Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έχω μια ερώτηση: όλη μέρα έχω αναγουλες και κάθε μέρα κάνω εμετούς.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να μην προχωράει καλά η εγκυμοσύνη? Είμαι 6+6 και η αυτή την Παρασκευή η την άλλη Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο.Λεκιθικο πάντως δεν είδαμε πριν δέκα μέρες που είχα κάνει υπέρηχο,αν και μου είπε ο γιατρός πως ήταν νωρίς.Φοβαμαι μην είναι κενός σάκος για κάποιο λόγο 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

μαριλενα καλα αποτελεσματα!σχετικα με το καθισμα αν θες να το βαλεις στου συνοδηγου προσεξε να ειναι απενεργοποιημενος ο αεροσακος!σιγουρα οι πισω θεσεις ειναι πιο ασφαλεις αλλα αν δε σε βολευουν για καποιο λογο βαλτο μπροστα.

αννα λιγο τσιμπημενες οι τιμες νομιζω με μια διατροφη σιγουρα θα ναι ολα καλυτερα.ο γιατρος τι σου ειπε?

οσο για τα μπανια δεν τον εχω ρωτησει μονο τη μαια τη προηγουμενη φορα γιατι ηθελα να παω συντομα για το πρωτο μπανιο μου πε οχι τωρα γιατι ειναι ακομα κρυα η θαλασσα κ υπαρχει κινδυνος να ξεκινησουν συσπασεις.εγω παντως εκλεισα τις διακοπες μας για τον ιουλιο ελπιζω να μην εχουμε κανα θεμα με τα μπανια.

καλη κυριακη και καλη ψηφο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!

ναι μιμίκα μου μακριά οι Σέρρες που να τρέχεις άστο καλύτερα!:tongue:

πλάκα κάνω

εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας κυρίως!

και καλή κυριακή κορίτσια!

διακοπές για μας δεν έχει τουλάχιστον όχι πριν σκάσει μύτη ο σκίουρος. δε το διακινδυνεύω ν απομακρυνθώ απ την αθήνα για κανένα λόγο.

κανα διημεράκι μπορεί αρχές ιουνίου και πάλι παίζει.

μη τρέχουμε απ το τιποτα.

είναι και πολύ κουραστικές οι διακοπές με 2 μικρά παιδιά και μένα να μην είμαι 100% εξυπηρετική, δε θα βοηθήσει, ούτε ο μπαμπάς μας θα ξεκουραστεί καθόλου.

ίσως πάρουν οι παππούδες τ αγόρια στο βόλο για καμιά βδομάδα. για να μη βαριούνται. κι αναλόγως το πότε θα προγραμματιστεί η γέννα προς 15αυγουστο μπορεί να πάμε κι εμείς προς τα κει. καλύτερα να τον έχω έξω το μπέμπη μας να τον βλέπω παρά μέσα ν αγχώνομαι.

και πριν 3 χρόνια που γεννησα το μανιώ αύγουστο μέσα μείναμε όλο το καλοκαίρι. δε πειράζει κοντινές μονοήμερες πάντα παίζουν. και του χρόνου θα ξεδώσουμε μια και καλή.

Καλημερα κοριτσια...τι κανετε? Καλα αποτελεσματα να εχουμε στις εκλογες αν και γω νομιζω οτι δεν θα αλλαξει κατι δυστηχως...

Μιμικα εκανες μπανιο!!! μπραβο βρε θηριο δεν κρυωνες????

Οσο αφορα το καρεκλακι, σκεφτομαι να το βαλω μπροστα γιατι πισω εχω του μεγαλου...να τα βαλω και τα δυο? και αν χρειαζοντε κατι που θα κατσω εγω??? αχ δεν ξερω θα δουμε..

κοριτσια εμεις για διακοπες δεν παιζει με τιποτα....εκτος το οτι ο αντρας μου δουλευει σε ξενοδοχειο, δεν υπαρχουν και λεφτα! μονο κανενα 2μερο στην νοτια κρητη απλα με προβληματιζει που ειναι μακρια και θελουμε 1,30 ωρα μεχρι το ηρακλειο. θα ρωτησω τον γιατρο και οτι μου πει..

