται και με τραβανε να σηκωθω...Την Πεμπτη πηγα στον γιατρο απο τις 7,30ξεμπερδεψαμε 11η ωρα τι γλυκα εφαγα τι περπατησα ολη την Λ.Αλεξανδρας η μπεμπα δεν ελεγε να γυρισει,τα ειδε ολα καλα(εκτος απο προσωπο και λιγο την καρδουλα γιατι επρεπε να γυρισει ανασκελα)ειναι γυρω στ α400γραμμαρια και πολυ πολυ ζωηρη στο τελος μας εριξε και μια μουτζα επειδη την ζουλουσε πολυ ωρα ο γιατρος χαχαχαχα:P,τωρα θα ξαναπαω την Ττεταρτη οπου ελπιζω να μας κανει την χαρη και να εχει γυρισει...Και απο κιλα ειμαι +3,5

Ποπο πως αντεχεις τοσα κιλα? μας δουλευεις βρε ιωαννα??? ;) τι να πουμε και μεις...

συγχαρητηρια για την μπεμπα σας!!! και καλα να παθετε με την μουτζα...το πριξατε το κοριτσι!!! :P

Εμεις πήγαμε στο γιατρο και ειδαμε το κοριτσακι μας, που εγινε ακριβως ενα κιλο! Το τρωει ολο το φαγητο της:tongue:

Για μπανια μου ειπε οτι εννοειται πως πρεπει να κανω και να τα σταματησω οταν μπω στο μηνα μου, οποτε μπανια μεχρι τις 20 ιουλιου. Ρωτησα κα ιγια την καμπυλη ζαχαρου και μου ειπε αν θελω να μην την κανω αφου δεν θελω, μιας και στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν παρα πολυ καλη!

μπραβο τανια μου ποπο ολοκληρη κοπελα εγινε ε??? :) βλεπω να την κανεις στρουμπουλουλα!!! εγω δεν τον ρωτησα για θαλασσα...τελος του μηνα μαλλον..

Εγώ έχω μια απίστευτη μελαγχολία και κούραση τις τελευταίες μέρες. Με το παραμικρό βάζω τα κλάματα. Δεν συμβαίνει κάτι πιο ιδιαίτερο από ότι συνήθως, αλλά αισθάνομαι τόσο στριμωγμένη. Φεύγουμε στις 27 και αισθάνομαι ότι δεν με φτάνουν οι ώρες για όλα όσα πρέπει να κάνω μέχρι τότε... Και πρέπει να ετοιμάσω το μάθημα, να διορθώσω περιλήψεις και εκθέσεις κτλ. κτλ. Μόνο το να κατεβαίνω στο κέντρο με σκοτώνει... Λεωφορείο, μετρό, Αθήνα, ζέστη, βρωμιά, κατάντια... ασθμαίνοντας φτάνω κάποια στιγμή... Και κλαίω πολύ, ακόμη και μπροστά στα παιδιά, δεν μπορώ να σταματήσω... Σήμερα ζαλιζόμουνα και λίγο, μάλλον πρέπει να πάω νωρίτερα για τις εξετάσεις μου, μήπως και μου έχει κατέβει ο αιματοκρίτης... Αυτά με την γκρίνια μου. Που θα πάει 20 μέρες είναι θα περάσουν. Μετά δεν ξαναγυρνάω στη δουλειά μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Πολύ καλύτερα από την πρώτη κόρη μου που γύρισα στο μήνα πάνω...

υπομονη κοπελα μου και γω δεν ειμαι στα καλυτερα μου....κλαψουριζω ευκολα, κουραζομαι αφανταστα και ζαλιζομαι!!

αχ πως θα περασουν οι ζεστες...

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Κι εγώ εχω καιρό να γράψω αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά. Μπάνιο αποκλείεται να κάνω φέτος! Θα με δει κάνα παιδάκι και θα νομίζει ότι το κύμα ξέβρασε την όρκα!:mrgreen: Είμαι +7 με 8 αισίως! Και πολυυυυυ πείνα!!!

Να σας ρωτήσω, εγώ που παίρνω yutopar και θα συνεχίσω να παίρνω θα πρέπει να προγραμματίσω τον τοκετό απο την στιγμή που σταματάει τις συσπάσεις ή δεν παίζει ρόλο;

χαχαχαχαχ καλο!!!! και γω μια απο τα ιδια...ασε που δεν θα βρω μαγιο να μου κανει!!! περυσι ειχα παρει ενα ολοσωμο αθλητικο για να κρυψω τις ραγαδες και φετος δεν νομιζω οτι θα μου κανει...

