Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Συμφωνώ απλά η κοπέλα μου είπε ότι να δεν κάνω συχνά μετακινήσεις και ταξίδια ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρω το μεγαλύτερο που είναι απο 0 ως 18 κιλά !! Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε και πολλές μετακινήσεις γι΄αυτό και προβληματίστηκα.

Οταν λες μεγαλυτερο καθισμα 0-18 δλδ να κοιταζει το παιδι αναποδα εως 18 κιλα;Δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει τοσο αναποδα.Ο γιος μου που ειναι πολυ ανεπτυγμενος και σε υψος και σε βαρος ειναι 19 κιλα τωρα 4 ετων ....Οτι δλδ εως τωρα θα καθοταν αναποδα;Με τιποτα...

Αυτο που σου λεω δεν εχει να κανει με τα ταξιδια αλλα με την καθημερινοτητα.Δηλαδη το χειμωνα δεν θα πατε μια βολτα με το αμαξι σε ενα εμπορικο,μια επισκεψη,ενα παιδιατρο κτλ;Δε θα πατε ,για ψωνια, σ/μ κτλ;Ολο και καπου θα πηγαινετε με το αμαξι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα δεν ξέρω τι ακριβώς είδε η Ροδακινούλα, αλλά αυτά που είδα εγώ σε αυτό το στυλ ( 0 - 18 ) είναι μόνιμα μπροστά και απλά έχει κάτι επιπρόσθετο για όταν είναι μωράκι, όπως πχ αυτό:

Car-Seat-for-Baby.jpg

και απλά όταν μεγαλώσει βγάζεις πχ το άσπρο.... Κάπως έτσι μου το εξήγησαν οι πωλήτριες.. Ροδακινούλα εσύ κάτι άλλο έχεις υπ'όψιν;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δηλαδη να κοιταζει απο νεογεννητο μπροστα;;;;;;;

Α δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι στις οδηγιες ασφαλειας αλλα στο γιο μου ειχα παρακολουθησει απειρα βιντεακια για τους λογους που πρεπει το μωρο να κοιταζει πισω μεχρι τουλαχστον το χρονο.Ψαξτε το λιγο μην ακουτε και τις πωλητριες ιδιατερα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οκ κορίτσια με βοηθήσατε πάρα πολύ Μυρίνα μου κάτι τέτοια μου έδειχνε η κοπέλα.

Ρίτα μπήκα λίγο και διάβασα εκεί που λες. Οπότε θα πάρω αυτό με το καρότσι και μετά τον χρόνο βλέπουμε.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κορίτσια και αυτή είναι η προίκα που μου άρεσε. Γενικά απο τι καταλάβατε είμαι πολύ του ουδέτερου !!!

oneira-2113215264694ec4e4c54646f.jpg

Καλα δεν το πιστευω...τα μεγαλα πνευματα συναντιωνται...εχω ολοιδια κουρτινα στο δωματιο του παιδιου μπες στο προφιλ μου να δεις...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ναι το ξέρω απλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα είναι χρήσιμο το πορτ μπεμπε και το καθισματάκι για το αυτοκίνητο ίσως θα ήταν ποιο καλό μόνο το καρότσι και ένα άλλο κάθισμα για αυτοκίνητο για ποιο πολύ καιρό . Δεν ξέρω ακόμα αχταρμα τα έχω στο κεφάλι μου. Ας μπούνε καλύτερα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια να μας πουν την γνώμη τους μπας και ξεμπερδευτώ η γυναίκα!!!

