Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ'ευχαριστώ πολύ!!;) Δεν θέλω να έχω τίποτα εκπλήξεις! Το δωμάτιο έχω ήδη αρχίσει να το ετοιμάζω εννοείται αλλά θέλω να υπολογίσω μέχρι πότε θα πρέπει να έχω τελειώσει αγορές και προετοιμασίες και φυσικά να προμηθευτώ τα απαραίρητα τα δικά μας!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!;) Δεν θέλω να έχω τίποτα εκπλήξεις! Το δωμάτιο έχω ήδη αρχίσει να το ετοιμάζω εννοείται αλλά θέλω να υπολογίσω μέχρι πότε θα πρέπει να έχω τελειώσει αγορές και προετοιμασίες και φυσικά να προμηθευτώ τα απαραίρητα τα δικά μας!

Εγώ το δωμάτιο δεν το έχω κάνει τίποτα περιμένω να βάψω το σπίτι όλο μέσα στο Μάιο και μετά να αρχίσω να ετοιμάζω το παιδικό. Απλά λίγα λίγα έχω κάνει μια μικρή προικούλα για το μπέμπη μου!! Ετσι όπως πάω μέχρι να πάρω τα έπιπλα δεν θα χρειάζεται να αγοράσω τίποτα άλλο τα βασικά του τα έχω απο ρούχα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Να ετοιμασεις την βαλιτσουλα πριν μπεις στο μήνα σου γιατι όλα είναι πιθανά..

Θα πρέπει να πάρουμε και τηλ στην κλινική που θα γεννήσουμε για να μας πουν τι παρέχουν ?????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να πάρουμε και τηλ στην κλινική που θα γεννήσουμε για να μας πουν τι παρέχουν ?????

Άμα θέλεις πας απο εκει να δεις τις εγκαταστάσεις και να πάρεις και τις τιμές...εγω έτσι έκανα την πρωτη φορα.....

Σε ποια κλινική θα πας???

Κορίτσια και αυτή είναι η προίκα που μου άρεσε. Γενικά απο τι καταλάβατε είμαι πολύ του ουδέτερου !!!

oneira-2113215264694ec4e4c54646f.jpg

Και εγω τα έχω όλα ουδέτερα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λέτα μου στον Αγιο Λουκά θα πάω και η τιμή για δίκλινο είναι στα 900ευρω λέει ο τιμοκατάλογος φυσικά με το Εοππυ !! Μόνο του δεν ξέρω. Τις εγκαταστάσεις τις έχω δει πρόσφατα που γέννησε μια φίλη μου και μου άρεσε πάρα πολύ.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Λέτα μου στον Αγιο Λουκά θα πάω και η τιμή για δίκλινο είναι στα 900ευρω λέει ο τιμοκατάλογος φυσικά με το Εοππυ !! Μόνο του δεν ξέρω. Τις εγκαταστάσεις τις έχω δει πρόσφατα που γέννησε μια φίλη μου και μου άρεσε πάρα πολύ.

Είναι πολλη καλη κλινικη....και έχω ακούσει και εγω τα καλύτερα......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Σήμερα πήγα για κάτι δουλίτσες και κάποια στιγμή με έπιασε μια ταχυπαλμία κ μια ατονία… κόντεψα να πέσω κάτω! Φαντάζομαι να πιάσου οι ζέστες για τα καλά τι έχει να γίνει… Δεν θα μπορώ να πηγαίνω πουθενά μόνη μου…

evri, mimika και Rodakinoula μπράβο για τα αποτελέσματα!

annia καλά αποτελέσματα με την β επιπέδου! Κι εσυ ANNA με την καμπύλη!

geo_angela ζαλίζεσαι όταν ξαπλώνεις ανάσκελα γιατί πιέζετε η κεντρική αρτηρία που είναι πίσω απʼτην μήτρα κ δεν γίνετε σωστή κυκλοφορία του αίματος. Και αυτό βέβαια δεν είναι καλό και για το μωρό! (ετσι όπως τα είπε κ η Angelikig) Μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να νοιώσω έτσι αν είμαι ανάσκελα, αν κ εγω δεν είχα ζαλιστεί μέχρι τώρα. Κάλό θα είναι λοιπόν κορίτσια να αποφεύγετε το ανάσκελα… Τώρα κ εγώ κοιμάμαι μόνο πλάι αν κ πιάνομαι συνέχεια!!!

libero μεγειά τα καινούρια πραγματάκια! Με το καλό να δεις τον μπέμπη σου!

