Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Θα σου πω κάτι που θα σου φανεί κοινό αλλά για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα μας πεις πολύ καλά νέα. Είχες την σκέψη όλων μας και θαυματακια γίνονται. Με το καλό κορίτσι μου, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

τα παντα λέει εδώ και καιρό, επισης ξέρει ότι δε πάει σχολείο και κολυμβητήριο όπως ο μεγάλος εξαιτίας αυτού του λόγου, είναι μεγάλος πια. θα δοκιμάσω και γιογιο αν και δε τα συμπαθώ. ο μεγάλος έμαθε με καθισματάκι στη λεκάνη κατευθείαν. μπορεί τον μικρό να μη τον βολεύει τι να πω.

είναι δύσκολο πάντως.

κυρίως για τα εκζέματα που βγάζει στη περιοχή τώρα το καλοκαιρι.

θα τον έχω χωρίς πάνα όλη μέρα κι ας κατουριέται τι να πω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακόμα η θεοδώρα σου είναι μικρή αλλά τα κορίτσια είναι πιο προχώ απ τ αγόρια. ναι ξεκίνα το να ξεμπερδεύεις. η εποχή είναι ιδανική.

ίδια ημερομηνία έχουμε ναι! με καισαρική πας ή φτ;

ακόμα η θεοδώρα σου είναι μικρή αλλά τα κορίτσια είναι πιο προχώ απ τ αγόρια. ναι ξεκίνα το να ξεμπερδεύεις. η εποχή είναι ιδανική.

ίδια ημερομηνία έχουμε ναι! με καισαρική πας ή φτ;

θα ξεκινησω και βλεπουμε. Αν δω οτι δεν ειναι ετοιμη το σταματαμε.

Με καισαρικη παω οποτε σιγουρα πιο μπροστα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

είχα ρινγκ σλινγκ στο δεύτερο γιο που γεννήθηκε αύγουστο. με βόλεψε πολύ κια με το θηλασμό επίσης. παρόλο που βγαίνουν μεγάλα τα παιδιά μου το χρησιμοποίησα.

τώρα πήρα κι ένα μει ται. για να δούμε.

συμβατικό μάρσιππο πάντως πριν το 6μηνο μη πάρετε δε κάνει γιατι κρέμονται τα ισχία του παιδιού ενώ κανονικά θα πρεπε να ναι ψηλά σε θέση βατράχου. προτιμότερο το σλινγκ.

Διαφημίσεις

σου είπε ο γιατρός πότε περίπου;

αρχες αυγουστου μου ειπε δυο εβδομαδες πριν δλδ, εκτος και αν μπαινοντας στο μηνα μου που θα σταματησω τα χαπια για τις συσπασεις αυτες συνεχιζονται, θα την παρει νωριτερα. Εσενα τι σου ειπε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

τίποτα ακόμα. το μανιώ το γέννησα 16 μέρες νωρίτερα που έσπασαν τα νερά λίγες ώρες πριν το ραντεβού της καισαρικής.

στη περσυνή εγκυμοσύνη μου είχαν πει για 20 μέρες νωρίτερα λόγω τρίτης. φαντάζομαι ότι το ίδιο παίζει και τώρα.

αν και έχω έντονο προαίσθημα ότι θα κάνει την εμφάνιση του από μόνος του πολύ νωρίς...

είχα ρινγκ σλινγκ στο δεύτερο γιο που γεννήθηκε αύγουστο. με βόλεψε πολύ κια με το θηλασμό επίσης. παρόλο που βγαίνουν μεγάλα τα παιδιά μου το χρησιμοποίησα.

τώρα πήρα κι ένα μει ται. για να δούμε.

συμβατικό μάρσιππο πάντως πριν το 6μηνο μη πάρετε δε κάνει γιατι κρέμονται τα ισχία του παιδιού ενώ κανονικά θα πρεπε να ναι ψηλά σε θέση βατράχου. προτιμότερο το σλινγκ.

κ εγω γι αυτο λεω για σλινγκ τωρα το εχω διαβασει οτι δε κανει ο κλασσικος μαρσιπος.το μει ται τι διαφορα εχει απ το σλινγκ?

καλη επιτυχια στο κοψιμο της πανας...αφου εχει και θεμα ο μανος με ερεθισμο αστον γυμνο θα κατουριεται στην αρχη πανω του αλλα θα μαθει.