Καταρχην να σου πω οτι βρισκω εξαιρετη επιλογη το peg perego αληθεια δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω..ειναι τελειο απο νεογεννητο μεχρι σημερα πυ ειμαστε 18 μηνων, τελειο για υπνο εκτος σπιτιου, σχετικα ελαφρυ, μπαινει σε μικρα αυτοκινητα το δικο μου ειναι c3, εχει τα παντα απο αξεσουαρ ποδοσακους,για βροχη, σκιαστρο για να κοιμαται πιο ανετα και γενικα σε σχεση με maclaren που εχει παρει μια φιλη μου κ με stokke υπερτερει σε ολα τα παραπανω! Ασε που ειναι σε αιστη κατασταση ακομα κ το εχω πλυνει!!! Τωρα σχετικα με το πορτ μπεμπε επειδη εγω δεν ειχα καλαθουνα κ επειδη το σπιτι μου ειναι μεζονετα μεχρι τουλαχιστον 4 μηνων τον κοιμιζα εκει αλλα ειχα παρει εξτρα ενα στρωματακι απο κοκοφοινικα που χωραει. Στο υπνοδωματιο μου ειχα το λικνο για τον πρωτο καιρο. Τωρα ομως που εσυ εχεις την καλαθουνα για δωμαιτιο σου δεν ξερω ποσο θα το χρειαστεις εκτος κ αν εχεις σκοπο να μετακινησε αρκετα οποτε τοτε παρτο! Για να καταλαβεις το καθισμα του αυτοκινητου δεν λεει για αρκετες ωρες υπνου οποτε αν βγαινεις συχνα να το κοιμιζεις πορτ μπεμπε. Αυτα απο την εμπειρια μου ελπιζω να σε βοηθησα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εσύ που θα πας ???

Στο γενεσις...εκει συνεργάζεται η γιατρός μου.,,,

leta να προσέχεις λίγο

αλλά οκ μια χαρά μου φαίνονται,είχες στην άλλη εγκυμοσύνη θέμα με το ζάχαρο;

Δεν είχα στην προηγουμενη εγκυμοσύνη...αλλα είπα να προσέχω τι να κάνω....

Και εγω έχω το τριπλό και μπορω να πω οτι είμαι ευχαριστημένη...

Το πόρτ μπεμπε το χρησιμοποίησα δυο μήνες αλλα το καθίσματακι ήταν τέλειο...κουμπί με στη βάση του καροτσιου και όλα τελείως...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια πριν 1ωρα γύρισα η μπεμπου δεν μας έκανε την χάρη να γυρίσει και έτσι θ ξαναπαω την Τεταρτη...Αννα ΕΣΥ τι ώρα έχεις ραντεβού;θα σας τα πω αναλυτικά αυτοί γιατί ειμαιι απο Κινητο φιλακια καληνυχτα

:-D

Διαφημίσεις

Μιας που έφερε η κουβέντα και τα καρότσια, μήπως ξέρει κάποια το συγκεκριμένο; :confused:http://www.pakostnik.com/en/productdetails.php?id=9131&cat=66

Έχει πολύ καλή τιμή και τα έχει όλα. Το πορτ μπεμπέ το θέλω πολύ γιατί δεν χωράει η κούνια στο δωμάτιό μας και θα την βάλω εκεί για ύπνο στην αρχή για να την έχω κοντά και να την ελέγχω.

Όσο για τα έπιπλα μου άρεσαν πολύ όλα όσα έχετε διαλέξει μέχρι τώρα! Τα δικά μας είναι κάπως έτσι

leto206594large_400x.jpg

αλλά με απαλό πράσινο αντί για άσπρο και τους τοίχους τους είχαμε απο πριν σε χρώμα οπάλιο οπότε ένα φρεσκάρισμα μόνο. Διακοσμητικά αυτοκόλλητα κτλ σιγά σιγά, έχουμε καιρό ακόμα;)

Ρίτα δεν ξέρω τι ακριβώς είδε η Ροδακινούλα, αλλά αυτά που είδα εγώ σε αυτό το στυλ ( 0 - 18 ) είναι μόνιμα μπροστά και απλά έχει κάτι επιπρόσθετο για όταν είναι μωράκι, όπως πχ αυτό:

Car-Seat-for-Baby.jpg

και απλά όταν μεγαλώσει βγάζεις πχ το άσπρο.... Κάπως έτσι μου το εξήγησαν οι πωλήτριες.. Ροδακινούλα εσύ κάτι άλλο έχεις υπ'όψιν;;

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτησή σας, αλλά έπεσα πάνω στο θέμα για το καθισματάκι αυτοκινήτου:

Υπάρχουνε τέτοιου είδους καθισματάκια, τα οποία μπορείς να τα βάλεις να κοιτάνε ανάποδα στην αρχή και μπροστά στη συνέχεια.

Το μωρό απαγορεύεται να κοιτάει μπροστά. Όταν το είχα ρωτήσει (γιατί μας είχε κάνει εντύπωση) μου εξήγησαν ότι έχει σχέση με απότομο φρενάρισμα και το σβερκάκι του που δεν είναι σταθερό...