οσο για το φαρμακο δεν ξερω να σου πω....νομιζω οτι μολις μπουμε στον 9 σταματαμε τα φαρμακα για τις συσπασεις... αλλα οταν ερθει η ωρα να θελει το μωρακι να γεννηθει, δεν το κραταει ουτε ολοκληρο το φαρμακειο!!! :shock:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων...

η καμπυλη βγηκε καλη ευτυχως οποτε δεν εχω θεμα..

ο αιματοκριτης μου επεσε και μενα αλλα ο γιατρος ειπε δεν πειραζει, θα ανεβει παλι.

δυο μερες τωρα κουραστηκα πολυ και δεν εκουγα καθολου την μπεμπα και σημερα πηγα και με ειδε...βασικα στο μπαμ μπαμ, απλα ειδε καρδιακη λειτουργια οποτε ησυχασα..τωρα το βραδακυ εχει αρχισει παλι και δραστηριοποιειται!!!

χτες επεσε ο μικρος μου (τον εσπρωξε ενα μεγαλυτερο παιδι) και χτυπησε στο πατωμα με το κεφαλι και εκλαιγε πολυ!!! τρελαθηκα και εβαλα και γω τα κλαμματα και δεν μπορουσα να ηρεμησω...και εγινα και ρεζιλι!!! κοριτσια τωρα με τις ορμονες ειμαι πολυ ευσυγκινητη!!! δεν μπορω να κρατηθω...και οσον αφορα τον μικρο ειμαι ακομα ποιο ευαισθητη. ισως επειδη ξερω πως μολις ερθει το μωρο θα τον παραμελω αναγκαστικα??? δεν ξερω...και το παιδακι μου το καταλαβαινει και θελει περισσοτερες αγκαλιες αχχχχχχ

cfcIp3.png

κοριτσια εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων...

η καμπυλη βγηκε καλη ευτυχως οποτε δεν εχω θεμα..

ο αιματοκριτης μου επεσε και μενα αλλα ο γιατρος ειπε δεν πειραζει, θα ανεβει παλι.

δυο μερες τωρα κουραστηκα πολυ και δεν εκουγα καθολου την μπεμπα και σημερα πηγα και με ειδε...βασικα στο μπαμ μπαμ, απλα ειδε καρδιακη λειτουργια οποτε ησυχασα..τωρα το βραδακυ εχει αρχισει παλι και δραστηριοποιειται!!!

χτες επεσε ο μικρος μου (τον εσπρωξε ενα μεγαλυτερο παιδι) και χτυπησε στο πατωμα με το κεφαλι και εκλαιγε πολυ!!! τρελαθηκα και εβαλα και γω τα κλαμματα και δεν μπορουσα να ηρεμησω...και εγινα και ρεζιλι!!! κοριτσια τωρα με τις ορμονες ειμαι πολυ ευσυγκινητη!!! δεν μπορω να κρατηθω...και οσον αφορα τον μικρο ειμαι ακομα ποιο ευαισθητη. ισως επειδη ξερω πως μολις ερθει το μωρο θα τον παραμελω αναγκαστικα??? δεν ξερω...και το παιδακι μου το καταλαβαινει και θελει περισσοτερες αγκαλιες αχχχχχχ

Λες; Και μένα η μικρή (τον Ιούλιο θα γίνει 3) άρχισε τελείω ξαφνικά να βάζει τα δάχτυλα στο στόμα (πράγμα που δεν έκανε πριν) και ανησύχησα...

a0Nsp3.png

Λες; Και μένα η μικρή (τον Ιούλιο θα γίνει 3) άρχισε τελείω ξαφνικά να βάζει τα δάχτυλα στο στόμα (πράγμα που δεν έκανε πριν) και ανησύχησα...

δεν αποκλειεται....καταλαβαινουν και νιωθουν πολυ περισσοτερο απο εμας!!! μηπως κοψατε προσφατα την πιπιλα? λογικα ομως εσενα που ειναι μεγαλη θα το εχει βαλει καλα στο μυαλο της για το νεο μελος!!! θα δεις πολλα .... ;)

φαντασου οτι εμενα ειναι 17 μηνων και βλεπω διαφορα....καταρχην, ερχεται και μου πιανει το στηθος και θελει να εχει επαφη οταν αλλαζω που τον θηλασμο τον εκοψα 11 μηνων! (ισως του φαινεται διαφορετικο? ) επισης με αγκαλιαζει συχνοτερα, κολαει το μουτρακι του στο προσωπο μου και με κοιταει με εναν τροπο λες και μου λεει εγω ειμαι και κανεις αλλος μιλαμε λιωνω ετσι οπως με πλησιαζει!!! δεν ξερω αλλα νομιζω θα εχουμε ενα θεματακι...