ποσο μου λειπουν τα ταξιδια...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Έκανα έκανα! Πάντα ξεκινάω νωρίς τα μπάνια. Πήρα και τον γιατρό τηλ. πριν πάω και μου έδωσε την άδεια του. Ήταν λίγο κρύα βέβαια, αλλά ήταν πολύ καθαρή. Μείναμε κανένα τεταρτάκι μέσα, δεν ήταν για περισσότερο. Πάντως με αναζωογόνησε! Διακοπές ούτε εμείς πρόκειται να πάμε. Δεν θέλω να φύγω μακρυά. Να είμαστε καλά και όταν έχουμε χρόνο και διάθεση θα πηγαίνουμε στην Σαλαμίνα που μας βολεύει πολύ γιατί είναι δίπλα μας.

2sCXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!

Τι εγινε δώσατε την ψήφο σας???Πριν λιγο κλεισανε οι καλπες και απο οτι βλεπω απο τα πρωτα exit poll μια απο τα ιδια και παλι.....:rolleyes:

Εγω την Παρασκευη πηγα στον αιματολογο για το θεμα του αιματοκριτη και τελικα προς το παρον γλυτωσαμε τις ενεσεις :P:p.Μου εδωσε μια ισχυρη θεραπεια σιδηρου οπου θα την κανω για 15 μερες,θα κανω παλι εξετασεις και θα δουμε αν θα τα καταφερουμε να ανεβασουμε τα επιπεδα χωρις ενεσεις τελικα και μπας και γλυτωσουμε και την μεταγγιση :?:?:?.Ευχομαι να πιασει η θεραπεια και να πανε ολα καλα!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω!Με συμπληρωσα και επισημως πια στη λιστα!

Περιμενουμε....Κοριτσακι!!!!

Αντε μυρινα με το καλο να μαθεις κι εσυ!!Λετε να τα ισοφαρισουμε τα αγορια τελικα;;χαχαχα!

Καναμε το πρωι τον υπερηχο β επιπεδου και ολαααα ,Δοξα τω Θεω, πολυ καλα!!!!!

Προχωραμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια μου καλημερα εχω χαθει αλλα αποφευγω να καθομαι στον υπολογιστη γιατι μολις με βλεπουν τα μικρα σεληνιαζονται και με τραβανε να σηκωθω...Την Πεμπτη πηγα στον γιατρο απο τις 7,30ξεμπερδεψαμε 11η ωρα τι γλυκα εφαγα τι περπατησα ολη την Λ.Αλεξανδρας η μπεμπα δεν ελεγε να γυρισει,τα ειδε ολα καλα(εκτος απο προσωπο και λιγο την καρδουλα γιατι επρεπε να γυρισει ανασκελα)ειναι γυρω στ α400γραμμαρια και πολυ πολυ ζωηρη στο τελος μας εριξε και μια μουτζα επειδη την ζουλουσε πολυ ωρα ο γιατρος χαχαχαχα:P,τωρα θα ξαναπαω την Ττεταρτη οπου ελπιζω να μας κανει την χαρη και να εχει γυρισει...Και απο κιλα ειμαι +3,5

:-D

Καλημέρα κορίτσια!

Annia και Rita τέλεια τα νέα σας,μπράβο! Άντε και πλησιάζουν τα κοριτσάκια τα αγοράκια! Αννια μου μπράβο με τα κιλά! Δεν έχεις πάρει τίποτα! Εγώ 8 αλλά πλέον το έχω πάρει απόφαση :-)

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα κ απο μενα!

ριτα με το καλο ν αερθει η μπεμπα σας!ποια κοριτσακια εμειναν που δεν εχουν δει φυλο?μυρινα αντε να δειτε και σεις για κοριτσακι σε κοβω κ εσενα:P

αννια με το καλο να τα δειτε ολα αναλυτικα τη τεταρτη.μπραβο και για τα κιλα μια χαρα τα πας.εγω ειμαι στο +6:?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Καλε μην μιλάτε για κιλα είμαι+11... Σας περνάω όλες.... Το έχω πάρει απόφαση την 20 την έχω πάλι στο νερό ... Χαχαχαχαχα

Βρε διατροφή κάνω βρε προσέχω και πάλι βάζω οπότε δεν θα σκάσω άλλο ότι γίνει....

Ριτα με το καλο η κόρη...

Αννια ζορικη η μικρη εεεε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ρίτα με το καλό το κοριτσάκι σου!!! Πώς νιώθεις που έμαθες επιτέλους φύλο?

Άννια μπράβο για τα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να τα δείτε και τα υπόλοιπα και να είναι όλα τέλεια!!!

Χαρά τί θεραπεία σου έδωσε? Εύχομαι να ανέβει ο αιματοκρίτης σου και να μη χρειαστείς μετάγγιση. Και για εμένα το ίδιο εύχομαι?

