Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Maraki S. είπε:

Και εγώ στο ίδιο κέντρο είμαι κορίτσια μαζί σας, στο cyclacur τώρα και εγώ, πάω για υπέρηχο την επόμενη Δευτέρα, σε προετοιμασία για την 2η έμβρυομεταφορά! Καλή μας επιτυχία!

Καλη επιτυχια κοριτσι!! Την επομενη Δευτερα θα ειναι η 10η μερα περιοδου, οποτε μετρηση ενδομητριου;? Εσυ τι θα βαλεις.. 2 βλαστοκυστες;? 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Να το χαρεις!!! Τα 5ΑΑ ειναι δυνατα χαρτια!❤

πρίν από 4 λεπτά , ZetaK είπε:

Την 12 μέρα χοριακη 551, την 14μερα 1781 και  19 μέρα είχα 20.340 !!! Τώρα μου είπε υπέρηχο ! 🙏😘

Ναι διδυμα ειναι οντως..! Ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου.. και να ειναι και τα δυο υγιεστατα!!❤ Περιμενουμε νεααα!!❤

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

angelikig μια χαρά τέλειο είναι το δωμάτιο σας και για κοριτσάκι εννοείται! Και εγώ όλα ουδέτερα σκέφτομαι να τα πάρω δεν είναι να ξανααγοράζεις εύκολα! Και εμένα ένα που μου άρεσε είναι μπεζ με καφέ καρό! Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς είσαι τέλεια! Εγώ είμαι +8 οπότε...Ουφ και εγώ χαλιά μαζεύω σήμερα και καθαρίζω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα κι εμάς το καρότσι απ την αρχή ήταν μπλε-γκρι. μάλλον κι εγώ κάτι ήξερα! χαχαχα!

πολύ ωραίο το δωμάτιο! κάνει άνετα και για κορίτσι!

Βρε Αννούλα το πιστεύεις? Απο την ώρα που έμαθα οτι έχω αγοράκι οταν έκανα όλες τις αγορές τα πήρα όλα ουδέτερα..λες κ το ήξερα οτι μετά θα είχα κορίτσι..κουφό δεν είναι? και δεν εχει να κανει με προτιμήσεις απλά διαίσθηση!!!

Φαντάσου μεχρι κ το sling ειναι μπεζ!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

angelikig μια χαρά τέλειο είναι το δωμάτιο σας και για κοριτσάκι εννοείται! Και εγώ όλα ουδέτερα σκέφτομαι να τα πάρω δεν είναι να ξανααγοράζεις εύκολα! Και εμένα ένα που μου άρεσε είναι μπεζ με καφέ καρό! Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς είσαι τέλεια! Εγώ είμαι +8 οπότε...Ουφ και εγώ χαλιά μαζεύω σήμερα και καθαρίζω!

Το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα παρεις ουδέτερα..ειδικά αν το λέει το ενστικτο σου κ εγω ετσι ενιωθα κ τελικά ευτυχως που ειναι ολα ουδετερα!!! Μην σου πω οτι και τα περισσότερα φορμάκια ετσι ειναι!

Καρδουλίτσα εσυ εισαι +8 αλλά κοίτα την εβδομάδα που διανύεις!!! Ειμαστε πιο νινάκια εμεις οπότε χμ..ας τα λέμε οκ ειμαι

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

13αρι με 15αρι παίζει τελική...

αναλόγως και τις τελευταίες εξετάσεις

και τη τελική ημερομηνία

αλλες θα γεννήσουν πολύ αρχή κι άλλες θα πάρουν όλο το μήνα, αν και τον 9ο δε μπαίνουν και πολλά συνήθως

13αρι με 15αρι παίζει τελική...

