Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , ZetaK είπε:

30 Οκτωβρίου έγινε η έμβρυο μεταφορά λογικά 6 εμβομαδων και κάτι ημερών ! Και επίσης θα φανούν και ποσά είναι;

Ναι καλε.. εννοειται! Και καρδια θα ακουσεις κατα 99% και εννοειται οτι φαινονται οι σακοι..! Δεν θυμαμαι κοριτσι μου καθολου.. ειχες τιπλασιασμο χοριακης και πας για διδυμα;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Χθες κοριτσακια πετυχα το πρωτο καρπουζι το ειχα λαχταρησει .Εφαγα σχεδον το μισο μονη μου.

Μπανια θα κανετε φετος τι λεει ο γιατρος σας;Ταμπον επιτρεπεται να βαζουμε;

3221585ru0xmwdp7x.gif

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου....

giovanna δεν θα σου πω τιποτα........θα βοηθησει ο χρονος σε ολα....μπαινε που και που να μας λες τι κανεις.....

kerasia εμενα η γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανια...εγω ομως δεν ξερω αν θα κανω τελικα....

βρε κοριτσακια μου....εσεις εχετε υγρα???εγω εχω παρα πολλα....να ενημερωσω την γιατρο???

agtog μαλλον δεν θελουν να στα γραψουν...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως......

και εγω λεω να παρω ring sing για αυτο το μωρακι για τον πρωτο καιρο....πηρα mei tai στον μικρο μου οταν ηταν 7 μηνων και ηταν ηδη βαρυς...αννα απο που το πηρες??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

kerasia εμενα η γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανια...εγω ομως δεν ξερω αν θα κανω τελικα....

βρε κοριτσακια μου....εσεις εχετε υγρα???εγω εχω παρα πολλα....να ενημερωσω την γιατρο???

Για τα υγρά δεν ξέρω παρά μόνο ότι κάθε φορά ο γιατρός μου με ρωτάει αν έχω ή όχι και επειδή δεν παρατηρώ κάτι ιδιαίτερο δεν ξέρω τί άλλο θα έλεγε...

a0Nsp3.png

καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Χθες κοριτσακια πετυχα το πρωτο καρπουζι το ειχα λαχταρησει .Εφαγα σχεδον το μισο μονη μου.

Μπανια θα κανετε φετος τι λεει ο γιατρος σας;Ταμπον επιτρεπεται να βαζουμε;

Προβληματίστηκα... γιατί να βάλουμε ταμπόν;;;; Και την προηγούμενη φορά που γέννησα Ιούλιο δεν μου είχε απαγορεύσει τα μπάνια, δεν φύγαμε όμως πριν γεννήσω, επομένως δεν έτυχε να κάνω...

a0Nsp3.png

giovanna δεν θα σου πω τιποτα........θα βοηθησει ο χρονος σε ολα....μπαινε που και που να μας λες τι κανεις.....

agtog μαλλον δεν θελουν να στα γραψουν...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως......

και εγω λεω να παρω ring sing για αυτο το μωρακι για τον πρωτο καιρο....πηρα mei tai στον μικρο μου οταν ηταν 7 μηνων και ηταν ηδη βαρυς...αννα απο που το πηρες??

το ένα από το αστεράκι το άλλο από δω απ το φόρουμ.

Διαφημίσεις

Προβληματίστηκα... γιατί να βάλουμε ταμπόν;;;; Και την προηγούμενη φορά που γέννησα Ιούλιο δεν μου είχε απαγορεύσει τα μπάνια, δεν φύγαμε όμως πριν γεννήσω, επομένως δεν έτυχε να κάνω...

πρώτη φορά το καούω κι εγώ αυτό!

εμένα μου χε πει τότε, ζεστές και καθαρές θάλασσες οκ.

αλλά όχι μακριά απ το σπίτι...μη πας τελευταίες μέρες μονοήμερη στην ύδρα πχ.

όχι τελευταίες μέρες γενικότερα μη σου σπάσουν τίποτα νερά και δε το καταλάβεις.

πρώτη φορά το καούω κι εγώ αυτό!

εμένα μου χε πει τότε, ζεστές και καθαρές θάλασσες οκ.

αλλά όχι μακριά απ το σπίτι...μη πας τελευταίες μέρες μονοήμερη στην ύδρα πχ.

όχι τελευταίες μέρες γενικότερα μη σου σπάσουν τίποτα νερά και δε το καταλάβεις.

Μήπως επειδή σε μας ήξερε ότι έπαιζε μόνο η Κως γιατί αλλού εδώ γύρω δεν κάνω μπάνιο, και το καλοκαίρι πάμε μόνο στην Κω;; Τώρα δηλ. που θα φύγουμε όλο τον Ιούνιο, θα τον ξαναρωτήσω... εγώ έλεγα να κάνω, όχι στις αρχές του Ιούνη βέβαια, δεν μπαίνω ούτε στα φυσιολογικά μου τότε....

Υ.Γ. Α, δεν κατάλαβα ότι λέγατε τις τελευταίες μέρες... Στο πρώτο μωρό τον Αύγουστο που ήμουν κάτω ήμουν 6 μηνών φαντάζομαι (γέννησα 21 Νοεμβρίου) και έκανα κανονικά μπάνια ούτε μου τα είχαν απαγορέψει, ούτε είχα κάποιο πρόβλημα... Στο δεύτερο δεν φύγαμε τελικά πριν γεννήσω!

Πάντως έχω και ένα μικρό άγχος μήπως μου τύχει κάτι κάτω μέχρι τα τέλη Ιούνη που γυρνάμε, γιατί τρίτη καισαρική στο νησί του Ιπποκράτη δυστυχώς δεν λέει.... Αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν ανησυχεί... ίδωμεν

a0Nsp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε? ειχα να μπω δυο μερες και τωρα δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω!!!