Λέτα + 10 ρε θηρίο? Τρώς? Εγώ που τρώω τα πάντα ρε κορίτσια γιατί είμαι στο +2? Τα παίρνει όλα το μωρό γι αυτο είναι τόσο μεγάλο?

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

ριτα με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!!

ιωαννα αντε φτανει η τεταρτη και θα ξαναδειτε την μικρη σας!

μυρινα θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι μαλλον και εσυ κοριτσι εχεις!

μιμικα μπραβο που εκανες μπανακι!

απο κιλα εγω ειμαι στα +5 , το απογευμα εχουμε γιατρο και θα δουμε την μπουμπου μας. Το σαββατο που ηγα στο νοσοκομειο για να παρω την αδεια μονο καρδουλα ακουσανε οποτε ανυπομονω να την δω. Τα βραδια συνεχιζω να ξυπναω μαλλον η μικρη με προετοιμαζει για ξενυχτια και οχι τπτ αλλο δεν ειμαι και συνηθισμενη!

Ειχα σκοπο σημερα να ξεκινησω να βγαλω τα χαλια ,αλλα το μονο που ηθελα απο το πρωι ειναι να τεμπελιαζω οποτε το απολαμβανω και αυριο δουλειες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπερα φουσκιτσες!!!!!!

τι κανετε??????

ριτακι κοριτσαρος τελικα??με το καλο γλυκεια μου!!!!!

αννια υπομονη να δειτε το μωρακι σας σε λιγες μερουλες κ να τελειωσετε με την εξεταση!τελεια θα ειναι κι αυτα τα αποτελεσματα!!!!

μιμικα σε ζηλευωωωωωω!θελω κι εγω μπανακι!!!εχω ηδη ξεκινησει να αναβω το αιρ κοντισιον γιατι ψηνομαι!!!!

λετα σε φτανω στα κιλα!!!+ 9 ειμαι!!δεν ξερω ρε κοριτσια τοσα χρονια με τον αθλητισμο παντα προσεχα,στερηθηκα φαγητα κτλ κ τωρα μαλλον ηρθε η ωρα να τα τσακισω ολα!η αληθεια ειναι οτι δεν μου φαινονται αλλα οκ!νιωθω καπως περιεργα με τοσα κιλα!!!να το πω φακλανα?????ε θα το πω τοτε χαχαχαχαχα!

γιοβαννακι κοριτσακι μου να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συχνα!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!σ αγαπαμε!

pysXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε? Αν και έχω να γράψω μερικές μέρες, σας παρακολουθώ...

Καλό καλοκαίρι να λέμε. Και με το καλό να έρθουν τα μικρούλια μας.

Η ζέστη έπιασε για τα καλά και στο νησάκι μου, μόνο που ο γιατρός μου δεν με αφήνει κακόμη να μπω στη θάλασσα γιατί είναι ακόμη κρύα!!!

Όσο για τα κιλά, κι εμένα με τιμούν μια χαρά... Μέχρι στιγμή είναι +9, αλλά να σας εξομολογηθώ κορίτσια, μετά την άμνιο είπα ότι δεν θα με νοιάζει πόσα κιλά θα πάρω μόνο να είναι καλά το αγοράκι μου.;);)

Λίγο διατροφή, λίγη γυμναστικη και θα τα χάσουμε. Τώρα ανησυχώ σγια την καμππύλη ζαχάρου αλλά αργώ ακόμη. θα την κάνω μετά από καμιά εβδομάδα.

libero κι εγω αισθάνομαι λίγο φακλάνα... χαχαχαχαχ... καιρό είχα να το ακούσω.:D:D

taniabell με το καλό να δείτε και την μπουμπούκα σας.

ο καιρός δεν βοηθάει και για πολλές δουλειές... κι εμένα μου αρέσει να τεμπελιάζω... εάν ξυπνάς την νύχτα, τότε προσπάθησε να αναπληρώνεις καμιά ώρα ύπνου την ημάερα!!!

annia ζωηρή η μπουμπού σας, ε? να είναι γερή καιδ με το καλό στην αγκαλία σου!!! Από κιλά δεν έχεις πάρει τίποτα... Μπράβο για τα νέα σου!!!

rita με το καλό και το κοριτσάκι σου... Μαζεύονται και τα κορίτσια... Τα αγόρια φάνηκαν από την αρχή και τώρα ΄΄εχουμε τα κοριτσάκια για να συμπληρωθεί το καφέ...

Καλό απόγευμα να έχετε. Συγνώμη που χάνομαι, αλλά η νύφη μου φέρνει τα κορίτσια της και χάνομαι με τις ώρες μαζί τους!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...