Να είμαι ειλικρινής, πρώτη φορά διαβάζω για καθισματάκι αυτοκινήτου για

0+ που κοιτάει μόνο μπροστά... :confused::confused::confused:

Τα καθισματάκια αυτοκινήτου που πάνε με το καρότσι (δλδ προσαρμόζονται στο καρότσι και το μωρό είναι ημιξαπλωμένο και σε κοιτάει και στη συνέχεια αφαιρούνται και το καρότσι κοιτάει μπροστά) είναι σαν "αυγό" και δεν μπορεί να δεθεί αλλιώς, παρά να κοιτάει μπροστά το μωρό...

Καλώς να δεχθείτε τα μωρά σας!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κ απο μενα!

ροδακινουλα κ εγω θα σου ελεγα να παρεις το καροτσι με το καθισμα αυτοκινητου.οσο για τα καθισματακια να ξερεις οτι ειναι πολυ πιο ασφαλες να καθεται αναποδα οσο περισσοτερο γινεται...στις σκανδιναβικες χωρες ειναι γυρισμενα αναποδα τουλαχιστον μεχρι τα 4-5 χρονια.εγω το εχω ακομα αναποδα της ελλης και οσο χωραει δεν εχω σκοπο να την γυρισω.(ασε που το καθισμα που εχω μπαινει μονο αναποδα οποτε θα πρεπει να παρω καινουριο-ισως κρατησω αυτο για τον μπεμπη και παρω αλλο για τη κορη μου σε κανα χρονο)

αφροαντ πολυ ωραια και τα δικα σας επιπλακια!

εγω κατι λιγα πραγματακια που θελω να παρω θα τα παρω τον αυγουστο που θα χει και εκπτωσεις...βασικα μπανακι χρειαζομαι οπωσδηποτε κ ενα σλινγκ...και να δω αν θα παρω τη μικρη κουνια της ικεα για να τη βαλω στη κρεβατοκαμαρα μας.

εκανα κ εγω χθες το β επιπεδου ολα φυσιολογικα πολυ καλες οι μετρησεις αν κ ο μπεμπης μας παιδεψε αρκετα δε μας εδειχνε με τιποτε το προσωπο του εβαζε τα χερια μπροστα...τη καναμε σε 2 δοσεις την εξεταση με τα πολλα καταφεραμε να τα δουμε ολα...μαλιστα η γιατρος μας εβγαλε καποιες εικονες σε 4d οπου ο μπεμπης κανει με τα δαχτυλα του το σημα της νικης...απιστευτο μιλαμε!!μου εκανε η γιατρος και μετρηση τραχηλου ολα καλα εσας σας εκαναν?στην ελλη δεν ειχα κανει...τωρα θα με δει ο γιατρος μου στις 18 του μηνα να μου γραψει την καμπυλη...μακαρι να βγει καλη κ αυτη να ηρεμησω!

αννα εσυ πηρες τ αποτελεσματα της καμπυλης?

αννια ζορικη η μπεμπα ε?με το καλο να τη δειτε την τεταρτη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κορίτσια πριν 1ωρα γύρισα η μπεμπου δεν μας έκανε την χάρη να γυρίσει και έτσι θ ξαναπαω την Τεταρτη...Αννα ΕΣΥ τι ώρα έχεις ραντεβού;θα σας τα πω αναλυτικά αυτοί γιατί ειμαιι απο Κινητο φιλακια καληνυχτα

στις 3 το μεσημέρι θα πάω, εσένα τι ώρα σου κλείσανε;

όλα τα δικά μας τα καρεκλάκια μπροστά κοιτούσαν.

αλλά κι εμένα οι φίλες μου θεωρούν ότι είναι καλύτερα να κοιτάζει πίσω.

εμένα δε με βόλευε γιατί ήθελα να τα βλέπω και να μπορώ να κινούμαι εύκολα αν κάτι χρειαζόντουσαν.

για να κάτσω πίσω δε παίζει με τίποτα πια αφού θα πρέπει να χω τον μεγάλο μπροστά αλλιώς δε χωράμε.

το αυτοκίνητο δε το πολυχρησιμοποιούμε μόνο για τα ταξίδια μιας και μένουμε κέντρο και τα πάω παντού με το μετρό ή με τα πόδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...