αναλόγως και τις τελευταίες εξετάσεις

και τη τελική ημερομηνία

αλλες θα γεννήσουν πολύ αρχή κι άλλες θα πάρουν όλο το μήνα, αν και τον 9ο δε μπαίνουν και πολλά συνήθως

Πόσα περίπου μπαίνουν στους 3 τελευταίους?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Σήμερα πρωινή (σχετικά), μια που πήρα άδεια. Τη Δευτέρα έχουμε και αργία, να ξεκουραστώ λιγουλάκι!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Το ξέρω πώς αγχώνομαι με το παραμικρό και δε βοηθάει! Σήμερα πήγα και για αναλύσεις αίματος και για το ραντεβού μου με τη μαία. Τελικά λίγο παραξενεύτηκε, αλλά συμφώνησε να κάνω τη καμπύλη σακχάρου. Αλλά μου την έκλεισε για τις 29 Μαϊου, όπου θα είναι 30 εβ. Βέβαια καλύτερα αργά παρά καθόλου. Τι λέτε εσείς?

Χαιρόμαι πολύ που όλα τα αποτελέσματα σας είναι καλά, αν και μερικά μωράκια είναι πιο ντροπαλά από άλλα!

Και τι ωραία δωμάτια είναι αυτά? Ολα τα σχέδια μου άρεσαν, μπράβο σας που έχετε τόσο μεράκι να τα φτιάχνετε τόσο όμορφα!

Εμείς για την αρχή, θα πάρουμε μόνο το κρεβατάκι, αυτό που μετά γίνεται κρεβατάκι μέχρι 4 χρονών, και μια συρταριέρα. Πολύ πιθανόν τη malm που πρότεινε και η agtog. Πολύ οικονομική και πολύ καλή! Θα βάλω και την αλλαξιέρα από επάνω και είμαστε μια χαρά! Οσο για το χρώμα, ή στου ξύλου ή άσπρο, και μάλλον χωρίς πολλά σχεδιάκια!

αγγελικη πολυ ομορφο το δωματιο!!

αννα καλο κουραγιο αυτες τις μερες πρεπει να ναι πολυ δυσκολο να μεινεις μονη με 2 παιδια και εγκυος!

τανια μεγεια τη κουκετα!δε ζεσταινεσαι μονο εσυ κ εγω εχω λιωσει...να ζετσανει λιγο η θαλασσα τουλαχιστον να παμε για κανενα μπανακι:P

εγω βαριεμαι απιστευτα παρασκευη σημερα δεν εχουμε πολλη δουλεια..βεβαια μας περιμενουν 2 πολυ γεματες εβδομαδες ας ξεκουραστουμε τωρα που μπορουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Και για να μη γράφω σεντόνια το έσπασα.

Για το καροτσάκι, εμείς πήραμε ήδη ένα πολύ οικονομικό, αλλά σα να άρχισα να το μετανιώνω. Μου φαίνεται πως το πορτ μπεμπέ του είναι πολύ μικρό, δε ξέρω αν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ώς το 5 με 6 μήνα, ιδιώς άμα η μπεμπούλα μας συνεχίζει να μεγαλωνει με τους ίδους ρυθμούς, και το καρεκλάκι είναι από 6 μηνών και πάνω. Εύχομαι να μη χρειαστεί να πάρουμε κι άλλο!

Οσο για το περεγκο, η αδερφή μου είχε ένα και για τις δυο κορούλες της. Νομίζω πως τη βόλεψε πολύ, αν και η μητέρα μου είχε άλλη άποψη! Αυτό που λίγο τη δυσκόλευε, είναι που το ασανσερ στη πολυκατοικία των γονιών μου ήταν μικρό και δε χωρούσε εύκολα. Οπότε, θα σας έλεγα να κοιτάξετε και τις διαστάσεις του ασανσερ, άμα είναι μικρό θα είναι δύσκολα να το ανεβοκατεβάζετε, ιδιώς όταν είστε μόνες σας.

Τι ωραία συζήτηση αυτή για τα καρεκλάκια αυτοκινήτου. Και εγώ σκεφτόμουν να πάρω αυτό που πάει ως τα 18 κιλά, για οικονομία, αλλά θα το ξανασκεφτώ. Πάντως ο αδερφός μου που μένει στη Νορβηγία, μετά το χρόνο το γύρισαν κανονικά το καρεκλάκι.