cfcIp3.png

δεν αποκλειεται....καταλαβαινουν και νιωθουν πολυ περισσοτερο απο εμας!!! μηπως κοψατε προσφατα την πιπιλα? λογικα ομως εσενα που ειναι μεγαλη θα το εχει βαλει καλα στο μυαλο της για το νεο μελος!!! θα δεις πολλα .... ;)

φαντασου οτι εμενα ειναι 17 μηνων και βλεπω διαφορα....καταρχην, ερχεται και μου πιανει το στηθος και θελει να εχει επαφη οταν αλλαζω που τον θηλασμο τον εκοψα 11 μηνων! (ισως του φαινεται διαφορετικο? ) επισης με αγκαλιαζει συχνοτερα, κολαει το μουτρακι του στο προσωπο μου και με κοιταει με εναν τροπο λες και μου λεει εγω ειμαι και κανεις αλλος μιλαμε λιωνω ετσι οπως με πλησιαζει!!! δεν ξερω αλλα νομιζω θα εχουμε ενα θεματακι...

Μπα, την πιπίλα την κόψαμε πέρυσι τέτοια εποχή γιατί της έκανε ερεθισμό γύρω από το στόμα με τη ζέστη. Οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα και σπαράξαμε μαζί στο κλάμα.... Αλλά μάλλον πρέπει να έχει σχέση αυτό με το μωρό γιατί και μένα έχει γίνει πιο χαδιάρα. Ενώ η μεγάλη μου με γράφει, ζηλεύει ούτως ή άλλως τη μικρή, δεν ασχολείται με το μωρό. Έχει ήδη πάρει το μερτικό της στη ζήλια ενός μωρού. Πάντως όταν είχα γεννήσει τη μικρή, το κακόμοιρο δεν με ξυπνούσε παρά μια φορά το βράδυ και αν. Αυτή που με είχε τρελάνει ήταν η μεγάλη που ερχόταν και με ξυπνούσε 5-6 φορές τους πρώτους δύο μήνες. Ζήλεια...

a0Nsp3.png

καλησπέρα! τι κάνετε, όλα καλά;

ριτάκι με το καλό το κορίτσι σου!

είμαι συνέχεια πτώμα, αλλά όχι αδικαιολόγητα, όρθια και τρέχω 18 ώρες τη μέρα! οπότε λογικό κι επόμενο. η διάθεση πάντως δεν είναι και χάλια. παρόλο που κάθε τέτοια εποχή ψιλοείμαστε σε περίεργη φάση λόγω του ότι κλείνει η χρονιά και σταματάνε τα μαθηματα.

τεσπά.

εγώ ζήλια δε ξέρω τι θα πει, δεν αντιμετώπισα ποτέ ως τώρα πρόβλημα. τον μεγάλο τον είχαμε το πρώτο χρόνο που γεννήθηκε ο μικρός σε αποκλειστικότητα και τα πράγματα άλλαξαν πολύ σταδιακά, είναι κι ο χαρακτήρας του μικρομέγαλος και προτιμούσε πάντα να ναι μεγάλος οπότε ήμουν και ειμαι καλά.

τώρα όμως θ αλλάξουν τα πράματα, το μικρό τον φοβάμαι είναι πιο χαδιάρης και νομίζω θα δυσκολευτεί. έχω μια ελπίδα στη βοήθεια του μεγάλου μου πάνω σ αυτό. θα δείξει.

εκτός κι αν πισωγυρίσουν και οι 2 μαζί και μου κάνουν σκηνικά.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαριλενα μπραβο για τη καμπυλη!οσο για τις αντιδρασεις του πρωτου παιδιου κ εγω εχω παρατηρησει διαφορα στη δικια μου...λεει απο μονη της οτι ειναι μωρο οτι θελει πανα(εχει και καποια ατυχηματακια το τελευταιο καιρο) εχει κολλησει ακομα περισσοτερο στον πατερα της(απο την αρχη ηταν κολλημενη μαζι του αλλα τωρα παραγινε το κακο εχω αρχισει και τον λυπαμαι ουτε ενα μπανιο δε μπορει να κανει με την ησυχια του) ζηταει αγκαλιες και φιλια ακομα κ απο μενα(που χεσμενη με ειχε τοσο καιρο)...δε ξερω αλλα σιγουρα θα χουμε θεματακια οταν ερθει ο μπεμπης...ελπιζω οχι μεγαλης εκτασης...αλλα προετοιμαζομαι για τα χειροτερα:?

αγλαια κ εγω κλαιω με το παραμικρο παντα ετσι ημουν δε νομιζω οτι μου φταινε οι ορμονες..απλα τωρα κλαιω ακομα πιο ευκολα.

τανια μπραβο στη μπεμπουλα πωπω ολοκληρο κιλο ε?