καλη επιτυχια και σε σας τανια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με εκνευρίζει η κατάσταση με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γυναικολόγους. Και την προηγούμενη φορά και αυτήν τη φορά, κάποια εξέταση δεν μπορούν να βρουν και δεν μου τη γράφουν ή και τις δύο φορές επειδή έπρεπε με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση να βγάλουν καινούργια συνταγή για τα filicine βαρέθηκαν και δεν μου τα έγραψαν. Έστω 2 ευρώ γιατί να τα πληρώνω; Και οι μικροβιολογικές που δεν καταφέρνουν να βρούν στο σύστημα κοστίζουν γύρω στα 20 ευρώ κάθε φορά. Πάντως πήρα το 1135 και το μαγνήσιο όντως δεν υπάρχει στο σύστημα, δηλ. δεν γράφεται... Και τώρα που επιβεβαίωσα ότι το CRP υπάρχει στο σύστημα και δεν μου το έγραψε, δεν αντέχω να ξανακλείσω ραντεβού για να μου τη γράψουν (αν τα καταφέρουν δηλ......) Η πλάκα είναι ότι αλλάζω κάθε φορά γιατρό ... για καλύτερα αποτελέσματα! Την προηγούμενη φορά παρέλειψα μια εξέταση γιατί έκανε 30 ευρώ και ευτυχώς αυτή τη φορά την έγραψαν. Αυτή τη φορά θα την πληρώσω, 20 ευρώ άδικα....

a0Nsp3.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα :tongue:

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Έπρεπε να βρω κάποιο τρόπο να αποχαιρετήσω αυτό το καφέ και δεν ήξερα πώς. Σκέφτηκα να μπω να σας γράψω 2 λόγια για το γεγονός, αλλά είδα ότι κάποια κοριτσάκια ήδη αγχώθηκαν, και είναι απόλυτα δικαιολογημένο και φυσικό, και έτσι την άφησα την ιδέα. Γι' αυτό με διέγραψα απλώς από τη λίστα σας.........:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Εύχομαι να έχετε όλες ένα καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό να κρατήσετε στις αγκαλιές σας υγιή μωράκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

GiovannaXA μου σε σκεφτομαι πολυ συχνα.......

mετα απο ποσο καιρο σου επιτρεπει ο γιατρος να ξαναπροσπαθησεις;

Τωρα θα νιωθεις πολυ χαλια και πιθανον να νιωθεις κουρασμενη να κανεις τον κοπο αλλα επειδη ξερω πως ειναι να χανεις μια εγκυμοσυνη οχι τοσο προχωρημενη βεβαια αλλα μια μανα ποναει σε ο,ποιο σταδιο και αισθανεται να εχει παγωσει μεσα της με την παροδο του χρονου επιστρεφει να ολοκληρωσει αυτο που αφησε στη μεση.

Παρε το χρονο σου κοριτσακι μου και ανασκουμπωσου για να φερεις στον κοσμο το αδελφακι της λιγο μεγαλυτερης απο σημερα κορουλας σου.

N34Jp2.png

γιοβάνα όλες σε σκεφτόμαστε συνέχεια, εδώ θα μαστε για να πεις το ο,τιδήποτε!

καλή ανάρρωση δε θα ναι, ούτε γρήγορη ή ανώδυνη...

οπότε λέω μόνο να προσέχεις τον εαυτό σου! το κοριτσάκι σου θα σε βοηθήσει!

GiovannaXA μου σε σκεφτομαι πολυ συχνα.......

mετα απο ποσο καιρο σου επιτρεπει ο γιατρος να ξαναπροσπαθησεις;

Τωρα θα νιωθεις πολυ χαλια και πιθανον να νιωθεις κουρασμενη να κανεις τον κοπο αλλα επειδη ξερω πως ειναι να χανεις μια εγκυμοσυνη οχι τοσο προχωρημενη βεβαια αλλα μια μανα ποναει σε ο,ποιο σταδιο και αισθανεται να εχει παγωσει μεσα της με την παροδο του χρονου επιστρεφει να ολοκληρωσει αυτο που αφησε στη μεση.

Παρε το χρονο σου κοριτσακι μου και ανασκουμπωσου για να φερεις στον κοσμο το αδελφακι της λιγο μεγαλυτερης απο σημερα κορουλας σου.

πιο πολύ δε μπορώ να συμφωνήσω!

συμφωνω κ εγω με τα κοριτσια δεν ειναι κατι που θα ξεχασεις η θα ξεπερασεις ευκολα...παρε δυναμη απο το κοριτσακι σου...παρε το χρονο σου...κ ελπιζω συντομα ο θεος να σου στειλει ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου.οτι μα οτι θελεις ειμαστε εδω να σε ακουσουμε!

καλημερα σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...