Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια ,προχώρησα και εγώ αρκετά,καθάρισα το τζακι μας γιατί είχαν πέσει καπνιες,το σαπούνισα,το ίδιο και τη σίτα,καθάρισα και την πιατέλα και τα κερια που βάζω σε αυτή.Επλυνα τη βεράντα και ελαφρως όσα κουφώματα εχουν πρόσβαση σε αυτη.Απλωσα το πρωινό πλυντήριο με τις πετσέτες μας και εβαλα να πλυθούν τα ριχτάρια,ίσα να μοσχομυρίσουν.Τηγανισα και πατάτες και πάμε να φάμε.

Καλό μεσημέρι!:):)

Βασια το φαγητό ακούγεται πολύ ωραιο!;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφαγαν....αλλά μην φανταστείς κανονική μερίδα, (το πάσαρα σαν μπριζολάκι μαλακό :P :p )....η μεγάλη έφαγε περισσότερο απο την μικρή!!! το είχα ψιλοκόψει μέσα στις βίδες.....

Μια χαρα!

Βασια μου τελικα εκεινο το swap που ελεγες για τις γιορτες θα γινει?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Κορίτσια ,προχώρησα και εγώ αρκετά,καθάρισα το τζακι μας γιατί είχαν πέσει καπνιες,το σαπούνισα,το ίδιο και τη σίτα,καθάρισα και την πιατέλα και τα κερια που βάζω σε αυτή.Επλυνα τη βεράντα και ελαφρως όσα κουφώματα εχουν πρόσβαση σε αυτη.Απλωσα το πρωινό πλυντήριο με τις πετσέτες μας και εβαλα να πλυθούν τα ριχτάρια,ίσα να μοσχομυρίσουν.Τηγανισα και πατάτες και πάμε να φάμε.

Καλό μεσημέρι!:):)

Βασια το φαγητό ακούγεται πολύ ωραιο!;)

Αχ και εγω πρεπει να ξαναπλυνω παραθυρα παντζουρια σιτες γιατι με αυτο το νοτια και τη σκονη γινανε παλι χαλια. Και τη βαριεμαι αυτη τη δουλεια..

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα!!! τι κάνετε?

αυτές τις μέρες τρέχω λίγο και δεν φτάνω. Στην δουλειά γίνεται πανικώς (καταλήγω να πηγαίνω σπίτι γύρω στις 7) και έπειτα δουλειές στο σπίτι, μαγείρεμα κλπ......

Μπαίνω, σας διαβάζω, πέρνω δύναμη και συνεχίζω!!!!

Σήμερα όμως το απόγευμα είναι αφιερωμένο σε μένα. Θα ξεκινήσω με ένα χαλαρωτικό μασάζ απο την κουμπαρούλα μου (φυσικοθεραπεύτρια) και μετά κομμωτήριο και μανικιούρ).. περιμένω πως και πως να σχολάσω.

Βρε Ειρήνη έχετε λιώσει στις δουλειές.... αλλά αξίζει τον κόπο!!!!!!!! καλή δύναμη σου εύχομαι!!!!

Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Μια χαρα!

Βασια μου τελικα εκεινο το swap που ελεγες για τις γιορτες θα γινει?

Θα κάνουμε το χριστουγεννιάτικο τον Δεκέμβριο αλλά ακόμα δεν έχουμε κλείσει τίποτα....

Όσες θέλετε την Κυριακή αυτή, ανταλλάσουμε γυναικεία - αντρικά ρούχα, αξεσουάρ (ζώνες, τσάντες κασκόλ), παππούτσια, ότι δεν φοράς πια και το βαριέσαι ή σου πιάνει χώρο, το φέρνεις και το ανταλλάσσεις με άλλα ρούχα που σου αρέσουν.... Εγώ όποτε πάω βρίσκω πολύ ωραία πράγματα και δωρεάν!

Για όσες θέλετε θα γίνει 4 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Μακάλο (Νίκης 23 Σύνταγμα)....εγώ θα είμαι εκεί (δεν το διοργανώνουμε εμείς, αλλά δεν το χάνω λέμε)!!!! :P :p

Γεια σας συναγωνιστριες!

Ειρηνακι,πολυ τη γουσταρω την πορτα σου!

Οσο αφορα τα χαλια,θελω να σας εκμυστηρευτω κατι...Εγω χαλι εχω μονο στο δωματιο της κορης μου και ενα χαλακι διαδρομο μπροστα απο το νεροχυτη.Στο υπολοιπο σπιτι δε στρωνω.Και δε στρωνω γιατι θελω να σφουγγαριζω καθε μερα και ειναι δυσκολο να σηκωνω καθε μερα χαλια.Της μικρης της το σηκωνω καθε μερα.