Εκανα χτες και γω την καμπυλη και περιμενω απο δευτερα τα αποτελεσματα....καθως επισης και για τις αλλες καθιερωμενες εξετασεις.

εκανα και ο μικρος μου το εμβολιο για την ανεμοβλογια και γενικα ειχαμε αυτες τις μερες γιατρους...λογικα θα ξαναπαω τελος του μηνα αν ολα πανε καλα με τις εξετασεις μου.

για ταμπον νομιζω και γω οτι δεν χρηαζεται....ασε που το βρισκω λιγακι επικυνδινο για μικροβια απο την θαλασσσα.....καλυτερα καθερες θαλασσες και δεν χρηαζεται τιποτα αλλο!!! δεν τον ρωτησα και γω αλλα θα το κανω την επομενη φορα. φανταζομαι ομως οτι η θαλασσα μονο καλο κανει αν βεβαια οπως πρωτοειπα ειναι καθαρη!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

όχι στον 6ο μια χαρά είναι για μπάνια, δεν έχεις πρόβλημα.

αλλά τώρα ιούλιο-αύγουστο που ζεσταίνει και πιο πολύ η θάλασσα ή που αρχίζουν οι άδειες θα μαστε 8ο κι 9ο. ίσως μερικοί γιατροί το απαγορέψουν. μάλλον όμως με προυποθέσεις επιτρέπεται. αν δεν έχεις και πρόβλημα συσπάσεων κτλ.

τώρα που είπατε για καμπύλη η δική μου δεν είναι και πολύ καλή. σήμερα πήρα τ αποτελέσματα.

81

171

133

το θετικό είναι ότι στη δεύτερη ώρα έπεσε οπότε πιστεύω οκ.

στο δεύτερο γιο έφτασε η μεσαία τιμή 176 και την επόμενη ώρα 170. δεν έπεφτε. αλλά και πάλι τότε δεν είχα κάνει τίποτα.

Διαφημίσεις

τώρα που είπατε για καμπύλη η δική μου δεν είναι και πολύ καλή. σήμερα πήρα τ αποτελέσματα.

81

171

133

το θετικό είναι ότι στη δεύτερη ώρα έπεσε οπότε πιστεύω οκ.

στο δεύτερο γιο έφτασε η μεσαία τιμή 176 και την επόμενη ώρα 170. δεν έπεφτε. αλλά και πάλι τότε δεν είχα κάνει τίποτα.

Αννα το ειπες στο γιατρο σου? αυτος σιγουρα θα ξερει καλυτερα και θα σου πει αν πρεπει να κανεις κατι...

καλη τυχη!!! :tongue:

cfcIp3.png

κοριτσια μου και γω εχω της peg perego το pliko switch τ ατρια σε ενα...

το πορτ μπεμπε το χρησιμοποιησα αρκετα μεχρι 4 μηνων περιπου.. το καθισματακι καθολου! βαλαμε κατευθειαν το μεγαλυτερο γιατι δεν μας εκατσε καλα απο την αρχη. το καροτσι θα ελεγα ειναι λιγακι βαρυ, αλλα το θεμα με μας ειναι οτι χωραει δυσκολα στο αυτοκινητο μας..βασικα δεν πολυπροβληματιστηκα ομως γιατι ο μικρος δεν καθεται καθολυ στο καροτσι!!! να σας ρωτησω κατι...το νεογεννητο σκεφτομαι να το βαλω στο καθισματακι το πρωτο 0-9κιλα αλλα στο καθισμα του συνοδηγου....ξερετε αν επιτρεπεται? πρεπει να τα βαλω και αυτο πισω ??? για τον Δημητρη μου θα σας βαλω φωτο να διτε ποιο εχω. ειναι πολυ καλο αλλα ειναι λιγακι ζεστο!!! ιδρωνει δηλαδη ο μικρος τις περισσοτερες φορες..

cfcIp3.png

http://candlesth.com/recaro-young-expert-car-seat/

αυτο ειναι το καθισματι του μεγαλου μου....(σε χρωμα γκρι) το πηραμε γιατι φημιζεται η εταιρεια οτι ειναι πολυ καλη (κατασκευαζει τα καθισματα για τα αυτοκινητα της Formula).... απλα ειναι λιγο ζεστο το υφασμα του..

cfcIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πρωινή πρωινή σήμερα... καλή ψήφο σε όσες θα ψηφίσουν! Εγώ δεν δε ψηφίσω γιατί και πολύ μακρυά ψηφίζω (Σέρρες) και γιατί δεν έχω καμία διάθεση να ψηφίσω έτσι όπως τα κάνανε. Αν ψήφιζα βέβαια λέω ότι για το γαμώτο θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή!

Να σας πώ και το πιό κουφό...χθές έκανα το πρώτο μου μπάνιο!!!!

ΥΓ: Γιοβανάκι μου σε σκέφτομαι συνέχεια. Και είμαι σίγουρη ότι καμιά μας δεν σε έχει ξεχάσει. Εύχομαι σύντομα ο καλός Θεούλης να σας χαρίσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη και έναν γερό μπεμπάκο.

2sCXp3.png

Μαριαλένα και εμείς για αργότερα το ρεκάρο σκεφτόμαστε να πάρουμε. Για αυτό που ρωτάς απ' όσο ξέρω το βρέφος πρέπει να κάθεται αυστηρά μόνο στο πίσω κάθισμα.

Άννα κορίτσι μου εγώ δεν έχω καμία ιδέα για τις τιμές τις καμπύλης. Μίλησε με τον γιατρό σου και δές τί θα σου πεί. Δεν μου φαίνεται όμως να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ειδική διατροφή για να το ελέγξεις.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...