Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Τέλειο!!! Μπράβο!! Υπέροχα νέα!! 

Μην σκέφτεσαι αλλά άσχημα!! Περιμένουμε τα νέα από τον υπέρηχο!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Είναι πολύ καλή η πεθέρα μου δεν έχω κανένα παράπονο!Όσο για τη χρηματοδότηση των πραγμάτων είναι ένα θέμα. Και εγώ για κούνια,καρότσι,στρώμα και συρταρίερα υπολογίζω 1500...Για να δούμε! Ίσως είναι νωρίς αλλά δεν ξέρω με έχει πιάσει μια υπερδιέγερση και ότι δεν προλαβαίνω...Άσε που τον Ιούνιο θα χειρουργηθεί η μαμά μου και θα είναι κανά ενάμισι μήνα με πατερίτσες και θα θέλει βοήθεια,οπότε σκέφτηκα να μαζεύω καμιά δουλειά,θα δούμε όμως.Για καρότσι τι σκέφτεσαι?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το καρότσι να πω την αλήθεια έχω ένα θέμα είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές που περίπου και οι δύο βγαίνουν στα 550Ε.

Λύση πρώτη είναι ένα πολυκαρότσι τις PEG-PEREGO που βγαίνει απο 850 το έχει προσφορά στα 550Ε. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα μου είναι χρήσιμο το πορτ μπεμπε ( γιατί θα μου κάνουν δώρο μια καλαθούνα που διάλεξα εγω) και το καθησματάκι του αυτοκινήτου. Η κοπέλα μου είπε :

Λύση δεύτερη : Ενα καλό καρότσι γύρο στα 320 ευρω τις ίδιας εταιρίας και ένα κάθισμα αυτοκινήτου κάλο γαι 0 μέχρι 18 κιλά που έχει 250. Δεν γλυτώνω τίποτα αλλά το πορτ μπεμπε είναι για πολύ λίγο και δεν ξέρω αν θα προλάβω να το χρησιμοποιήσω έξω δεδομένου ότι έρχεται χειμώνας και δεύτερο το κάθισμα για το αυτοκίνητο που είναι στο πολυκαρότσι για 0 μεχρι 13 κίλα όποτε περίπου σε ένα χρόνο θα πρέπει να πάρω άλλο.

Βοηθάτε να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί μπλόκαρα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ποιο της peregο;Και εγώ είμαι ανάμεσα στο perego easy drive που όλο το πακέτο με port bebe και κάθισμα μου βγαίνει 630 ενώ χωρλις το port bebe 500 και το άλλο ειναι ena mamba abc στα 520 απο 900 όλο το πακέτο πάλι,αλλά αυτό με προβληματίζει λόγω όγκου!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Ποιο της peregο;Και εγώ είμαι ανάμεσα στο perego easy drive που όλο το πακέτο με port bebe και κάθισμα μου βγαίνει 630 ενώ χωρλις το port bebe 500 και το άλλο ειναι ena mamba abc στα 520 απο 900 όλο το πακέτο πάλι,αλλά αυτό με προβληματίζει λόγω όγκου!

το Peg perego Modular system P3 Compact και μου είπε η κοπέλα απο 820Ε που έχει στα 499 βγαίνει με την έκπτωση !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

πολύ καλή τιμή σου βγάζει και είναι και καλό καρότσι!!!

Ναι το ξέρω απλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα είναι χρήσιμο το πορτ μπεμπε και το καθισματάκι για το αυτοκίνητο ίσως θα ήταν ποιο καλό μόνο το καρότσι και ένα άλλο κάθισμα για αυτοκίνητο για ποιο πολύ καιρό . Δεν ξέρω ακόμα αχταρμα τα έχω στο κεφάλι μου. Ας μπούνε καλύτερα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια να μας πουν την γνώμη τους μπας και ξεμπερδευτώ η γυναίκα!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

αγλαία τα μηνύματά σου είναι σα να τα έχω γράψει εγώ! πραγματική ταύτιση!

είχα μάθημα ως τώρα όπου πήρα και το μεγάλο γιο απ το νήπιο. κουράζομαι αρκετά επίσης αλλά τέλος μαίου σταματάω οπότε κάτι είναι κι αυτό.

άκουσα ότι οι σταθμοί φέτος ξεκινούν προθεσμίες από 21 μαίου!