Rodakinoula πολύ ωραία η προίκα κ τα επιπλάκια! Κ εγω του ουδέτερου είμαι!

Εμένα η μπέμπα μου στις 26+3 ήταν 950γρ!! Μεγαλούτσικη κ αυτή!!ε;

Διαφημίσεις

Ρίντι μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου ολόκληρη κοπέλα έγινε πωπω ένα κιλό κοντά ...........παρά κάτι ψηλά αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν για τι βδομάδα που είσαι είναι πολύ εμείς είμαστε ποιο μικρούλιδες όταν φτάσω στη βδομάδα π ου είσαι θα μπορώ να έχω άποψη !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,πω πω γράψατε ένα σωρό και διαφορετικά,χαίρομαι όταν σας διαβάζω.

rodakinoula πολύ όμορφα τα πράγματα που διάλεξες και καλύτερα ουδέτερα,ούτε εμένα μου αρέσουν τα πολλά σχεδιάκια και τα μπιχλιμπιδια.Και μένα μια κούνια σε χρώμα βανίλια μου άρεσε και μάλιστα σιδερένια...Τέλεια τα νέα και για τη β-επιπέδου.

anna καλά αποτελέσματα στην καμπύλη ζαχάρου.Πιστεύω πως θα είναι μια χαρά!

leta να προσέχεις λίγο αλλά οκ μια χαρά μου φαίνονται,είχες στην άλλη εγκυμοσύνη θέμα με το ζάχαρο;

angelikig σε ευχαριστώ! Μια χαρά βάρος έχει το μωράκι σου!Και εγώ στη 19η εβδομάδα που έκανα τον β-επιπέδου ήταν κοντά στα 300γρ.και τώρα έχει φτάσει τα 930,οπότε μην το σκέφτεσαι καν.

Όσον αφορά τον ύπνο και εγώ στο πλάι κοιμάμαι,ανάσκελα με πονάει η μέση μου πολύ και αν επιχειρήσω να σηκωθώ από ανάσκελα δυσκολεύομαι.

Όσο για προετοιμασίες έχω τα πάντα από ρουχαλάκια,φορμάκια,πετετες,πετσετάκια,σαλιάρες. Είναι η πεθερά μου στην Αμερική και μου έχει στείλει τα πάντα. Τώρα θα ξεκινήσω να τα πλένω και να τα σιδερώνω. Όσο για κούνια,καρότσι κτλ,έχω κατασταλάξει σχεδόν αλλά ακόμη δεν αγόρασα τίποτε.Και το δωμάτιο του αφού στην αρχή θα κοιμάται στο δικό μας δεν το ξεκίνησα,είναι το γραφείο του άντρα μου εκεί προς το παρόν και δεν του το χαλάω,θα δούμε όμως!

Έγραψα πολλά πωπω

K4b4p2.pngHSk3p2.png

libero μεγειά τα πράγματα,να τα χαρείτε με υγεία!!

ριτα σε ευχαριστώ πολύ με είχες ενθαρρύνει αρκετά!

μιμικα μπράβο και για τα δικά σου αποτελέσματα!

ridi τα μωράκια μας είναι κοντά και στο βάρος και στις μέρες!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

evri μου πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν τα πραγματάκια που διάλεξα τώρα μένει να βρω τα χρήματα για να τα πάρω γιατί μαζί με το καρότσι που είδα το στρώμα και κάτι ψιλολόγια θέλω 2200Ε φυσικά κάπου στο 1500 θα μου δώσει η μαμά μου οπότε δεν μένουν και πολλά απλα πρέπει να κάνω τον άντρα μου να τα πάρουμε για΄τι μου λεέι συνέχεια γέννα εσύ και την άλλη μέρα θα στα έχω σπίτι κλαψ κλαψ. Αλλά που θα μου πάει θα τον κάνω πλύση εγκεφάλου........!!!

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια πεθερούλα όχι ότι η δική μου είναι κακιά αλλά έχει ένα πολύ καλό η δική σου είναι μακριά χχιχιχιχιχιχιχιχι!!! Αλλά δεν είναι λίγο νωρίς να τα πλύνεις απο τώρα ?????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...