Τωρα θα μου πειτε,γιατι ρε πουλακι μου θελεις να σφουγγαριζεις καθε μερα?Ε,τι να κανουμε,ο καθενας εχει την αρρωστια του σε αυτη τη ζωη.Εμενα η αρρωστια μου ειναι το πατωμα.Δεν ανεχομαι ουτε καν την υποψια ψιχουλου στο πατωμα (υστερια,το ξερω):tongue:

Λοιπον,σημερα εκανα αρκετα λογω του οτι αυριο θα φυγουμε το πρωι να παμε σε μια βαφτιση αρκετα μακρια απο το σπιτι μας και δε θα προλαβω να κανω πολλα.Λοιπον,ως ωρας εχω κανει...

Το μπανιο απο την κορφη μεχρι τα νυχια

Εγλειψα τα δυο μου μπαλκονια

Εβαλα τα ριχταρια των καναπεδων για πλυσιμο

Επλυνα τα πιατικα μου

Ξεσκονισα τα παντα στο σαλονι

Και τωρα θελω να παω να κανω τα ντουλαπια της κουζινας εξωτερικα

Σκεφτομαι επισης τι θα μπορουσα να βαλω στο μαρμαρακι πανω απο το τζακι μου γιατι προς το παρον ειναι εντελως αδειο δεν μου πολυαρεσει.

Καμια ιδεα κουκλαρες μου?

Εγώ ετοιμάζομαι να ερθω!!! :) στο swap... Θα γινει και αντιστοιχο για παιδιά και παιχνίδια?

Το παιδικό έγινε τον Σεπτέμβριο, το χριστουγεννιάτικο του Δεκεμβρίου θα έχει ανταλλαγή στολιδιών και παιχνιδιών ενώ το επόμενο παιδικό θα το κάνουμε την άνοιξη όπου εκεί ανταλλάσουμε παιχνίδια και ρούχα :P :p

Διαφημίσεις

εφτιαξα τα πραγματα στο επιπλο του μπανιου! επιτελους! καλα δεν ηταν κ χαλια, αλλαξα θεσεις στα πραγματα για τεχνικους λογους! ωραια γιναν.

να το συρταρι με τα καλυντικα μου:

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/02112012209.jpg.html#/user/yota76/media/02112012209.jpg.html?&_suid=1351866061109022310776032137497

πεταξα παλι......!!!!

κ φυσικα εχω κ το στρουμφακι μαζι μου σχεδον συνεχεια!!!:P

εφαγα ετοιμασα του αντρα μου κ τον περιμενω να ερθει για να φυγω.

νατιαννα συνηθως κυροποηγια βαζουν πανω στα τζακια.

Κορούλες μου τι κάνετε?

Εμεις ξαπλώσαμε για λίγο, οχι οτι κοιμηθηκαμε αλλα χαλαρώσαμε γιατί εγώ σε 1 ωρίτσα πρέπει να φύγω για δουλειά και θα γυρίσω αργα... :rolleyes:

Το σπίτι έχει σχεδόν στολιστεί όλο και για αύριο μας μένουν πολύ λίγα πράγματα και έχω την εντύπωση πως έτσι θα είμαστε και ξεκούραστοι και χαλαροί και θα το διασκεδάσουμε.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Τις κρατώ και αυτές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε και ελπίζω αύριο να περάσουμε σούπερ υπέροχα! Επίσης έχω καταενθουσιαστεί που σε όλες αρεσε η πόρτα! Ευχαριστώ για τα σχόλια σας! Με αφορμή αυτό θέλω να σας πω το εξής: οπως σας είχα πει εγώ είμαι άσχητη μ' αυτά.. πρώτη φορά κάνω χαρτοκοπτικές κτλ. Και αφού μπορώ να το κάνω εγώ μπορεί ο οποιοσδήποτε, πραγματικα! Ηθελα λοιπόν να σας πω, να μην διστάζετε, να δοκιμάζετε και να κάνετε πράγματα... το φιογκάκι με το που μπείτε από το σχολείο έμεινε! Επαθε πλακα! Ελεγε ολο "μαμαααααααααααα!!!" και πήγαινε από τη μια μεριά στην άλλη! Δεν ήξερε τι να πρωτοπιάσει! Το καταχαρήκαμε και εγώ και ο Νικος γιατί ήταν ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ!

Σας φιλώ πολυ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...