Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σούπερ οπότε κανονίστε το και πες είμαι μέσα ότι ώρα και να είναι τα πρωινά το κωλοβαράω χιχιχιιχιιχχι!!!!

ναι ναι θα σε ενημερωσω συντομα!!!

κοριτσια παω να κοιμηθω γιατι εχω αυπνιες κ καθε βραδυ ξυπναω ...σημερα ξυπνησα στις 4:30!!!!!που να κοιμηθω μετα???τωρα κουτουλαω!!!αντε παω! φιλακιααααααα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες...

Έχω καιρο να γράψω στο καφέ μας, αν και σας διαβάζω!!! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου, η οποία όμως έδειξε ότι ο μικρούλης μου έχει στον εγκέφαλο ήπια μεγαλοκοιλία με 10,5 στην δεξιά πλευρά:(:(. Έκανα αμνιοπαρακέντηση και την Δευτέρα περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα. Φυσικά δεν είμαι στα καλυτερά μου και οι μέρες μέχρι την Δευτέρα είναι ατελειώτες!!!:cry::cry::cry:

Ye4Ip3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Πηγαμε και εμεις στο γιατρο εχθες και ολα καλα!!!Μααααλλον I THINK PINK !!!

Παλι λογω προσθιου πλακουντα η εικονα δεν ηταν πολυ καλη,ειχε σα σκια μπροστα αλλα... σαν κατι να ελειπε για να ειναι αγορακι...χαχα!Οποτε;;;Μαλλον για κοριτσι μιλαμε.

Θα το σιγουρεψουμε στη β επιπεδου 7/5.Εγω ακομα εχω τις αμφιβολιες μου και δε με συμπληρωνω στη λιστα......θα δουμε!

Ολα καλα κατα τα αλλα.Ειναι πανω απο 400 γρ και ζωηροτατο.Εγω απο κιλα ακομα δεν εχω παρει κανενα,απο εδω και εξης ομως βλεπω να περνουμε την ανιουσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλή ξεκούραση Λιμπερο και γω θα σας αφήσω πάω να πάρω τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις ελπίζω να έχει εξαφανιστεί το λεύκωμα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία χιχιχιχ!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλησπέρα μανούλες...

Έχω καιρο να γράψω στο καφέ μας, αν και σας διαβάζω!!! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου, η οποία όμως έδειξε ότι ο μικρούλης μου έχει στον εγκέφαλο ήπια μεγαλοκοιλία με 10,5 στην δεξιά πλευρά:(:(. Έκανα αμνιοπαρακέντηση και την Δευτέρα περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα. Φυσικά δεν είμαι στα καλυτερά μου και οι μέρες μέχρι την Δευτέρα είναι ατελειώτες!!!:cry::cry::cry:

Τι σημαινει αυτο ;;;

Ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα!!!Μη στεναχωριεσαι ,οσο μπορεις ψυχραιμια κουκλα μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ τι αγχος και αυτο μεχρι τη β επιπεδου βρε κοριτσια μου...ουφ ουφ!

Μπραβο σε ολες οσες ειχατε καλα αποτελεσματα!Λιμπερο,ροδακινουλα..σορρυ οποια ξεχναω.

Καλο μεσημερι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Geo μου μακάρι να μη έχει τίποτα το μωράκι σου και να είναι υγειέστατο εμείς θα είμαστε εδώ να μάθουμε τα νέα σου, όλα θα πάνε καλά όσο μπορείς να είσαι χαλαρή!!!

Ρίτα μου μια χαρά ολόκληρη κοπέλα και η δική σου πωπω τα μωράκια του καφέ μας θα βγούνε στρουμπουλούτσικα . Εγώ βλέπεις το έδεσα ότι θα είναι κοριτσάκι οπότε περιμένουμε την β΄επιπέδου για να το σιγουρέψουμε !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αξίζει να πω (κι από αυτό αντλώ το κουράγιο) ότι όλες οι εξετάσεις μέχρι τώρα ήταν καλές. Επίσης, όλα τα όργανα του μπεμπούλη (νεφράκια, καρδούλα κλπ) είναι όλα καλά. Ζυγίζει 505 γραμμάρια (εγω βρίσκομαι στην 22 εβδομάδα), χεράκια και ποδαράκια τέλεια. Επειδή όμως η ένδειξη 10,5 είναι σχεδόν οριάκή (αφού το όριο είναι 10),για αυτό χαρακτηρίζεται και ήπια μεγαλοκοιλία εγκεφάλου- συνήθως τα μωράκια γεννιούνται υγειέστατα. Προσεύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης να είναι επίσης καλά. χρειάζεται υπομονή και κουράγιο αλλά που να τα βρω?????????????:(:(:(:(:(:(:(

Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας!!!!

Ye4Ip3.png

Angela μην ανησυχείς κοπέλα μου, είναι πολύ οριακό και γενικά να θυμάσαι ότι όλα τα παιδάκια δεν έχουν τον μέσο όρο τον μετρήσεων. Γι'αυτό λέγεται και μέσος όρος άλλωστε. Άλλα είναι λίγο πιο πάνω άλλα λίγο πιο κάτω.Επίσης το γεγονός ότι οι υπόλοιπες εξετάσεις σου ήταν καλές είναι πολύ σημαντικό. Όπως και να έχει καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και να προσέχεις τώρα μετά την άμνιο, μην κουράζεσαι, άραξέ την!

Άννα καλά που το ανέφερες για το LIDL γιατί δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι,thanks!;)

Λίμπερο μπράβο για τα αποτελέσματα, με το καλό ο αγόραρος! Το Αχιλλέας είναι τέλειο παρεπιπτόντως! Α, και όταν γυρίσεις με το καλό απο Βουλγαρία πες καμιά λεπτομέρεια γιατί με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως αλλά δεν έχει τύχει να πάω.

Εμείς πρώτα ο Θεός θα τη βγάλουμε Εύα;)

Διαφημίσεις

Εμεις πρωτα ο Θεος αν ειναι κοριτσακι θα την πουμε Υβοννη.Της μαμας μου και μας αρεσει κιολας.

Αλλα ειπαμε...θα δειξει!χαχα!

απλά υπέροχο!!!!!!

με το καλό η κορούλα!!! το δεσα κι εγώ!:)

Αξίζει να πω (κι από αυτό αντλώ το κουράγιο) ότι όλες οι εξετάσεις μέχρι τώρα ήταν καλές. Επίσης, όλα τα όργανα του μπεμπούλη (νεφράκια, καρδούλα κλπ) είναι όλα καλά. Ζυγίζει 505 γραμμάρια (εγω βρίσκομαι στην 22 εβδομάδα), χεράκια και ποδαράκια τέλεια. Επειδή όμως η ένδειξη 10,5 είναι σχεδόν οριάκή (αφού το όριο είναι 10),για αυτό χαρακτηρίζεται και ήπια μεγαλοκοιλία εγκεφάλου- συνήθως τα μωράκια γεννιούνται υγειέστατα. Προσεύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης να είναι επίσης καλά. χρειάζεται υπομονή και κουράγιο αλλά που να τα βρω?????????????:(:(:(:(:(:(:(

Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας!!!!

τι να πω, μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι τ αποτελέσματα και να σου φύγει ένα άγχος!!! όλα θα πάνε καλα!!!

Καλησπέρα σε όλες!

geo angela μην ανησυχείς! Θα δεις θα πάνε όλα καλά έχει ο Θεός! Λίγη υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και δε θα είναι απολύτως τίποτε!!

Πολύ ωραίο το όνομα ρίτα! Εμείς η Γιώργο ή Στέφανο θα δείξει!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...