Μαρμελαδα τελος, πρεπει να την πετυχα, η τυχη του πρωταρη χαχα

Αγγελικη πολυ ομορφο το δωματιο. το κοριτσακι μου ειναι 2 ,πηρα κουκετα γιατι εχουμε ενα δωματιο και ετσι τα κοριτσια μου θα ειναι μαζι. Και για να μην αγοραζουμε τωρα μονο και μετα κουκετα την πηραμε κατευθειαν! Θελω και γω το γρηγοροτερο να την βαλω στο καινουργιο της κρεβατι για να μην νοιωσει οτι η μπεμπα την εβγαλε απο την κουνια της.

και εγω απο την αρχη ηξερα οτι θα κανω κοριτσια παρολα αυτα τα επιπλα και το καροτσι τα πηρα ουδετερα.

Σχετικα με το σλιγκ, οντως βολευει οσο λενε? Θελω να παρω οπωσδηποτε τωρα γιατι οι μετακινησεις και με τις δυο οταν θα ειμαι μονη θα ειναι δυσκολες, μιας και εχω σκοπο να παρουμε μισο σαραντισμο και μετα βολτες! Καλοκαιριατικα η κλεισουρα δεν παλευετε

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γεια σας γλυκες μανουλες!!!!

τι κανετε?βλεπω πιασατε ωραιο θεματακι με το καθισμα του αυτοκινητου..εγω πηρα το καροτσι 3-1 κ ξεχωριστο καθισματα για αργοτερα!παντως κι εγω γνωριζω οτι απο την αρχη πρεπει να το εχουμε αναποδα δεμενο!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ τελειο το δωματιο του μικρου!!!!!!!

ΑΝΝΑ υπομονη κοριτσακι μου τωρα που θα εισαι μοναχουλα σου!!!

ΣΟΦΑΚΙ τελεια τα αποτελεσματα μπραβο!!!

ΙΩΑΝΝΑ ευχομαι την τεταρτη η μικρη να μην αποδειχτει κ παλι ζορικη κ να σας κανει την χαρη να την δειτε!!!

ΧΑΡΑ τελεια ο μπεμπης μεγαλωσε!!!!!αντε με το καλο κ η β επιπεδου!!!

αχ εχετε γραψει τοσα πολαα κ ολο ξεχναω να σχολιασω!!!

εμεις πηγαμε χτες γιατρο.ο μπεμπης ειναι μια χαρα εφτασε τα 781 γρ κ ειχε ο ατιμουλης τα χερακια του μπροστα κ δεν μας αφηνε να δουμε τα μουτρακια του!!!μας γυρισε απο την αλλη το κεφαλι χιχιχιχιχιχ!μου εδωσε σιδηρο κ επειδη 2-3 φορες με επιασαν κραμπες μου εδωσε κ μαγνησιο αλλα σε περιπτωση που με ξαναπιασουν θα τα παρω!!!!!

pysXp3.png

το μαγνήσιο το παίρνω απ την αρχή με τις χούφτες. όπως και τις προηγούμενες φορές.

τανια με τη κουκέτα τη καλύτερη δουλειά έκανες, ειμαι υπέρ.

δυστυχώς με πονάει πολύ η μεση σήμερα....όλο το σώμα βασικά.

παλεύω με το μικρό να μάθει τη τουαλέτα αλλά δε γίνεται με τίποτα. μου χει σπάσει τα νεύρα και τη μέση να τον σηκώνω. είναι ανένδοτος, παρολο που τον έχει ερεθίσει τώρα με τη ζέστη η πάνα όπως και κάθε χρόνο, έχει πολλά δερματικά, κατουριέται συνέχεια πάνω του! ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τον άλλαξα σήμερα. και κοντεύει τα 3 δεν είναι και μικρός.

και τον τσούζει και το δέρμα του οπότε έχω όλη μέρα ουρλιαχτά! μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κοινώς.

αννα απο οτι βλεπω ειμαστε ακριβως στην ιδια εβδομαδα και μερα, και εμενα σημερα με ποναει παρα πολυ η μεση και ευτυχως κοιμαται η μικρη και εχω ξαπλωσει στον καναπε μπας και στρωσει!

Υπομονη με το καθαρισμα του μικρου, δεν ζηλευει απο τον μεγαλο που παει τουαλετα να κανει το ιδιο? θελω και μεις να αρχισουμε το καθαρισμα! Τα λεει παμε στο γιογιο αλλα ακομη δεν τα κανει εκει.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...