Είσαι σε σχολείο; Εγώ σε φροντιστήριο και το καλό με τη γέννα την καλοκαιρινή είναι ότι θα γλιτώσω τα εντατικά του Ιουλίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και την αμοιβή βέβαια, αλλά χαλάλι, δεν υποφέρεται η κατάσταση με τα παιδιά φέτος. Πάντως με τρία παιδιά ευχαρίστως θα καθόμουν σπίτι μου.... Αυτή η θεώρηση της εργασίας ώς αξίας καθεαυτής στην εποχή μας με βρίσκει εντελώς αντίθετη....

a0Nsp3.png

Κορίτσια για τις συρταριέρες δεν κοιτάτε και στο ΙΚΕΑ; Εγώ από εκεί έχω πάρει για τα παιδιά και άλλες τρεις για το εξοχικό. Είναι ευρύχωρες και οικονομικές, εγώ έχω πάρει τις μεγαλύτερες αλλά υπάρχουν και πιο χαμηλές. Έχει διάφορες, αλλά εγώ είμαι φαν των Malm, από την εποχή που ήμουν φοιτήτρια, έξω:

ασπρες: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7729

σημύδα ή βελανιδιά (δεν τα ξεχωρίζω στη φωτογραφία, υπάρχουν και τα δύο): http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26679

και γενικότερα: http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=bedroom_in&cID=39&tCatID=5&Menu1=9&Menu2=0&currentIndex=3&sID=0

Επίσης για τα παιχνίδια τους έχω πάρει την Billy την φθηνότερη βιβλιοθήκη με πόρτες όμως και έχουμε καταβολευτεί.

Δηλ. δεν είχα πάρει πακέτο παιδική κρεβατοκάμαρα από κάπου, αλλά διαλέξαμε οικονομικά κομμάτια που ταίριαζαν μεταξύ τους, δηλ. κούνια και στρώμα από το mothercare και τα υπόλοιπα μαζί με την αλλαξιέρα από την ΙΚΕΑ (οξιά που όμως την περάσαμε εμείς με λούστρο: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=8933, και ταίριαξε άψογα με την κούνια από το mothercare που είναι επίσης οξιά)

a0Nsp3.png

Ροδακινουλα ειναι τελεια αυτα που διαλεξες!Με το καλο να τα παρεις.

Οσο για το καροτσι και το πορτ μπεμπε..οπως εχω ξαναπει για εμας το πορτ μπεμπε ηταν οτι πιο αχρηστο,απο την αλλη το καθισμα αυτοκινητου που ηταν σετ (peg perego)με το καροτσι ηταν οτι πιο χρησιμο, γιατι ειχαμε παρει εξτρα την ειδικη βαση στο αυτοκινητο που κουμπωνε-ξεκουμπωνε το καθισμα με μια κινηση ετσι οταν πηγαιναμε καπου και πες οτι το μωρο κοιμοταν με μια κινηση ξεκουμπωναμε το καθισματακι και οπως ηταν το παιδι χωρις να το ταραζουμε το κουμπωναμε πανω ατο καροτσι και συνεχιζαμε τη βολτα μας.

αρα εγω οπωσδηποτε θα διαλεγα καθισμα σεταριστο με το καροτσι συν τη βαση.Σε καμμια περιπτωση δε θα επαιρνα διαφορετικο.Ετσι και αλλιως μετα το χρονο θα χρειαστεις αλλο καλο καθισμα το οποιο θα κοιταει μπροστα και θα το εχει το παιδι εως μεγαλο.

Τωρα για το πορτ μπεμπε αν μπορουσα θα το απεφευγα αλλα ο γιος μου ηταν απο τα παιδακια που ηθελε να καθεται και να βλέπει και ηταν και ψηλο μωρο και δε χωρουσε εξ αρχης στο πορτ μπεμπε καλα.Να φανταστεις 3 μηνων τον ειδε η παιδιατρος πως ζοριζοταν με το κεφαλι ορθιο να βλεπει και μου ειπε σηκωσε του την θεση του καροτσιου(την κανονικη) γιατι βασανιζεται το παιδι.

Ξερω ομως αλλους που το χρησιμοποιησαν αρκετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μου εμενα μου ειπε ο ντοκ οτι οταν θα μπω στο μηνα μου θα κανει τις ενεσεις κορτιζονης και μετα απο δυο εβδομαδες θα την παρουμε εκτος και αν η ιδια εχει αλλα σχεδια!

Και εγω κατι τετοιο καταλαβα και το εχω ακουσει και απο αλλες που πανε προγραμματισμενα.

Εγώ θα κάνω τρίτη καισαρική και δεν ξέρω τί είναι αυτό που αναφέρεις, δεν έκανα κάτι τέτοιο στη δεύτερη καισαρική. Είναι επειδή θα πάρουν το μωρό νωρίτερα; Στη δεύτερη καισαρική περιμέναμε μήπως και γεννήσω φυσιολογικά και πήγαμε 41 εβδομάδες. Αυτή τη φορά είπε ότι θα πάμε δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά εγώ δεν θεωρώ τίποτα σίγουρο. Φαντάζομαι ότι αν είμαι καλά και με ελεγξει μπορεί και να με αφήσει λίγο παραπάνω, αλλά δεν είπα ακόμη τίποτα, θα περιμένω εκείνες τις μέρες να το αναφέρω. Πάντως δεν μου έχει πει τίποτα για ενέσεις... Τα μωρά μου γενικά βγαίνουν μεγάλα... μου είπε ότι θα είναι εντάξει και δύο εβδομάδες νωρίτερα.... έχει σχέση;

Και εμενα μεγαλος ηταν ο γιος μου 4 κιλα και 55 ποντους αλλα λεει ο γιατρος οτι στις προγραμματισμενες καισαρικες το πρωτοκολο λεει να εχουν γινει οι ενεσεις ωριμανσης.Δεν το συζητησα εκτενως για αυτο σας ρωταω .Θα το ξανασυζητησω.