για τα μπανια αν και υπερβαρη δεν υπαρχει περιπτωση να μη κανω...οποιου δε του αρεσει ας μη με κοιταει ε οχι που θα χασω τη θαλασσα που λατρευω επειδη εχω καποια κιλα παραπανω!ασε που εχω σκοπο να κανω μεχρι τελευταια μερα...να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος βεβαια.στην ελλη εκανα μεχρι και μια βδομαδα πριν γεννησω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kαλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε από το σούπερμάρκετ με τη μικρή μου. Απο προχθές που ζαλιζόμουν ονειρευόμουν κάτι αμαρτωλό οπωσδήποτε αλμυρό, μα πάρα πολύ αλμυρό. Πήρα bake rolls, έφαγα όλο το σακουλάκι και τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Είναι κάτι, όταν συνέρχεσαι με το αλάτι, υψηλή; χαμηλή; πίεση ή άσχετο. Δεν πρόλαβα να πάω για τις εξετάσεις αίματος, ελπίζω αύριο. Ο άνδρας μου με απειλεί ότι θα πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο, για να του δώσει αναφορά για όλες τις βλακείες που καταναλώνω....

a0Nsp3.png

Kαλημέρα κοριτσια! Μόλις γυρίσαμε από το σούπερμάρκετ με τη μικρή μου. Απο προχθές που ζαλιζόμουν ονειρευόμουν κάτι αμαρτωλό οπωσδήποτε αλμυρό, μα πάρα πολύ αλμυρό. Πήρα bake rolls, έφαγα όλο το σακουλάκι και τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Είναι κάτι, όταν συνέρχεσαι με το αλάτι, υψηλή; χαμηλή; πίεση ή άσχετο. Δεν πρόλαβα να πάω για τις εξετάσεις αίματος, ελπίζω αύριο. Ο άνδρας μου με απειλεί ότι θα πάρει το γιατρό μου τηλέφωνο, για να του δώσει αναφορά για όλες τις βλακείες που καταναλώνω....

δε τη βρίσκω και ιδιαίτερα μεγάλη την αμαρτία σου!!! αντιθέτως συντηρητική σε βρίσκω! ;):D

το αλάτι βοηθάει στην υπόταση, στη χαμηλή πίεση δηλ.

καλημέρα σε όλες!

το πόσο νυστάζω δε λέγεται!

θελω να παρακολουθήσω τα πολιτικά και ο γιος δε μ αφηνει με τις ταινίες του...

θέλω να κάνω και καμιά δουλειά και δε κρατάνε τα πόδια μου...

πρέπει όμως γιατί δουλεύω τ απόγευμα μέχρι αργά...

αγλαία είσαι σε κεντρικό φροντιστήριο του κέντρου;

κι ο άντρας μου είναι γι αυτό σε ρωτάω.

Καλημέρα! Ναι είμαι στο κέντρο σε φροντιστήριο, αλλά είναι μικρό δεν είναι από τα μεγάλα γνωστά δηλ. Κι εμένα η μικρή τώρα που μπήκα το Ίντερνετ ακούει ταυτόχρονα από το youtube παιδικά τραγουδάκια. Την κόβω να αντέχει για κανένα 5λεπτο ακόμα μέχρι να διεκδικήσει και τα βιντεάκια μαζί με τα τραγουδάκια! Όλα τα είχαμε με την εγκυμοσύνη μας, έχουμε και τις εκλογές στη μέση, ε; Πάντως αν ξαναγίνουν εκλογές εμείς θα λείπουμε δεν θα ψηφίσουμε.... Πάω να βάλω και τα πλυντήρια μας και να μαγειρέψω. Μην το παρακάνουμε με τις βόλτες στο σούπερ μάρκετ και στους υπολογιστές, ε; Καλημέρα! Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα, φαίνεται; Αν και πάλι πρωί πρωί ρίξαμε το τσακωματάκι μας με τη μεγάλη που ήθελε πάλι φρου φρου κτλ. στο νηπιαγωγείο και την έστειλα με ένα ωραίο βολικό παντελονάκι. Με εκνευρίζει που οι άλλες κοριτσομαμάδες στέλλουν τα κοριτσάκια τους στο νηπιαγωγείο με κάτι απίστευτα κοντά φουστανάκια και άλλες χαζομαρούλες, μέχρι και κολιεδάκια που φαντάζομαι μπορεί να κάνουν κάποια στιγμή κανένα να πνιγεί. Κι έτσι έχουμε κάθε πρωί ιστορίες γιατί θέλουμε κι εμείς ό,τι φοράνε οι άλλες. Νομίζω ότι θα ήταν καλά να είχαμε ποδιές/ στολές τουλάχιστον μέχρι το γυμνάσιο. Οκ! Τώρα άρχισε να κλαίει η μπέμπα για τα βιντεάκια, το παράκανα κι εγώ. Και πάλι καλημέρα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...