όχι δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε μου ζητήθηκε. γέννησα με καισαρική και τα 2 παιδιά την 37η βδομάδα αλλά με σπασμένα νερά οπότε μάλλον ξεκινούσε ούτως ή άλλως ο τοκετός και δε πίεσα καταστάσεις. και τα δυο μου τ αγόρια πάνω από 3 500 κιλά. τώρα με τη τρίτη καισαρική θα δω τι θα μου πει ο γιατρός μιας και θα πάω ακόμα πιο νωρις.

Ευχαριστω για την απαντηση Αννα.Ισως παιζει ρολο οτι ειχαν σπασει τα νερα.Ρωτα και δες τι θα σου πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

agtog πολύ ωραίες οι συρταριέρες που έβαλες αλλά εγώ θέλω να είναι ίδιο χρώμα με την ντουλάπα που έχω είδη στο δωμάτιο. Πάντως η αδερφή μου που έχει πάρει βιβλιοθήκη απο το Ικεα την έχει απο τότε που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη και είναι σαν καινούργια.

Ρίτα μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά εξακολουθώ να τα έχω μπάχαλο στο μυαλό μου ελπίζω μέχρι να έρθει η ώρα να τα πάρω να έχω κατασταλάξει. Πάντως θα δω και την δική σου εκδοχή να πάρω το καρότσι μόνο με το κάθισμα του αυτοκινήτου !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ειναι πολυ σημαντικο ροδακινουλα.Ειναι πολυ χρησιμο πραγμα να μπορεις να βαζεις -βγαζεις ευκολα το καθσιμα χωρις να χρειαζεται να ξελυνεις -σηκωνεις το μωρο.

Συμφωνώ απλά η κοπέλα μου είπε ότι να δεν κάνω συχνά μετακινήσεις και ταξίδια ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρω το μεγαλύτερο που είναι απο 0 ως 18 κιλά !! Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε και πολλές μετακινήσεις γι΄αυτό και προβληματίστηκα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Για σας κοριτσάκια!! Τί κάνετε;; Εμένα έχει αρχίσει να μου την βαράει από την κλεισούρα!! Τώρα που ανοίγει κι ο καιρός κιόλας.. Αγλαϊα φυσικά δεν έχω ακόμα την εμπειρία της μητρότητας και δεν ξέρω πως θα νοιώθω μετά, όμως σήμερα ένοιωσα να μου λείπει η δουλειά.. Τώρα δηλαδή που νοιώθω καλύτερα, γιατί όλον τον καιρό είχα κάποια προβληματάκια, και μου πέρασε προς στιγμήν από το μυαλό μήπως να κόψω την άδεια.. Το ξανασκέφτηκα πιο σοβαρά όμως, και είπα να κάτσω στα αυγά μου, μην έχουμε άλλα μετά!! :rolleyes:

Ροδακινούλα εγώ έχω καταλήξει να τα πάρω και τα 3, αφού βγαίνουν και οικονομικά (η μάρκα που έχω επιλέξει δηλαδή) στα 400 ευρώ.. Πιθανότατα αν δεν πάρω το πορτ-μπεμπέ να βγει ακόμα φθηνότερο, αλλά και πάλι άστο να βρίσκεται!! :tongue:

Πάντως για τα επιπλάκια κι εμένα δεν με νοιάζει να είναι ασορτί, τα πιο οικονομικά θα πάρω από την κάθε κατηγορία (δηλαδή την πιο οικονομική συρταριέρα και κούνια) κι ας μην είναι σετάκι! Τη δουλειά τους να κάνουνε.. :cool:

Εύρι είσαι τυχερή που στα έστειλε πακέτο όλα η πεθερά σου!! Γλύτωσες κι από το ψάξιμο και από τα έξοδα!!!! ;)

Για τα υπόλοιπα θέματα που λέτε δεν έχω ιδέα!! Δηλαδή για τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα, είναι που δεν τις έχω κάνει κιόλας ακόμα.. Πάντως μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν καλά αποτελέσματα!! :D

Όπως είπα και πριν, έχει αρχίσει να μου την βαράει που είμαι μόνη μες το σπίτι.. Σκέφτηκα μήπως αρχίσω καμιά δραστηριότητα, ρώτησα για ένα τμήμα yoga για εγγύους που έμαθα, αλλά ρε σεις 10 ευρώ το μάθημα!!! Και είναι 2 φορές την εβδομάδα.. Συν 20 ευρώ η εγγραφή.. Σαν πολλά δεν είναι;; :confused: Και λέω άστο καλύτερα, θα αρχίσω το περπάτημα :P

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μυρίνα μου όντως πολλά είναι τα 10 ευρώ η ώρα δηλ θα θέλεις 80 ευρώ το μήνα καλύτερα το περπάτημα μου φαίνεται........!! Στο τέλος το βλέπω να παίρνω και γω το όλα σε ένα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...